Форум Земя назаем

Общи теми => Сподели, разкажи или просто напиши => Темата е започната от: Хепи в 18-02-2013, 17:42:49Титла: Белези по кожата
Публикувано от: Хепи в 18-02-2013, 17:42:49
 Здравейте, съмишленици !!  :)

 След като изоставих готовата / опакована / храна , месото, голяма част от млечните продукти и всички рафинирани храни и започнах да наблягам на суровите продукти кожата ми се изчисти, тенът се изравни, тъмните кръгове понамаляха и като цяло кожата ми придоби човешки вид, сега остана един последен, но траен проблем. Допусках в миналото доста грешки по отношение на грижата за кожата, а и честно казано си позволявах сама да си почиствам лицето, в резултат на което сега имам белези. Не са фрапиращи, не са много забележими, но аз ги виждам и мечтая за хубава кожа :)) Положих доста усилия и добрите резултати са налице, но искам да се справя и с този последен 'дефект'. Молбата ми е да ме посъветвате за някоя процедура заличаваща белези, като имам в предвид "дупчици" по кожата и разширени пори, а не петна от акне. Чела съм за микродермабразио, както и за химичните пилинги, но самото "химични" в името ме отказва, а и знам , че е доста агресивен вариант. Объркана съм и не знам коя процедура е подходяща за възрастта ми / 25г. /  :) Повдигам темата директно за такъв тип процедури, защото съм наясно, че стари белези трудно се повлияват от козметика, да не кажем изобщо ... Чакам с нетърпение някой да сподели опит или информация по въпроса  :thankyou:  :flowers2:

 


Титла: Re:Белези по кожата
Публикувано от: Тихия в 19-02-2013, 15:00:58
Поздравления за пътя по който си поела. Моят съвет е да не бъдеш максималистка. Ако това е наистина твоят път, прави каквото трябва и бъди наистина Хепи. Останалото ще се нареди. Неслучайно Гьоте е казал: " Вътрешното става външно".