Форум Земя назаем

Пречистване на духа и тялото => Споделяне на лични въпроси и проблеми със здравето и духа => Темата е започната от: асен в 14-10-2013, 09:40:21Титла: прочистване след криза
Публикувано от: асен в 14-10-2013, 09:40:21
Здравейте,
В резултат на провокиране и смесване на различни забранени храни/неспазване на диета/
получих първо тъпи болки в подбедрието а след това и болки горе високо/гладката мускулатура/ ]вероятно в резултат на раздвижване на камъни.  Опитах с повръщане да успокоя нещата.

След кризата не приемам нищо друго освен много вода лимон и зехтин и сокове за да се успокоят нещата.

Тъй като тъпата болка/тежест остава в областта под дясното подребрие отпред дали е правилно да започна омекотяването и да направя едно прочистване/разбира се след изчистване и на дебелото черво/.

1/Дали след криза е правилно да се прави веднага омекотяване и прочистване /на следващата седмица/?

2/ Да изчакам и да направя изследване/кръвна картина и ехограф/ не знам дали то ще покаже дали има възпалителен процес в резултат на запушване на канал?

3/ Запушването на канал/не съм сигурен дали това е причината/ преодолява ли се от само себе си или се оперира задължително?
 
НМоля за компетентната ви помощ!


Титла: Re:прочистване след криза
Публикувано от: barzaka88 в 11-12-2013, 11:03:30

Здр. приятел щом имаш тьпа болка в подребрието това ти дава знак да чистиш черния дроб и жльчката от камьни , но преди това трябва поне седмица да не я ядеш месни продуки като карай само на леки храни и плодови сокове . Много пьти сьм се чувствал запушен точно там и така правя . Не винаги резултата идва от пьрвото прочистане но ще трябва да имаш тьрпение .. Не ходи по доктори щот са некомпетентни и само ще ти вземат парите . Има много писано тук за пречистването почети и ще ти стане ясно всичко :)  :weight_lift:
След пречистването може да продьлжи да те боли подребрието затова продьлжаваш сьс чайчета мента , лайка , резене такива които да доизчистят дроба от шлаки - поздрави  :pensif_29: