Аз съм дистрибутор на тази фирма, но и на мен ми е скъпичко, плюс това съм им пила нектарите и.. със сигурност знам, че суровоядството и природосъобразния начин на живот са доооооооста по-ефикасни и евтини... иначе на фирмата се ядосах, защото каквото и да им кажеш ти продават поне по десет шишенца, за да те изцерят... избрала съм си няколко любими неща, които взимам и давам на детенце при необходимост и... ша ма прощават!
Що се отнася до хепатита... нямам такъв... само дето разни некадърници ми изкараха акъла и естествено ми взеха парите за изследвания... поне поразучих... след пречистванията на черния дроб показателите ми са перфектни и мнооого се радвам, че се ориентирах навреме:)
иначе основното ми притеснение беше, че ще ми кажат, че няма да мога да си кърмя бебчето, а за мен това е ако не на първо, то на второ място... слава Богу всичко е наред...
не пуша, не пия... единствено то ми прегрешение е, че заради бременността ли, заради що ли се огледах в едни миди (за втори път в живота си ям миди, но реших да си го позволя вчера) и така.
Благодаря за отговора!