Начало   Помощ Вход Регистрация  
Форум Земя назаемПоследни публикации
Страници: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 [10]
 91 
 -: 10-05-2019, 11:36:50 
Започната от mtre - Последна публикация от Elia
Преди години аз се борих с една инфекция и бях изпила 8 антибиотика по предписание на лекар.Без резултати, защото тази бактерия винаги оставаше жива.Дори две години след третирането с антибиотици бактерията отново се активизира и бях принудена да действам сама.Гладувах 10 дни на вода и така реших проблема с тази бактерия , тя повече не се активизира, а нейното развитие спря.Така,че от опит знам,че антибиотиците не помагат.Може би помагат само в началото, но след това стане ли резистентна бактерията лечението е трудно.При това аз бях направила няколко антибиограми.
Проучете при какви условия се развиват трихомоните и какво пречи за тяхното развитие.Блокирайте един от факторите за развитие на трихомоните и те сами ще умрат.Просто им създайте условия да не могат да съществуват.Слабо солените захарни и солени разтвори са идеална среда за развитие на бактерии.Спрете солта и захарта напълно.
А тройчатка можете да си поръчате от Русия, ако имате познати разбира се.Там имат хубави препарати в това отношение.
Поздрави !

 92 
 -: 10-05-2019, 09:54:28 
Започната от mtre - Последна публикация от mtre
Ясно ми е, че без усилие няма да стане!
Зависи в каква посока да насоча усилията си. Та аз не от 1 месец търся решение на проблема си, а от повече от 10 години! И като не стане по някой начин, пробвам друг. Затова и съм в този форум - защото сама не мога да го измисля.
Тук има хора доста запознати с всякакви методи на лечение, самолечение и т.н. Не съм тук, за да се заяждам. Може пък и да съм полезна на някой с нещо дори.
Предположих, че ще ми бъде предложено глад, защото имам впечатления, че това е доста ефикасен и универсален метод за преодоляване на много заболявания.
Ще бъда благодарна ако ми кажете от къде може (ако има такова място) да се закупи тройчатка, която е по-силна от продаваната в аптеките. Защото тя наистина не е ефективна за съжаление.

 93 
 -: 10-05-2019, 07:44:20 
Започната от mtre - Последна публикация от Elia
Уважаема госпожо,
всеки човек иска ей така с магическа пръчка да се излекува от даден проблем.Ако може без глад, без суровоядство, без никакви лишения, само с нещо изпито наведнъж няколко пъти.Във вашия случай явно е така.Но това ,че имате семейство и деца не е  оправдание.И аз готвя у дома, но аз съм на друг режим.Още повече съм и с язва на стомаха.Едно готвя, а друго ям щом имам даден проблем.Гладуването в омекотена форма спомага не само за да отслабне човек, а и за да наддаде на килограми.Познавам такива хора, които след омекотена форма на гладуване възвърнаха нормалното си тегло.
Но от опит ще ви кажа,че всяка болест и всеки здравословен проблем се решава много трудно и са необходими не дни и месеци, а години усилия.Така,че няма как бързо и лесно да се реши и вашият проблем.Без лишения и упоритост няма резултати.
Поздрави !

 94 
 -: 09-05-2019, 10:02:23 
Започната от mtre - Последна публикация от mtre
Благодаря, че сте си направили труда да коментирате и сте отделили време!
Да добавя също, че не обичам сладко. От време на време мога да хапна нещо, но не съм маниачка. Поддържам постоянно тегло иначе без да се старая. Рязкото отслабване беше заради въпросното лишаване от сладко и глутен. Диетата без сладко и глутен не съм си я измислила и имах причина да я приложа превантивно макар и за 10ина дена. Както и да.
Това с ватите и другите типове ми е прекалено сложно..
За хомеопатията - не съм хомеопат. От досегашния ми опит с прилагането и нямам оплаквания, напротив, така че трудно ще бъда убедена в обратното. А и това не е целта на разговора.
Изследвания съм правила в 3 различни лаборатории, но най-вече в тази, с която работи гинеколога ми, защото им има вяра и коментира с тях изследванията при необходимост. А аз имам вяра на гинеколога си най-накрая.
Разбрах вече, че всички имат всичко Smiley.
За разшифроването: под бях много доволна от метода на Шевченко - имам предвид естествено, че оплакванията ми изчезнаха. Нали вече се разбра, че излекуване няма!? Имах бяло течение, доколкото и течение може да се нарече. Но не както се описва в симтоматиката на трихомоните, а без мирис и парене и т.н. След приема на водката с шарлан то изчезна.
А мъжът ми няма оплаквания.
И да добавя, че биорезонансна диагностика не съм си правила Smiley

 95 
 -: 09-05-2019, 09:42:02 
Започната от mtre - Последна публикация от mtre
Отдавна не съм влизала във форума, защото дълго време нямаше коментари.
Но пък сега нямам време да изчета всичко подробно и да го осмисля.
Само ще кажа, че бг-мама на ми е пътеводителя в живота!!!

 96 
 -: 05-05-2019, 01:17:36 
Започната от Vov - Последна публикация от Zloqd
Ами то и Ортодоксалния, дето беше един от най-информираните тука колко пъти беше баннат от този форум, заради острия си език мъдър

 97 
 -: 03-05-2019, 11:02:50 
Започната от Vov - Последна публикация от бате Бино
  Не бой се iris , ти май прекалено изживяваш  свиркам си
  Важното е да не ти пука  свиркам си
  Това са нормални прояви  и емоции във форумното и фейсбуковото общуване.
   Ето, Вовата беше изгонен от няколко ФБ групи, аз също - поне от  3  ухилен , гледам колко умни и знаещи ги баннаха - казал някаква дума не на място, опитал се да знае повече от админа.. , вместо  само да лайква  и да праща сърчица  ухилен  Случва се постоянно и не трябва да се драматизира  според мен  свиркам си

 98 
 -: 03-05-2019, 10:24:26 
Започната от Vov - Последна публикация от iris
Хммм, не знам какво да кажа...
И аз така се чувствам, не знам какво да кажа. Защото каквото и да кажа, ще се изтълкува някак си ... или някой ще се почувства някак си ...

Обещавам да не задавам въпроси в темата на Вовата.

 99 
 -: 03-05-2019, 00:19:59 
Започната от Kredik - Последна публикация от Zloqd
Днес ми пристигна сокоизстисквачката. Доброто е, че освен безшумна има и ревърс. Само, че китайците пропуснали да сложат тази част от която сока трябва да капе в съдчето и от време на време пръска настрани.Писахме с колегата дето направи поръчката да я изпратят и сега чакаме отговор.
Пробвах я с един греипфрут и се задръсти със семките - гърлото отпред се оказа тясно за толкова големи семки.
На всичкото отгоре в гаранционната книжка пише да не се използва за целина, защото имала много целулоза(Спанака дето си го садих тази година ще се приготвя явно по друг начин).
Като му дойде времето ще я пробвам с къпини, грозде и нар да видим става ли за нещо или не става.

 100 
 -: 02-05-2019, 22:01:51 
Започната от TodHuk - Последна публикация от Vov
 браво, аплодирам   браво, аплодирам

Страници: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 [10]