Начало   Помощ Вход Регистрация  
Форум Земя назаемПоследни публикации
Страници: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10
 21 
 -: 08-11-2018, 11:10:51 
Започната от lin - Последна публикация от Elia
Да,
първоначално при гладувания и смяна на режим на хранене може да има промени в дишане, ритъм на сърцето, както и други подобни реакции.Понякога се получава и световъртеж или просто ти е много зле, лошо ти е.Та така беше и при мен в началото.Затова и паднах.Но след няколко поредни клизми нещата се оправиха и продължих напред.Трябва търпение и воля.
Поздрави !

 22 
 -: 08-11-2018, 07:59:23 
Започната от lin - Последна публикация от lin
Elia,  благодаря ти за бързия отговор. Надявам се да издържа на изпитанието.
Поздрави!

 23 
 -: 06-11-2018, 17:47:22 
Започната от limpo1983 - Последна публикация от limpo1983
Абе да ти кажа правичката  ама на никой нямa да казваш може и да съм неосъзнат Хари по прякор Кришна,моята мила майчица ми казва че май съм се запътил на там ама поживиом па увидим,ще те държа информиран.А пък за зимното суровоидство не е лошо, малко ми дрънкат зъбките ама се живее.А за килограмите не знам всеки според мотива и зора.Аз не се оплаквам имам още 10 килца да влезна в Олимпийска форма.

 24 
 -: 06-11-2018, 17:33:43 
Започната от limpo1983 - Последна публикация от ogrizko
Добре, че не си сектант ..защото приличаш малко Afro

Зимата няма ли да е малко студено на суровоядство? Аз издържам по 1 седмица на суровоядство и умирам от студ след това и почвам да ям готвено и т.н. амии... знам ли

Пък сега дори ме е страх пак да опитам, че съм 178 - 57 кг weight_lift да не взема да стана 40кг помощ

 25 
 -: 06-11-2018, 17:22:31 
Започната от limpo1983 - Последна публикация от limpo1983
И беше лето господне нейде из недрата на острова, дойде и моето пробуждане.Е да си дойдем на думата, след незгодите на моя крехък животец и аз да се похваля със моето пробуждане и изцеление на мойта душица.След 2 годишно ходене по чакручии и псевдо лекари изгря слънцето на наща улица незабравка.След дълго лутане и две години както казах и безброй хапчета ненадейно открих туй нареченето алтернативно лечение за всякакви душевни и физически болежки.Започнах да надничам все по питаещо книгите със черен печат лепнати от нащо западно развито общество.Първо излекувах моят прищипан нерв както и крака които бях като прищипана баба,кожата на ръцете и краката ми беше като на гущерче все едно си сменях кожата ама суха и лущене kakto си го пише по дебелите книги.Тонуса,самочуствието ,обичта към всичко живо се възвърна абе като пеленаче преродих се.И това е за две години преход към суровоядство.Имам още няколко задачки някакв си диабет и парадонтоза но за още 6 месеца и ги пишем в историята дай боже.В момента съм 2седмици 100 процентов суровояд със тенденция за 2 месеца.Основното ми мену е бързо лесно вкусно,сутрин 20 мин смуча зехтин или шарлан,след това зеленолистен сок със плодове от природата,на обяд малко ядки,следобяд си правя накиснат лимец и сусам със малко мед кокосова масло с ядки или семки по избор и вкус,а скоро започнах да слагам вместо мед манго със авокадо абе текнаха ми лигите,И не на последно място една хубава и сочна саладка.Все още имам доста дълъг път но за мен лично това е допира до природата и господ посредством храната защото ние сме един организъм, една планета едно цяло.Имам нужда да питая от всеки един от вас със пълни шепи,моля дайте имформация от каквото и да е естество на хора киоито са в дебрите на суровоядството съвети,мнения,моля дайте да бъдем едно цяло да си помагаме кой с каквото може.Мисля че стига толкоva че се отплеснах извинявам се за което.Които има въпроси насреща съм на всеки един от вас да отговоря.Обичам ви обичаите се и вие,апропо не съм съм Сектант.

 26 
 -: 06-11-2018, 15:22:27 
Започната от Vankata_01 - Последна публикация от Vankata_01
Здравейте на всички,казвам се Иван Петков на 36г, възхищавам ви се,на това,че водите осъзнат живот.Аз съм вегетарианец пълен от 3-4год някъде,въздържам се и от млечни продукти,правил съм и гладувания,и общо взето гледам какво слагам в устата си.Та така ми се стече живота,че съм разведен и сам в момента и ми е трудно да срещна жени вегетарианки или веган,и си мисля,че тук може да имам късмет.Благодаря Ви за вниманието.

Ако поста ми не съответства  на форума моля да бъде изтрит

 27 
 -: 06-11-2018, 08:16:13 
Започната от lin - Последна публикация от Elia
Здравейте,
нормално е след като организма започне прочистване да има някаква реакция.Аз преди години бях паднала в банята по време на гладуване на вода.Това са нормални реакции, които след като се преодолеят нещата се нормализират.Имайте търпение и нещата ще си дойдат на мястото.
Поздрави !

 28 
 -: 06-11-2018, 05:55:19 
Започната от lin - Последна публикация от lin
Здравеѝте,
По малко неприятен повод станах член на този форум, но имам нужда от вашето мнение и  опит.
Не знам дали някоѝ се е сблъсквал с подобен проблем, но аз след три седмици суровоядство получих световъртеж. Това не ми се случва за първи път, преди няколко години получих също световъртеж, коѝто продължи няколко дни, което ме накара да се оттегля от суровоядството.
Сега отново, този път по здравословни причини започвам със суровоядство и отново световъртеж, които продължава вече трети ден.
За протокола тежа 46 кг, височина 157см. Живея в един космополитен град на брега на Тихия океан Лос Анджелис.
Бих се радвала ако някоѝ сподели своите мисли.
Благодаря, че ви има,
Лин

 29 
 -: 30-10-2018, 10:07:47 
Започната от zelen - Последна публикация от zelen
Здравейте,

Някой в форума ако продава голям парцел земя, моля да се свърже на ЛС. Също така кои сайтове ползвате за намиране на подобни обяви?

 30 
 -: 28-10-2018, 14:38:43 
Започната от zhivko - Последна публикация от zhivko
Спомних си как преди 6-7г излекувахме на баща ми едно топче до кокалчето на китката с хума.5 дни му слагах лапа от меко тесто от хума с вода,майка ми го отказа,но не минаха и 10 дни-попитах го какво стана с топчето,вдигна ръкава-липсваше.Хумата помага на мн неща,но се събира с неметални инструменти.

Страници: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10