:surpris_23:ай да му се не види...ама много я задълбавате бе деца, мнооооого!!!Не си струва толкова умуване, мъдруване и врема за едното ядене...Ама така , като не ви чуват ушите...Дядо Йога го каза, каза го човекът!!!Нужната ни енергия 80% си идва директно, бе деца ДИРЕКТНООООО!!!А ОТ ХРАНАТА САМО 20%!!!Я ДА ПОМИСЛИМ МАЛКО...Първо - как така Христос е издържал 40 дни в пустинята на строг пост???Как така Манек издържа без храна толкова време?Как така отшелниците живеят в планините , където едва ли си изчисляват колко и какви витамини, минерали и всякакви там ... са яли???
Аз опитах методата на Манек!!!действа, бе деца, действа!!!Намалих още количеството на приеманата храна...ала жизненноста ми се повиши, тонуса също!!!
Е, това ако не е страхотно- не знам какво още може да ни успокои с въпроса за храната!!!
Марш, навън...слънцето да ви види, тъмата да завиди...
и ПАК по въпроса за вирусите и микробите...те са първичния живот, той е и ще бъде- ВИНАГИ!!!НИЕ ЖИВЕЕМ В СУПИЧКА, БУЛЬОНЧЕ ОТ ВИРУСИ И МИКРОБИ...те са навсякъдееееееееееееееее затова- не се косете, не се чудете- телата и духа калете!!!Пак те- онези преди нас са го казали!!!"Здрав дух, здраво тяло!!!"
Когато си отворите душите за ПРИРОДАТА,КОГАТО Я ПУСНЕТЕ ВЪТРЕ В СЕБЕ СИ - СТАВА ХАРМОНИЯ!!!ИЛИ - КАКВОТО СТЕ ИЗЛЯЛИ ОТ СЕБЕ СИ НАВЪН!!!-ТАКОВА ВИ СЕ ВЛИВА!!!