Хората гледат да си пълнят гагите и са още мнооого далеч от това да помислят за нещо друго, освен за моментното си удоволствие ((
Важното е да се покаже как чрез собствено удоволствие може да се помогне на животните и природата като цяло. Стилът на веганите за мен е неправилен. Показват кървави снимки, жестокости с животни и казват не яжте месо! Това би било успешна пропаганда само сред някакви подрастващи, на които лесно се влияе, но когато срещу теб е един зрял 40 годишен мъж, примерно, стратегията е дала фира отдавна. Не можеш да му кажеш "Виж ся, тия 40 години теб са те лъгали за месото. Спирай, за да им е добре на животните!" Даже и той да пробва да спре(което става в 1% от случаите) ще срещне повика на собствената си природа, навикът, и ще се върне пак назад. А и трябва да се вземе предвид, че въпросния човек си е изградил среда и връзки...Просто тва е погрешната стратегия! Или кажи на едно дете: Не прави еди си кво...За мен правилната стратегия е да се даде пример, да се покаже, без натрапване. Да, знам - става бавно, няма популизъм вътре и не става никаква реклама...няма я кръвта, зрелището и другата помия. Тези неща ги казвам от собствения ми крехък опит. Повлях на няколко души... не само на млади хора...дори бих казал, че веганската пропаганда пречи донякъде...трябва да имате предвид, че таргета ви е точно неосъзнати хора