Начало   Помощ Вход Регистрация  
Форум Земя назаемОбщи темиСъобщения за събития, новини и сурови срещиТема: НОВО ЗА БЪЛГАРИЯ!! Обучение по електропунктурна диагностика !
Страници: 1 [2] 3 4 5   Надолу
Изпечатай
Автор Тема: НОВО ЗА БЪЛГАРИЯ!! Обучение по електропунктурна диагностика !  (Прочетена 67964 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
marulka
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Жена
Публикации: 1649


Зайченцето бяло на марулката марулката изяло...


« Отговор #20 -: 02-02-2011, 22:20:29 »

Бате Бино... ти току-що отговори именно с 2 реда ухилен
Активен

Nothing cooked tastes as good as raw feels
Mariya
Sr. Member
****
Неактивен Неактивен

Пол: Жена
Публикации: 477« Отговор #21 -: 09-02-2011, 14:56:21 »

Бате Бино ,за Украйна ,виза ли ти трябва,да патуваш  Ъъъ?
Активен

Бъди като тревата - изправяй се, когато те газят ! Бъди като кокичето - намирай топлина, дори в снега ! Бъди като звездите - близка и далечна, даряваща любов и светлина!
marulka
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Жена
Публикации: 1649


Зайченцето бяло на марулката марулката изяло...


« Отговор #22 -: 09-02-2011, 15:11:34 »

http://www.mfa.bg/bg/pages/view/5256

до 90 дена е без виза за Украйна
« Последна редакция: 09-02-2011, 15:22:13 от marulka » Активен

Nothing cooked tastes as good as raw feels
Mariya
Sr. Member
****
Неактивен Неактивен

Пол: Жена
Публикации: 477« Отговор #23 -: 09-02-2011, 15:39:12 »

благодаря,Марулке flowers2
значи мога да спретна едно пътуване до Украйна или Русия ,за сухо гладуване  или диагностика ..от чисто любопитство
Активен

Бъди като тревата - изправяй се, когато те газят ! Бъди като кокичето - намирай топлина, дори в снега ! Бъди като звездите - близка и далечна, даряваща любов и светлина!
бате Бино
Заместник админ
Hero Member
****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 3973


дипломиран рекреативен специалист


« Отговор #24 -: 09-02-2011, 17:08:42 »

 ПО принцип може, Марийче , макар , че едничкото любопитство едва ли е достоен източник на ентусиазъм в което и да е начинание .. Smiley 
Активен

Болницата беше прочута със своите готвачи.
Veso
Sr. Member
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 246


« Отговор #25 -: 09-02-2011, 19:55:41 »

Бате Бино, как така с едно уредче със стрелка може да се разбере, че някой е предразположен към рак например? Или че зъб претиска меридиана на сърцето, както и че имаш направена магия ? Какво точно мери въпросния уред? Всъщност, щом уреда няма външно захранване(това включва и батерии), значи единственото нещо, което би могло да измери е електрическото напрежение между две точки на тялото, например в mV.  Аз вървя по пътя на логиката, но не виждам такава тук, при положиние че се претендира за голяма точност. А ако мери някакви други полета, то определено уред със стрелка няма да свърши работа, защото дори да предположим, че този учен е измислил как да регистрира някакви по-фини полета, няма как да преубразува тази енергия в механична, че да отмести стрелката. Поправете ме ако греша, но на мен цялата работа ми изглежда като поредната залъгалка. Много хора използват разочарованието на хората от конвенционланата медицина, за да ги придърпат към алтернативни практики, като се бият в гърдите, че техния метод има най-голяма точност, тяхното учение има достъп до най-вишата енергия, или техния учител единствен е посветен в тайнствата на живота.
В случай не визирам Бате Бино.
Активен
бате Бино
Заместник админ
Hero Member
****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 3973


дипломиран рекреативен специалист


« Отговор #26 -: 10-02-2011, 01:31:51 »

Ще отговорим на Веско, защо да не му отговорим  Smiley  

Веско, ако разчитаме само на логиката  , то когато установим ,че една роза мирише по-хубаво от едно зеле , ще заключим ,че от нея също ще стане и по-хубава  чорба Smiley
По пътя на логиката може да се стигне далеч, но само донякъде Smiley   От там нататък трябва вече и познание. Smiley    Иначе всички щяхме да сме и ел.инженери , и  летци  и  програмисти и чекръкчии и т.н.
 
Ти си прав да се съмняваш , защото наистина е наводнено с какви ли не  псевдо-апаретчета и чудесийки  и винаги е трудно  " да се отсее зърното от плявата" . (Но все пак има начин то да се отсее, нали ?  Как? Ами като се заровим в плявата , ако все има някъде зрънце защо  да не  го открием ? Smiley  )

В нашето съвремие съмнението е наш неизменен спътник.(Животът ни научи на това )  Тук е мястото да споделя на заинтересованите (съвсем безплатно) моята тактика при решаването на подобен род дилеми  - дали този или онзи  продукт/уред/препарат/услуга... и т.н  наистина си го бива    или е фалш? И най-вече - как да го разбера това ?  (Сигурен съм , че ще ви е от полза, нищо че е лек "офтопик" : ) )
 Случвало ми се е например да ме молят да помогна при избор на употребяван автомобил . Да сме проверели дали е читав... Винаги в подобни случаи напътствам : " Не проверявайте автомобила, проверете човека! "  Ако човекът е читав , той ще ви продаде и добра стока.  Ако не е - колкото и да проверяваш , винаги ще има "изненада" .. Освен това не всичко можем да проверим поради липса на компетентност. Как например да проверим дали определен йонизатор на въздух  върши работа? Или биорезонансен стимулатор? Ами детектор за геопатогенни излъчвания ?  Няма как. Няма и кого да питаме, защото в страната я има само 2-3  човека, които имат компетентността.  Ами лечението с водороден прекис? Ами с озон?  
Затова ако не можем да проверим самото нещо, ни остава да "проверим"  човека , който го предлага .  (А това изобщо не е така трудно ,нищо че изглежда)
 Така направих и аз - запознах се отблизо с човека, успях да го "усетя" и му повярвах.  И ако в точността на диагностиката се бях убедил още на място - (нали виждам -  открива ми  болежките ..Smiley )  то за йонизатора  никак не бих могъл. Но въпреки това  си го купих. Просто един йонизатор на въздух - но 800 евро Smiley  (Вероятно съм преценил, че не е като ония , дето са по 80 лв .. Smiley   )
/Между другото , физикът има интересен принцип - никога не ти продава някой уред ,ако си взел решение за него веднага ,след като си го видял ! Ще ти каже ,че в момента няма от него, не е сглобен. И да се обадиш след 25 дни.  Ако се обадиш тогава , ще е вече сигурно,че наистина този уред ти трябва. На същият принцип той не обучава на диагностиката и свои съграждани (киевчани) . Защото (както и Марулка) биха моли да са се записали от едното любопитство Smiley   Но когато се обадят от Австралия  или от Москва - тогава е ясно, че тези хора са наистина нахъсани /    

Но явно моят "специалитет"  (как да се ориентирам в мъглата ) не е само "мой" -
тримата ми "колеги" , които също се вдигнаха заедно с мен и се обучиха , повярваха предимно на мен, защото на самата диагностика няма как - никой не им я беше демонстрирал дори ..   Нищо че двама от тях даже и не ме познаваха. (Само от форума.)  И  как повярваха?  

Ами ти, Веско , имаш 6 поста , аз имам 838. (за които е отишъл средно по 1 час на пост)  Ако се поровиш така леко из тях , съм сигурен, че ще си кажеш :  " Абе човек като тоя май няма така лесно да си падне по залъгалки .. "  Smiley     "Човек като тоя едва ли ще се грабне да си чупи джантите по Молдовските кратери, да го цоцат Украински гладни катаджии, да мръзне по разни хотели 12 дни и да яде странни храни по суперите .. само за да си купи една стрелка  от Киев,(която дори не е сертифицирана)  вместо да си придобие  от някой сънен тукашен представител някое модерно апаратченце с мигащи лампички и диаграмки  и да почне да тества наред ..  "   Smiley  (Да , нескромно звучи , съгласен съм, ама не мога да не го кажа )

 Сега малко по въпроса ти по-конкретно. Почти си уцелил  този път Smiley  - уредът отчита не напрежението , а големината на тока между две точки. (  uA  e единицата)   По-точно - проводимостта между тях. Само че не САМО между две точки . За обзорната диагностика се тестват 25 точки , за още по-прецизно изследване - още 30-40 точки.  И  това че е със стрелка  не е случайно никак. Защото начинът по който тя  се отклонява също има своето диагностично значение .  Човешкото зрително възприятие  не може да асимилира добре динамиката в отклонението на  показалеца, ако той е под формата на цифри. (Не случайно и километражите на колите са  със стрелка..Smiley  )
Стрелката не бива да смущава . Напротив - щом казваш , че обичаш логиката , ще се съгласиш ,че е по-добре да направиш десетки измервания в различни  акупунктурни точки   посредством една стрелка , отколкото едно измерване в една точка ,па макар и цифрово , и да съдиш за десетки неща Smiley
   Точно затова и другите апарати (на този принцип )не са така достоверни - защото се опитват ( за удобство ) да извлекат необходимата информация от една-две точки, вместо от 30-40.  Самият  създател на този тип измерване - ФОЛ ( другият е НАКАТАНИ)  на чиито принцип са базирани всички компютърни диагностики, казва ,че трябва да се мерят поне по 4 точки на меридиан. (А меридианите са 20. )  
А освен това  същевременно се следи  и за усещането за болка в различните точки. Както всеки мануален терапевт знае- ако боли някоя точка - значи проблем в съответния орган.. Smiley   (Това е и начинът по който се определя дали става въпрос за "компенсирана патология" .  Защото останалите апаратури отчитат органа като "здрав" ,защото не отчитат усещането на пациента за болка в точката,  докато въпросната диагностика също го отчита като "здрав" , само че като "временно здрав".. В следващ момент няма да е здрав. Но това другите ще го отчетат едва в последствие, когато това е осезаемо )
И вече в съвкупност тези точки носят своята информация за състоянието на здравето.  

Това засега по отношение на апарата.
Иначе е напълно оправдано съмнението ни по отношението на нещата , които не познаваме. Но би било мъдро да ги отречем или възлюбим  само след като сме ги опознали.  Нали ? Smiley

Ето още един пример  в тази насока, (за съжаление пак с участието на моя милост Smiley ) който показва  , че хората обичат да прибързват със заключенията си.
    Аз нали си падам и аудиофил, съм се оборудвал с едни доста нетипични тонколони. Всеки познавач ,но без да ги е чул! , би заключил ,че става въпрос за евтини посредствени колони. Те са малки , пластмасови, с миниатюрни 7 сантиметрови говорителчета, свързани последователно дори без филтър. всичките свирят еднакво, широкоспектърно -без отделни говорители за ниски ,средни и високи честоти. Нищо работа на пръв поглед.  Понеже такива колони имат само няколко човека в БГ , си позволих да пусна мнение в специализиран аудиофилски форум, някой търсеше информация за тях. ( тук е мнението :    http://www.bgaudioclub.org/forum/viewtopic.php?t=5082&postdays=0&postorder=asc&start=50   , аз се включвам на 15.01.09 )
Разказах на хората там, че въпреки впечатлението което правят на външен вид, това са уникални колони и е много вероятно , както се случи при мен, ако ги чуеш веднъж , никога да не поискаш да чуеш нещо друго като звук. Басът е направо умопомрачаващ с оглед обема им. Необходимо е само да се спазят някои изисквания към помещението. Което ако не се изпълни , обаче , колоната свири на 30% от възможностите си.  

Ето отговор на другия ден : " "Не познавам колоните, но нещо не ми се връзват нещата".     !!?? Евала. Не ги познава , но има мнение човекът !  Отговарям му: "Ами запознай се , приятелю, и ще ти се вържат Smiley "
След него  се изредиха почти всички останали "капацитети" да доказват защо тези колони не би трябвало да свирят добре - говорителите им не били нищо особено, били пластмасови, свирели само с еквалайзер.. и т.н.  
Отговарям им - "Момчета , съгласен съм да не ги харесвате , но поне елате първо да ги чуете у нас, а после пак не ги харесайте." Никой не дойде. И всички си останаха с убеждението ,че те не си струва да се чуят. И на никого от тези рошави очилати логични момченца  не дойде на ума , че все би могло да има нещо интересно в тонколони , които се произвеждат и продават от 1968  и до днес. И че няма друг подобен модел ( май на каквото и да е ) ,който 43год да държи лидерски позиции.  

Явно си е човещинка - хората са устроени така, че или обожествяват или отричат нещата , които не могат да разберат .  ( А щом и ние минаваме за човеци, значи сме някъде там в диапазона .. Smiley   )


  
 
Активен

Болницата беше прочута със своите готвачи.
Veso
Sr. Member
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 246


« Отговор #27 -: 10-02-2011, 13:18:05 »

Незнам какво искаш да намекнеш с това, че ти имаш 838 поста, а аз само 6. Също и нямам този ресурс от време, нужен, за да ги изчета. Но дори и да ги изчета, аз пак няма да разбера какъв човек си всъщност, защото, когато пишеш ти си наясно, че това ще се чете от хора и по-скоро бих разбрал за какъв човек искаш хората да те смятат.
Казваш, че логиката не е достатъчна, но добре, ти да кажем имаш способността да преценяш или усещаш хората от първа среща и по този начин се ориентираш коя стока е читава и коя не. Ами какво остава за хора като мен например, които са се подвеждали многократно от преценката си и явно не притежават тази способност? Плюс това колкото и да е свестен някой той би могъл да те подведе несъзнателно, незнаейки, че примерно колата му има някакъв проблем. И ако ти просто му се довериш, без да я закараш на специалист, в случая ще бъдеш подведен без продавача да го е желал. Не казвам, че хората трябва та се съмняват във всички по всяко време, това би било другата крайност, но когато става въпрос за човешкото здраве, аз лично гледам критично на нещата и се опитвам да търся максимална обективност, а не субективност. А това няма как да се случи ако не проявиш съмнение.
Ти казваш, че е в човешката природа хората да отричат или обожествяват нещата, които не разбират. Да това е така, но това съвсем не е приложимо в конкретния случай, защото от информацията, която ми даде допълнително, че уреда измерва тока между различни токи на тялото, за мен е достатъчно, за да ти кажа, че няма как да имаш прецизни резултати. И ще ти кажа защо. По една случайност имам електротехническо образование, което ми дава някакво познание по въпроса.
Та причината, поради която смятам, че уреда е неточен е проблема със съпротивлението/проводимостта на тялото.
1) Всеки човек има различно съпротивление/проводимост на тялото.
2) Във различните моменти съпротивлението/проводимостта на тялото варира. Примерно ако сме изпотени, дори и съвсем лео и недоловимо, съпротивлението намаля в пъти спрямо суха кожа.
3) Във различните възрасти хората имат различно съпротивление и това се дължи на изсъхването на кожата с годините.

Дано това, което са ти продали не е един обикновен микроампермер с стрелка за 200$

Относно терапията с водорния прекис и озона, там виждам някава логика, защото повечето патогенните пикроорганизми са анаеробни и чрез попадане на тези допъллнителни атоми кислород във кръвта се увеличава шанса те да бъдат унищожени.
Активен
бате Бино
Заместник админ
Hero Member
****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 3973


дипломиран рекреативен специалист


« Отговор #28 -: 10-02-2011, 20:04:23 »

Нещата , които си забелязал , Веско , са елементарни .  Естествено , те са взети под внимание от пионерите на акупунктурната диагнестика - Фол и Накатани . И са изчистени още преди 60 год. (така че можеш да бъдеш спокоен Smiley  )

По т. 1 : Така е , всеки човек има различно съпротивление , но не ЧАК ТОЛКОВА различно.  Затова тук се прилага  щриховият метод на снемане на информация от точката - чрез неколкократен натиск върху нея се цели именно да се донасити подкожния слой с влага. Влагата се избутва от съседство и се озовава тъкмо над точката , която тестуваме.  Така  степента на влажност у различните люде се уеднаквява и  замерването се обективизира.  Но дори и  да има разлика  в съпротивлението при различните индивиди, това не е от значение, защото е важна не големината на стойностите , а в каква зависимост са те!!  Тук не мерим с волтметъра колко ток е останал в акумулатора.. Smiley    Аз затова ти казвам, че не си запознат , но ти нещо не се даваш лесно.

По т.2 :   Така е , влагата в различните моменти е различна. Затова не се тества при силна жега, студ, изпотяване и т.н. състояния , за които казваш. Изчаква се да се аклиматизира тялото. 
 А това , че съпротивлението на кожата намаля В ПЪТИ , вероятно е твое предположение , което много лесно може да се види дали е вярно. Ще се тествам първо сух , а после изпотен  и ще ти докладвам с колко точно се е променило съпротивлението .Със сигурност няма да е в пъти обаче. 
  Ако случайно имаш някаква таблица , от която да е видно кога и с колко то се променя при различните хора , покажи я , ще е ценна. (Аз се съмнявам  някой да си е играл и с това) 
Но и тук казвам -  дори потен, дори и омазан с грес или с мармалад  - съотношението между стойностите ще се запази.   Ще се промени само мащабът!  Все едно да четеш с лупа малките буквички  от договора си с мобилния оператор - текстът си остава същият.  ( Тоест - ако имаш проблем с жлъчката, то той ще бъде виден, дори и да си се намазал с олио от трънка. )

По т.3 :  Да, така е , с възрастта кожата изсъхва. На над 70-80 годишни тестването се прави по-трудно.  Но не е невъзможно. Както казах - самото движение на електрода (който също е мокър и вкарва допълнителна влага при натиск !!)  избутва влага до точката.

За "прецизни" резултати не съм казвал. Това е термин, твърде иксцентричен за науката медицина. Медицината  не е електротехника. Тя не е точна наука. (често ще чуеш и доктори да казват че 2 и 2 не е 4 )  ПРецизност няма, защото  имаме жив обект , в чието тяло протичат милиарди хим. реакции в секунда.  Но вярност има. Smiley

А ти щом се имаш  за печен в електротехниката,  кажи според теб от какъв метал трябва да е електродът , който се закрепва на тялото, че да даде обективни резултати в нашия случай . Казваш ,че трябва да е като на обикновения ампермер, така ли ? Smiley
Активен

Болницата беше прочута със своите готвачи.
Veso
Sr. Member
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 246


« Отговор #29 -: 10-02-2011, 20:52:45 »

Аз просто изказах смущаващите ме неща в тази практика, щом като те са взети под внимание, добре. Нямам намерение да продължавам с критиката, макар да оставам скептичен относно магиите и предазположеностите към определени болести. Дано наистина да върши работата, за която се твърди, че върши.
Относно електродите, според мен трябва да са от метал с максимално ниско съпротивление, за да се постигнат по-истински резултати. Изобщо целия уред трябва да е изпълнен с максимално ниско вътрешно съпротивление. Предполагам, че е направен със сребъни електроди, въпреки че златото е по-добър вариант се съмнявам да са го използвали с оглед цената на уреда.
 
Относно, моето предположение за съпротивлението, то е базирано на това, че съм си играл с измервателни уреди и съм си тествал съпротивлението на тялото като съм държал с двете ръце двата електрода. Показанията са ми варирали от 150 килоома до почти 1 мегаом което си е 6-7 пъти разлика хем и в двата варината съм бил с уж сухи ръце.
Активен
бате Бино
Заместник админ
Hero Member
****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 3973


дипломиран рекреативен специалист


« Отговор #30 -: 10-02-2011, 22:46:21 »

Е така си и знаех Smiley   посягаш пак към строгата логика  Smiley

Първият разпад на школата на Фол (тя се е разпадала 3 пъти) е за избора на електрод. Първоначално било избрано среброто  ,заради липсата на допълнителни потенциали по веригата. Обаче се оказало , че всички резултати (ст-ти ) се понижили с 30%. После пробвали с неръждаема хранителна стомана. (1810.  от нея се правят разните му Цептери и прочие)  Там обаче феноменът "падане на стрелката"  не се отчитал , което се отразява на  обективността на изследването като цяло. (Пропадането на стрелката означава ,че точката е в динамика и стойностите не са категорични ) След това един по един всякакви други метали докато накрая се скарали и разотишли Smiley
Затова  понастоящем електродът е обработен по специална технология . ( не ми я казват и на мен)   

Твоето не е критика, ти направи чудесно включване! Смущаващото винаги трябва да се  изказва за да се изследва.  ( " Общоприетото мнение повече от всичко заслужава изследване " - Лихтенберг  ) 
 Въпроси винаги трябва да има , дори и неудобни. ( Въпросите никога не са неудобни. Такива са понякога отговорите   " О.Уайлд  Smiley  )

В електротехниката съм само донякъде. Но разбирам, че ти си изследвал директно съпротивлението. А в случая то се отчита косвено , посредством промяната в тока.  На този уред скалата му е до 50. ПРи допиране на двата полюса отчита 50. А при измерване по точките средно отчита 25. Но може да отчете и 40. От тук  става ясно ,че няма как да е  "в пъти" , защото максимумът е 50.
Но аз това ще го тествам наистина , хубаво че ме подсети. 
Ето виждаш ли  ,че включването ти е било полезно.   
Активен

Болницата беше прочута със своите готвачи.
бате Бино
Заместник админ
Hero Member
****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 3973


дипломиран рекреативен специалист


« Отговор #31 -: 10-02-2011, 22:54:22 »

Аа, забравих. Да си скептичен не е лош вариант  Smiley 
И аз съм скептичен. Ако не бях, щях отдавна да съм  си купил някое апаратче за 5000 долара , което после да се чудя на кого да продам ( както едни хора се чудят какво да си правят Обероните и Метатроните ..) ,защото ще съм разбрал , че не е точно и само ще лъжа хората.
Активен

Болницата беше прочута със своите готвачи.
mariiina
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Жена
Публикации: 1464« Отговор #32 -: 11-02-2011, 15:31:12 »

 :kisss:Тоооооооооооолкоз много неща знаешшшшшшшшш, на на разни джаджи се доверяваш...Няма по-добър диагностик от Майката-Природа!!!И когато си развил, онова навитичкото дето е в кутийката на раменете ти, и за което се спори в другата тема...то всеки, всеки, всеки си е сам диагностик и  доктор!Нима допускате ,че природата ще създаде животните с такива умения, пък своя образ и подобие ...ще лиши...ееееееееее, че не е лесно, не е ...ама нема еволюция, развитие от лежанка на хълбок.... ухилен
Активен

...могъщият се бори само със могъщ...
бате Бино
Заместник админ
Hero Member
****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 3973


дипломиран рекреативен специалист


« Отговор #33 -: 11-02-2011, 19:28:45 »

Ти си много напреднала , лельо Маринче, с теб не можем да се мерим.  Но ти вече си разбрала де , че колкото по-високо се издигаш , толкоз по-разреден става въздуха Smiley
И там са  само шепа човеци, дето разбират какво искаш да им кажеш Smiley
Активен

Болницата беше прочута със своите готвачи.
mariiina
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Жена
Публикации: 1464« Отговор #34 -: 14-02-2011, 08:49:41 »

 :kisss:Че има напредване...има, ама е тоооооооооолку отностително и непостоянно, т.е. трябва непрекъснато да го доказваш и отстояваш...да си непрекъснато БУДА-ЕН!!!ПРИ ИЗРАСТВАНЕО НЯМА ДАДЕНО ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА...ИМА УСЛОВИЯ И ПРЕОДОЛЯВАНЕ!!!!Ако сте чели книгите за Слава Севрюкова,която в един от животите си е обявена за светица-Мария Египетска...т.е. стигнала е дооооооста нависоко в овладяването... в този си живот, като Слава, допуска грешка и губи дарбата си за 1 година!!!Никой, никой никой растящ не е застрахован от грешки...
    А сега за джаджите...т.е. доверявайки се на техносвета, ние отлагаме във времето собственото си израстване, най-точно казано...изоставаме!!! амии... знам ли
Активен

...могъщият се бори само със могъщ...
rima
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 512


« Отговор #35 -: 15-02-2011, 19:59:03 »

някой нещо за това апаратче?
http://www.doctorgeorgieva.com/index.php?idse=7d481ffdd20fdbd8012fbe58e1c604e1d3c57b1c
Активен
titan
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 2318


« Отговор #36 -: 15-02-2011, 21:09:48 »

Аз се пробвах на такова , човекът ,който го има ми взе 90 лв за кратка диагностика и ми каза,че е много важно как той ще разтълкува показанията на уреда , в смисъл ,че е важно този който прави диагностиката как ще разтълкува резултатите. Най-забавното беше,че там където имам болежки ми го отрази Smiley) като черна точка
Активен
бате Бино
Заместник админ
Hero Member
****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 3973


дипломиран рекреативен специалист


« Отговор #37 -: 15-02-2011, 23:06:50 »

Пробвай бе, Рима, тъкмо да разказваш после. Знаем, че отдавна те гъделичка  идеята Smiley   Пък после аз ще те замеря да видим кой какво е познал Smiley
Активен

Болницата беше прочута със своите готвачи.
rima
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 512


« Отговор #38 -: 16-02-2011, 10:13:28 »

От проба глава не боли, само 180лв...така ако тръгна да ги пробвам сичките  свиркам си
Активен
titan
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 2318


« Отговор #39 -: 16-02-2011, 10:34:19 »

как 180 , тия са егати лайната
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 5   Нагоре
Изпечатай
Форум Земя назаемОбщи темиСъобщения за събития, новини и сурови срещиТема: НОВО ЗА БЪЛГАРИЯ!! Обучение по електропунктурна диагностика !
Отиди на: