Начало   Помощ Вход Регистрация  
Форум Земя назаемПоследни публикации
Страници: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 [10]
 91 
 -: 09-01-2019, 11:08:49 
Започната от бате Бино - Последна публикация от ventork
        Здравейте!
   Да напиша какви са ми отзивите за Тодикамп.
   Приемах го два месеца. Схемата, която ми бе пратена, когато получих продукта, не я спазвах точно. Имам предвид, че количеството за прием /дозата/ е точно, но не и това, че приема е по три пъти на ден. Приемах го по два пъти – сутрин и вечер. 15 дни го приемах по три пъти на ден, после вече по два пъти, докато го изпих.
   В началото ми беше неприятно с вкуса, но после свикнах и даже не ми правеше впечатление. Започнаха уригвания, които за няколко дни почти изчезнаха. Причната я отдавам на това, че не сдъвквах хубаво храната, когато ям, както и това, че препарата вероятно разгражда някои вещества в червата. Изхожданията ми по голяма нужда се увеличиха, последствие се нормализираха. Имаше и моменти, когато направо все едно пикаех през гъза си, но пък такова олекване чувствах, че не мога да го опиша с думи.
   Режим на хранене не спазвам. Ям месо, хляб и там каквото ми се яде още – пържено, печено, варено. След като започнах приема на Тодикамп, тестени закуски почти вече не употребявам, хляба го намалих като количество, но месото все още си го ям в същите количества. Увеличих приема на зеленчуци, даже започнах да ям и такива, които преди не харесвах.
   Пия и пуша, като пиенето го намалих още преди да започна да пия Тодикамп. Цигарите ги намалих откакто почнах да приемам препарата, от самосебе си. Преди съм опитвал да ги намаля, но се получи обратния ефект, увеличих ги.
   Имам гъбички по ноктите на палците на краката, като съм ги мазал с какво ли не преди, но ефект никакъв. Сега, след приема на Тодикамп, видимо има подобрение, но не са изчезнали. Не съм ги мазал с него, но на пролет мисля да направя още един курс и тогава освен приема ще ги мажа.

   Реших да променя начина си на живот и попаднах на чудесния Ви форум. Така първата крачка, която направих е приема на Тодикамп. Доволен съм от него, както съм доволен и от себе си, че започнах да правя нещо за тялото и духа си.
   Благодаря Ви!
   Поздрави!

 92 
 -: 08-01-2019, 21:00:04 
Започната от Duras - Последна публикация от бате Бино
Няма да дочакаме Smiley  Мисля , че след  тези постове , Дурас  е успял  да схване безполезността на подобни открития и затова ще се въздържи. 

 93 
 -: 08-01-2019, 11:23:33 
Започната от асен - Последна публикация от Prayutocha2
Имам нужда от същата формула.

 94 
 -: 08-01-2019, 11:22:34 
Започната от dimo777 - Последна публикация от Prayutocha2
Има ли още продажба?

 95 
 -: 06-01-2019, 18:31:02 
Започната от бате Бино - Последна публикация от Vov
Хм, има и някакви свръх-чисти, свръх-полезни, свръх... капки Д3.. И препоръчваната дозировка за възрастни, еий така, без да се знае конкретното състояние..., е 1 капка на ден.
Като имам пред вид ужасната храна, ужасния въздух, неподвижния живот, почти никакво слънце... може и някой да си пие по 1 капка - през ден - през 2...
Вероятно ползите ще са повече от вредите. НО, само - вероятно.

Възможно е също, някой да прави ВСЕКИ ДЕН от ония прекрасни упражнения, изискващи предварително старателно съсредоточаване и постигане на необходимото вътрешно състояние... Те са свръхполезни и достъпни за всеки. Иска се само най-трудното - постоянство и съсредоточаване - месеци, години наред.

 96 
 -: 06-01-2019, 18:13:09 
Започната от Volna - Последна публикация от Vov
"...при разграждането на наситените мазнини остава свободен атом водород, който се свързва с вдишвания и циркулиращ в кръвта кислород и образува чиста вода! Така организмът набавя водата, която му е нужна.... Верно е, че организмът набавя калций от костите, но това той прави и при водното гладуване и го прави точно толкова, колкото му е необходимо! Необходимостта от калции при сухото гладуване не е по-голяма, отколкото при водното(калцият не участва в производството на вода H2О в организма). Освен това, в повечето от нас(особено по-възрастните) по костите(особено по ставите) имаме отложен излишен калций под формата на шипове(мнозина ги имаме без да го знаем). Това е излишният калций, който организмът не е смогнал да изхвърли от тялото преди да му сложим нова храна и той го е оставил "на депо(до поискване) по костите(обикновено на ставите). При гладуване(водно или сухо) организмът разгражда шиповете, преди да пипне костите.

Делчо, имам няколко напомняния, може и да не отговаряш, абе, всичко може:
1. Какво се случва с кислорода, когато НЕ е необходимо част от него да се ползва за производството на вода? Това, нашето тяло, да не е кофа с кислород? Да си вземаме за разни нужди...? Кислородът в кръвта се използва за носене от червените кръвни телца до всяка клетка, за да живее тя нормално... Недостигът на О2 (кислород) е силно нежелателно, вредно - за продължително време.
2. От какво се определя "необходимостта от калций" в телата ни? (Тук говоря само  за аварийната необходимост от калций при сухо въздържане от храна.) Тегленето на калций от костите (вкл. първо шипове, израстъци, дискови хернии...) се случва САМО като спасително средство за намаляване на киселинността! Като аварийно-спаситело средство. И усиленото му потребление се дължи на прекалено голямата киселинност на тялото. А тя е ...силно пагубна и нанася множество вреди...От никъде не следва, че потребността от калций е еднаква при "сухо" и "мокро" възд. от храна. И НЕ е вярно.
Може и да не разпростираме обсъждането твърде, но отдавна е известно, че при възд. от храна без вода, капилярите почват да се ...повреждат, меко казано, след третия ден.
Като цяло, продължавам да вярвам, че вредите от т. нар. сухо възд. от храна, са мнооого повече от ползите. И за начинаещи, и за напреднали. Всеки обаче сам си  отговаря за себе си, сам си прави здраве или - друго...
Но, приемане на желаното за действително НИКОГА не го превръща в такова.

 97 
 -: 06-01-2019, 17:28:28 
Започната от zhivko - Последна публикация от Vov
А ето и от мен.
За тези, които смятат, че е твърде голямо усилие да проведат поне 1 курс Временно въздържане от храна, може да налагат липома с пчелен мед. Вечер, примерно. Да се примирят с разнасянето му наоколо, колкото и малки количества да слагат. Виждал съм да изчезва дългогодишна брадавичка на окото (на клепача на едното око, много досадно, пречеше на отварянето на окото.
[А, ако някой се интересува: брадавичките може и да се срещат в няколко последователни поколения, но това показва еднаква реакция на сходен тип замърсяване. Няма значение, важноо е ,че знаем как да ги лекуваме.]

 98 
 -: 06-01-2019, 17:02:04 
Започната от бате Бино - Последна публикация от Vov
Ами, истината е, че в болница може да се ходи само за изследвания ...при спешни случаи ...счупвания ...и май това е?  амии... знам ли

За другото има здравословен начин на живот weight_lift
браво, аплодирам браво, аплодирам

 99 
 -: 06-01-2019, 16:38:37 
Започната от Duras - Последна публикация от Vov
Еййй, голямо обсъждане. Радвам се. Нека да дочакаме Дурас да сподели каквото иска - по същество на обявената тема - все ще е полезно.
Сигурен съм, ЗНАМ, че е по-добре да обсъждаме идеи, изследвания, резултати, хипотези и пр., а НЕ - лични състояния и отношения.

Всички тук (вярвам аз), знаем поне 1 действие, или поредица от действия, методика и пр., прилагането на които съществено подобряват здравето ни, дори го възстановяват. Та, още една нова информация, или по-добре - количество знания, ще са полезни за всички.
Нали? Дааа...  намигам

 100 
 -: 05-01-2019, 15:53:00 
Започната от Duras - Последна публикация от бате Бино
Освен това, аз ти намекнах, но ти вместо да се вслушаш , предпочиташ да ми се смееш  ухилен :
Нищо, няма лошо ,и аз обичам да се смея, значи  - ще се смеем двамата - все ще има за какво  ухилен ухилен


Щом имаш интереси в областта на науката , първо следва да си изясниш (поне за себе си) смисълът на самото понятие "наука"  ухилен Защото, колкото и да ти звучи нелепо, - то нищо не означава!  ухилен
В днешно време всеки, който има достатъчно пари, може да си поръча необходимото му "научно изследване"  ухилен  Нищо, че резултатът е съвсем противоположен на друго такова изследване , за което е платил друг  ухилен  
Така че ,имай предвид,  всеки път, когато прочетеш и се вдъхновиш на нещо " научно", да знаеш, че някъде друг екип от учени , е доказал точно противоположното!  ухилен

Не си съгласен?
Ето, заповядай само един пример:
Според едно  НАУЧНО изследване прилагането на хормони при жени в менопауза намалява риска от инфаркт!  
Според друго НАУЧНО изследване, обаче, същите тези хормони крият огромен риск от инфаркт!


А най-куриозното е , че и двете изследвания са публикувани в един и същи брой на най-научното списание - the new england journal of medicine.  (броят от 24.10.85г. )   ухилен ухилен ухилен

https://www.nejm.org/toc/nejm/313/17

https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJM198510243131702
Postmenopausal Estrogen Use, Cigarette Smoking, and Cardiovascular Morbidity in Women over 50 — The Framingham Study

https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJM198510243131703
A Prospective Study of Postmenopausal Estrogen Therapy and Coronary Heart Disease

Е, ти разбра ли сега какво е мнението на науката за използването на хормони при жени в менопауза?  намигам намигам ухилен ухилен ухилен

Страници: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 [10]