Начало   Помощ Вход Регистрация  
Форум Земя назаемПоследни публикации
Страници: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 10
 1 
 -: Вчера в 22:17:02 
Започната от асен - Последна публикация от асен
Здравейте,
Направих криза жлъчна с промяна цвят урина и колабиране стойности пулс 48 кръвно 100/60 захар 6,1
Направих ПКК - стойностите на ензимите са височки над нормите АСАТ 44 АЛАТ 82 ГТТ 212 при макс 50 за ГТТ и по 40 за АСАТ и АЛАТ

Мисля да започна пречистване сега но ме притесняват още високите стойности на ч.др.показатели.
Докторката директно ме насочи към конс.хирург като ми каза че др.варианта ко не отида е да се видим по спешност. Щели да ми свършат мъщите. Отказах им както и преди.
Изписа ми хепапротектор и бусколизин и меизпрати по живо по здраво.

Дайте съвет кога да го направя и как да ги сваля ст-стите на ензимите особено ГТТ то  иАЛАТ.

 2 
 -: 16-12-2018, 18:11:31 
Започната от Carsil - Последна публикация от Carsil
Катя, старая се да избегна тая химия ако има как и с какво. Благодаря за отговора

 3 
 -: 16-12-2018, 13:07:11 
Започната от Carsil - Последна публикация от Катя
  Българси патент и най-пълно и всеобхватно в изкореняването на трихомони в света се води Трихомонацид с активна съставка метронидазол.

 4 
 -: 15-12-2018, 09:22:41 
Започната от zhivko - Последна публикация от TodHuk
Браво! сериозен период.. Напълно и пре достатъчно организма да се изчисти както физически така и ментално.
Все пак ми е интересно Живко, през този период имало ли е моменти през които за моменти си се подхлъзвал и поддавал не природосъобразни "изкушения"?

 5 
 -: 14-12-2018, 06:55:16 
Започната от Carsil - Последна публикация от Carsil
Аз за себе си ще си пусна в повече лаборатории. Иначе в Цибалаб, в Геника , той в случая в Цибалаб беше пуснал ДНК изследването, което се водели уж най-достоверно. Моля споделете за тези книжки, ако знаете и начин на лечение пак споделете, много съм уплашена, хич не ми се пуят, няма и да пия такива хапчета. Предлагам, че антипаразитни препарати биха могли да помогнат? Бате Бино преди две години и тодикамп си бях взела, имам почти пълно едно запазено шишенце. Помагай как да действам ...

 6 
 -: 13-12-2018, 22:30:51 
Започната от Carsil - Последна публикация от бате Бино
В колко лаборатории направихте тестове? Само в една ?  ухилен Умният уролог не знае ли , че всяка лаборатория си има свои тестове, които са със степен на достоверност от 20% до 50% .. Smiley Направете в още няколко  и после споделете тук да се посмеем  Grin , макар че никак не е за смях..
Къде правят ДНК микробиологични изследвания и колко струваха?  намигам Във Варна преди години бяха почнали да правят такива, но после се разбра , че и те са далеч от истината. Като питах лекарката там -" А  за кои от 17 те различни щама на хламидия е достоверна вашата диагностика? " , тя започна да върти очи, набра някакъв номер и каза : Ама то наистина имало много щамове..  ухилен ухилен ухилен

Не се шашкайте, трихомони и хламидии има при всички ни ! 100% заразяване! Тамара Свищева посвети целият си живот на трихомоните , имам няколко нейни книжки .

 7 
 -: 13-12-2018, 17:30:55 
Започната от Carsil - Последна публикация от Carsil
Здравейте. Днес приятелят ми си пусна изледвания за полово предавани болести профилактично, понеже не си бил пускал скоро, и аз го побутнах малко да си пусне. Пуснахме ДНК изследвания за всички възможни и има ПОЛОЖИТЕЛНИ ТРИХОМОНИ. Казва, че не знае от кога ги има, сигурно преди мене, можело и повече от година и половина. Има и гарднерелаположително, но тя му е от мене, понеже аз преди месеци я бях имала иявно не съм я преборила, но повече ме притесняват трихомоните, защото сега най-вероятно и аз ги имам, а те не са безобидни. Урологът ми изписа Флажил и ми каза да се изследвам и аз и ако имам да пия и аз. Приятля ми мисли да си пие хапчетата, но аз ако имам , което е вероятно, не смея да пия тези отрови. От послдния ми път прием на антибиотици имам горчив спомен и сега имам уплах да сложа хапче в устата си и съм силно разочарована и притеснена ако имам как да се излекувам от този паразит. Оделно то месеци имам възплалено гърло и сливици, които не минават и се зачетох, че при наличие на паразите може да има хронична инфекция, нз дали мога да ги свържа нещата, в носен секрет имах стафилокок по антибиограма и пак не съм взимала антибиотик. ТА моля ви , много разчтам на вас, има ли как да се изклекувам без тазии отровна химия, ако имам трихомоните. Пък приемам съвети и за гарднерелата и златен стафилокок - като цял за инфекциите.

 8 
 -: 12-12-2018, 17:05:04 
Започната от Vov - Последна публикация от Vov
Здравейте приятели и съфорумци!  flower

Два въпроса:
1. В зимните дни слънчевото греене е много пъти по-кратко от летните. Тъй като живеем и работим в сгради, попадането на слънчева светлина в очите и по кожите ни често става =0 (какъвто беше случаят наскоро в София)... Тъй като еволюционно имаме потребност от слънчева светлина (за вит. Д и още кой знае колко много други неща), е добре да полагаме специални усилия да излагаме поне лицето и ръцете си на слънце. Ако това е невъзможно, може пък да се облъчим кратичко с някоя "кварцова" или подобна, обявена за лечебна, лампа. Започваме с по 20 - 30 секунди отпред и отзад. Отделно можем да постоим с широко отворена уста срещу лампата (20 сек). Спазваме всички изисквания за безопасност (очила), разчистваме помещението от уязвими/променящи цвета си предмети .

2. Хрущялите ни, сухожилията, ставите, се хранят и очистват само при движение опън-натиск. Неподвижното седене/лежане или много бавно ходене, "киснене" във вана/басейн.. не са достатъчни за очистване и подхранване на здрави, шити, лепени и пр. закърпени сухожилия и ставни хрущяли.
Временното въздържане от храна значително, дори драматично улеснява и ускорява зарастването на счупени кости, закъсани, кърпени сухожилия, връзки, менискуси... Е, за да има изобщо такива лечебни процеси, трябва първо да са съединени, допрени и притиснати по някакъв начин повредените части.

3. Много помага на възстановяване от всякакъв тип, ако преди лечебното, "физиотерапивтично", възстановително натоварване, повредената област се погали и и се изпрати обич - от сърце...

 9 
 -: 12-12-2018, 16:19:55 
Започната от zhivko - Последна публикация от Vov
Браво Живко!!

 10 
 -: 12-12-2018, 12:23:37 
Започната от zhivko - Последна публикация от zhivko
Благодаря Ви,Приятели!
 слънце

Страници: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 10