"Убежденията се внушават чрез теория,а поведението се формира чрез пример. " /Херцен/
В тази връзка изключително съм щастлива, че познавам няколко подобни примера, като единия е и причина за моето "прохождане" по пътя към съзнателната еволюция. Тази пролет (април месец) осъществих контакт с Бай Иван ! Впечатленията ми, с две думи - духовен супермен !
Съвършено изключителен човек, наистина ! Трудно се описва неизразимото изживяване на индивидуалното пробуждане
Бих могла да организирам беседа с Иван Стойчев. Всеки сам да натрупа впечатления и да прецените от своята си камбанария.
От 18 май до края на септември успях да изведа еволюционното си развитие едно ниво по-нагоре
Щастлива съм не толкова от факта, че загубих апетита си (макар и Нетрайно и необратимо), а че чрез собствения си експеримент за пореден път успях да разклатя непоклатимостта на закона за съществуването на биологичните организми, издигната от много учени в ранг на закон
Та нали в това ни убеждават в учебниците по биология.. В момента желанието ми за храна все още отсъства. Инцидентно се случва да пия по един два фреша на ден. От скоро съм поела по пътя на един по-различен вариант на еволюционно и (психо) физиологично преобразование
, в края на който ще се появи мой (и на таткото) наследник, който живот и здраве ще направи своя съзнателен избор като поотрасне.
Както казват добрите часовникари - преди да си купиш часовник иди в магазина и го пипни, виж как ти стои на ръката и ако не го почувстваш удобен колкото и екстри да има – по-добре се огледай за друг. Та .. Не се отказвайте преди да сте започнали с нагласата само защото не намирате определени процедури за подходящи и полезни за вас .. Бъдете последователни, добрите новини и резултати няма да закъснеят