Начало   Помощ Вход Регистрация  
Форум Земя назаемПоследни публикации
Страници: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10
 71 
 -: 09-01-2019, 23:35:49 
Започната от бате Бино - Последна публикация от бате Бино
В друга ФБ група се появи статия, в която , наш учен също препоръчва прием на вит. Д.

https://www.svetovninovini.online/2019/01/blog-post_9.html?fbclid=IwAR326vsRJl9ont0-e1XW30_8_O9SjNJRpLaikGuSA2d-Q6g75jae9wW-Olo

"Български учен измисли как да НЕ БОЛЕДУВАМЕ от ГРИП!!! Споделете на всички, които искате да са здрави. "

Нямаше как, пуснах коментар, защото имам причини да не съм съгласен с него.

(бате Бино)-------Браво!. Но има още да почете Петьо Евтимов, нищо че е "учен".. Smiley  Явно не е запознат с ролята на интерферона в борбата против вирусите. И , че зимата той се отделя в по-малки количества , което е и едно от обясненията защо в студено време боледуваме по-често.  намигам---За вит.Д явно също не е запознат, след като така смело го гълта като бонбонки  Grin Вит Д е хормон, който се произвежда и от организма. А да се набавят отвън хормони, ( при това - изкуствени) е много рисковано за здравето ( може да се разбута цялата ендокринна система, защото в нея всичко е свързано) ----

 И най-важното - как е преценил, че да се боледува от грип е лошо?  свиркам си

За холистичната Медицина грипът ( простудата) , е "токсемична криза", чрез която организмът се самопочиства .. ,прочиства се и лимфата. А високата температура той (организмът) използва, за да разложи ( и изведе) натрупаните в съединителната  и мастната тъкан "шлаки" . Това са "отработени" неутрални соли, получени от реакцията м-у алкални минерали и подкиселена вътрешна среда. С времето, при подкиселените организми с отслабнали бъбреци, част от тези соли не могат да се изведат и се натрупват. ------ Освен това е доказано , че тези , които боледуват по-рядко от грип, боледуват по-често от рак! Ъъъ?? ( лесно обяснимо за всички, които са запознати с логиката на тази болест ) Така че , аз лично, не разбирам какъв е поводът за радост в случая Smiley ---- Тежките грипове са опасни само за хората с отслабени защитни системи - най-вече от антибиотици и от хронична интоксикация.. А за такива, само един вит.Д не е достатъчен за възстановяване на здраве и енергетика.. намигам Нужни са редица още мероприятия и усилия , които реално да помагат , а не само да "замазват" положението Smiley

 72 
 -: 09-01-2019, 21:37:38 
Започната от Duras - Последна публикация от Vov
Ха дано...

 73 
 -: 09-01-2019, 11:08:49 
Започната от бате Бино - Последна публикация от ventork
        Здравейте!
   Да напиша какви са ми отзивите за Тодикамп.
   Приемах го два месеца. Схемата, която ми бе пратена, когато получих продукта, не я спазвах точно. Имам предвид, че количеството за прием /дозата/ е точно, но не и това, че приема е по три пъти на ден. Приемах го по два пъти – сутрин и вечер. 15 дни го приемах по три пъти на ден, после вече по два пъти, докато го изпих.
   В началото ми беше неприятно с вкуса, но после свикнах и даже не ми правеше впечатление. Започнаха уригвания, които за няколко дни почти изчезнаха. Причната я отдавам на това, че не сдъвквах хубаво храната, когато ям, както и това, че препарата вероятно разгражда някои вещества в червата. Изхожданията ми по голяма нужда се увеличиха, последствие се нормализираха. Имаше и моменти, когато направо все едно пикаех през гъза си, но пък такова олекване чувствах, че не мога да го опиша с думи.
   Режим на хранене не спазвам. Ям месо, хляб и там каквото ми се яде още – пържено, печено, варено. След като започнах приема на Тодикамп, тестени закуски почти вече не употребявам, хляба го намалих като количество, но месото все още си го ям в същите количества. Увеличих приема на зеленчуци, даже започнах да ям и такива, които преди не харесвах.
   Пия и пуша, като пиенето го намалих още преди да започна да пия Тодикамп. Цигарите ги намалих откакто почнах да приемам препарата, от самосебе си. Преди съм опитвал да ги намаля, но се получи обратния ефект, увеличих ги.
   Имам гъбички по ноктите на палците на краката, като съм ги мазал с какво ли не преди, но ефект никакъв. Сега, след приема на Тодикамп, видимо има подобрение, но не са изчезнали. Не съм ги мазал с него, но на пролет мисля да направя още един курс и тогава освен приема ще ги мажа.

   Реших да променя начина си на живот и попаднах на чудесния Ви форум. Така първата крачка, която направих е приема на Тодикамп. Доволен съм от него, както съм доволен и от себе си, че започнах да правя нещо за тялото и духа си.
   Благодаря Ви!
   Поздрави!

 74 
 -: 08-01-2019, 21:00:04 
Започната от Duras - Последна публикация от бате Бино
Няма да дочакаме Smiley  Мисля , че след  тези постове , Дурас  е успял  да схване безполезността на подобни открития и затова ще се въздържи. 

 75 
 -: 08-01-2019, 11:23:33 
Започната от асен - Последна публикация от Prayutocha2
Имам нужда от същата формула.

 76 
 -: 08-01-2019, 11:22:34 
Започната от dimo777 - Последна публикация от Prayutocha2
Има ли още продажба?

 77 
 -: 06-01-2019, 18:31:02 
Започната от бате Бино - Последна публикация от Vov
Хм, има и някакви свръх-чисти, свръх-полезни, свръх... капки Д3.. И препоръчваната дозировка за възрастни, еий така, без да се знае конкретното състояние..., е 1 капка на ден.
Като имам пред вид ужасната храна, ужасния въздух, неподвижния живот, почти никакво слънце... може и някой да си пие по 1 капка - през ден - през 2...
Вероятно ползите ще са повече от вредите. НО, само - вероятно.

Възможно е също, някой да прави ВСЕКИ ДЕН от ония прекрасни упражнения, изискващи предварително старателно съсредоточаване и постигане на необходимото вътрешно състояние... Те са свръхполезни и достъпни за всеки. Иска се само най-трудното - постоянство и съсредоточаване - месеци, години наред.

 78 
 -: 06-01-2019, 18:13:09 
Започната от Volna - Последна публикация от Vov
"...при разграждането на наситените мазнини остава свободен атом водород, който се свързва с вдишвания и циркулиращ в кръвта кислород и образува чиста вода! Така организмът набавя водата, която му е нужна.... Верно е, че организмът набавя калций от костите, но това той прави и при водното гладуване и го прави точно толкова, колкото му е необходимо! Необходимостта от калции при сухото гладуване не е по-голяма, отколкото при водното(калцият не участва в производството на вода H2О в организма). Освен това, в повечето от нас(особено по-възрастните) по костите(особено по ставите) имаме отложен излишен калций под формата на шипове(мнозина ги имаме без да го знаем). Това е излишният калций, който организмът не е смогнал да изхвърли от тялото преди да му сложим нова храна и той го е оставил "на депо(до поискване) по костите(обикновено на ставите). При гладуване(водно или сухо) организмът разгражда шиповете, преди да пипне костите.

Делчо, имам няколко напомняния, може и да не отговаряш, абе, всичко може:
1. Какво се случва с кислорода, когато НЕ е необходимо част от него да се ползва за производството на вода? Това, нашето тяло, да не е кофа с кислород? Да си вземаме за разни нужди...? Кислородът в кръвта се използва за носене от червените кръвни телца до всяка клетка, за да живее тя нормално... Недостигът на О2 (кислород) е силно нежелателно, вредно - за продължително време.
2. От какво се определя "необходимостта от калций" в телата ни? (Тук говоря само  за аварийната необходимост от калций при сухо въздържане от храна.) Тегленето на калций от костите (вкл. първо шипове, израстъци, дискови хернии...) се случва САМО като спасително средство за намаляване на киселинността! Като аварийно-спаситело средство. И усиленото му потребление се дължи на прекалено голямата киселинност на тялото. А тя е ...силно пагубна и нанася множество вреди...От никъде не следва, че потребността от калций е еднаква при "сухо" и "мокро" възд. от храна. И НЕ е вярно.
Може и да не разпростираме обсъждането твърде, но отдавна е известно, че при възд. от храна без вода, капилярите почват да се ...повреждат, меко казано, след третия ден.
Като цяло, продължавам да вярвам, че вредите от т. нар. сухо възд. от храна, са мнооого повече от ползите. И за начинаещи, и за напреднали. Всеки обаче сам си  отговаря за себе си, сам си прави здраве или - друго...
Но, приемане на желаното за действително НИКОГА не го превръща в такова.

 79 
 -: 06-01-2019, 17:28:28 
Започната от zhivko - Последна публикация от Vov
А ето и от мен.
За тези, които смятат, че е твърде голямо усилие да проведат поне 1 курс Временно въздържане от храна, може да налагат липома с пчелен мед. Вечер, примерно. Да се примирят с разнасянето му наоколо, колкото и малки количества да слагат. Виждал съм да изчезва дългогодишна брадавичка на окото (на клепача на едното око, много досадно, пречеше на отварянето на окото.
[А, ако някой се интересува: брадавичките може и да се срещат в няколко последователни поколения, но това показва еднаква реакция на сходен тип замърсяване. Няма значение, важноо е ,че знаем как да ги лекуваме.]

 80 
 -: 06-01-2019, 17:02:04 
Започната от бате Бино - Последна публикация от Vov
Ами, истината е, че в болница може да се ходи само за изследвания ...при спешни случаи ...счупвания ...и май това е?  амии... знам ли

За другото има здравословен начин на живот weight_lift
браво, аплодирам браво, аплодирам

Страници: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10