Начало   Помощ Вход Регистрация  
Форум Земя назаемПоследни публикации
Страници: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10
 71 
 -: 04-01-2018, 18:17:07 
Започната от zhivko - Последна публикация от Vov
 свиркам си  ама че съм  мъдър  браво, аплодирам

 72 
 -: 04-01-2018, 18:15:03 
Започната от iskrena - Последна публикация от Vov
Това никой не може да каже, защото никой не го и разбира Smiley  У всеки от нас живеят няколко килограма  бактерии, които са в извънредно сложна връзка помежду си .... Няма еталон. Няма как и да има, защото при всеки човек е строго индивидуално.
...Някои лекари все още се опитват да правят такива изводи  на база изследване на фекална маса , но това е погрешно!  Не можеш да правиш извод за това , което е в червата , на база това , което е отредено да бъде изхвърлено навън. намигам

Без да може да се направи сравнение със състоянието когато човекът е здрав...

...Особено ако се яде захар! (  Кандида само това и чака и почти превзема организма.. )

проф Неумивакин като му опонираха, че клизмите отмивали полезната флора и нарушавали  баланса, той отговаря  - "А  при кого в наши дни  микрофлората е в баланс? "  ухилен   
[/i]

Изразявам (скромно  свиркам си Grin) пълното си съгласие!

 73 
 -: 04-01-2018, 18:04:32 
Започната от zhivko - Последна публикация от Vov
На всички приятели и съфорумци честита Новата 2018!
Желая ви много повече здраве и ентусиазъм!  браво, аплодирам ам-ам свиркам си

 74 
 -: 04-01-2018, 18:01:12 
Започната от Vov - Последна публикация от Vov
 АЛЕРГИИ
Много хора се "лекуват" от алергии, а още повече - страдат от тях -  десетилетия наред. Излекуването е частично и временно, повечето хора са принудени да продължават да си купуват поддържащи "лекарства" до края на живота. За лекарства най-широко се използват т. нар. "десенсибилизиращи" = ОБЕЗЧУВСТВЯВАЩИ, нарочно използвана чуждица, за да се скрие истиниското и значение - правещи ни нечувствителни или по-малко чувствителни към нещо, хим. съединения.
Така тихомълком и уж по подразбиране у нас се насажда неясното убеждение, че ние сме си добре, живеем си правилно, но просто някак си от "някъде" ни се е лепнала тази ужасна "алергия" и сега, какво да правим, сме принудени да си пием ...нещата, пък каквото стане.
     ТОВА УБЕЖДЕНИЕ Е НАПЪЛНО ГРЕШНО!
Алергиите НЕ СА алергии. Точно така, не съм се объркал. Състоянията, наречени алергии, са един от многото отчаяни жестове на нашите организми, опити да се освободят, доколкото могат, от натрупаните и натрупВани замърсители, отрови, паразити, техните отпадни продукти + грешни типове мислене! "Алергия" = ненужно силна реакция на иначе безобиден дразнител.
Зачервяване и сърбежи на очите, "сенна" хрема, често кихане, натрупване на слуз в белия дроб (астма), сърбежи по кожата, псориазис и други, са действия за очистване. Нашите организми са изработили защитни механизми и при нужда предприемат някое от тези действия, за да изхвърлят тези вредности.
Те биха се справили без лекарства, ако ние живеехме в условия, в които 2,5 милиона години еволюция е изработила защитите. Но ние живеем в скокообразно променени условия още в рамките на 2-3 поколения само.
Най-добрата новина тук е, че всички алергии са напълно и завинаги лечими. Да, напълно и завинаги - ЛЕЧИМИ.  flower мъдър
Следва продължение. Ъъъ?Ъъъ???️  Grin намигам

 75 
 -: 04-01-2018, 17:04:05 
Започната от iskrena - Последна публикация от iskrena
благодаря пак, Бино!
както винаги - безпристрастен, остроумен и опитващ се максимално да си обективен  роза

 76 
 -: 04-01-2018, 14:13:28 
Започната от zhivko - Последна публикация от zhivko
- «Как вам удалось прожить так долго.
- Я просто никогда и ни с кем не спорю.
- Но это же невозможно.
- Ну невозможно, так невозможно…»
Один китайский старик...
 Smiley Smiley Smiley

 77 
 -: 04-01-2018, 14:07:33 
Започната от zhivko - Последна публикация от zhivko
 http://health4ever.org/vitaminy-i-mineraly/vitamin-b12

 78 
 -: 04-01-2018, 12:58:10 
Започната от iskrena - Последна публикация от бате Бино
Това никой не може да каже, защото никой не го и разбира Smiley  У всеки от нас живеят няколко килограма  бактерии, които са в извънредно сложна връзка помежду си . За Медицината това е абсолютна "тъмна Индия" - какви бактерии са това, в какви пропорции трябва да бъдат, и какво допринасят заедно и поотделно..Има някакво познание , но е  абсолютно  недостатъчно. Неслучайно , лабораторно, дисбактериоза не може да се докаже! Няма еталон. Няма как и да има, защото при всеки човек е строго индивидуално. Някои лекари все още се опитват да правят такива изводи  на база изследване на фекална маса , но това е погрешно!  Не можеш да правиш извод за това , което е в червата , на база това , което е отредено да бъде изхвърлено навън. намигам Точно както и не можеш да правиш изследвания върху животни , а заключенията да са за хора.. ( логично Smiley )
Затова дисбактериоза се диагностира само на база външни признаци. но и там не е лесно , защото симптоматиката е обща и с други състояния. ( цвят, мирис, форма на изхожданията, редовност , болки, къркорене и т.н )  
Микрофлората при "модерно" хранещият се човек почти винаги е нарушена ( за съжаление) Особено ако се яде захар! (  Кандида само това и чака и почти превзема организма.. )
проф Неумивакин като му опонираха, че клизмите отмивали полезната флора и нарушавали  баланса, той отговаря  - "А  при кого в наши дни  микрофлората е в баланс? "  ухилен
 

 79 
 -: 04-01-2018, 12:25:44 
Започната от iskrena - Последна публикация от iskrena
благодаря, Бино!   flower
но не нарушават ли баланса на микроорганизмите в тялото, дето е създаван от години? 
в смисъл, айде в краткосрочен план може да са добри, но дали и в дългосрочен?

 80 
 -: 04-01-2018, 11:23:13 
Започната от iskrena - Последна публикация от бате Бино
Добри са. Възможно е руският Байкал EМ 1  на проф Шаблин  да е още по-добър.

Страници: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10