Начало   Помощ Вход Регистрация  
Форум Земя назаемПоследни публикации
Страници: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 [10]
 91 
 -: 15-12-2017, 15:16:57 
Започната от TodHuk - Последна публикация от TodHuk
Бино,
Благодаря за мнението. Винаги съм бил впечетлен от твоята компетентност и расъждения.

 92 
 -: 15-12-2017, 12:20:34 
Започната от TodHuk - Последна публикация от бате Бино
TodHuk, според мен е трябвало  първо да направиш няколко по-кратки гладувания, тоест - по-плавно да влизаш в 7 дневното. Все пак 2 години са голям период на почивка, а и като добавим лекарството, става малко шоково.  За разреждане на кръвта се препоръчва листа от червена детелина. Руснаците боготворят тази билка ( "красный клевер" на руски )
Поздравления за подхода , смелостта и мотивацията ти!  flower

 93 
 -: 15-12-2017, 07:06:00 
Започната от TodHuk - Последна публикация от TodHuk
iskrena,
Да, към това съм се насочил

 94 
 -: 14-12-2017, 15:06:37 
Започната от TodHuk - Последна публикация от iskrena
а защо не вземаш билки, разреждащи кръвта?

 95 
 -: 14-12-2017, 12:29:10 
Започната от bojidar_balev1 - Последна публикация от Mupo
За съжаление на човека вече са му свършили. Ако някой има контакт на друг човек с хубав бадем да сподели че си търся Smiley.

 96 
 -: 14-12-2017, 09:25:14 
Започната от iskrena - Последна публикация от Elia
Вов,
учението на Дънов наистина е опасно, но трябва да прочетеш много книги от Св. отци, които знаят истината.Те са били прозорливи, лекували са само с нафора и св.вода.Скоро четох в книгата за живота на Св. Паисий Святогорец как едно момче , занимаващо се с йога и др. индийски учения отива при него за да му каже,че си губи времето.Не си е струвало да става монах.Това момче е отишло на шега, просто за да докаже,че няма Бог и монаси не бива да има.Обаче когато отива при прозорливия старец той му казва,че трябва да му стане ученик, че ще вземе след време неговото име,че тези учения, с които се е захванало са работа на силата на Сатаната.Това момче казва " Не, тази работа не е за мен ! ".
Сам този човек след време описва,че е станал монах след 5 години и името, което са му дали е било Паисий, именно името на Св.Паисий Святогорец.Описва,че този свят старец му е казал истината - сам е разбрал,че ученията и йогата, които е практикувал са работа на зли сили.Но това е станало чак след 5 години.
Така,че пророчеството на стареца се е сбъднало независимо ,че това момче си е нямало никаква представа с какъв огън си играе.Прозорливостта се дава много трудно, тази дарба се дава след много, много тежки изпитания.И няма нищо общо нито с йога, нито с Дънов.Тези учения са опасни, но много хора не са наясно и се заблуждават, истината е на друго място - с Иисусовата молитва тя се открива в пълнота.Но тази молитва трябва да се казва постоянно, тогава се разбира къде е истината.
Поздрави !

 97 
 -: 13-12-2017, 21:06:03 
Започната от iskrena - Последна публикация от Vov
Учението на Дънов е изключително опасно.
Вярно ли? С какво?

 98 
 -: 13-12-2017, 20:57:28 
Започната от bojidar_balev1 - Последна публикация от Vov
Бадемите са добри.

 99 
 -: 13-12-2017, 16:34:46 
Започната от асен - Последна публикация от асен
Съфорумци, предлагайте Домашно суджуче и домашно сиренце. Поздрави и наздраве на групата.

 100 
 -: 13-12-2017, 16:20:02 
Започната от Vov - Последна публикация от Vov

ПАРАЗИТИ - 2


Някак по подразбиране е разпространено мнението тип "...аз съм си добре, храня се правилно, движа се и изобщо живея нормално, НО отнякъде съм лепнал(а) тези ужасни паразити и те ме разболяват... ще взема едни лекарства, ще ги облъча с резонансни ...неща, ще избия паразитите и ПАК ще си живея както досега, само че - здрав(а).
ТОВА НЕ Е ИСТИНА
1. Причини за болестите ни НЕ СА ПАРАЗИТИТЕ!! [Не знам как по-изразително да го напиша, че да се заинтересуват повече хора...].
2. Паразитите НЕ ядат живо месо. (Ако ядяха, да са ни изяли отдавна, това, смятам е разбираемо от самосебе си.) Те се хранят главно с излишъци, недосмлени, непреработени/неразградени хим. съединения, боклуци, отрови..., обилно срещани в нашите тела.
3. През нарушената структура на стените на червата ни и на други органи, яйцата, спорите, ларвите, изобщо зародишите на паразитите или самите те (от тях има по-дребни от човешка клетка) проникват в кръвния ток и лимфопроводите и биват разнасяни из цялото тяло. В най-подходящите места си образуват струпвания, гнезда, колонии, така зловещо показвани на снимки от хирурзите...
3. Причини за болестите ни са ПРЕКАЛИНО ГОЛЕМИТЕ КОЛИЧЕСТВА паразити, които ние неволно развъждаме в телата си. Отпадъците от тяхната обмяна са с всякакви отрицателни за нас действия и последствия, дори някои са се изхитрили да въздействат пряко на мозъка - напр. създавайки изкуствен недостиг на бързи въглехидрати.
4. Когато вече имаме огромни, далеч непосилни за имунната ни система количества паразити в телата ни, ЧАК ТОГАВА настъпват болестни изменения!?Ъъъ?

Страници: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 [10]