Начало   Помощ Вход Регистрация  
Форум Земя назаемПоследни публикации
Страници: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 10
 1 
 -: 14-10-2019, 11:55:24 
Започната от черен гарван - Последна публикация от бате Бино
Това са следите от моторите, Вов. Ние тук обсъждаме другите следи, дето не са от моторите   намигам  Grin

 2 
 -: 12-10-2019, 22:41:44 
Започната от черен гарван - Последна публикация от Vov
Здравейте отличници!
Наскоро показаха в новините,  а и сигурно пак ще показват, турски военни самолети (главно известните вече Ф-16), летящи в небето на Сирия.
Ако сте били наблюдателни, както споменавахте преди години, неизбежно сте видели белите, кондензационни следи след тях (когато летяха достатъчно високо). Бяха показани от турската ТВ, или СНН..., може и пак да ги показват, гледайте...
Защо не виждам да ги обсъждате?
[За всеки случай: Ф-16 е едноместен многоцелев изтребител-бомбардировач. Има 1 двигател и екипаж 1 човек. Носи разни оръжия... Турция го произвежда от началото на 80-те години; наскоро ние си платихме за самолети от последното му поколение и т.н. Казаното означава, че е невъзможно този самолет специално, (както и всички други - пътнически и транспортни), да оставя "химически" следи в небето, с цел да "ни отрови", "да намали населението" или други измислици].
Искам да повторя: вярно е, че има много фора, които желаят много лоши неща на другите хора.
НО, белите следи, които виждаме всеки ден в небето, НЕ са изкуствено предизвикани, не са с цел да ни тровят, убиват, изпростяват и т.н.
Спете спокойно. Има хиляди други неща, които разрушават здравето ни и съкращават живота ни. Повечето от тях можем да избегнем сами, въпреки неспособността и незаинтересуваността на институциите у нас и по света.

 3 
 -: 07-10-2019, 22:19:22 
Започната от zhivko - Последна публикация от Vov
Ооо, добро обсъждане, браво, приятели. Ето и от мен:
1. Е. Елмазов написа 2 книги за лимеца. Малки, но ценни.
2. Учителите, които са открили, научили, изпитали начини за лечение и за предпазване от състояния, далеч не винаги спазват препоръчваните от тях правила - през целия си останал живот. Много често, те изобщо са тръгнали по пътя на здравето чак след като са били толкова болни, че почти са погледнали в очите на смъртта... Това не прави препоръките им по-малко верни, но обяснява защо те не живеят 200 години.
3. Тъй като живеем в среда, много далеч от желаната, за нас е много по-трудно да прилагаме всички известни ни правила за мислене, дишане, пиене, хранене (дъвчене), физически действия, ел.магнитна чистота...За усвояването на някои дейности, са ми били потребни до 10 години (!).
4. Вярно е, че мнозина надарени хора имат непрестанни, безгранични амбиции, което им пречи да заобичат себе си, близките, Бог, света... Това може значително да повлияе на здравето им.
5. Няма такова нещо, като универсално знание, универсални правила за желязно здраве, които да са еднакви за всеки човек. Затова има форуми, за това си обсъждаме неща тук.
6. Сол си трябва - на всички нас. Не е ясно колко, количеството е различно всеки ден, променя се... Морската, сива келтска, каменна от дълбоки мини...са за предпочитане соли.
Желая здраве на всички! парти

 4 
 -: 30-09-2019, 21:05:27 
Започната от zlat - Последна публикация от zlat
Здравейте, влизам за да подновя обявата си за тази година. Предлагам два сорта лешник :  бадемовиден с черупка за 10 лв на килограм и римски с черупка - 6 лв за килограм. Пишете ми ако имате интерес.

 5 
 -: 29-09-2019, 12:10:19 
Започната от iris - Последна публикация от бате Бино
Гари Нъл е тотален борец срещу безобразията на "научната" Медицина , тоест - може да му се вярва Smiley Преди време беше написал в съавторство научният доклад "Смърт от Медицината" на база 153 научни публикации. (By Gary Null, PhD; Carolyn Dean MD, ND; Martin Feldman, MD; Debora Rasio, MD; and Dorothy Smith, PhD )

http://vaksini.eu/death_by_medicine.pdf
http://www.webdc.com/pdfs/deathbymedicine.pdf

http://www.second-opinions.co.uk/deathbymedicine.pdf

Е, малко са го повишили и него, (подобно на Норман Уокър), не е точно клиничен доктор с практика, но това не е чак толкова важно в случая   слънце

 6 
 -: 29-09-2019, 12:04:28 
Започната от zhivko - Последна публикация от бате Бино
Качвайте кой каквото намери за ценно и интересно, и без това форумът е в безтегловност последните години Smiley  ( Във фейсбук ще се скъсат от писане, а тук - нищо )

Да, Емил Елмазов рано си отиде. Не се знае как е живял, до колко е спазвал това, което препоръчваше на другите. Той беше от хората, които държат  да се докажат на всяка цена, обикаляше градове, диагностики , семинари, разни статии ,  в производството на лимец имаше някакво участие, билки продаваше..Всичко това  е голямо натоварване  и изтощава здраво. Не всеки може да издържи.

 7 
 -: 26-09-2019, 11:23:08 
Започната от iris - Последна публикация от iris
Здравейте, в Читанка открих тази книга. Мисля, че представлява интерес и може да е от полза на някого.

https://chitanka.info/book/7853-narychnik-po-alternativna-meditsina


 8 
 -: 24-09-2019, 08:25:49 
Започната от barzaka88 - Последна публикация от Elia
Здравейте,
за всички видове рак помага пиенето на пресни сурови зеленчукови сокове по книгата на д - р Норман Уокър и прилагането на чисто суровоядно хранене.Има вече много случаи на хора подобрили състоянието си по този начин.Но самият човек трябва да го желае, иначе няма как да стане.Така е и с всичко друго.Против волята на човека не можем да вървим.Ако дядо Ви не желае да пие сокове и да се храни със сурова храна Вие и да искате да приложите нещо няма как да стане.
Но ракът е коварна болест протичаща и без болки.Много оперирани умират, защото операциите не решават проблема.Процесът в организма не спира, ракът си действа особено ако храним организма с мъртва храна и постоянното възпаление няма как да се спре.Ако храната е сурова с много сокове от зеленолистни, кореноплодни нещата могат да се променят.Но Божия воля.
Поздрави !

 9 
 -: 24-09-2019, 07:54:26 
Започната от zhivko - Последна публикация от zhivko
Ечемик лющен накиснат(не за кълнове),може ли да се консумира суров?
Аз преди години съм покълвал нелющен и похапвал,но за вс случай реших да попитам .

 10 
 -: 21-09-2019, 11:26:57 
Започната от zhivko - Последна публикация от papa64
TodHuk, не знам защо се подценяваш, според мен ти имаш вече достатъчно  рутина за да прецениш сам  нечия компетентност в тази област Smiley 
Кои точно публикации на Айдън толкова силно те впечатлиха, можеш ли да ги копираш тук?
Аз не знам той да препоръчва нещо  друго , освен билки. Тоест - най-точно би било да бъде наречен билкар  (а  не  натуропат)
Да се ориентирваме  за когото и да било само по количеството фенове, може да бъде измамно. намигам Навремето Кашпировски имаше не хиляди , а милиони фенове  ухилен По-интересно е "качеството" на пациентите , прочети повечко , ще се ориентираш , щом толкова държиш  слънце
           Това което качих за Айдън, не ме вълнува.Помислих си от това което прочетох дали може да копираме тук нещо качено от него. Тук беше попитал дали TodHuk може да копира и качи нещо .Единствено знам че е от Варна . Предполагам е още млад и надъхан че знае много. Бате Бино ти сам беше казал за Емил Елмазов ,че въпреки че е билкар и запознат с начина на живот, не е успял да доживее по дълго време.

Страници: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 10