Форум Земя назаем

Общи теми => Съобщения за събития, новини и сурови срещи => Темата е започната от: mariiina в 05-11-2009, 09:04:59Титла: Първа нацианална среща на вегетарианците в България
Публикувано от: mariiina в 05-11-2009, 09:04:59
http://www.vegebg.org/forum/index.php?showtopic=285&st=0&#entry1252

Здравейте, приятели!
На 20-ти декември в неделя ще проведем първата ни национална среща.
Срещата ще се проведе в София и моля всеки, който има желание и възможност да дойде да пише в тази тема до началото на декември за да знаем на какво място да се съберем.

Ще обсъждаме въпроси за официалната организация, която предстои да бъде регистрирана и дейностите, които можем да осъществяваме с нея.
Устава на организацията ще бъде достъпен във форума веднага щом стане регистрацията така, че да се запознаете подробно с него и на самата среща да има по-конкретни разговори и предложения. Както и тогава, надявам се, организацията ни да може да приеме и първите си членове.

Това е засега информацията от мен. Ако имате някакви идеи относно официалната организация и предстоящата среща не се колебайте да ги споделите тук.

Например сега мога да кажа, че се обсъжда идеята за издаването на вестник или списание за вегетарианството. Също така смятам, че има възможност и за телевизионно и радио вегетарианско предаване. Така, че всеки, който има желание би могъл да се включи в един вид Медийна група, която може да се сформира и да допринесе за това.


Титла: Re:Първа нацианална среща на вегетарианците в България
Публикувано от: SiMoNcheTo в 08-11-2009, 21:39:07
 аз отсега казвам, че ще дойда


Титла: Re:Първа нацианална среща на вегетарианците в България
Публикувано от: zigzag в 09-11-2009, 00:02:13
Не обичам никакви организации и не бих могъл да участвам.Успех на участниците!


Титла: Re:Първа нацианална среща на вегетарианците в България
Публикувано от: canat в 09-11-2009, 02:45:57
Не обичам никакви организации.
що така, zigzag?


Титла: Re:Първа нацианална среща на вегетарианците в България
Публикувано от: hdeshev в 09-11-2009, 21:52:16
И аз се колебая. Ако, тук виртуалните познати от форума ще ходите, бих дошъл, за да се видим. Иначе не ми е върховната цел в живота да съм вегетарианец и да убеждавам останалите да стават такива.


Титла: Re:Първа нацианална среща на вегетарианците в България
Публикувано от: инката1988 в 11-12-2009, 15:31:10
Аз още вървя по пътя към суровоядството и вегетарианството, но не съм го постигнала  :essen:, защото съм била винаги чревоугодно теле :)
Не смятам, че целта на мероприятието ще е само с цел пропагандиране на вегетарианство. Въпросът е да се даде по- голяма публичност на нещата и хората да имат открита информация, ако проявят интерес!
Това е наистина много важно и ценно. Трябва да сме благодарни за всички начини на комуникация, защото благодарение на тях сега човекът може по- бързо да узрява и да вижда по- реално нещата от живота. На мен ми се участва в инициативи  :Confus_3: