Форум Земя назаем

Пречистване на духа и тялото => Здраве => Темата е започната от: benita в 13-03-2010, 17:15:25Титла: Последователност на ТРОЙЧАТКАТА?!?
Публикувано от: benita в 13-03-2010, 17:15:25
Не знам дали точно тук трябва да си задам въпроса...

Имам за задача да чистя тъканни паразити от дъщеричката - почти 3 годишна. Поръчах си тройчатката, сега за пореден път изчитам инструкциите за употреба и тези, които са с тройчатката, както и тези из нета...
Има някои разлики...
Но като цяло се затруднявам как да тълкувам последователността - "Добре е 3-те компонента (орехова настойка – пелин – карамфил) да се направят в тази последователност един след друг, за да е цялостно прочистването от паразити"
в листовката, което дойде с тройчатката пише- "Трите компонента да се вземат едно след друго или по различно време"

Как да разбирам това - 7 дни орехи, след това 14 пелин и накрая 10 карамфил? Или ги започвам в един ден и сутринта на гладно да ги давам последователно или пък сутрин едното, обед другото, вечер третото...

Приемам всякакви съвети как да адаптирам прочистването за 3 годишно дете  :flowers2:Титла: Re:Последователност на ТРОЙЧАТКАТА?!?
Публикувано от: titan в 13-03-2010, 17:18:39
Ако искаш да разбереш същността на паразитите прочети книгата на Хулда Кларк -- Лекуване на всички видове рак.


Титла: Re:Последователност на ТРОЙЧАТКАТА?!?
Публикувано от: benita в 13-03-2010, 17:28:57
Същността на паразитите или същността на проблемите породени от тях?
Няма проблем да се образовам, приемам всякакви препоръки за настолни четива...
Реално мога да се забавя с взимането на мерки срещу паразитите и, защото не могат да се размножават в човешки организъм. Но присъствието им довежда до бронхоспазми като при астма. За сега отказах традиционното медикаментозно унищожаване на гадинките.
Но като майка.. искам възможно по-скоро да се изчисти, за да приключи асматичната серия.
Затова търся помощ "на готово".  :-[


Титла: Re:Последователност на ТРОЙЧАТКАТА?!?
Публикувано от: Petko в 13-03-2010, 17:32:29
Аз не бих давал на толкова малко дете ореховата настойка. Тя е от ракия(или спирт) и зелени орехчета(натурален йод). На мен сутрин от една глътка ми се замайва главата, та това дете....Йодът може да го изгори, а алкохолът да го натрови даже....все пак е много малко детето. А и пелинът и карамфилът не би понесло детето.
Моето мнение е, че за толкова малко дете не бива да се правят никакви прочистващи процедури :)


Титла: Re:Последователност на ТРОЙЧАТКАТА?!?
Публикувано от: зМиа в 13-03-2010, 18:46:18

Приемам всякакви съвети как да адаптирам прочистването за 3 годишно дете  :flowers2:Никак.
За пръв път да съм съгласна с Петко.
не бих експериментирала никакви прочисващи процедури при толкова малко детенце.


Титла: Re:Последователност на ТРОЙЧАТКАТА?!?
Публикувано от: zigzag в 13-03-2010, 19:18:42
Наистина е голяма отговорност да дадеш съвет за 3годишно дете.Но бенита има проблем и трябва да го реши и избора не е много голям.Билки или тежка химия.Също мисля,че детският организъм е по-силен от възрастният.Щом според лекарите ще понесе химията,защо да не понесе и билките.Мисля,че трябва да нагласиш дозите според килограмите,да намалиш няколко пъти.Трите заедно в рамките на един ден.


Титла: Re:Последователност на ТРОЙЧАТКАТА?!?
Публикувано от: lilka в 13-03-2010, 20:31:10
Внимавайте с пречистващи процедури за толкова малко дете. Петко е прав! Тинктурите не е добре да се ползват дълго време точно защото са на спиртна основа, а какво остава за малко дете... Алкохола директно затормозява черния дроб...Ако искате да направите някакво щадящо пречистване включете в менюто на дете тиквени семки, сурови. Те също чистят паразити. За възрастен дозата е 300 гр на ден, а за 3 годишно дете предполагам, че не повече от 100 гр, защото незнам дали може да изяде повече. Може да му ги смелите на кашичка и да му ги давате на закуска, ако може да ги схруска директно още по-добер! Спрете продуктите с бяла захар, бяло брашно. Правете му зърнени каши вместо попари. Пресни сокове, плодови, зеленчукови. Ядкови млека....В сайта има много идеи за подобни храни.


Титла: Re:Последователност на ТРОЙЧАТКАТА?!?
Публикувано от: lilka в 13-03-2010, 20:35:11
Сетих се още нещо. Гелът от алое много облекчава астматични пристъпи. Спрете и всички млечни продукти, поне докато детето има пристъп или хрема, кашлица. Отвара от ленено семе, или просто 1чаена лъжичка смляне ленено семе в 1 чаша вода сутрин на гладно за разтваряне на слузта.


Титла: Re:Последователност на ТРОЙЧАТКАТА?!?
Публикувано от: zigzag в 13-03-2010, 22:10:20
При приемане на орехова тинктура става въпрос за капки-до 1/2 чаена лъжица последния ден за дете от 6мес. до 5год.За какъв алкохол говорите или надувате сирената само!benita,виж и тук- http://radionic.hit.bg/thecure.html


Титла: Re:Последователност на ТРОЙЧАТКАТА?!?
Публикувано от: benita в 14-03-2010, 09:11:25
Ох, добре ме стреснахте... Ама по-добре да съм на щрек.  ;D
И аз мисля по тази схема за деца да започна. http://radionic.hit.bg/thecure.html
Все пак, може ли да ме ориентирате каква може да е нежеланата реакция в организма и колко време след приема да я очаквам? Мисълта ми е, от днес ли да я почна или утре сутрин преди ясла, където няма да са ми под контрол нещата :-\
Иначе в намалени дози, алкохола не е чак толкова много. Надявам се да не и се отрази. А и нали е само за 6-7 дни...
Медикаментите, освен че са силни и натоварващи черния дроб, имали още една опасност. Тъй като се предполага, че ще изтребят всичките гадинки, които не са в червата за да излезнат, ще започнат да се разлагат в тъканите и. От което от една страна ще предизвикат силна алергична реакция, а от друга отделените метаболити ще започната да интоксикират организма.  
Евентуално и ефекта от тройчатката очаквам да се окаже същия, но се надявам да е малко по-щадяща.
lilka, благодаря за идеите!
В петък и забърках една купичка смляно тиквено семе с мед. Сложих и малко мед от глухарчета, че беше по течен от пчелния... То си е вкусно, но не успя да го изяде всичкото, хем сладко, хем гъсто... Накрая и го разредих с малко мляко. Изяде повече от половината, но се задави и го повърна  :'( После почти на сила и набутах в устата останалата част, защото вече и беше крайно неприятна... След клизмата нищо не видях да изплува. Но все пак нейните гадинки се предполага, че са по дробчетата.


Титла: Re:Последователност на ТРОЙЧАТКАТА?!?
Публикувано от: Discworld в 14-03-2010, 14:26:37
ne che neshto,ama benato,tova da ne e sputnicata v jivota ti  tooth


Титла: Re:Последователност на ТРОЙЧАТКАТА?!?
Публикувано от: lilka в 14-03-2010, 17:59:11
Бенита, не насилвай детето, ако нещо не му харесва...Пробвай да и даваш тиквените семки да си ги хрупа без мед. Или ги добави в някоя плодова кашичка в нещо което обича.


Титла: Re:Последователност на ТРОЙЧАТКАТА?!?
Публикувано от: Вери в 14-03-2010, 21:00:36
ne che neshto,ama benato,tova da ne e sputnicata v jivota ti  tooth
Не, не е. Не четеш внимателно.  ;)


Титла: Re:Последователност на ТРОЙЧАТКАТА?!?
Публикувано от: benato в 15-03-2010, 14:14:36
ne che neshto,ama benato,tova da ne e sputnicata v jivota ti  tooth
Е,не, ха,хаааааа,разсмя ме здраво :Content_14: tooth :Content_4 - emotloader: Това че е адашка,не значи ,че ми е жена. ;)
А и да ме прескочи и да се съветва тук,ще си скъсам дипломата по здравословен живот :Confus_3: :Content_4 - emotloader: :Content_4 - emotloader: :Content_4 - emotloader: :Content_4 - emotloader:
А сега сериозно,няколко капки тинктура е най-малкото, което може да се случи на детето, при тези заболявания.Кортизоли,антибиотици,противопаразитни препарати,може да ти настръхне косата.Да предположим,че черния дроб реагира и се влоши за седмица,две. Способноста на организма да се възтановява е уникална и той ще се върне към здравето много скоро,далеч по скоро отколкото ударните дози лекарства.
Просто дозиране е необходимо.


Титла: Re:Последователност на ТРОЙЧАТКАТА?!?
Публикувано от: benita в 15-03-2010, 15:52:48
Заформи се интрига  ;D

Та... започнах аз от неделя. Дадох и 1 капка тинктура. Но бавното пиене не се получава много. После щипка пелин на прах в лъжичка кисело мляко. И тук ми е малко странно - дозировката на карамфилчето (ух, че гадно нещо). Само една клечица хванах и скълцах на ситнос нож, защото нямам друга техника за малко количество. Това нещо обаче не знам какво количество прах се води, защото реално не е на прах, а на малко по едри парченца... :-\ Другото е, че няма да успея да го давам 3 пъти за деня, а само сутрин и вечер... По адаптираната за 3 годишно програма излиза, че пелина и карамфила трябва да ги продължи 3 дни. Но като се има предвид, че пелина няма да мога да го пробутам ако е много голямо количесвто, а карамфила е двъкратно за деня... дали да не ги продължа и тях до 6-тия ден. Ако не видя някаква реакция, май дова ми подсказва вътрешния глас. Ама дали съм права...  :surpris_23:
Иначе и аз опитах какво и давам... и май ще действам и аз да направя едно очистване... Ако склони и таткото... ще се обезпаразитим всички  ;D


Титла: Re:Последователност на ТРОЙЧАТКАТА?!?
Публикувано от: zigzag в 15-03-2010, 23:39:17
Смели ги добре,ако остане може да хвърлиш,карамфила и пелина не са скъпи.Помоли в аптека да ти премерят за ориентир.


Титла: Re:Последователност на ТРОЙЧАТКАТА?!?
Публикувано от: lilka в 16-03-2010, 08:52:48
Четох в една книга за пречиствания, че зеленчуците които съдържат фитонциди са морков, лук и чесън и са подходящи за пречистване от паразити.
Хората, които не понасят лук и чесън могат да пият повече сок от моркови, за да прочистят организма си от паразити. За съжаление не са написали от какви точно... Снощи се опитвах да намеря откъса, за да ти го напиша точно, но не го открих. Като го намеря непременно ще ти го напиша, Бенита.
Може да включиш този сок в менюто на детенцето, ако искаш.


Титла: Re:Последователност на ТРОЙЧАТКАТА?!?
Публикувано от: benita в 19-03-2010, 09:26:19
Аз да се отчета :)
Днес е 6-ти ден от Тройчатката, предполагам последен за дреболината.
До вчера орехчетата си ги давах като за големи, само днешната доза е 1/4. Пелина и карамфила... ги давах като ги смятах за кафяна лъжичка - горе-долу 1/2 от дозата... Само карамфила съм го давала сутрин и вечер- два пъти на ден. И не ги спрях на 3-тия ден, а всичко до 6-тия.
Надявам се да не съм сгрешила.
За сега не съм видяла някаква негативан реакция. Знам, че трябва да очаквам реакция от интокцикацията като за почната да се разпадат гадинките.
Имате ли оредстава дали вече за започнали да мрат, или още време им трябва  :-\


Титла: Re:Последователност на ТРОЙЧАТКАТА?!?
Публикувано от: benato в 19-03-2010, 10:48:13
Не може да няма резултат.Как се чувства малката?


Титла: Re:Последователност на ТРОЙЧАТКАТА?!?
Публикувано от: benita в 19-03-2010, 15:01:29
Много се надявам да сме свършили някаква работа. След месец-два ще и писно нови изследвания и ще се разбере.
Иначе е добре. Не е имала спазъм, нито някаква алергична проява... От вчера нещо ми се струва, че се сополеви (гъстичко), но в яслата повече от половината деца в групата и кашлят, ама като на болно, не като на отшумяващо и... знам ли.. предполагам е от там.
С баща и също се подхванахме с тройчатката. Аз имам разни стомашно-чревни ефекти - пробождания, подувания... и си го нагаждам, че е от това. Мъжът ми се оплаква, че му е гадно на стомаха като е гладен... А при нея не съм забелязала да я тормози нещо.


Титла: Re:Последователност на ТРОЙЧАТКАТА?!?
Публикувано от: Ками в 05-07-2010, 13:55:26
Попаднах на интересна информация :
http://aleianazdraveto.com/term.html?id=107

Казва се и как да се определи дозировката при деца :


Дозировка при деца :

 
Новородено (до края на първия месец): само по предписание

Кърмаче (до края на първата година): само по предписание

п.п.: Знаете ли дали настойката от зелени орехчета помага при понижена функция на щитовидната жлезаа ?
А също и дали вече е късно да се наберат зелени орехчета ?
2-3 години: 1/8 до 1/4 от средната доза за възрастен индивид

3-6 години:
1/4 до 2/5 от средната доза за възрастен индивид

7-11 (12) години: 2/5 до 2/3 от средната доза за възрастен индивид

Пубертет: 2/3 от средната доза за възрастен индивид, до цяла доза
Титла: Re:Последователност на ТРОЙЧАТКАТА?!?
Публикувано от: Ками в 05-07-2010, 13:59:02
Исках да ви попитам знаете ли дали отварката от зелени орехчета помага при понижена функция на щитовидната жлеза ?
А също и дали вече е късно да се наберат орехчета  ??? Защото знам, че е най-добре да се берат до Еньовден, ама тогава е успях  ::)


Титла: Re:Последователност на ТРОЙЧАТКАТА?!?
Публикувано от: Ortodoksalen_Anorektik в 05-07-2010, 14:19:53
Исках да ви попитам знаете ли дали отварката от зелени орехчета помага при понижена функция на щитовидната жлеза ?
А също и дали вече е късно да се наберат орехчета  ??? Защото знам, че е най-добре да се берат до Еньовден, ама тогава е успях  ::)


Орехите могат да се берат докато почнат да им се белят зелените обвивки септември. Със зреенето стават все по силни и парливи на вкус. И също  при понижена функция са евтино и работещо средство за засилване на T4. Морските водорасли са по вкусни и приятни за тази цел.


Титла: Re:Последователност на ТРОЙЧАТКАТА?!?
Публикувано от: Ками в 07-07-2010, 11:14:02
В някои от рецентите е дадено 20 орехчета да бъдат залети с 1 л спирт или алкохол ( водка ) и да преседят между 14 дни и 4 седмици, а на други места се казва, че са нужни 40 орехчета и 1 л спирт или алкохол, а престояването е 40 дни. Смятам, че колкото повече орехчета сложиме и колкото повече престои отварката, толкова по-добре. Само че се чудя дали да си взема чист спирт или да си потърся чиста водка ??? Кое бихме ми препоръчали ?
А и другото ми питане е свързано с последователността - Мер е написала в статията, че е най-добре е да се атакуват паразитите и по трите начина - с орехчетата, пелина и карамфила и всъщност е най-добре да ги започна всички заедно, нали така ? Вие тази схема на приемане ли използвате ? http://radionic.hit.bg/thecure.html


Титла: Re:Последователност на ТРОЙЧАТКАТА?!?
Публикувано от: Ortodoksalen_Anorektik в 07-07-2010, 22:54:21
В някои от рецентите е дадено 20 орехчета да бъдат залети с 1 л спирт или алкохол ( водка ) и да преседят между 14 дни и 4 седмици, а на други места се казва, че са нужни 40 орехчета и 1 л спирт или алкохол, а престояването е 40 дни. Смятам, че колкото повече орехчета сложиме и колкото повече престои отварката, толкова по-добре. Само че се чудя дали да си взема чист спирт или да си потърся чиста водка ??? Кое бихме ми препоръчали ?
А и другото ми питане е свързано с последователността - Мер е написала в статията, че е най-добре е да се атакуват паразитите и по трите начина - с орехчетата, пелина и карамфила и всъщност е най-добре да ги започна всички заедно, нали така ? Вие тази схема на приемане ли използвате ? http://radionic.hit.bg/thecure.html

Най-добре да вземете 99 процентен етилов спирт един литър. Водката или ракията са пълни с омекотители и други бизнес трикове и не извличат и разтварят добре.   Пелинчето в момента цъфти и е идеален за зелен фреш. На практика орехите и пелина можете да ги приготвите и в прясно състояние в момента. Карамфиловото дърво не расте в България за да има пълно щастие.
Хулда Кларк се е поизхвърлила яко с това лечение на всички видове болести и рак.
Расте броят на хората сигнализиращи за щитовидни проблеми от орехите.!
Други сигнализират за опасността от :  я да не преразказвам ами copy/paste
--------------------
Както много алкохолни напитки абсентът започва своята история като лекарство. Още древните египтяни са знаели лечебните свойства на пелиновите ликьори. Хипократ е препоръчвал абсент за жълтеница, анемия и ревматизъм. Най-вероятно думата абсент произхожда от гръцката ( apsinthion), което означава "не е за пиене" навярно заради горчивия му вкус.

Съвремената рецепта е разработена от Пиер Ординар, живял в Швейцария. През 1797 г. Хенри-Луи Перно открива първия завод за абсент в Швейцария, а малко по-късно прави най-голямата фабрика във Франция. Популярността му нараства стремглаво от 1840 г., когато се дава на френските войници като защитно средство срещу треска. През 1860 г. добива такава популярност, че в повечето френски кафета и кабернета се обявява I'heure verte ("зелен час"). Напитката остава скъпа и се консумира главно от представителите на буржоазията и ексцентричните бохемски артисти. След 1880 г. цената му спада и до 1910 г. французите консумират 36 милиона литра за година.

Слуховете говорят, че абсентът е бил любима напитка на Пикасо, Едгар Алан По и Хемингуей, а Ван Гог си е отрязал ухото именно под въздействието на напитката. През 1905 година швейцарският фермер Жан Ланфре след като се напива с абсент, застрелва жена си и децата си. Оттогава датира забраната на напитката
Проблемът с халюцинациите и лудостта идва от активната съставка на пелина туйон, чието действие върху човешкия мозък не е напълно ясно. Според някои изследвания веществото има ефекта на марихуаната, други отхвърлят подобна теза. Така или иначе абсентът бил обявен за причиняващо лудост питие,


Най-известният почитател на абсента си остава Винсент ван Гог. Дали по случайност, или не, но повечето от неговите платна са издържани в охра и бледо зелено, тоест в тоновете на френската муза. До днес мнозина считат, че тя го е погубила. Истината е друга. Холандският гений е пил действително абсент без мярка, но той е бил душевно болен, страдал е от хронична депресия и епилепсия. Често е поглъщал не само абсент, но и терпентин (а тюйонът, основната психоактивна съставка на пелиновия екстракт, е от семейството на терпентина). Когато се самоубива през 1890 г., ван Гог е бил със съвсем разстроена психика, в състояние далеч надхвърлящо последиците от алкохолизма.


Титла: Re:Последователност на ТРОЙЧАТКАТА?!?
Публикувано от: Ками в 08-07-2010, 12:15:03
Много благодаря за отговорите  :)

Майка ми също иска да прави това пречистване, но има понижена функция на щитовидната жлеза, това означава ли, че не е много подходящо за нея ? Четох, че извлека от орехи помагал при такива проблеми ???


Титла: Re:Последователност на ТРОЙЧАТКАТА?!?
Публикувано от: Ками в 08-07-2010, 14:31:10
Възникна ми нов въпрос  ::)
В този материал ( http://radionic.hit.bg/thecure.html ) пише, че е добре да се добавя витамин С на ампули - 'За консервиране при приготвянето се добавят две ампули вит. С от 5 мл на всеки 5 литра течност и още толкова след прецеждането и преди разливането в малки опаковки.'
Вие слагате ли вит.С и ако слагате, колко е нужно за 1 л течност ?
 :Confus_34:


Титла: Re:Последователност на ТРОЙЧАТКАТА?!?
Публикувано от: papa64 в 22-09-2016, 18:57:57
Исках да ви попитам знаете ли дали отварката от зелени орехчета помага при понижена функция на щитовидната жлеза ?
А също и дали вече е късно да се наберат орехчета  ??? Защото знам, че е най-добре да се берат до Еньовден, ама тогава е успях  ::)


Орехите могат да се берат докато почнат да им се белят зелените обвивки септември. Със зреенето стават все по силни и парливи на вкус. И също  при понижена функция са евтино и работещо средство за засилване на T4. Морските водорасли са по вкусни и приятни за тази цел.
     Дали знаете нещо за кората на дървото черен орех ,да се използва за паразити.


Титла: Re:Последователност на ТРОЙЧАТКАТА?!?
Публикувано от: Elia в 26-09-2016, 11:59:33
Растението черен орех е съвсем друго растение, не е обикновен орех.А що се отнася до орехчетата - берат се с големина колкото лешник или малко по - големи.Щом се изпусне този момент същото средство за лечение - ликЬор може да се направи като се използват преградките на стари орехи или преградки от събрани пресни есенни орехи.За предпочитане е да се използва водка или силна ракия, вместо спирт.
Поздрави !


Титла: Re:Последователност на ТРОЙЧАТКАТА?!?
Публикувано от: Ник в 26-09-2016, 18:22:54
Правете си експерименти със себе си. Оставете децата да се развиват спокойно.


Титла: Re:Последователност на ТРОЙЧАТКАТА?!?
Публикувано от: I.Panev в 22-08-2018, 00:48:36
Здравейте, купих си Троичатка тинктура, дават я да се пие от 1 до 7 капки. Първи ден се пие по 1 капка и така всеки ден се добавя по една и така до 7 ден 7 капки. На 8 ден се приемат 60 капки и всяка седмица се пие веднъж по 60 капки. Аз така и направих от 1 до 7, а в неделя ми бяха 60 капки. В неделя, понеделник и вторник почти постоянно съм с неприятни болки в корема, стомаха и до гърдите. А и два вечера не съм спал, почнах да вдигам температура 37,5. Следващата  неделя се пада пак да пия 60 капки. Никъде не открих да се споменава за странични ефекти. Не знам какво да правя и дали да продължавам да я пия.


Титла: Re:Последователност на ТРОЙЧАТКАТА?!?
Публикувано от: бате Бино в 22-08-2018, 11:41:13
А производителят/търговецът на въпросният продукт какво казва, свързахте ли се? Той най-добре знае какво е сложил в шишенцето  :surpris_23:  (От моята "тройчатка" оплаквания не е имало :) )


Титла: Re:Последователност на ТРОЙЧАТКАТА?!?
Публикувано от: ogrizko в 22-08-2018, 19:15:24
виж на другите места какви схеми дават ...аз съм забравил вече какви бяха, но може би веднъж седмично 7 капки да се вземат, а не 60 ?  :surpris_23: разрови да видиш на други места хората по каква схема споделят, че пият и така... но при всички положения по-добре да се спре щом дава такъв ефект :police: поне докато си още жив де, след това е по-вероятно да спреш вече от само себе си...


Титла: Re:Последователност на ТРОЙЧАТКАТА?!?
Публикувано от: I.Panev в 22-08-2018, 21:24:15
https://shop.zdravnitza.com/bg/bilkovi-tinkturi/659-troichatka-tinktura.html

Това е продукта който пия, чак днес съм вече по добре. Намерих телефони на производителя, утре ще се обадя да поразпитам.


Титла: Re:Последователност на ТРОЙЧАТКАТА?!?
Публикувано от: I.Panev в 22-08-2018, 22:38:34
Мина ми една щуротия през главата, дали е възможно, ако имам доста паразити дискомфортът да е в резултат от реакцията им към тройчатката?


Титла: Re:Последователност на ТРОЙЧАТКАТА?!?
Публикувано от: бате Бино в 23-08-2018, 09:25:27
Щуротията не е само една , Панев :) Основната щуротия е в това някой да твърди , а друг  да си повярва, че с няколко капки ще си прогоним паразитите и ще си направим "цялостно прочистване" ( както ни будалка  производителя)  tooth
Погледни как изглежда едно истинско такова прочистване в руска алтернативна клиника:
http://biocentr.org/protivoparazitarnaya-terapiya-1.html
 
При теб има някакво съвпадение, противопаразитният ефект на този продукт е толкова мижав, ( или направо никакъв)  че би било абсолютен комплимент към производителя - да му споделиш, че паразитите са се размърдали и че дори се е стигнало до "странични реакции" :)

Ако  включиш  обаче по-сериозна артилерия- Тодикамп, катран, евкалипт, "царска водка" ,АСД-2 , "конячното"прочистване ,чесън и т.н , тогава вече нещата стават други  ;)
http://forum.zemianazaem.com/index.php?topic=6198.msg79530#msg79530


Титла: Re:Последователност на ТРОЙЧАТКАТА?!?
Публикувано от: I.Panev в 23-08-2018, 19:31:10
Днес говорих с производителя, твърдят че странични ефекти няма. Сега в неделя пак ще пия, ако пак имам болки значи не е съвпадение.


Титла: Re:Последователност на ТРОЙЧАТКАТА?!?
Публикувано от: бате Бино в 24-08-2018, 08:18:51
Естествено , че странични ефекти няма как няма :) Такива има само при методики  с мощно въздействие.  А т.нар. "Тройчатка",  в тази й дозировка  е много далеч дори от слабото въздействие :(