01 октомври
09.30 - фреш от портокал и грейпфрут.
14.00 - салата от домати, краставица, кълнове от броколи и амарант, маслини. След салатата ядох 40 гр. био камембер.Все по-рядко ми се ядат млечни продукти и това е голям напредък. Преди бях пристрастена и не си представях живота без тях. Днес също нямаше да ям, ако не ми беше пред очите. Изобщо, ям това с което е пълен хладилника.
17.00 - орехи
21.00 - смокини
02 октомври:
07.00- чаша топла вода и час по-късно започна поредният ми Съботен Опит за Спорт

( СОС, или SOS- както му викам аз). Тук хората масово тичат по крайбрежната ивица, повечето са над 60 г. Аз тичах 5 мин. а следващите 30 ходих бързо.

Вече не се запъхтявам колкото преди, но пак ми е неприятно. Възхищавам се на на всички с толкова воля и желание. Иначе си купих един уред за коремни преси и се мъча да сигна до 30 на ден. Изобщо...едва ли има по АнтиСпортна натура от мен в този форум...

09.30- половин пъпеш а по-късно и малко грозде.
14.00- салата като вчерашната, но без сирене.
17.30- две бисквити( все с нещо развалям 100 %)
21.00- ягоди
03 октомври:
10.00 - 4 фурми.
14.00- маруля, домати и краставици със зелени маслини и малко сушени домати, които ми се сториха адски солени. Един час по-късно пих чаша вода!!! –доказателство, че са допълнително осолени.
18.30 – банани и какао на смес за сладолед, която никога не стига до фризера.