Начало   Помощ Вход Регистрация  
Форум Земя назаемПоследни публикации
Страници: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 
 -: 21-03-2020, 15:56:53 
Започната от бате Бино - Последна публикация от papur72
https://www.youtube.com/watch?v=7N3meH_tEjA

 12 
 -: 20-03-2020, 16:00:29 
Започната от бате Бино - Последна публикация от Vov
 браво, аплодирам браво, аплодирам

 13 
 -: 20-03-2020, 00:02:57 
Започната от Zloqd - Последна публикация от бате Бино
Добавяме друга   интересна информация около вируса  слънце
Ако някой има догадки , че нещата не са съвсем "чисти" и в този случай, може би има право..?
https://thebulgariantimes.com/%d0%94%d0%be%d0%ba%d1%82%d0%be%d1%80%d1%8a%d1%82-%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%b8%d1%82%d0%b8%d1%87%d0%b5%d1%81%d0%ba%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%bd%d0%b0%d1%83%d0%ba%d0%b8-%d0%a3%d0%b8%d0%bb%d1%8f/?fbclid=IwAR0a807r96JyWW36UmndBUlFR31yOVRY43Y-EzH8l9LV1gHSMxIRrhmm-Ao

"Кой и защо подхранва вирусната истерия в света"

А тук има и разяснения  от астролог,  които са съвсем в духа на горната статия. Възможно е да е съвпадение  намигам
https://faktor.bg/bg/articles/silva-doncheva-april-i-may-sa-mnogo-tezhki-no-oshte-po-seriozni-sabitiya-shte-ima-prez-esenta-na-2020-a


А за лечението , допълваме с една статия на английски:
https://www.cancertreatmentsresearch.com/a-list-of-drugs-and-supplement-to-fight-coronavirus/?refferer=mailnotify&uid=147&fbclid=IwAR3WHvdoai1hIYByO_N-QGNT9BWzbU1fPXz0C-QB-XN-bpNbTlpCLTHvuBA

 14 
 -: 19-03-2020, 23:38:45 
Започната от бате Бино - Последна публикация от бате Бино
 Това май не сме го обсъждали. До вчера дори и аз не се съмнявах, че през 1919, по време на Испанския Грип, хората наистина са умирали  от грипа. Както винаги, и тук има друга, много интересна ( и аргументирана!) гледна точка, според която причината за смъртта на 20 млн души , са били ваксинациите по това време Shocked   (Естествено, такава информация ще стои поне още 300 години в раздела " фалшиви новини и конспиративни теории на разни откачалки"  Grin) ----Информацията е от  книгата "Vaccination, the silent killer" от 1977 , а резюме по темата съм открил на руски тук:
https://ss69100.livejournal.com/3728588.html
Държави , като Гърция , както и други общности, които отказват ваксините , не хващат грипа.  намигам
"Пандемия гриппа 1918 года была вызвана вакцинацией"

Книгата, в която се разказва за това: https://www.amazon.com/Vaccination-Silent-Killer-Present-Danger/dp/B000XZKQ0Q?fbclid=IwAR0MIRNfXRSM3AJnzeLstf3sETeK0pvfZbSqZP-LFl3-chXvJ2-ixer6klY
Популяризира се от една много смела лекарка Dr. Rebecca Carley https://www.youtube.com/watch?v=DdTrVzO3obI

Много интересно, междувременно , докато пусках темата в групата във ФБ, се появи  още една причина за голямата смъртност от Испанския грип. В другата група добавиха ценна информация, ще копирам :
 " Alexandra Bahanova :  Аз пък четох, че големия процент на смъртност е заради аспирина с който са ги лекували. Къде е истината май няма и да разберем. Ето линк към статията. http://falsificationofhistory.co.uk/health/the-1918-so-called-spanish-flu-pandemic/?fbclid=IwAR1CYxic9BKckD3fqYaW29fvaFnvmzG2QSKdNQCE3pcN0omVvfHqGL9AKow
                   -------------------(бате Бино)-Александра, в случая едното въобще не изключва другото. И двете са истина  . Това са две отделни причини - първо, заради ваксините хората са се разболявали масово и второ - погрешното лечение ( аспирин в големи дози) ги довършва. Както съм запомнил от уважаваният д-р Владимир Драганов: "Нищо не пречи , когато имаш ангина, да те ритне и кон"  Grin
 Благодаря за линка, вече ще ги цитирам двата.
"
 

 15 
 -: 16-03-2020, 21:42:58 
Започната от Zloqd - Последна публикация от TodHuk
КАК ДА ПРОВЕРИМ САМИ ДАЛИ СМЕ ЗАРАЗЕНИ С НОВИЯ КОРОНАВИРУС?

Новият коронавирус може да не показва признак на инфекция в продължение на много дни, тогава как човек може да знае дали е заразен?
Инкубационният период може да бъде до 28 дни, преди симптомите на COVID 19 да са очевидни.
До момента, когато човек има треска и/или кашлица и отива в болницата, белите дробове обикновено са 50% фиброза и вече е късно!

Тайванските експерти предлагат обикновена самопроверка, която можем да правим всяка сутрин. Тя се състои в следното:

Поемете дълбоко въздух и задръжте дъха си повече от 10 секунди.
Ако го задържите успешно без кашлица, без дискомфорт, задушаване или стягане и др., това доказва, че няма фиброза в белите дробове, което по същество показва, че няма инфекция.

В критични моменти, моля, правете теста всяка сутрин в среда с чист въздух!

СЪВЕТИ от японски лекари, лекували случаи на COVID-19.
Всеки трябва да гарантира, че устата и гърлото му са влажни, никога СУХИ.
Пийте няколко глътки вода на всеки 15 минути.
ЗАЩО ?
Дори и вирусът да влезе в устата ви ... питейната вода или други течности ще го изхвърлят през хранопровода и в стомаха.
Веднъж попаднал там вирусът ще бъде убит от вашите стомашни киселини.
Ако не пиете достатъчно вода вирусът може да влезе към белите дробове. Това е много опасно.

 16 
 -: 16-03-2020, 20:58:41 
Започната от Zloqd - Последна публикация от TodHuk
Тук описвам някои насоки, за проблема с коронавируса.
Моля, коригирайте и добавяйте!

КОРОНАВИРУС- КАК ДА СЕ ИЗЛЕКУВАМЕ?

Коронавирусът, както и всички останали вируси умират при висока температура на организма. Вирусите умират при температура по висока от 38.3 градуса. Това е реакция на имунитета, когато вирусът е вече навлязъл в кръвта на организма, успял е да превземе клетки и се е възпроизвел. Мъртвите клетки са успели да изпратят предсмъртни писма до имунитета и тогава се задейства цялата му налична сила.
Ако в този момент пием медикаменти за смъкване на температурата, ние потискаме имунитета и създаваме условия за възникване на бактериална инфекция. Бактериалната инфекция може да удари не само белият дроб, но и всеки един орган. Всичко е строго индивидуално.
Какво трябва да направим ако вирусът ни атакува?
1.Спираме да се храним две денонощия.
Когато се храним 80 процента от имунитета отива за неутрализиране токсините от храната. Когато гладуваме 100 процента от имунитета ни отива за битка с вируса.
2. Ако вдигнем висока температура, но не по висока от 39.5 градуса, в никакъв случай не вземайте медикаменти да я смъкнете.
3. Пийте чай от лайка и липа.
4.Всеки ден пийте сока на 2, 3 лимона с 2 чаени лъжички мед.
Изолирайте се в къщи на топло и пестете енергията си. Не се натоварвайте физически.
5. Сутрин и вечер пийте по 30 до 40 капки спиртен извлек на прополис. Прополисът помага на имунитета, като убива доста вредни патогенни. Причината да включите прополисовата тинктура е тази, че са направени редица научни проучвания в които са разкрити лечебните й качества срещу СПИН!
6. Вечер преди лягане пийте от една до десет капки кислородна вода. Започнете от една капка и увеличавайте дозата докато стигнете 10 капки. Кислородната вода помага на организма доставяйки атомен кислород в червата да се възпроизведе силен имунитет.
7. Пийте вода с високо рН. Горна баня и Девин са такива.
8.Три пъти на ден си слагайте под езика по една чаена лъжичка сода бикарбонат и я задръжте в устата 3 минути, след което си изплакнете устата. Содата прониква чрез слюнчестите жлези и алкализира лимфата. Вирусите не виреят в алкална среда. Содата и лимоновият сок ще Ви помогнат да си алкализирате организма.
Измивайте зъбите си със сода бикарбонат.Не ползвайте флуорни пасти.
9. Общото количество чай, вода и лимонов сок не трябва да е по малко от 3 литра на денонощие. Пийте течностите топли, с температура близка до телесната.
10. Ако до четири, пет денонощия температурата не изчезне означава че вече имате бактериална инфекция и сте за болнично лечение с антибиотици. Ако спазите горните девет правила до това няма да се стигне. Бъдете уверени.
11.След гладуването от две три денонощия температурата трябва да изчезне. Започнете да се храните с настъргани моркови и елда без масло и с малко сол. Продължавайте да пиете сок от лимони, чай от лайка, кислородна вода и гаргара със сода.

ИМУНИТЕТА
Имунитета пада:
1. Когато преяждате.
2. Когато се простудите.
3. Когато препиете с алкохол.
4. Когато не си проветрявате помещенията, т.е. липса на достатъчно кислород.
5. Когато Ви обгазяват с промишлени отрови.
6. Когато ядете сладкиши и захарни изделия.
7. Когато пиете киселинни напитки, като бира и безалкохолни.
8. Когато се храните с киселинни и консервирани храни.
9. От 30 до 50 мл. Ракия на ден алкализират организма, над 50 мл. го окисляват. Така че не прекалявайте с алкохола.
Имунната система на всеки човек зависи от начина му на мислене, на възприятие на околния свят. Колкото повече страх, осъждане, завист, ревност, омраза, критика, мързел  има, толкова по-слаба е имунната система на човек.
Колкото повече оптимизъм, радост, любов, смях,реализация, толкова по-силна е имунната система.
Всеки, който иска да засили имунната си система, трябва да насочи вниманието си върху начина си на мислене, на отношението си към външния свят и да го променя, да го  променя към по-здравословно отношение.

ВИТАМИНИ
1.Vitamin С до 3000 милиграма и повече, разпределени на 2 - 3 пъти през деня.
2.Vitamin D3: 2,000 International Units на ден
В Германия е направено едно важно проучване с култивирани гъби, които са били нарязани на ивици и изложени на директна слънчева светлина зa 15 мин и 60 мин. При 15 минутно въздействие на слънчевите лъчи съдържанието на вит D в гъбите се е увеличило на 17,5 μg за 100гр. , а при 60 минутно - на 32,5 μg (това количество превишава дневните нужди от вит. D).Гъбите можете да ги съхранявате в хладилник до 7 дни и използвате в ястията, които приготвяте!
3.Magnesium: 400 mg на ден
4.Zinc: 20 mg на ден.
Във всички салати, които приготвяте - добавяйте по 2 с.л. студенопресовано масло от тиквени семки(пълноценен източник на цинк).
Активирането на метаболизма на цинк в червата и от там по-лесното му усвояване от храните, които са богати на цинк става благодарение на галовата киселина и изокверецетина на билката Полски хвощ.
Към 250мл вряща вода се добавя 1 ч.л. от билката и ври 5 мин. на слаб огън. Пие се всяка сутрин 30 мин. преди хранене!
5.Selenium: 100 mcg (micrograms) на ден.

БИЛКИ
Котешки нокът - Това е имуннозащитно биле с противовирусно и антибактериално действие.
Златен корен - Билката има адаптогенни свойства, като адаптира организъма, за да преодолее всякаква инфекция.

ЗАЩИТА ОТ КОРОНАВИРУСА И ДРУГИ ГРИПНИ ВИРУСИ
Освен маска , ръкавици и очила, което не е достатъчно ефективно, най добре е сутрин и вечер да направите следното:
Две чаени лъжички кислородна вода разтваряте в 200 мл. чаша с топла вода. Наливате си в ръката и смъркате през носът няколко пъти, за да мине в носоглъдката. Гаргарате се няколко пъти. След 10 минути, разтваряте две чаени лъжички сода бикарбонат в 200 мл. затоплена вода и правите същата процедура. Дори да сте вдишвали вируси през деня с тази процедура ги умъртвявате в слизестата тъкан на носоглътката и не им позволявате да влизат в белият дроб. Дишайте само през носът си! Ако коронавирусът Ви порази носоглътката, правете горните процедури по три четири пъти в денонощието.
Ползвайте Боров Прашец и чай от Бамбук на Нова ера. Тези два продукта бързо ще засилят имунитета и алкализират организма, което ще доведе до бърза и ефективна развръзка в битката с вирусите. Когато гладувате, по минимум 10 таблетки на ден Боров прашец и по литър чай от Бамбук са достатъчни да Ви хранят и напояват клетките, в това число и имунните клетки. А те са важни за справяне с вирусите. Токсини от храната с Боров Прашец не се отделят. Така че изходът ще е в наша полза.

През 1919г умират 40 милиона души от грип, така нареченият испански грип. Един лекар посетил много селяни за да види дали може да им помогне в борбата с грипа.
Много от селяните и техните семейства се били заразили с грипа и много от тях починали.
Лекарят обаче се натъкнал на един селски стопанин, чието семейство било абсолютно здраво никои не се бил заразил от болеста
Лекарят попитал стопанина какво прави по различно от другите хора, та никой не се е заразил.
Жената на селянина отговорила,че само слагала една глава обелен лук в купичка и ги поставяла във всички стаи на къщата.
Мислите на лекаря били,че евентуално това може да е било лечебното средство което ги е предпазило. Попитал стопанката дали ще му даде една от тези глави лук. Когато я погледнал под микроскопа намерил грипните вируси вътре. Най-вероятно лукът е абсорбирал всички причинители и помогнал това семейството да остане здраво.
Грипа се причинява от вируси, значи е възможно лука да ги обезврежда като ги улавя.
Друг човек разказва много интересна история с лук от личен опит. Той разказва когато имал възпаление на белите дробове и е се е чувствал много болен. На базата на моите познания за лука от преди взех глава лук и отрязах двата края на една глава лук, поставих я в една празна чаша и я сложих близо до мен цялата нощ. На сутринта започнах да се чувствам по-добре, а лука беше почернял.
Когато се почуствам не добре аз използвам от години следното, вземам една глава лук разрязвам я на две и поставям половинките на стъпалата си и обувам чорапи и на сутринта се събуждам здрав. Когато бяхме деца майка ни правеше сок от лук и лучена супа при настинка. А при възпаление и болки в ушите,нарязваше лук на ситно, опакован в марля и поставяше компрес в ухото.
Когато имаме проблеми със стомаха, често не знаем на какво се дължи това и се питаме Дали не беше от лука? Затова не яжте престоял повече от ден обелен лук.
Когато има хранително отравяне на повече хора и се обяви като зараза , служителите питат първо имало ли е в храната лук и изследват произхода му. Много голяма вероятност има лука да е причината.
Обеленият пресен Лук е много силен магнит за Бактериите, затова не оставяйте нарязан лук в хладилника за готвене. Дори само за една нощ лука става силно отровен понеже абсорбира отровните бактерии. Може да се употребява само за дезинфекция на хладилника.

 17 
 -: 16-03-2020, 01:51:41 
Започната от Zloqd - Последна публикация от Zloqd
Става въпрос за една жена, която живее в Китай и редовно прави кратки репортажи свързани с това как да се предпазваме, как е мутирал вируса, кой пол е по опасен като заразоносител, каква е статистиката до момента...
Нейния никнейм в youtube е Donata Sobakinova.
Ще помоля тези които имат фейсбук да споделят нейните клипове в групите.

 18 
 -: 11-03-2020, 23:33:06 
Започната от Vov - Последна публикация от Vov
ЗА ЗДРАВЕТО - ВИРУСИ - ПРЕДПАЗВАНЕ
[Смятам за очевидно, че не можем да променим околната среда - безсмислените и много скъпи усилия на правителствата го доказват - вирусът се разпространи в цял свят, хората се плашат, икономиките страдат... Но, можем да променим себе си, да станем много по защитени от вирусни зарази!.. ]

Ниво I (за мързеливци)

1. Съсредоточаваме се и си задаваме въпроса колко точно се обичаме и обичаме близките си. И си отговаряме.
2. Изговаряме на глас и записваме какво сме готови да направим, за да не се разболеем от вирусна инфекция.
3. Увеличаваме приемането на вит. С до 3000 милиграма и повече, разпределени на 2 - 3 пъти през деня.
4. Приемаме Vitamin D3: 2,000 International Units на ден
5. Приемаме магнезий - Magnesium: 400 mg на ден
6. Приемаме Zinc: 20 mg на ден.
7. Приемаме Selenium: 100 mcg (micrograms) на ден.

НИВО II (за обичащи себе си със средна сила)

Към Ниво I добавяме:
8. Спираме да ядем млечни продукти (временно!)
9. Спираме да ядем месо, колбаси, консервирани храни, пържени прегорели, стари/престояли...

Ниво III
За напреднали
10. Преди да се храним, изчакваме да огладнеем.
11. Не пием вода 15 минути преди, по време и 1,5 часа след хранене.
12. Пием 30 - 40 грама вода на кг тегло на ден - всеки ден.
13. Приемаме суров чесън (стар или млад) поне 1 път на ден - 4 - 6 скилидки.
14. Ако не можем да огладнеем, намаляваме броя на храненията на 2.
15. Избираме си 1 ден от седмицата и в него пием само вода.
16. Увеличаваме приема на сурови плодове и сурови надземни зеленчуци, покълнали семена.
17. Подземните (целина, червено цвекло, моркови и др.) приемаме след нагряване на пара или варене в мааалко вода и малко свинска мас 4 - 6 минути (едро нарязани).
18. Приемаме до 3-4 филийки хляб на 1  хранене - колкото може по-черен. Държим го в камера на хладилника, след това го препичаме леко до светлокафяв цвят.

ЗА НАПРЕДНАЛИ, ИСТИНСКИ ОБИЧАЩИ СЕБЕ СИ
18. Не приемаме никаква храна между храненията си.
19. Увеличаваме физическите усилия, движението през деня. Изминаваме пеш, с леко бърза крачка, поне 6 км/ден.
20. Сутрин след събуждане и вечер преди заспиване правим 2-3 минутна медитация: представяме си, през цялото време, как от (примерно гръдната ни кост, изизат безброй мънички, добри, червени топченца (като калинки), отиват до устата, носа, трахеята, белите дробове... и там изяждат всички паразити и боклуци.
21. Определяме си цел, причина, поради която не е възможно да се разболеем. Повтаряме я сутрин и вечер, посочваме важността, неотменимостта на постигането и.
22. Сутрин и вечер след измиване на зъбите старателно остъргваме езика с движения отзад -напред със специална стъргалка (продава се в магазини ДМ).
23. Непрестанно се усмихваме. Приемаме, че някои хора ще ни помислят за ...някакви луди.
24. Непрестанно се тренираме да издишваме бавно и пълно, първо с корема, след това - с гърдите (5-8 секунди, според физ. натоварване). Вдишваме отново първо с корема, после - с гърдите (3 - 6 сек., според физ. натоварване).
25. При ходене пеш тренираме задържане на дишането: вдишваме дълбоко, задържаме и продължаваме да ходим. Цел: да изминем 50 крачки в апнеа. При пресичане на улици, светофари и др.п. НЕ ИЗПЪЛНЯВАМЕ апнеа.
26. Провеждаме 1 - 2 тренировки на седмица - в плувен басейн.
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!

 19 
 -: 10-03-2020, 12:50:14 
Започната от Vov - Последна публикация от iris
Много благодаря!

 20 
 -: 07-03-2020, 19:15:39 
Започната от Savatage - Последна публикация от iskrena
 ухилен
тя не влиза, ама аз влизам, бе човек  flowers2

Страници: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10