Форум Земя назаем

Общи теми => Предложения и препоръки към форума => Темата е започната от: purelove в 11-04-2013, 20:56:09Титла: Една молба
Публикувано от: purelove в 11-04-2013, 20:56:09
Пиша тук с желанието и молбата ми да бъде изтрит профилът и коментарите ми от форума !
Не съм гледала "правилата за ползване", но смятам че не следва да ми бъде отказано това право.

На останалите пожелавам лесно прохождане извън рамката на матрицата, нужната доза наркотичен импулс за промяна и много успех в ситуациите от живота !
Поздрави


Титла: Re:Една молба
Публикувано от: hdeshev в 11-04-2013, 22:22:22
Съжалявам, че си стигнала до това решение. Честно казано, това с триенето на профилът и постовете досега не съм го правил и не знам как да постъпя. Повечето хора май просто спират да пишат и си тръгват. А понякога и се връщат.  :heart_2:

А защо искаш да се изтрият старите постове? Не казвам, че е забранено и не може да стане - точно обратното. Ти си от съфорумците, които са помогнали на много хора с информация и съвети и полезните постове ще останат да помагат на други хора, които влитат случайно доведени от някоя търсачка. Мога да изтрия само определени постове, ако имаш притеснения за тях.


Титла: Re:Една молба
Публикувано от: purelove в 11-04-2013, 22:38:02
Ако трябва да съм докрай искрена ("да си сложа ръка на сърцето"), не ми харесва атмосфетарата тук отдавна. Прогнози няма да правя!  Но и втори "Welcome back" няма да има. Това е окончателното ми желание. И моля да бъде удовлетворено ! Писах и на администраторката в социалната мрежа. Надявам се да удовлетворите исканията ми. (Трийте всичко, моля! )
Моето RAW приключение продължава ! Дерзайте ! Bye


Титла: Re:Една молба
Публикувано от: бате Бино в 11-04-2013, 22:51:18
Стана тя една ..., казано по народному - "Цапано дупе с тиква" .. tooth
 За мен purelove е много ценна за форума! Въпреки по-големите й ( понякога) амплитуди в емоционалното състояние.
 Моето лично  становище за ситуацията ( нали все забелязвам по нещо допълнително..:) ) :
 Да не забравяме, че   purelove  скоро ще става майка.. ( не знам на какъв етап са нещата в момента..) В такъв момент хормоните бушуват и нищо не е такова , каквото е обикновено..
Ако се добавят и някакви "лични сметки" с медицината и частност - хомеопатията - това обяснява всичко!
 Според мен , да изчакаме някой ден да видим дали ще се успокоят нещата,  защо да се вземат  решенията   така рязко и импулсивно? Това не е зрял подход..  Знаем - силната емоция изключва логическото мислене!  :pensif_29:
Не че искам да се правя на балансьор или че жадувам да си дам мнението . Просто ми идва отвътре  да си кажа, че постовете на Виолета много ми допадат като съдържание и стил , нищо че са писани без харесване на атмосферата  :Content_4 - emotloader:    Е , на моменти са засилени  от към  емоция и  би могло да се заключи , че това не е от добро сърце.. но няма да е вярно. Това е просто  индивидуалност!
А понякога в живота се налага да се преглътне нещо киселичко в името на нещо  сладко :)
Точно както беше казано в оня прекрасен филм - "Ванила Скай" - "sweet is never as sweet without the sour "
 


Титла: Re:Една молба
Публикувано от: purelove в 11-04-2013, 23:06:50
Не емоциите и (още по малко бременността), нито кривите усещания са агрегатор на това ми решение :)
По скоро - прецизна равносметка.
Нека не буксуваме повече около това. Молбата ми не подлежи на коментар !


Титла: Re:Една молба
Публикувано от: бате Бино в 11-04-2013, 23:21:03
 Има ли юристи във форума? ( Имаше един , дето все призоваваше към нещо , но и той напусна :'( :( )
Защото цъфна   интересен казус:  Чия е собствеността върху постове , написани във форум, който е частна собственост?   Допускам, че правата върху тях  принадлежат по-скоро на администратора..  


Титла: Re:Една молба
Публикувано от: purelove в 11-04-2013, 23:50:11
Ще си изтегля копие още тази вечер.
Темпото го определете вие. :) Само ще помоля когато решите "казуса" ако не ви представлява трудност да ми отговорите на имейла educated_fool@abv.bg .
Бате Бино, Благодаря !  :flowers2:


Титла: Re:Една молба
Публикувано от: Mep в 12-04-2013, 00:21:54
Честно не знам точно какво е положението тук - но не мога да изтрия коментарите тъй като темите ще станат неразбираеми, това са над 500 коментара - които са обсъждани, отговаряно им е - това е равносилно да изтрия целия форум... Ако мога бих отделила време, за да разбера какво е настроението тук, защото доста липсвам и не съм наясно. Все си мисля, че хората водят разумни разговори, обсъждат, спорят кротко ... мечтателка съм май.


Титла: Re:Една молба
Публикувано от: analizator в 12-04-2013, 01:49:52
Този форум както и всички форуми за суровоиядство са част от писането на новата книга на човечеството на новият човек. Благодаря че писа в тази книга :pensif_29:


Титла: Re:Една молба
Публикувано от: mona03 в 12-04-2013, 08:50:04
Здравейте,
Sorry, че се намесвам, но за мен постовете на Purelove са много полезни и ценни.
Не пиша много във форума, но чета почти всичко. Ще се радвам , ако се намери решение да останат!


Титла: Re:Една молба
Публикувано от: Diego de la Vege в 12-04-2013, 08:54:08
Ееех purelove, ако можеше и в живота така да дилитнем това което не ни харесва ...! Представи си само, влизаш в някоя църква, палиш свещ и започваш да се молиш на Глобалния Администратор: Господи, изтрий онази част от живота ми между 2005-2007г, щото нещо не ме кефи!
Както и да е ...
На добър час purelove, радвам се че беше сред нас!  :love_026:


Титла: Re:Една молба
Публикувано от: titan в 12-04-2013, 09:07:18
Истината е ,че поради някакви собствени скрупули ли , пурлов загуби ценни приятели,които я харесват, а това  никак не е хубаво  :surpris_25:


Титла: Re:Една молба
Публикувано от: Theodora в 12-04-2013, 11:40:39
http://www.youtube.com/watch?v=oMc572k_ffs

Шегата на страна, ама защо? С какво те разочаровахме?  :surpris_23: Така или иначе хората на които чета коментарите са малко...ами сега стават още по-малко  :(


Титла: Re:Една молба
Публикувано от: purelove в 12-04-2013, 12:33:29
Тита ...  :) hahahaha Клипчето е веднъж  :Content_4 - emotloader:

Вижте дискусията нямаше да премине под знака на публичността, ако не беше възникнал проблема с личната кореспонденция. Искренно се извинявам за което. ПРОСТЕТЕ !
Не е време за ПРОТЕСТ ! Нито за пазърлъци и надприказване. Нито за свалки , макар че се очертаха последните часове адски  добри свалячи  hehehehehe  :Content_4 - emotloader:
Не знам защо са тези реакции на гневни потребители , които имат желание да ме взривят с тортил и динамит едновременно... заради това мое решение !  :) Уговорки не съм правила с никого.  Чистосърдечно Ви моля да се преориентирате към някоя от значимите теми, към такава в която се чувствате подготвени да споделите.  Има много светлина и СЛЪНЦЕ  :Content_22: в това , вместо да се коментира незначимия фактор Виолета.  :pensif_29:

Що се отнася до моите акции във форума, инвестирам много време, ресурс,  МНОГО СЪРЦЕ  :heart_2: и отговорност. Моята роля никога не е била със статут на читанка. Напротив! Винаги съм филтрирала идеите си, теоритични трактовки не съм проповядвала. (Тук има хора, които прекрасно се справят с информирането и задоволяването на нуждата от познания). Моето желание е да мотивирам. Да предизвиквам импулс до степен човек не само да иска да излекува физическото тяло, а да ИЗЛЕКУВА ЖИВОТА СИ ! :peperudi: Една позиция, която (според много) заслужава поклон… Идея нямам, всеки както го чувства.

Днешния обзор показа, че постовете ми са рожба на емоция и са лишени от кой знае какво съдържание. Поради това смятам, че премахването им няма доведе до нарушаването на логическата последователност и няма да се подмени/загуби есенцията в дискутираните теми. Напротив ! Ще изведе  хигиената на форума на едно високо ниво, премахвайки ВИТИЕВАТИТЕ публикации на момичето „от приказките за феи и принцове, прекарващо мислите си през мисловни лабиринти” . :)

Мега тясни са ми указателите на свободната култура в този форум. Заложен ми е някак ДНК вкуса на свободата и бунта на мисълта.  :) Но живеем в свят, в който свободата за жалост не се подразбира. Подразбират се забраните. Аз не съм психолог, за да знам кое как върху кого ще рефлектира. През ума не ми е минавало да обличам в словестно „одежди” понятия като „ЗЛОСТ И ОБИДА” .......... Ако мога сама да се анализирам острани смятам, че от коментарите на моите участия тук лъха и се преглъщат огромни дози спокойствие, човещина, искренност, позитивизъм .. Но явно, че това са само илюзии!

Държа едно много интересно четиво в ръцете си “ Rainbow green live – food” Гейбриъл Канзъс. Но при така създалата се ситуация, днес го подменям с текстовете на българското законодателство и правна с-ма. Ако съм в правото си и възникналата купчина въпроси, намерят своите отговори , смятам да бъда адвокат на собствените си интереси докато се удовлетворят „исканията ми.”  Ако нямам това право обаче – голямо „момиче” съм, ще си понеса белезите!  :surpris_25: Такъв казус идея нямам дали се е разглеждал някога. Но покрай нашумелите форумни полета , надявам се ще съм полезна за доста потребители. Явно не си знаем правата (ако са допуснати такива). Хем и вие ще го добавите като точка във форумните си правила !  :) Да са наясно хората в един момент за какво иде реч. Не съм „уплашения” тип потребител и отказа няма да ме демотивира да проуча нещата. Тъкмо обратното.

А всички онези коментари (и няколкото писма, които получих) ... в които се разчита „Фен съм ти”  или ето едно от по-кратките

Цитат
Имате съобщение от vodolei от Форум Земя назаем.
ВАЖНО: Това е автоматично известие. Не отговаряйте на този е-мейл.
В съобщението се съдържа следното:
Здравейте,редовно чета вашите публикации,както и други интересни неща от сайта. моля ви не напускайте форума, .......... Моля Ви!
...

Бих желала да споделя за всички Вас, че решението ми не е плод на поредното късо съединение в главата ми. Подобни коментари само утрежняват атмосферата. Затова ви моля да ги преустановите.  :flowers2:
Относно афишираните доводи около бременността –това е не е сериозна причина да засенчи „ум остър като бръснач” както се казва, не че притежавам такъв. Но ето и повод да споделя още една истина с Вас  :) tooth
Благодаря за подадената ръка , за това че ме ИЗТЪРПЯХТЕ !  :kisss: Пред хейтърите ми – дълбок поклон.   :heart_2: Но всеки човек е индивидуалност! Не може на всеки да се харесаш. Това са моите последни думи по темата. Силно се надявам и вие да се пренасочите към по-значимите теми и да "не ме вкарвате в разни филми"  :Content_14:

God Bless !  :peperudi:


Титла: Re:Една молба
Публикувано от: violetblossom в 12-04-2013, 13:20:00
Че ти с какво си толкова спешъл, че специално с теб да се занимават админите?? Моля и моите мнения да бъдат изтрити, иначе ще си търся правата в съда. Гъдел в лудницата
какво се кахъриш, много те знае някой коя си в реалния живот.


Титла: Re:Една молба
Публикувано от: Крем в 12-04-2013, 14:31:51
"Заложен ми е някак ДНК вкуса на свободата и бунта на мисълта.   Но живеем в свят, в който свободата за жалост не се подразбира."

Когато човек пледира, че уважава свободата, би трябвало да бъде последователен в това уважение. Да уважаваш собствената си свобода, да коментираш думите на останалите, както намериш за добре, е чудесно, но от това следва да уважаваш и свободата на останлите хора да коментират както намерят за  добре твоите собствени постове. В противен случай уважаваш само своята малка, лична свобода.

Акта на напускане е показателен за невъзможността да се приемат различно мислещите и тогава за каква свобода говорим?Титла: Re:Една молба
Публикувано от: purelove в 12-04-2013, 14:35:00
"Когато изчезнат героите, на арената излизат клоуните." /Хайнрих Хайне/

С нищо не съм по -'Спешъл' ! Ето ти отговор на провокациите
Цитат
вместо да се коментира незначимия фактор Виолета.  :pensif_29:
Поправи ме ако греша но с днешна дата понятието "съд" не съм употребила. Ти си единствената, която го използваш (Снощи в отговор на репликата НЕВЪЗМОЖНО, при това не чисто технически, а поради личен мотив (хайде да не издребнявам) ...  мисля, че го употребих. Признавам си. Факт !)
Смятам, че хората тук са достатъчно интелигентни, за да се стига до това положение ! Нека не се занимаваме с глупости и не издребняваме ...
Хубав ден !


Титла: Re:Една молба
Публикувано от: Крем в 12-04-2013, 14:46:48
Хайде, бъди PURE LOVE  наистина, каквато в повечето случаи си била.  :flowers2:


Титла: Re:Една молба
Публикувано от: rima в 12-04-2013, 14:59:12
...всичко остава в Акаша, дори при перфектно изтрити следи ;)

http://buditeli.blog.bg/drugi/2011/01/24/akasha-izvadki-iz-slovoto-na-uchitelia-petyr-dynov.672937


Титла: Re:Една молба
Публикувано от: бате Бино в 12-04-2013, 17:39:16
 Не знам как мислят другите , но според мен   да държиш да ти се изтрият всички постове  е  като да си поискаш обратно подаръка, който си направил .  :surpris_23:


Титла: Re:Една молба
Публикувано от: emo75 в 12-04-2013, 17:53:58
Цялата история е доста нелепа, поне за мен като страничен наблюдател. Тъй и не успях да схвана кой на кого  и за какво се обиди...
Обидчивостта не е добър съветник, но пък всеки човек може да изпадне при определени условия в подобно състояние. Въпросът е да го преодолее и да не го превръща в натрапчивост. Какъв е смисълът "да чистиш" тялото, като не чистиш душата...


Титла: Re:Една молба
Публикувано от: violetblossom в 12-04-2013, 19:46:42
Цитат
Но при така създалата се ситуация, днес го подменям с текстовете на българското законодателство и правна с-ма. Ако съм в правото си и възникналата купчина въпроси, намерят своите отговори , смятам да бъда адвокат на собствените си интереси докато се удовлетворят „исканията ми.”  Ако нямам това право обаче – голямо „момиче” съм, ще си понеса белезите!
Аз така разбрах това: че ще си търсиш законова основа да ти се изпълнят "исканията". Имаш доста висок стил на изказа и в крайна сметка ми е простено, ако не съм те разбрала  :-X


Титла: Re:Една молба
Публикувано от: бате Бино в 12-04-2013, 21:59:13
В такъв случай ( след като самата авторка е против по-нататъшното й развитие ) , темата може да се счита за изчерпана от смисъл и перспектива и затова предлагам да се заключи.  Дешев да даде мнение или направо да натисне бутона.


Титла: Re:Една молба
Публикувано от: purelove в 12-04-2013, 22:04:42
"Прегръщам"  идеята ! Същото щях даа предложа и аз. Но нали с нищо не съм "по-спешЪл" та да ви занимавам, си премълчах.  ;)
Благодаря !


Титла: Re:Една молба
Публикувано от: hdeshev в 12-04-2013, 22:16:22
Взехте ми думата от устата!