Форум Земя назаем

Природосъобразен стил на живот => Натурална грижа за тялото => Темата е започната от: krishala в 27-11-2011, 12:39:10Титла: Парфюми от истински етерични масла
Публикувано от: krishala в 27-11-2011, 12:39:10
Здравеите, приятели ! Искам да споделя с вас какво намерих в нета  ???и си поръчах парфюм от там и останах много доволна и изненадана :peperudi:.  giza-perfumes . Прочетете и ще разберете :pensif_29:. Целувки!


Титла: Re:Парфюми от истински етерични масла
Публикувано от: бате Бино в 27-11-2011, 14:22:33
Явно разните курсове за усъвършенстване на паранормалните способности дават резултат при определени хора. :)   Аз лично не бих могъл да си харесам аромат по интернет . Затова приветствам тези , които могат.


Титла: Re:Парфюми от истински етерични масла
Публикувано от: krishala в 28-11-2011, 10:05:59
   Всъщност , бях чела някъде във форума , че доста от момичетата се интересуват с какво могат да се парфюмират , което да е естествено , натурално , без химически консерванти , стабилизатори , фиксатори ,  оцветители и т. н. Хареса ми също , че етеричните масла са разтворени в базистни масла , например маслото от жожоба (всички знаем за него , че не гранясва и е естествен консервант ).                                                       В доста от градовете  в България има дистрибутори , които имат мостри и ако имаш интерес ,можеш да ги потърсиш , чрез сайта. Аз лично избрах по интуиция и сърцето ми не ме  излъга. Желая ви хубав  и успешен ден.                           


Титла: Re:Парфюми от истински етерични масла
Публикувано от: Виолета в 01-12-2011, 02:14:01
Аз бих приветствала изпитани рецепти на комбинации от масла. И точно това се надявах да прочета в тази тема, но ...уви! Все пак, ако някой е експериментирал, ще съм благодарна да сподели.
Имам вече няколко вида, но като се има предвид, че една капка прави разлика, а са няколко масла в един парфюм можете да си представите колко комбинации има. При мен се получи май вечерен аромат - т.е. доста тежък, ама такива са ми маслата. За сина ми наблегнах на мандарина - по-приятен се получи.


Титла: Re:Парфюми от истински етерични масла
Публикувано от: Анелия в 25-07-2016, 13:20:49
Не всичко, което е натурално е безвредно. Етеричните масла не се срещат в природата в такава концентрация. Въпреки многото реклами на фирми, които предлагат етерични масла, те са много опасни за външна употреба, освен ако не са примесени с други масла и са минимален процент - европейският стандарт е 3%, като за деца до 2годишна възраст изобщо не се пропоръчват. А за вътрешна упортеба опитът е показал, че може да има от това много опасни за здравето последствия.
В Америка стандартът е 5%, но там както знаем здравето на хората не им е приоритет 
Така че внимавайте какво си пръскате на кожата!


Титла: Re:Парфюми от истински етерични масла
Публикувано от: TheEconomist в 13-08-2017, 16:28:37
Парфюм поръчам онлайн. Не бих си поръчала парфюм без да знам как точно мирише.