Начало   Помощ Вход Регистрация  
Форум Земя назаемПоследни публикации
Страници: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10
 71 
 -: 05-09-2019, 15:28:56 
Започната от Лози - Последна публикация от Vov
Ирис,
В цитат по-горе си написала и то така, че някой бързак може да (и постоянно го правят!) поиска да ускори "лечението"... Имал съм такива курсисти.

При повишаване на околната температура тялото насища крайниците с кръв и лимфа, за да се охлажда. Тъй като хората, неприемащи храна, имат по-ниско кръвно налягане от обичайното за тях, по-нататъшното му спадане води до завиване на свят, падане, загуба на съзнание... в малката стаичка на сауната, където кислородът и без това е малко. При падането е възможно да се удари главата... Как точно е искал да каже цитираният автор, че се прави сауна или парна баня, за кои точно хора, в какъв състав, в какво състояние и т.н. и т.н. е съвсем друг въпрос.  Smiley

 72 
 -: 28-08-2019, 21:55:56 
Започната от groi - Последна публикация от groi
Здравей Тиана (готино име) и добре дошла!
Наскоро се зачетох в моите си писания и реших да ги редактирам, но по случайност (а както знаем, случайности няма), просто съм ги копирала. Сториха ми се някак прекалено лични, но явно тогава, съм имала нужда от това. Никога не съм била по-истинска, здрава и спокойна( това не винаги:)) ,отколкото сега. Продължавам да живея осъзнато и да вярвам, че това е правилната пътека. Ако ме питаш за наркотиците, те отдавна не са част от моят живот. Те бяха пътят към промяната ,път който трябваше да извървя за да стана по мъдра и осъзната. Сега съм щастлива и се чувствам пълноценна. Обичам, вярвам, мечтая, давам, благодаря и се грижа за себе си. Вдъхновяват ме малките, чисти моменти, слънцето и цветята, усмивката на някой непознат, та дори и кучето пред блока, докато гони сутрин гаргите. Все по рядко влизам тук, но винаги има какво да прочета и науча. Успех по пътят ти и до скоро!

 73 
 -: 27-08-2019, 02:22:34 
Започната от groi - Последна публикация от Тиана
Здравей, Деси. Аз от вчера съм регистрирана и след като прочетох здравословната тема, която ме интересува, реших да разгледам и форума. Попадам първо на твоето представяне (случайно, ама знаем, че случайности няма) и те поздравявам за куража да разкажеш част от историята на живота ти и победата, която си постигнала. Браво браво, аплодирам Смело момиче си Smiley
След това забелязах, че това е било 2011 г. и скоро си цитирала първия си пост и се зачудих още ли си във форума и още ли се чувстваш "истинска, спокойна и здрава", както си писала тогава? Надявам се да е така и ти го желая от сърце. Продължаваш ли и как се чувстваш? Сподели, ако имаш желание. Ще се радвам да дадеш знак и да разкажеш накратко каква посока си избрала за живота си. Желая ти щастие и удовлетвореност.

 74 
 -: 26-08-2019, 12:35:46 
Започната от groi - Последна публикация от groi
Здравейте всички!Май се престраших и аз да се появя наяве;)От София съм, на 33 г.Седя си вкъщи и си пиша сама пред компа,а пък сякаш съм изправена пред огромна тълпа хора и се чуствам като на изпитите в НАТФИЗ,изпълнявайки монолога си-страшно притеснена:)Притеснена не за друго,а защото ви се възхищавам и обожавам сайта и форума и прекарвам часове наред в тях.Открих сайта преди 4 месеца и от тогава всяка свободна минута прекарвам тук.От близо година не ям месо ,а от 2 месеца се опитвам да премина на сурова храна.Много ми е трудно,но благодарение на Мер,всички вас и всичко което чета тук,мисля че започвам да се справям.Повечето ми приятели май не подкрепят много много това мое решение да премина към суровоядство,но на мен не ми пука изобщо,важното е че аз го искам.Когато бях на 18 започнах да употребявам хероин и след около 4 месеца вече бях пристрастена.Била съм абсолютна малка и наивна глупачка и не съм знаела какво ме чака.Тези години май бяха бума на хероина в София и аз опитах,хареса ми,чувствах се велика иии..айде в капана!Не искам да разказвам даже колко навътре потънах,а само ще кажа че този ужас продължи 6 години.Благодарение на прекрасните ми родители,които никога не ме оставиха,бях записана в метадонова програма(метадонът е заместител на хероина,дават го безплатно на хероинови наркомани,но към него пристрастяването е още по-силно).Получавах(пиех метадон) 4 години и на 27 годишна възраст най-накрая постепенно го намалих и спрях.От 6 години съм чиста и се гордея че успях да се измъкна от всичко това.Не ме е срам да кажа ,че съм взимала хероин,защото се преборих с него!Представете си обаче какво съм причинила на тялото си през всичките тези години и разбира се последствията не закъсняха(слаба имунна система,постоянно се разболявах,кистозни яйчници,спукана киста на яйчника в корема,лапароскопия и т.н...и т.н.)Тъпкаха ме две години с противозачатъчни,докато в един момент ми писна и си казах че има и друго решение.Започнах да чета за нетрадиционни методи на лечение,аюрведични книги,а благодарение на приятел който работеше в Zoya.bg ,постепенно научих и за някой супер храни,които употребявам вече доста време(мака,конопен протеин..и др.) От близо година не съм имала проблем с тези кисти,които постоянно образуваха яйчниците ми.Охх,май много се разписах...Щастлива съм ,че мога да живея като нормален човек и да се храня с храна,която ме кара да се чувствам истинска,спокойна и здрава.Ще продължавам така и занапред.Благодаря Ви,че Ви има-за да се уча от вас:)

 75 
 -: 26-08-2019, 12:34:27 
Започната от groi - Последна публикация от groi
Здравейте всички!Май се престраших и аз да се появя наяве;)Казвам се groi,от София съм, на 33 г.Седя си вкъщи и си пиша сама пред компа,а пък сякаш съм изправена пред огромна тълпа хора и се чуствам като на изпитите в НАТФИЗ,изпълнявайки монолога си-страшно притеснена:)Притеснена не за друго,а защото ви се възхищавам и обожавам сайта и форума и прекарвам часове наред в тях.Открих сайта преди 4 месеца и от тогава всяка свободна минута прекарвам тук.От близо година не ям месо ,а от 2 месеца се опитвам да премина на сурова храна.Много ми е трудно,но благодарение на Мер,всички вас и всичко което чета тук,мисля че започвам да се справям.Повечето ми приятели май не подкрепят много много това мое решение да премина към суровоядство,но на мен не ми пука изобщо,важното е че аз го искам.Когато бях на 18 започнах да употребявам хероин и след около 4 месеца вече бях пристрастена.Била съм абсолютна малка и наивна глупачка и не съм знаела какво ме чака.Тези години май бяха бума на хероина в София и аз опитах,хареса ми,чувствах се велика иии..айде в капана!Не искам да разказвам даже колко навътре потънах,а само ще кажа че този ужас продължи 6 години.Благодарение на прекрасните ми родители,които никога не ме оставиха,бях записана в метадонова програма(метадонът е заместител на хероина,дават го безплатно на хероинови наркомани,но към него пристрастяването е още по-силно).Получавах(пиех метадон) 4 години и на 27 годишна възраст най-накрая постепенно го намалих и спрях.От 6 години съм чиста и се гордея че успях да се измъкна от всичко това.Не ме е срам да кажа ,че съм взимала хероин,защото се преборих с него!Представете си обаче какво съм причинила на тялото си през всичките тези години и разбира се последствията не закъсняха(слаба имунна система,постоянно се разболявах,кистозни яйчници,спукана киста на яйчника в корема,лапароскопия и т.н...и т.н.)Тъпкаха ме две години с противозачатъчни,докато в един момент ми писна и си казах че има и друго решение.Започнах да чета за нетрадиционни методи на лечение,аюрведични книги,а благодарение на приятел който работеше в Zoya.bg ,постепенно научих и за някой супер храни,които употребявам вече доста време(мака,конопен протеин..и др.) От близо година не съм имала проблем с тези кисти,които постоянно образуваха яйчниците ми.Охх,май много се разписах...Щастлива съм ,че мога да живея като нормален човек и да се храня с храна,която ме кара да се чувствам истинска,спокойна и здрава.Ще продължавам така и занапред.Благодаря Ви,че Ви има-за да се уча от вас:)

 76 
 -: 14-08-2019, 11:39:11 
Започната от zhivko - Последна публикация от zhivko
Ползувал ли е някой от групата и какъв?

 77 
 -: 14-08-2019, 11:37:21 
Започната от zhivko - Последна публикация от zhivko
Здравейте,Приятели от Варна,на 7.09 ще летя от Варна с жена ми.Подскажете някое тихо и спокойно местенце за преспиванне на 6.09. на нормални условия и цени?
Предварително Благодаря1           

 78 
 -: 09-08-2019, 23:01:23 
Започната от Лози - Последна публикация от iris
Вов, не съм писала нищо за сауна и шанк пракшалана. Но ако искаш, кажи защо си против сауната и шанк пракшалана.

 79 
 -: 09-08-2019, 10:09:50 
Започната от Elia - Последна публикация от zhivko
Е не пречи да ги понакисваш и в гореща водица Smiley Някои от продуктите ще изискват  да е вряла, за други ( като киноата напр. ) може да е и с по-ниска температура. Амарантът изисква варене, него няма да успееш да го надхитриш Smiley Оризът - също.( иска си поне 2 мин варене )
Сам ще се ориентираш.

Жив и здрав бъди! слънце

 80 
 -: 09-08-2019, 09:04:56 
Започната от Elia - Последна публикация от бате Бино
Е не пречи да ги понакисваш и в гореща водица Smiley Някои от продуктите ще изискват  да е вряла, за други ( като киноата напр. ) може да е и с по-ниска температура. Амарантът изисква варене, него няма да успееш да го надхитриш Smiley Оризът - също.( иска си поне 2 мин варене )
Сам ще се ориентираш.

Страници: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10