Начало   Помощ Вход Регистрация  
Форум Земя назаемПоследни публикации
Страници: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 10
 1 
 -: Днес в 22:47:44 
Започната от svetlio17vt1 - Последна публикация от svetlio17vt1
Бате Бино,живял съм 10 години на село с къща и двор 6 декара...и не е като да съм се преуморявал Smiley

 2 
 -: Днес в 13:58:47 
Започната от svetlio17vt1 - Последна публикация от бате Бино
Светльо, ти поддържал ли си някога къща с двор?  ухилен И охранявал ли си я ? Ще има да разказваш патила.. ухилен

 3 
 -: Днес в 13:49:10 
Започната от бате Бино - Последна публикация от бате Бино
Контрааргумент от мен, копирам го от Фейса.

 (бате Бино)-------- Тъй, тъй, Ради, добре казано, но с такива четива ,като цяло , е разумно да се внимава, за да не се окаже, че са поредното "прозорче на Овертон"  намигам  Благородните метали не винаги се използват за благородни цели.. Теб и мен няма да успеят да излъжат, ( сеното от плявата ще успеем да разделим Smiley ) но мнозина ще се поддадат, както се случва постоянно ..Извършиха се и се узакониха тотални безумия , само защото народите бяха предварително подработени да вярват, че гласуват за нещо добро, прогресивно , хуманно.. Узакониха ГМО то, наркоманията, джендърите, еднополовите бракове, безчет извращения (педофилия, НЕКРОФИЛИЯ , инцест и пр., ) , наложиха ислямизацията, цензурата , задължително ваксиниране, политкоректното говорене..Да не изброявам още.. ----- Ето , тук в тази статия ( без автор! ) се внушава , че ВСИЧКИ саможертви са лоши! Дали? Кой определя кои са ненужни и кои - нужни?  намигам Този , който ни казва и кои новини са "фалшиви" ли?  ухилен Въобще не ми харесва примера със зарязването на съпруга заради някаква мимолетна връзка! Ами ако връзката се разпадне от само себе си след 1 месец? А със съпруга сме били 20 години? И имаме общо имущество, деца, които го обичат ..? Тяхното мнение не е ли важно? Може да не е образцова връзка, но дали следващата ще е по-добра??.-----Надушвам тук "мирис на плъх", както се е изразил Сервантес.. Знаем какви процеси вървят по света в момента - срещу семейството, срещу нацията, единството, срещу Бога, срещу морала..Виждам статии в този сайт, подкрепящи ваксините например..Затова искам да ми се спазват правата - статията да има автор. И да е ясно кой го финансира!  намигам Така много бързо ще преценя дали въобще има смисъл да я чета Ъъъ??( виждам, че сайтът не продава нищо.. Значи някой го финансира.. КОЙ?  намигам Пак някое НПО ли ?

(бате Бино)-------Да, съгласен съм че това е ВАЖЕН ФАКТОР,( хармонията между сърце -ум-душа ..) но в никакъв случай не е единствен! Този дисбаланс го е имало и преди 200г и преди 500, когато ракът ( и останалите тежки болести!) е бил почти непознат!  намигам Те нека да спрат да ме ръсят отгоре през ден, да си махнат канцерогените от храните , почвата, пестицидите, излъчвателите, ... а със "разнобоят м-у душата и ума" аз и сам мога да се справя  Grin  Пак някой се мъчи да премести фокуса от неудобна в удобна посока Smiley

 4 
 -: Днес в 13:47:38 
Започната от бате Бино - Последна публикация от бате Бино
В името на децата, в името на семейството. Една поучителна история за ненужните саможертви


"Често рака е плод на страданието, което се получава от това какво иска сърцето и какво казва ума - разнобоят между Душата, която е свързана със сърцето и Духа, който е свързан с ума. За да се получи оздравяване формулата е: Дух, душа, воля, сърце и ум в единство.
Статията дава примерни житейски ситуации, в които това не е така"http://roditel.bg/v-imeto-na-detsata-v-imeto-na-semeystvoto-edna-pouchitelna-istoria-za-nenuzhnite-samozhertvi/?fbclid=IwAR0brRnA9QwGiocqAmx_FnUdXyPCIGfJZG9xUKAp9qmIoP_3IWRF1CODTFA


 5 
 -: Вчера в 15:27:13 
Започната от svetlio17vt1 - Последна публикация от ogrizko
Ами, не си я избрал на правилното място къщата ...ако беше покрай Варна сигурно щеше да ми е любопитно да се врътна, кой знае... ама до Търново чак не ми се ходи bleh успех иначе!

 6 
 -: 17-03-2019, 20:54:34 
Започната от svetlio17vt1 - Последна публикация от svetlio17vt1
С радост искам да кажа,че това лято ще си имам къща.Не много стара,с голям двор и голяма жилищна площ на прилична цена в село близко до Велико Търново.
Понеже ще си идвам от чужбина само за месец след като разпиша документите официално,ще имам няколко седмици свободни и ще имам нужда от помощник за няколко дни-почистване,разместване,повечко почивка,и без преуморяване,може и със заплащане.
Надявам се и по скоро за постоянно да си дойда.Smiley

 7 
 -: 14-03-2019, 13:38:33 
Започната от Atyty - Последна публикация от Atyty
Бате Бино, много благодаря за отговора, действам тогава смело  Smiley

 8 
 -: 14-03-2019, 09:47:56 
Започната от Atyty - Последна публикация от бате Бино
Не бой се от това. Елисеева казва: "Когато и да го направите , черният ви дроб ще ви бъде благодарен!" Аз моето първото го направих през най-неподходящият сезон, - есента и въпреки това беше повече от успешно. 

 9 
 -: 12-03-2019, 18:05:27 
Започната от Atyty - Последна публикация от Atyty
Здравейте, мисля да направя другата седмица пречистване на черен дроб, ще го правя 3 дни на сокове преди пълнолуние, обаче то е в четвъртък,дали мога да го изместя пречисването с един ден ,така че третия ден да ми е петък след пълнолунието с оглед на това,че следващия ден почивам и ще си бъда у дома?
В случай ,че пречистването след пълнолуние няма да е толкова ефективно няма да го измествам.

 10 
 -: 07-03-2019, 14:52:46 
Започната от бате Бино - Последна публикация от Elia
Лин,
Светите отци съветват да се живее в родното място и не само това - да се храним с храната, произведена в родното място.А билките също са лековити за нас там, където сме родени.И това не е случайно.Бог така го е създал за нас.Четох,че руската лечителка Елена Зайцева е препоръчвала билки , растящи в собствения двор.Бог казва тя за хората е дал билки.Който боледува от някаква болест да се огледа в двора кои билки растат.Бог му е пратил това, което му трябва.
В днешния свят обаче нещата стоят по друг начин.Хората много пътуват, живеят тук или там и всичко купуват от търговската мрежа донесено от другия край на света.Не се замислят за Божиите закони дадени от Св.Дух.Ако се замисляха щяха да желаят да си имат собствено производство храна и билки.Напротив - хората се научиха всичко да купуват, а не да произвеждат.
Преди време и аз се огледах в нашия двор на село и видях в далечината жълт кантарион - това е билката за моята язва си казах.Бог ми я е пратил наготово.Аз само трябва да я набера, изсуша и ползвам.Бог се грижи за нас друг е въпроса,че ние със собственото си мислене и начин на живот много неща променяме.А това мисля,че не е полезно за нас.Против съм да се внася храна от другия край на света, не е нужно, нито необходимо.Трябва да се стимулира собственото производство и ние тук в България да се приучаваме към собствено отгледана храна - билки, зеленчуци , плодове.Това е и полезно за човека когато разбираш,че ядеш нещо произведено със собствен труд.
Да, хората на изкуството са имали друг начин на живот.Това е било наложително.Но много от тях са затъвали в тежки грехове.Така,че едното е за сметка на другото.
Поздрави !

Страници: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 10