Не знам дали някой някъде е писал тук във форума относно такъв тест.
Някой от вас да си е правил?
Интересно ми е и ще се радвам да споделите впечатленията си.
Направих си скоро такъв на една английска фирма,която има доста добър рейтинг,взеха ми кръвна проба и теста се прави за 75 вида храни(има 1 клиника тук,в която правят за 115 но го разбрах после). След около час и нещо излизат резултатите,като има 4 групи храни-1 към които има пълна поносимост,2-лека непоносимост,3-силна нетолерантност,4-пълна нетолерантност.Група 3 и 4 трябва да се изключат напълно от хранителния режим за минимум 3 месеца,група 2-2-3 пъти в седмицата в малки к-ва да се приемат тези продукти.
Интересни бяха резултатите.Вероятно да има нещо общо с кръвната група не знам,но към тези храни кръвта образува антитела.И ако даден продукт се приеме,към които организма образува антитела-дори след това да се спре приема му-организма продължава да произвежда антитела в продължение на 21 дни. Куп проблеми и неразположения води прием на продукти,за които организма трябва да произвежда антитела.
Интересно ми е какво мислите и ако някой си е правил какви са ви резултатите.
На мой близък излезе 100% поносимост към всичко!
А на мен ми връчиха шарена картинка,забавна книжка с хиляди препоръки...
Бях доста дълго на сурово,напоследък не съвсем,чудя се дали и това си има значение;и ако премина вече изцяло на сурово,след година две примерно дали резултатите не биха били други,не знам.