Начало   Помощ Вход Регистрация  
Форум Земя назаемПоследни публикации
Страници: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 10
 1 
 -: Вчера в 21:56:16 
Започната от milenapetrova - Последна публикация от milenapetrova
Някой използва ли спрей за гответе, залепва ли храната с него? Откъде мога да си взема такъв спрей?

 2 
 -: Вчера в 17:58:46 
Започната от Нещото - Последна публикация от Катя
Приветствам ви с решението ви да си изчистите черния дроб!

 3 
 -: Вчера в 15:30:28 
Започната от Vov - Последна публикация от zhivko
 :Content_14
Здравейте всички!

Усмихвате ли се?

Не?!?

Ми хайде, какво чакате, усмихвайте се! Непрестанно! Оставете другите да се чудят защо се усмихвате, "какво толкова" се усмихвате и т.н.  Grin flower благодаря

 браво, аплодирам слънце

 4 
 -: Вчера в 14:34:58 
Започната от асен - Последна публикация от Vov
Обичайното кръвно налягане се образува от наличната сол и множество замърсители, добавени към природните, естествени сили и фактори.
Когато спрем да приемаме храна, започва изхвърляне на солта, боклуците, плаките и т.н. от тялото, вкл. от кръвоносната и лимфната системи...
За да не спадне и осмотичното налягане под обичайната граница, уринирането е обилно - първите дни - и кръвното налягане спада. Тогава при ставане, изправяне и подобни мозъкът остава без кръв и се получава замайване.
Лечението е:
1. Преди всяко ставане поемаш дълбоко въздух и издишваш пълно 2-3 пъти.
2. Поемаш въздух, силно свиваш коремните и бедрените мускули и така ставаш, бавно издишваш.
3. И т.н.  flower

 5 
 -: Вчера в 14:13:09 
Започната от Vov - Последна публикация от Vov
Здравейте всички!

Усмихвате ли се?

Не?!?

Ми хайде, какво чакате, усмихвайте се! Непрестанно! Оставете другите да се чудят защо се усмихвате, "какво толкова" се усмихвате и т.н.  Grin flower благодаря

 6 
 -: 16-02-2018, 08:39:41 
Започната от асен - Последна публикация от Elia
Асене,
въпросите , които поставяш можеш да прочетеш в различни книги.Хубава книга е " Гладът - майка родна " на Проф. Николаев.
При гладуване вследствие процесът на очистване и предвижване на отпадъците към червата може да се чувства замайване , отпадналост.Но след като организма започне да се очиства и премине съм самоизхранване със собствените си болни клетки  и болестта отстъпи се чувства все едно човек ще полети.Чувства се много сила и много енергия.Така се почувствах аз след 14 дневно гладуване на вода с правене на клизми сутрин и вечер.Но първите ми гладувания на вода макар,че бяха по - кратки / 24 часа, 3 и 6 дни /  бяха мъчителни.Чувствах страшна отпадналост, даже ми ставаше лошо и веднъж паднах в банята.Но след като организмът се съвземе и прочисти и най - вече се смени храната към повече сурова нещата се оправят с Божията помощ и воля.
Така,че страшно няма ако се провежда правилно гладуване.И още нещо - не прави гладувания през дните на пролетно и есенно равноденствие.Тогава се сменя движението на течностите по цялата земя вкл. и в организма на човека.Тези дни са 22 март и 22 септември.Избягвай да гладуваш в този период на годината.
Поздрави !

 7 
 -: 15-02-2018, 22:30:38 
Започната от асен - Последна публикация от бате Бино
Асене, на част от въпросите ти е отговорено отдавна Smiley
http://forum.zemianazaem.com/index.php?topic=7393.msg65205#msg65205
Слабостта при различните типове хора е различна. Колкото по си към "вата", толкоз повече слабост изпитваш.
Имам приятел, който е тип "пита". По време на първото си гладуване само на вода, се оплака към 5-ият ден, че нещо май енергията му спаднала
 ама не бил много сигурен  ухилен..  ухилен не можел да вдига същите тежести в залата. Трябвало да слага малко по-леки  ухилен  А  аз на вторият ден вече едвам ходя из стаята  ухилен
 Няма да се плашиш, вреди няма да има  ако всичко се прави постепенно. Липсва ли ти инфо за нещо, винаги изхождай от логиката , но от правилната Smiley  Назад във вековете
и хилядолетията!  гладуването е било по-скоро правило , отколкото изключение. Организмът е имал достатъчно време да се напасне еволюционно. 

 8 
 -: 15-02-2018, 18:59:44 
Започната от titan - Последна публикация от Магдалена
Здравейте мили хора! Имам нужда от вашата помощ. Искам да попитам има ли някой, който е използвал тодикамп за лечение на рак и какви резултати е постигнал? Благодаря.

 9 
 -: 15-02-2018, 15:30:12 
Започната от асен - Последна публикация от асен
Към Вов и другите благодаря за отговорите.
А при гладуване - например само на вода  каква  е причината за замайването и слабостта, която чувстваме и какви процеси протичат в тялото и системите ни при гладуването. Има ли опасност за мозъка и други системи например умиране на моз. клетки и т.н. Какъв е механицма на хранене на теци клетки при гладуването.

 10 
 -: 15-02-2018, 11:46:55 
Започната от borislav12 - Последна публикация от borislav12
Здравейте,
Искам да си купя от витамините Адам от Нау Фудс. Едно момче от фитнеса ми ги препоръча. Намерих едни от този сайт https://fitnesidobavki.com/shop/%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%B8-%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%B8/now-adam-tablets/, но като сравних цената с други магазини тук са много по-евтини. Някой купувал ли си е нещо от тях? Продуктите качествени ли им са?

Страници: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 10