@ Томи - целта ми основно беше безсмислената дискусия от темата на Миоджералвомбо да се премести някъде, защото темата заприлича на нищо (
http://forum.zemianazaem.com/index.php?topic=1278.msg27109#msg27109). Другата ми цел (вероятно не много успешна, щом смятате, че идеята е да стане "сапунка", но да допуснем, че аз не съм се изразила както трябва
) беше да погледнем малко отстрани и да видим колко жалки и смешни са тия истории, дето се развихрят в последно време - с обмен на "любезности", дребни интрижки и селски клюки. Не казвам, че някой конкретно е виновен, че се получава така, но понякога хората не се усещат, докато не се видят отстрани
. А, и накрая, наистина, следващия път когато някой иска
публично да напсува някого (Деси може и да предпочита личния контакт, но явно някои хора са си "грандомани" и каквото и да казват, избират да го направят само пред очите на целокупно форумство), нека поне да е тука, а не в други теми. Това не знам доколко ще стане, ама какво пък - от опит глава не боли (ако Гарванът не я счупи с бастуна де
).
@ Деси, както поясних горе, става дума, ако някой е решил да прави театро публично. И не съм те намесила, просто дадох един, да го наречем, хиперболизиран, пример, за онагледяване - моля да ме извиниш, ако съм те обидила! (Това се отнася и за другите споменати)
Не се сърдете, а опитайте да гледате откъм смешната страна
.