Начало   Помощ Вход Регистрация  
Форум Земя назаемПоследни публикации
Страници: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 10
 1 
 -: Вчера в 18:00:36 
Започната от чичо Чарли - Последна публикация от Ветом България
Здравейте, малко информация за ветом и клинични изследвания, на руски

http://www.vetom.com.ua/gallery/id/25

 2 
 -: Вчера в 17:58:20 
Започната от papur72 - Последна публикация от Ветом България
Здравейте, малко информация за ветом и клинични изследвания, на руски

http://www.vetom.com.ua/gallery/id/25

 3 
 -: Вчера в 17:47:30 
Започната от бате Бино - Последна публикация от Ветом България
Здравейте, малко информация за ветом и клинични изследвания, на руски

http://www.vetom.com.ua/gallery/id/25

 4 
 -: 19-09-2018, 07:41:03 
Започната от svetlio17vt1 - Последна публикация от Elia
Уважаеми господине,
вече много хора , не само вашето семейство се завръщат по селата.Въпреки,че по селата тъне пълна разруха.Но градския човек иска да избяга от праха, шумотевицата и напрегнатия живот в града.Лично аз от този прах и шум в градовете чувствам страшно напрежение.Но в нашите села за жалост не се вземат никакви мерки от страна на държавата за възстановяване на съборени сгради.Не само държавните сгради като училища, читалища, но и необитаеми къщи.Къщи, в които никой не живее и не се поддържат от собственика трябва да бъдат обявени за продажба или даване под наем от общината.В нашето село има куп подобни къщи и дворове тънещи в разруха, в които се развъждат дори белки, лисици и змии.
Макар,че моето семейство реши да се захване с ремонт на читалището нещата са много трудни.Не се отпускат лесно общински пари за ремонт в български села.Отпускат се само там , където има повече избиратели / роми /.Затова българското село ако не се направи план за неговото възстановяване от държавата ще продължи да потъва в разруха.Самите общини не желаят да отпускат пари въпреки,че моята майка имаше предложение да се направи зелено училище и старчески дом от двете съборени сгради / бившо училище / в нашето село.Също така имаме и сграда, която навремето е била родилен дом, днес може да бъде също ползвана за подобна цел / лекарски, зъболекарски кабинет /.Но няма никаква подкрепа от общината за тези идеи.Имахме също така идея да се опишат всички потъващи в разруха къщи  и да се направи план какво ще се правят - ще се продават, ще се дадат под наем или ще се ползват за нещо друго.За жалост и до сега не срещаме разбиране от институциите.
А днес хората все по - често ще желаят да подишат чист въздух в някое село.Но в нашите села нещата са много зле.Бях скоро в Румъния , не видях там рухнала сграда - нито обществена, нито частна.Тази страна върви по път, който ще я изведе на добър край.
Поздрави !

 5 
 -: 18-09-2018, 20:40:58 
Започната от svetlio17vt1 - Последна публикация от estario
Ако си търсите хубаво местенце близо до София искам да ви разкажа за село Тополница до Дупница. Селцето е на 50 км от София, на 5 км от автомагистрала Струма, преди Дупница. Магистралата е близо, но не се чува, защото селцето е скрито сред хълмовете.
Надморската височина е около 700 метра, климатът е планински. Там е едно от най-северните места, на които оказва влиание средиземноморския климат, нахлуващ по струма.
Около селото гората е унищожена на доста места и е заменена от забравени пасища или борови гори, но по поречието на реката има доста стари гори на Верила. Лятото на моменти е сухо, но има подземни води.
Хората в селото са дружелюбни, засега няма много млади хора. Има и хора от София, които са стегнали част от къщите. Ромски къщи няма. (Не съм расист, но е ясно какво се случва често в селата с ромски махали) Има изоставено селско училище. В селото гледат крави, има кошери.
Къщите все още са учудващо евтини, на фона на други села в района. За около 15-20 000 лева може да се намери място с около 1 декар двор и къща, достатъчно здрава, за да може да се реновира.
Със съпругата ми си взехме скоро място и лека полека го стягаме. Планираме да прекарваме по-голяма част от времето си на село. София остава място с много възможности, от което няма да се откажем, но не искаме да живеем там.
Ясно ни е, че за да се получат нещата трябва да има повече хора с вдъхновение и желание да живият и работят на село. Само ако сме заедно, можем да постигнем повече и да органицираме хубав живот на село. За да се получат нещата е нужна социална среда, хора с разнообразни умения и желание за взаимопомощ. Аз съм лекар, жена ми е кулнарна магьосница, обича да плете и има хиляди други творчески заложби.
Ако някой има интерес да се запознаем може да ми пише на dpmitev@gmail.com

 6 
 -: 07-09-2018, 08:50:31 
Започната от бате Бино - Последна публикация от plam4eto
Здравейте и от мен. Smiley Използвам Стелкор и Тодикамп от доста време (години), предимно за децата, но и на нас са помагали. Доволна съм много. Повлияват бързо и успешно разболяванията, особено ако са хванати в началото. Гледам да не оставам без тях у дома.

 7 
 -: 03-09-2018, 12:32:19 
Започната от бате Бино - Последна публикация от scalloper
 Много полезно четиво. Благодаря бате Бино.

 8 
 -: 30-08-2018, 08:26:44 
Започната от ilian - Последна публикация от бате Бино
Добре дошъл, Илиян.  парти Соколечението нека си върви, то може само да помогне, при това не само на очите. Но е възможно причината в случая да е там, където най-малко я очакваш Smiley - в бъбреците. Бъбреците координират работата на всички органи в главата - най-вече очи, уши и дори щитовидна жлеза. (Това е Източна Медицина, която се преподава и приема вече отдавна и на Запад)
 Много е сложно диагностирането на ФУНКЦИЯТА на бъбрека , затова ние си мислим, че нямаме проблеми с тези органи, но това най-често не е така.. ( те не болят,  а лабораторните изследвания  не са достатъчни )
Ако не знаеш руски, намери някой да ти преведе тези клипове. Като за начало Smiley  
Прилаганите от  проф. Огулов техники са древни славянски- висцерален масаж върху органите в коремната кухина  премахва разни застойни процеси и на практика ги възвръща към нормална работа. И после по веригата - се възстановяват редица други функции на организма , които зависят от работата  на тези органи. Намирисва на чудо Smiley , но в много случаи наистина  е Smiley  
https://www.youtube.com/watch?v=PqQhCLHyjuE

https://www.youtube.com/watch?v=ZNJL5LvsJKg


 9 
 -: 30-08-2018, 07:18:01 
Започната от ilian - Последна публикация от Elia
Здравейте,
сосолечението ще задържи прогреса на заболяването.Аз така навремето намалих диоптрите на двете ми очи, въпреки,че беше малък диоптър.Най - много помага сокът от цикория за очите, сокът от зеленолистни и моркови също.
Поздрави !

 10 
 -: 29-08-2018, 21:13:57 
Започната от ilian - Последна публикация от ilian
Здравейте приятели Smiley

Казвам се Илиян Андреев на 32г от Варна, това което ме доведе в този форум е желанието ми да повлияя ако е възможно на едно доста неприятно заболяване на очите, което имам, което е прогресивно и на едното око даже имам трансплантация през 2004г. Наскоро се зачетох, че прогреса му е свързан с токсините в организма (не ме учудва вече, но като нямах на представа ...) и понеже на "по-здравото" ми око зрението се влошава вследствие на прогрес на заболяването, реших да се опитам да си направя някаква комплексна терапия включваща промяна в храненето + упражнения за очите, не знам дали ще проработи но съм длъжен да опитам намигам Та в тази връзка се зачетох за соколечението в този сайт и не ми стана ясно от написаното, дали е за един ден или за няколко дни:

"при очни заболявания:

250 гр сок от моркови, целина, магданоз и глухарче
250 г сок от моркови
250 сок от моркови, целина, магданоз и спанак
250 г сок от моркови и спанак
За да придобием добро зрение и да се отървем от очилата си добре е да прилагаме тази рецепта с едновременно прочистване на организма и по-висока степен на суровоядство."

Също така и за детоксикация с цитруси:

"За детоксикация с цитруси – приема се единствено следната смес в продължение на 3 дни:
900 г сок от портокали
900 г сок от грейпфрут
200 г сок от лимон
2 литра вода, най-добре протиева или замразена и след това размразена."

Ако някои може да ми каже, ще му бъда много благодарен ... Намерението ми е от гледна точка на храненето, да ям колкото се може повече сурови неща и да пия повече изцедени сокове.

Засега не смятам да спирам да ям риба и пилешко (просто ги ограничавам до макс 1-2 дена в седмицата).

Поздрави на всички!


Страници: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 10