Начало   Помощ Вход Регистрация  
Форум Земя назаемПоследни публикации
Страници: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 10
 1 
 -: Вчера в 21:06:03 
Започната от iskrena - Последна публикация от Vov
Учението на Дънов е изключително опасно.
Вярно ли? С какво?

 2 
 -: Вчера в 20:57:28 
Започната от bojidar_balev1 - Последна публикация от Vov
Бадемите са добри.

 3 
 -: Вчера в 16:34:46 
Започната от асен - Последна публикация от асен
Съфорумци, предлагайте Домашно суджуче и домашно сиренце. Поздрави и наздраве на групата.

 4 
 -: Вчера в 16:20:02 
Започната от Vov - Последна публикация от Vov

ПАРАЗИТИ - 2


Някак по подразбиране е разпространено мнението тип "...аз съм си добре, храня се правилно, движа се и изобщо живея нормално, НО отнякъде съм лепнал(а) тези ужасни паразити и те ме разболяват... ще взема едни лекарства, ще ги облъча с резонансни ...неща, ще избия паразитите и ПАК ще си живея както досега, само че - здрав(а).
ТОВА НЕ Е ИСТИНА
1. Причини за болестите ни НЕ СА ПАРАЗИТИТЕ!! [Не знам как по-изразително да го напиша, че да се заинтересуват повече хора...].
2. Паразитите НЕ ядат живо месо. (Ако ядяха, да са ни изяли отдавна, това, смятам е разбираемо от самосебе си.) Те се хранят главно с излишъци, недосмлени, непреработени/неразградени хим. съединения, боклуци, отрови..., обилно срещани в нашите тела.
3. През нарушената структура на стените на червата ни и на други органи, яйцата, спорите, ларвите, изобщо зародишите на паразитите или самите те (от тях има по-дребни от човешка клетка) проникват в кръвния ток и лимфопроводите и биват разнасяни из цялото тяло. В най-подходящите места си образуват струпвания, гнезда, колонии, така зловещо показвани на снимки от хирурзите...
3. Причини за болестите ни са ПРЕКАЛИНО ГОЛЕМИТЕ КОЛИЧЕСТВА паразити, които ние неволно развъждаме в телата си. Отпадъците от тяхната обмяна са с всякакви отрицателни за нас действия и последствия, дори някои са се изхитрили да въздействат пряко на мозъка - напр. създавайки изкуствен недостиг на бързи въглехидрати.
4. Когато вече имаме огромни, далеч непосилни за имунната ни система количества паразити в телата ни, ЧАК ТОГАВА настъпват болестни изменения!?Ъъъ?

 5 
 -: Вчера в 16:18:56 
Започната от TodHuk - Последна публикация от TodHuk
СЕТ,
За какво го взимам: През 2009 г лежах в болница поради - белодробната емболия (така наречения белодробен инфаркт). От тогава до сега с малки прекъсвания го взимам. Преди година имах възпаление и болки в подбедрицата. Ходих на доплер и установиха удебеляване на венозна стена и лоша проходимост. Тогава го бях спрял известно време.

 6 
 -: Вчера в 16:04:06 
Започната от shofilev - Последна публикация от асен
Може ли да сложим розов цвят за аромат в ракията, как мислите?

 7 
 -: Вчера в 09:44:27 
Започната от TodHuk - Последна публикация от CET
Не знам за какво го вземаш и дали е толкова наложително, че да не можеш да прекъснеш за няколко дни курса на лечение (поддържащата терапия), но е добре да се замислиш за билки с антикоагулантно действие, поне по време на гладуването.
... пък и с тази язва дето си докарал, май си до тук с антикоагулантите ...

 8 
 -: 12-12-2017, 23:11:16 
Започната от shofilev - Последна публикация от ivaylod
Здравейте,

Прочетох, че розовото масло/вода е мощен имуностимулатор, така че бих искал профилактично да взимам през зимните месеци, в които традиционно върлуват всякакви грипове и настинки.
Виждам, че има хора които приемат този продукт и бих искал да попитам няколко неща:

1. Кое е по-удачно за пиене -розова вода или розово масло?
2. Можете ли да ми препоръчате марка, която е изпитана и да ме насочите откъде бих могъл да я закупя в София или да я поръчам по интернет.
3. Какъв е препоръчителния дневен прием и имали някаква схема на прием (например пие се 1 м. и се почива 1 м. или нещо подобно, т.е. може ли да се пие постоянно)?

 9 
 -: 12-12-2017, 17:44:02 
Започната от TodHuk - Последна публикация от TodHuk
СЕТ,
Този въпрос за това дали да вземам антикоагулант(синтром), през време гладуването за мен винаги е бил неясен. Обикновенно взимам, но намалявам дозата. Този път взимах без да намалявам дозата когато започнах захранването и когато съответно е станал кръвоизлива.

 10 
 -: 12-12-2017, 16:42:00 
Започната от Vov - Последна публикация от Vov
Приятели и съфорумци,
Една от темите за здравето ни, която периодично и напоследък се радва на голямо внимание, е за паразитите в телата ни и тяхното влияние на здравето ни. Ще се опитам най-кратко да представя моето разбиране. Написаното по-долу е въз основа на множество лични наблюдения и експерименти с мен, както и наблюдения над други хора и прочетено в разни източници.

ПАРАЗИТ е организъм, който живее, храни се и се намира в, на, около, близо до.... друг организъм. Последният е наричан гостоприемник. Паразитите в нашите тела са повече на брой от нашите клетки, т.е., трилиони. Те включват както видими с очи - червеи, така и невидими, поради малките си размери организми.
Делят ги на 2 групи: полезни и вредни.
Не обсъждам полезните, добре са дошли, поне докато не излезе някое ново изследване, твърдящо че и те са вредни. Каквито ясни предположения и разсъждения, дори скромни доказателства имам (!).
Въпросът, който заема значителна част от вниманието на много хора е, как да се отървем от лошите паразити, които били главни или единствени виновници за нашите "болести".
Тук следват няколко тъжни и много тъжни новини:
1. Паразити е имало, има и ще има милиони години преди нас, сега и в неопределеното бъдеще. НЕ МОЖЕМ да ги избием, нито премахнем от Земята.
2. Не можем да се изолираме от тях. Те ще продължат да попадат в устата, носа, очите, по кожата ни (и по други лигавици свиркам си) .
3. ПРЕКАЛЕНОТО РАЗМНОЖАВАНЕ на паразитите, над някакви броеве, ще продължи да оказва отрицателно въздействие на нашето здраве.
4. Опитите за унищожаване на паразити с хим. съединения, наречени антибиотици, води до приспособителна промяна и те стават устойчиви на тези антибиотици. А вредите, нанесени на организмите ни от антибиотиците, остават... Възможно е същите приспособителни изменения да настъпват и в природата под въздействие на химически съединения, използвани в растениевъдството.
След постъпване в устата, паразитите попадат под въздействието на слюнката. Тя обикновено не може да ги убие. Благоприятната среда - постояно изхвърляни през лигавиците боклуци, излишъци и отрови по вътрешните повърхности на устата -влага, защита от слънце, температура... съставляват необходимите и достатъчни условия за бързото размножаване на някои от паразитите. Тези, които поглъщаме, попадат в стомаха. Когато пием вода, бира, сокове и др. непосредствено преди, по време и след хранене, РАЗРЕЖДАМЕ стомашните течности и те нямат киселинност, достатъчна да убие паразитите. По-нататък пътят им е почти като по червения килим: всичко необходимо за живот и бурно размножаване е налице...
ЧАК ТУК, изтощената ни, дори изтерзана имунна система не може да се справи с паразитите, с които е призвана да може. Ние първо сме създали прекрасни условия за бързо, много бързо размножаване на паразитите, второ - сме създали и объркващи сигнали и имунната ни система се бори срещу собствения организъм (т.нар. "автоимунни заболявания"), а чак след това се чудим от къде се взеха и "защо на мен"...

Страници: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 10