Начало   Помощ Вход Регистрация  
Форум Земя назаемПоследни публикации
Страници: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 [10]
 91 
 -: 06-03-2019, 14:16:39 
Започната от AnastasiyaS - Последна публикация от бате Бино
Добре дошла , AnastasiyaS.  роза
А какво значи  "много слаба" ?  Smiley Всеки си има свое разбиране за "много", "малко",  за "слаб" и за "дебел" Smiley

В тази клиника  не са ли запознати с типовете на тялото по Аюрведа и на  тази база да назначават сроковете на гладуването? Това е ОПРЕДЕЛЯЩО. За запознатите , разбира се  намигам
14 дни от раз  е твърде брутално, резултатите може да са непредсказуеми

На мен  лично ми е много интересно колко струва един такъв курс в такава клиника? Ще се радвам да споделиш.

А какви точно патологични процеси вървят в това младо тяло, че още толкова рано се е стигнало до такива  състояния? Бялото означава кандида. Как се  е появила? Антибиотици? Или като придружаваща други патогени? 
 92 
 -: 06-03-2019, 09:14:24 
Започната от AnastasiyaS - Последна публикация от Elia
Здравейте,
аз мисля,че клизмите са задължителни.А при вас след като сте толкова слаба дали е нормално 14 дни гладуване ?
Поздрави !

 93 
 -: 05-03-2019, 20:42:12 
Започната от AnastasiyaS - Последна публикация от AnastasiyaS
Здравейте,
Казвам се Анастасия и имам запитване към вас Smiley
В момента правя 14 дневно водно гладуване в клиника в Щатите. При консултацията с доктора тук и след пристигането ми, той ме увери, че няма нужда от клизми по време на гладуване, защото нормалния ритъм след захранване се възстановява много по-бързо. Въпреки че съм изчела хиляди мнения и трудове, в които се казва, че клизмата е 100% задължителна, аз го послушах. В момента съм ден 9ти от своето гладуване, не съм правила нито една клизма, нито преди, нито по време на гладуването. Не съм изпитала никакъв дискомфорт по време на гладуването, нито глад, освен липсата на храна психически. След още доста четене съжалих, че съм послушала своя гладолечител и искам да започна да правя клизми в последните 5 дни от своето гладуване. Въпросът ми е има ли смисъл да ги правя след като вече 9 дни я карах така и след като нямах никакви странични ефекти, мислите ли, че съм си навредила от това, че не почиствах дебелото черво. Аз съм на 22 години и съм много слаба, за това правя 14 дни и мисля, че повече няма да бъде добре. Гладувам заради много силно бяло течение, болезнено акне с кисти и постоянно обложен бял език от няколко години. Благодаря за отделеното време! love_007

 94 
 -: 01-03-2019, 18:23:06 
Започната от zhivko - Последна публикация от zhivko
https://chujdozemec.com/%D1%81%D0%B2%D1%8F%D1%82-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D0%BD%D0%B0%D1%81%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D1%8A%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82-%D0%BD%D0%B8-%D1%81-%D1%82%D0%B5%D0%B6%D0%BA%D0%B8-%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D0%B8/?fbclid=IwAR1MNA-38dAhJHWHm-HOY8xcyhcb5Fxsk-dQa9nE4pK-LiMBrLNnTV5mERU

 95 
 -: 01-03-2019, 18:21:03 
Започната от zhivko - Последна публикация от zhivko
Браво! сериозен период.. Напълно и пре достатъчно организма да се изчисти както физически така и ментално.
Все пак ми е интересно Живко, през този период имало ли е моменти през които за моменти си се подхлъзвал и поддавал не природосъобразни "изкушения"?
Извинявам се за закъснелия отговор,не бях забелязал въпроса-не.По-скоро съм избързвал понякога,но влизах в релси Smiley

 96 
 -: 23-02-2019, 10:38:14 
Започната от бате Бино - Последна публикация от lin
Много интересен разговор сте подхванали тук. Когато днес надникнах в този форум очаквах да прочета нещо любопитно и не се излъгах. Ще се включа от мястото на "събитието". Първо мнооого зависи за коя част на тази огромна страна та да започнем с размерите, които са в различни климатични пояси. Та представете си при висока температура над 40 градуса Целзиѝ,  съчетана с много висока влажност 80 процента, колко приятно е да се разхождаш навън. Второ разстояниятя са огромни, да точно така правилно сте прочели големи разстояния, за да отидеш до наѝ -близкият  храпителен магазин трябва да пътуваш километри, което е невъзможно пеша , трябва ти кола, или както баща ми казваше баща ми " ако нямяш кола ще умреш от глад". Това, че хората не ходят пеша повече е характерно за средните щати, там хората като процент са затлъстели, което е ужасно. По краѝбрежието е много различно, хората си ходят по улиците, всичко е много оживено и космополитно, населението е събрано от цял свят. Голяма е разликата в навиците и начина на живот в различнити щати, и няма как да не е голяма,страна с шест часови пояса.
А що се отнася до живеене на различно от родното място, то това е съвсем нормално, още великият Алеко Константинов е обикалял света и си е мечтаел да продължава да обикаля( виж. пътеписите ). Много личности, които са оставили диря в литературата, изкуството, архитектурата и т.н. са пътували и изживели част от живота си на различни места, нормално, съдба.

 97 
 -: 22-02-2019, 12:58:27 
Започната от бате Бино - Последна публикация от Elia
Бате Бино,
да, това е вярно,че в САЩ по улиците няма хора.Не излизат по улиците да се разхождат и повечето хора ходят не пеш, а винаги с коли.Така съм чувала от мои познати, които живеят или са живели преди време там.Така,че много неща, които ние тук си представяме във фантазиите си за една държава не са пълната истина.Имам позната, която ми беше разказвала навремето как в стаята, в която е и живее чува през стените говора на съседно семейство.Беше ми казала,че там къщите са изградени от някакви панели и не са стабилни както тук и когато се говори всичко се чува.Така,че никак не се учудвам и за хората по улиците.Явно навсякъде е толкова различно.Макар,че нашите пенсионери си представят " Цветя и рози " по чужбина и даже казват,че ако са млади ще напуснат България.Но който не е опитал няма и представа с какво може да се сблъска и какво може да преживее.А светите отци съветват който където е роден там да живее, да си стои в родината каквото и да се случва.Даже бях чела,че колкото по - дълго живееш на едно място толкова е по - добре.
Поздрави !

 98 
 -: 22-02-2019, 09:50:38 
Започната от бате Бино - Последна публикация от бате Бино
Бях не много , но , да кажем - малко изненадан да науча нещо , което за мнозина явно е отдавна известно. Макар и непонятно. ( Но те не се предават, опитват се да си го обяснят )
В Ютуб има доста клипове , в които авторите им си задават същият въпрос- "Защо по улиците е пусто?"
В малките градове на любимата нам братска  задокеанска страна  не е прието да се разхождаш по улицата!
Ако все пак дръзнеш, задължително идва патрул и започва да те разпитва - какъв си , с каква цел се разхождаш..  С една дума - подозрителен си. Вероятно , за да нямат поводи за такива  дрюжелюбни разговори с полицията, хората не излизат по улиците и по парковете.
Вижте сами:
https://www.youtube.com/watch?v=zgUplo3fmq8
https://www.youtube.com/watch?v=kykNSfoA6wA
(Авторът от първият клип  разказва как слязъл да се поразходи , седнал на пейка пред някакво езерце и веднага   при него спира и патрул.)

Възможно е обаче  рисковете от разходката да са много по-големи!
На това видео е заснето как разхождащ се по улиците възрастен индиец е спрян от полицаи. След кратък разпит  е проснат на земята, като при процедурата му чупят врата и той после не може да се изправи.
На следващото видео случаят  е коментиран по телевизията, има кадри и с индиеца , прикован на легло в болницата. Оказало се , че човекът е пристигнал преди седмица от Индия за да помага на свой роднина. Не е знаел английски.

https://www.youtube.com/watch?v=GmhJjKia2TY
https://www.youtube.com/watch?v=3YL1ATsi3M8

 Явно наистина понятията "свобода и демокрация" изискват допълнително уточняване.

 99 
 -: 18-02-2019, 09:20:59 
Започната от mtre - Последна публикация от бате Бино
Митре  май  се смути нещо  амии... знам ли Или освен да е очаквала друг отговор  амии... знам ли

 100 
 -: 17-02-2019, 10:47:15 
Започната от черен гарван - Последна публикация от Марто
По време на 21 дневен довен пост, ми се оправи проблема с емаила на зъбите. Използвам много твърда, четка, която изчиства забите перфектно (дори прекалено - защото отнема и емайла)..
Та грешка беше захранването ми с цитрусови плодове (понасяше перфектно на стомаха ми) - заради високата киселинност, въпреки, че разреждах стабилно с вода, емайла пострада. Това което бях подобрил при зъбите, го загубих в пъти.
Това важи за всички плодове с киселинно съдържаие - домати, ябълки (според вида им), просто да се има едно на ум и да не се заклеймява употребата на зеленчуци при нужда - варени.
п.с. Преди години, нямаше такова изобилие от информация, не се доверявах на сухия пост. Предвид трайноста му спрямо водния, бих го взел под внимание следващия път. За 21 дни пост на вода, плюс 3-4 седмици захранване след него - си е чисто отшелничество 45-60 дни. Което си е сложно за планиране и не всеки има лукса да си го позвли. За много хора е невъзможно да се трудят по време на поста (не е и препоръчително). Та ако сухия пост е 3 пъти по-интензивен то е и по-кратък, доста, по-достъпен е сякаш.
Успех

Страници: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 [10]