Начало   Помощ Вход Регистрация  
Форум Земя назаемПоследни публикации
Страници: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10
 61 
 -: 19-03-2019, 13:47:38 
Започната от бате Бино - Последна публикация от бате Бино
В името на децата, в името на семейството. Една поучителна история за ненужните саможертви


"Често рака е плод на страданието, което се получава от това какво иска сърцето и какво казва ума - разнобоят между Душата, която е свързана със сърцето и Духа, който е свързан с ума. За да се получи оздравяване формулата е: Дух, душа, воля, сърце и ум в единство.
Статията дава примерни житейски ситуации, в които това не е така"http://roditel.bg/v-imeto-na-detsata-v-imeto-na-semeystvoto-edna-pouchitelna-istoria-za-nenuzhnite-samozhertvi/?fbclid=IwAR0brRnA9QwGiocqAmx_FnUdXyPCIGfJZG9xUKAp9qmIoP_3IWRF1CODTFA


 62 
 -: 18-03-2019, 15:27:13 
Започната от svetlio17vt1 - Последна публикация от ogrizko
Ами, не си я избрал на правилното място къщата ...ако беше покрай Варна сигурно щеше да ми е любопитно да се врътна, кой знае... ама до Търново чак не ми се ходи bleh успех иначе!

 63 
 -: 17-03-2019, 20:54:34 
Започната от svetlio17vt1 - Последна публикация от svetlio17vt1
С радост искам да кажа,че това лято ще си имам къща.Не много стара,с голям двор и голяма жилищна площ на прилична цена в село близко до Велико Търново.
Понеже ще си идвам от чужбина само за месец след като разпиша документите официално,ще имам няколко седмици свободни и ще имам нужда от помощник за няколко дни-почистване,разместване,повечко почивка,и без преуморяване,може и със заплащане.
Надявам се и по скоро за постоянно да си дойда.Smiley

 64 
 -: 14-03-2019, 13:38:33 
Започната от Atyty - Последна публикация от Atyty
Бате Бино, много благодаря за отговора, действам тогава смело  Smiley

 65 
 -: 14-03-2019, 09:47:56 
Започната от Atyty - Последна публикация от бате Бино
Не бой се от това. Елисеева казва: "Когато и да го направите , черният ви дроб ще ви бъде благодарен!" Аз моето първото го направих през най-неподходящият сезон, - есента и въпреки това беше повече от успешно. 

 66 
 -: 12-03-2019, 18:05:27 
Започната от Atyty - Последна публикация от Atyty
Здравейте, мисля да направя другата седмица пречистване на черен дроб, ще го правя 3 дни на сокове преди пълнолуние, обаче то е в четвъртък,дали мога да го изместя пречисването с един ден ,така че третия ден да ми е петък след пълнолунието с оглед на това,че следващия ден почивам и ще си бъда у дома?
В случай ,че пречистването след пълнолуние няма да е толкова ефективно няма да го измествам.

 67 
 -: 07-03-2019, 14:52:46 
Започната от бате Бино - Последна публикация от Elia
Лин,
Светите отци съветват да се живее в родното място и не само това - да се храним с храната, произведена в родното място.А билките също са лековити за нас там, където сме родени.И това не е случайно.Бог така го е създал за нас.Четох,че руската лечителка Елена Зайцева е препоръчвала билки , растящи в собствения двор.Бог казва тя за хората е дал билки.Който боледува от някаква болест да се огледа в двора кои билки растат.Бог му е пратил това, което му трябва.
В днешния свят обаче нещата стоят по друг начин.Хората много пътуват, живеят тук или там и всичко купуват от търговската мрежа донесено от другия край на света.Не се замислят за Божиите закони дадени от Св.Дух.Ако се замисляха щяха да желаят да си имат собствено производство храна и билки.Напротив - хората се научиха всичко да купуват, а не да произвеждат.
Преди време и аз се огледах в нашия двор на село и видях в далечината жълт кантарион - това е билката за моята язва си казах.Бог ми я е пратил наготово.Аз само трябва да я набера, изсуша и ползвам.Бог се грижи за нас друг е въпроса,че ние със собственото си мислене и начин на живот много неща променяме.А това мисля,че не е полезно за нас.Против съм да се внася храна от другия край на света, не е нужно, нито необходимо.Трябва да се стимулира собственото производство и ние тук в България да се приучаваме към собствено отгледана храна - билки, зеленчуци , плодове.Това е и полезно за човека когато разбираш,че ядеш нещо произведено със собствен труд.
Да, хората на изкуството са имали друг начин на живот.Това е било наложително.Но много от тях са затъвали в тежки грехове.Така,че едното е за сметка на другото.
Поздрави !

 68 
 -: 06-03-2019, 14:16:39 
Започната от AnastasiyaS - Последна публикация от бате Бино
Добре дошла , AnastasiyaS.  роза
А какво значи  "много слаба" ?  Smiley Всеки си има свое разбиране за "много", "малко",  за "слаб" и за "дебел" Smiley

В тази клиника  не са ли запознати с типовете на тялото по Аюрведа и на  тази база да назначават сроковете на гладуването? Това е ОПРЕДЕЛЯЩО. За запознатите , разбира се  намигам
14 дни от раз  е твърде брутално, резултатите може да са непредсказуеми

На мен  лично ми е много интересно колко струва един такъв курс в такава клиника? Ще се радвам да споделиш.

А какви точно патологични процеси вървят в това младо тяло, че още толкова рано се е стигнало до такива  състояния? Бялото означава кандида. Как се  е появила? Антибиотици? Или като придружаваща други патогени? 
 69 
 -: 06-03-2019, 09:14:24 
Започната от AnastasiyaS - Последна публикация от Elia
Здравейте,
аз мисля,че клизмите са задължителни.А при вас след като сте толкова слаба дали е нормално 14 дни гладуване ?
Поздрави !

 70 
 -: 05-03-2019, 20:42:12 
Започната от AnastasiyaS - Последна публикация от AnastasiyaS
Здравейте,
Казвам се Анастасия и имам запитване към вас Smiley
В момента правя 14 дневно водно гладуване в клиника в Щатите. При консултацията с доктора тук и след пристигането ми, той ме увери, че няма нужда от клизми по време на гладуване, защото нормалния ритъм след захранване се възстановява много по-бързо. Въпреки че съм изчела хиляди мнения и трудове, в които се казва, че клизмата е 100% задължителна, аз го послушах. В момента съм ден 9ти от своето гладуване, не съм правила нито една клизма, нито преди, нито по време на гладуването. Не съм изпитала никакъв дискомфорт по време на гладуването, нито глад, освен липсата на храна психически. След още доста четене съжалих, че съм послушала своя гладолечител и искам да започна да правя клизми в последните 5 дни от своето гладуване. Въпросът ми е има ли смисъл да ги правя след като вече 9 дни я карах така и след като нямах никакви странични ефекти, мислите ли, че съм си навредила от това, че не почиствах дебелото черво. Аз съм на 22 години и съм много слаба, за това правя 14 дни и мисля, че повече няма да бъде добре. Гладувам заради много силно бяло течение, болезнено акне с кисти и постоянно обложен бял език от няколко години. Благодаря за отделеното време! love_007

Страници: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10