Начало   Помощ Вход Регистрация  
Форум Земя назаемПоследни публикации
Страници: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10
 21 
 -: 04-04-2018, 19:24:08 
Започната от teao - Последна публикация от teao
Здрасти!
Миналата година алергията ми беше на около 30% от първоначалното състояние.
А за тази ще видим, като цъфне пшеницата...


Ден 21- Енергия на 40 %, липсва ми много маса, вече съм свалил 14кг. Още ми е леко кисело в устата. Спах добре, като идеята за захранването дава много психически сили.

И както казват готово!

Захранване:

Ден 1- около обяд изпих литър вода с лимонов сок от 1/2 лимон. След 3 часа- сок от кисели ябълки разреден с вода 1:1 и така общо 4 пъти сок, около 1,5 литра. Чуствам се страхотно, никакъв дискомфорт никъде. Само червата леко напомнят че съществуват, колкото да не ги забравя съвсем. Спах отлично 7 часа.

 22 
 -: 04-04-2018, 10:37:51 
Започната от Mia - Последна публикация от ogrizko
И защо да ми завиждат?

Всъщност, бил съм 95кг навремето ...може и това да ме е подтикнало тогава да се замисля за храненето си! Аз ям изключително много! Едва ли има много хора дето са способни да изядат 2 големи дюнера наведнъж...или 5 пици пак наведнъж ..като сега по размери не знам как да ги определя, но със сигурност поне малко по-големи от парчетата пица дето ги продават като парчета ухилен

Така че явно и аз мога да качвам като се храня нездравословно и лакомо... въпросът със свалянето на килограми е свързан повече с това да се храниш със здравословна храна и по здравословно време! А хората искат да си ядат каквото си обичат и не искат да го оставят ...признавам, че и на мен не ми беше лесно с пиците, дюнерите, баунтитата, шоколадите и какво ли още не... обаче реших да ги оставя! Трябваше ми доста време обаче ...да се упражнявам в здравословното хранене! Докато ми се промени и мисленето, и рецепторите за вкус и кой знае какво още ...падал съм в джънк капаните и пак съм ставал и така! Важното е да не се отказваш и да вървиш в правилната посока! Повечето искат да стане лесно обаче ...да са 10 дни на череши да речем и после да са вечно слаби ухилен Еми, просто няма как да стане... и затова и ме дразнят такива заглавия! Туй е написано само да се продава книгата и едва ли действително ще има трайно отслабнали! Ако беше само заглавието за микробиома, можеше и да я погледна книгата! Но просто аз искам да качвам кг, така че да го д...ха автора книгата не е за мен свиркам си

 23 
 -: 04-04-2018, 08:40:25 
Започната от Mia - Последна публикация от Mia
Не ме привлича книгата. На мен ми писна вече навсякъде да се говори за сваляне на тегло и за високо кръвно. Аз съм 178-60 в момента и ми се иска да кача, а постоянно свалям откак се храня вегански напоследък. И кръвното искам да ми е нормално, а не ниско ...а почти навсякъде се говори все за високото кръвно. Явно, което е по-масово и се продава повече - за него има смисъл да се пише! Бойкот на тая книга, щом дори в заглавието са ми сложили пак отслабване ...ако бяха сложили качване на кг със здравословно хранене, можеше да я взема!  Angry
Тъй-като по-голяма част от хората масово са затлъстели и трупат лесно килограми, учените търсят причините и изхода от това.
Причините да не пълнеят хора като теб, се крие в генетиката им, за което пълните хора могат само да им завиждат. ам-ам
Не ти остава нищо друго, освен да ядеш храните които се забраняват на пълните хора.

 24 
 -: 03-04-2018, 23:31:17 
Започната от Mia - Последна публикация от бате Бино
Излишен труд ще е , Миро Smiley Огризко е запознат с Аюрведа, наясно е какво трябва да е храненето на хора тип "вата". Аз също не мога да кача. Вата са винаги слаби. ( а след 60, когато влязат във възрастта "вата", стават и сухи ) И това е тяхна норма, точно както "кафа" - да са масивни (дебели).
А веганското хранене - естествено , че ще доведе до сваляне на килограми. Без значение какъв тип си , винаги сваляш. Месото и тестото са храните , които най-вече водят до напълняване. Спреш ли ги - ако си вата - ще свалиш най-много 3-4 кила, но ако си кафа, може да свалиш и 30 Smiley  

Всякакви таблици  за "еталонно тегло" са необективни , ако не са организирани по типове хора. Различните типове  имат различна норма. Дори и една и съща храна да приемат цял живот, човек от тип "кафа" ще тежи доста повече в сравнение с човек тип "вата". Единият  до живот ще има проблем с отслабването, а другият - с качването Smiley

 25 
 -: 03-04-2018, 21:51:37 
Започната от Mia - Последна публикация от Mupo
Възможно ли е просто да не ядеш достатъчно? Пробвай няколко дни да се проследиш в https://cronometer.com/  по макроси и виж дали трябва да увеличиш приема на нещо.

Поздрави!

 26 
 -: 03-04-2018, 21:44:24 
Започната от iskrena - Последна публикация от ogrizko
така като гледам ..на мен най-логично ми се вижда, че ако се изчисти всичко ще е най-добре амии... знам ли

вероятно ако всички органи, системи и междуклетъчни са чисти ..всичко ще си тече по мед и масло bleh

важното е да се върви в правилната посока.. към чистене, а не към замърсяване и това е!!

 27 
 -: 03-04-2018, 21:38:53 
Започната от Mia - Последна публикация от ogrizko
Не ме привлича книгата. На мен ми писна вече навсякъде да се говори за сваляне на тегло и за високо кръвно. Аз съм 178-60 в момента и ми се иска да кача, а постоянно свалям откак се храня вегански напоследък. И кръвното искам да ми е нормално, а не ниско ...а почти навсякъде се говори все за високото кръвно. Явно, което е по-масово и се продава повече - за него има смисъл да се пише! Бойкот на тая книга, щом дори в заглавието са ми сложили пак отслабване ...ако бяха сложили качване на кг със здравословно хранене, можеше да я взема!  Angry

 28 
 -: 03-04-2018, 16:46:10 
Започната от Mia - Последна публикация от Mia
Закупих си една интересна и полезна книга, свързана с възпалителния фактор на храните.Авторът д-р Рафаел Келман е лекар интернист и пионер в областта на холистичната медицина и основател на Центъра за интегративна и функционална медицина „Келман“

В нея той, както и други лекари нутриционисти, твърди, че заболяванията тръгват от червата и са свързани с храните които приемаме.

Противовъзпалителната диета изключва напълно за три седмици храни като мляко, яйца, всички зърнени и бобови храни, както и зеленчуци които имат високо съдържание на нишесте.


 29 
 -: 03-04-2018, 16:36:09 
Започната от teao - Последна публикация от Mia
Ден 19- енергия на около 40%, настроение 50%, става ми кисело в устата ако не пия вода по-често от 2 часа.
Изпих 5 литра вода. Спах Добре. Вече липсата на енергия се усеща сериозно. Всяко рязко движение води до неприятно чуство и световъртеж.

Ден 20- енергия около 40%, настроение на 80%, все още ми е кисело в устата, като че ли намалява полека.
Работих добре около 8 часа. Изпих 5 литра вода. Готвенето ми доставя страшно удоволствие. Всички аромати ги усещам мнооого силно. Спах добре около 8 часа.

То не остана, което ми дава доста положителна енергия.
Здравей!
Излекува ли се след толкова дълги водни постове?

 30 
 -: 03-04-2018, 12:29:18 
Започната от teao - Последна публикация от teao
Ден 19- енергия на около 40%, настроение 50%, става ми кисело в устата ако не пия вода по-често от 2 часа.
Изпих 5 литра вода. Спах Добре. Вече липсата на енергия се усеща сериозно. Всяко рязко движение води до неприятно чуство и световъртеж.

Ден 20- енергия около 40%, настроение на 80%, все още ми е кисело в устата, като че ли намалява полека.
Работих добре около 8 часа. Изпих 5 литра вода. Готвенето ми доставя страшно удоволствие. Всички аромати ги усещам мнооого силно. Спах добре около 8 часа.

То не остана, което ми дава доста положителна енергия.

Страници: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10