Начало   Помощ Вход Регистрация  
Форум Земя назаемПоследни публикации
Страници: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 10
 1 
 -: Днес в 22:49:06 
Започната от kokolqja - Последна публикация от Raniya
Здравейте,
Много ще се радвам да помогна на някого с това коварно разстройство ОКР...
Мога да споделя на мен какво ми помогна след като обиколих куп терапевти и изчетох десетки материали. Това е книгата Ти не си твоят мозък, по която работех с моята терапевтка. Камествената терапия от човек, специалист в натрапливостите щецвибизбавиботжтива чудо... има си схема и техники как да се препрограмира мозъка. Но... терОевтите се броят на пръсти, които са тясно специализирани с ОКР. Веднага мога да дам контакт на моята на лични, тя работи предимно с ОКР.
Сам в тази битка... резултатът не е много ясен..
Поздрави и не се отказвайте! Път и решение има!!!

 2 
 -: Днес в 18:59:03 
Започната от peteto - Последна публикация от Raniya
 flowers2

 3 
 -: Днес в 18:08:53 
Започната от peteto - Последна публикация от Raniya
Здравейте!
Много съм щастлива, че ви намерих... търся алтернативно и комплексно лечение на упорит невродермит с екземи и силен сърбеж при мъжа ми. търся начин да му помогна  без стероиди. Препоръчаха ми маслото от черен  кимион и така попаднай тука Smiley В момента той прави дни на плодове/сок и пробва с хомеопатия.  Моля Бате Бино за инфо и помощ... явно имаш опит и си намерил пътя за лечение.... Сега се разрових да чета за АСД 2 и АСД 3... но ми се иска проверена информация от теб( откъде да поръчам, Как действа, Как се пие), за да не ползвам мъжа ми ЗА опитно зайче... досега му давах да пие какво ли не ( каквото съм прочела или са ми препоръчали... засега без резултат)
Ще съм много благодарна за отзиви и за маслото и за тези руски находки...
Благодаря от сърце!
Бъдете здрави! Smiley

 4 
 -: 19-05-2019, 07:04:36 
Започната от PH - Последна публикация от бате Бино
PH  и  lin , удоволствието е взаимно!  сърце пеперуди  
Споделяйте  как се чувствате и дали ефектът е траен ( да даде Бог, но и вие много дадохте от себе си, при това - в правилната посока )
Аз лично ( с ваше разрешение)  ще  ви цитирам  винаги, когато тръгнат дискусии за щитовидната жлеза!  flower

 5 
 -: 17-05-2019, 09:04:50 
Започната от PH - Последна публикация от lin
Здравеѝте добри хора,

   Не знам даже как да започна, за да благодаря на двама Човека в този форум; Бате Бино и Елиа, които дадоха от ценното си време, за да ми дадат напътствия и литература. Голямо Благодаря, мили хора!  благодаря
Благодаря, че Ви има и, че правите това, което правите.  благодаря
С голямо удоволствие ще споделя, че TSH ми вече е в нормата 2,86 и се чувствам чудесно.Още веднъж, благодаря за вашето желание да споделяте знанията си flowers2. 6 
 -: 12-05-2019, 11:15:11 
Започната от mtre - Последна публикация от бате Бино
Типовете "вата пита и кафа" е нормално да са ти сложни, защото не си запозната с науката Аюрведа. Не е никакъв проблем обаче , да се запознаеш, при това - само за половин ден. Вземи си книжката на Малахов "Четирите кръвни групи и индивидуалната конституция". Сама ще се убедиш от каква огромна важност за теб самата ще е познанието , което ще придобиеш.  слънце
 Ще си оптимизираш живота ,разполагайки с тази информация - и хранене, и сън, и енергия, и здраве..

А  по отношение на хомеопатията , просто те предупреждавам съвсем добронамерено , малко на принципа - "непоискано добро " Smiley Има една поговорка  - "Вълкът си остава вълк, дори да не е изял твоята овца" Smiley
Това, че досега не сте имали увреждания , не означава , че те са изключени и за в бъдеще..
То и за ваксините мнозина бяха сигурни, че са безвредни и вярваха на лекаря си , но ти се опитай да заговориш за ваксиниране в някоя от групите за  аутизъм.  намигам (Аз съм в една от тях, там са  200 майки, които ще имат цял живот дете-аутист. 99% от тях -  увредени след ваксина  намигам )  
 
(С хомеопатията съм запознат още от 1995, когато у нас нямаше още дори хомеопати Smiley Наука добра като идея , но първо трябва наистина добър хомеопат/когото ние няма как да разпознаем, без самите да сме учили хомеопатия /
 и второ- това е принудително повлияване  на вече  налична симптоматика. Тоест - при налична патология, болест, която е в ход.  И  за да се стигне до нейната проява, значи  в организма са налични множество предпоставки- закисление, лошо оросяване, лошо функциониране на отделителни органи , лимфна система, недоимъци на елементи, вероятно паразити, нарушен микробиом, възможни нарушения в щитовидна жлеза, вегетативна нервна система и мн. др.  Който е запознат с всичко това - какво точно е "болестта" , защо се появява, и какви проблеми организмът решава посредством тази или онази "болест".. , е наясно , че хомеопатията не може да премахне  предпоставките за болестта. Тя може само да даде отсрочка намигам намигам Това може да направи единствено самият болен, като приведе в порядък организма си и заживее по природните закони.  слънце


 

 7 
 -: 12-05-2019, 10:44:36 
Започната от mtre - Последна публикация от бате Бино
Привет, Митре се появи  слънце  Значи не е било съвсем напразно дето сме се хабили Smiley
Трудно е да се води дискусия, след като не се дава исканата информация, много  неясноти има въпреки уточняващите коментари на Митре.

Аз не разбрах,  Митре , КОЙ точно прецени  ,че проблемите се дължат единствено  на трихомоните..?
Още повече , че симптоматиката не съвпада..  намигам
Казваш - "Вярвам на гинеколога си" ?
За какво точно му вярваш, след като избираш да се лекуваш с тройчатка, хомеопатия и Шевченко? Smiley  (Това едва ли е по негова препоръка Smiley )
Може би - вярваш му само за диагностиката , но не и за лечението?  Не знам,  след като не може да му се вярва за едно , дали може да му се вярва за друго.. ?  ухилен ( ти ще си прецениш )

За мен лично, проблемът ти  НЕ СЕ дължи на трихомоните!  Но няма смисъл да задълбаваме, след като моето мнение не е важно за теб Smiley   Най-вероятно при теб организмът е избрал този вариант за извеждане на токсини
чрез лимфата. Но това е тема, която  е извън капацитета на конвенционалният доктор, (вкл. и гинекологът ти ) , това може да ти го разясни лекар, разбиращ от Медицина -  холистичен лекар- натуропат. Такъв като Папазова, Ат. Михайлов, Гайдурков ,.. но при тях трудно ще си уредиш час. А и ще ти кажат същото , което и ние ,  нали от едни и същи източници се обучаваме  все пак, тази Медицина не се преподава във Вузовете Smiley

Но ако толкова държиш да трепеш патогени, бих ти предложил една мощна схема, която за мен лично, е без аналог.
( аз бих заложил на нея ако бях на твое място)
Тройчатка мога да ти дам - отделно билките пелин, карамфил  и  ореховата настойка.
Но освен нея ще вкараме 3  още ултра мощни "тежки артилерии" - Тодикамп, АСД-2  и брезов катран ( березовый деготь). ( няма смисъл да ги обсъждаш с гинеколога си , не е запознат Smiley , обаче ако някога му текне и на него,  да се обажда , ще го уредим..  Smiley )

А пък за оправяне  на микрофлората  - Ветом и Стелкор - препарати без аналог. 

 8 
 -: 10-05-2019, 11:36:50 
Започната от mtre - Последна публикация от Elia
Преди години аз се борих с една инфекция и бях изпила 8 антибиотика по предписание на лекар.Без резултати, защото тази бактерия винаги оставаше жива.Дори две години след третирането с антибиотици бактерията отново се активизира и бях принудена да действам сама.Гладувах 10 дни на вода и така реших проблема с тази бактерия , тя повече не се активизира, а нейното развитие спря.Така,че от опит знам,че антибиотиците не помагат.Може би помагат само в началото, но след това стане ли резистентна бактерията лечението е трудно.При това аз бях направила няколко антибиограми.
Проучете при какви условия се развиват трихомоните и какво пречи за тяхното развитие.Блокирайте един от факторите за развитие на трихомоните и те сами ще умрат.Просто им създайте условия да не могат да съществуват.Слабо солените захарни и солени разтвори са идеална среда за развитие на бактерии.Спрете солта и захарта напълно.
А тройчатка можете да си поръчате от Русия, ако имате познати разбира се.Там имат хубави препарати в това отношение.
Поздрави !

 9 
 -: 10-05-2019, 09:54:28 
Започната от mtre - Последна публикация от mtre
Ясно ми е, че без усилие няма да стане!
Зависи в каква посока да насоча усилията си. Та аз не от 1 месец търся решение на проблема си, а от повече от 10 години! И като не стане по някой начин, пробвам друг. Затова и съм в този форум - защото сама не мога да го измисля.
Тук има хора доста запознати с всякакви методи на лечение, самолечение и т.н. Не съм тук, за да се заяждам. Може пък и да съм полезна на някой с нещо дори.
Предположих, че ще ми бъде предложено глад, защото имам впечатления, че това е доста ефикасен и универсален метод за преодоляване на много заболявания.
Ще бъда благодарна ако ми кажете от къде може (ако има такова място) да се закупи тройчатка, която е по-силна от продаваната в аптеките. Защото тя наистина не е ефективна за съжаление.

 10 
 -: 10-05-2019, 07:44:20 
Започната от mtre - Последна публикация от Elia
Уважаема госпожо,
всеки човек иска ей така с магическа пръчка да се излекува от даден проблем.Ако може без глад, без суровоядство, без никакви лишения, само с нещо изпито наведнъж няколко пъти.Във вашия случай явно е така.Но това ,че имате семейство и деца не е  оправдание.И аз готвя у дома, но аз съм на друг режим.Още повече съм и с язва на стомаха.Едно готвя, а друго ям щом имам даден проблем.Гладуването в омекотена форма спомага не само за да отслабне човек, а и за да наддаде на килограми.Познавам такива хора, които след омекотена форма на гладуване възвърнаха нормалното си тегло.
Но от опит ще ви кажа,че всяка болест и всеки здравословен проблем се решава много трудно и са необходими не дни и месеци, а години усилия.Така,че няма как бързо и лесно да се реши и вашият проблем.Без лишения и упоритост няма резултати.
Поздрави !

Страници: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 10