salvaje
|
 |
« Отговор #100 -: 12-03-2013, 19:27:00 » |
|
от една страна замисляли ли сте се, като автора на тази книга - "да надминте 100 години", някой от вас иска ли наистина да надмине 100 години? Когато вече нямате живи приятели, когато не се разбирате с модерния свят, който напредва все повече и повече и вие някак си не се вписвате в него? Едни 80-85 години няма ли да Ви стигнат?
Според мен е безмислено е да се поставят цели над или под колко години да се живее. По-важно е последните десет години да бъдат прекарани активно, а не прикован на легло.
|
|
|
Активен
|
Now I lay me down to sleep I pray the raw will make me freak
|
|
|
Jackie
New
Неактивен
|
 |
« Отговор #101 -: 13-03-2013, 12:23:29 » |
|
съгласна съм! 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Theodora
|
 |
« Отговор #102 -: 13-03-2013, 17:11:07 » |
|
как само последните?!  аз искам до живот да скачам, ей!
|
|
|
Активен
|
Psychonaut
|
|
|
salvaje
|
 |
« Отговор #103 -: 13-03-2013, 19:01:28 » |
|
 Тита, приема се че активността (скачането) намаля с годините, тоест ако и последните години се скача, то предишните се е скачало поне толкова ако не и повече...абе нещо такова...неговоря за извратени случаи където някой е прикован на легло цял живот и хоп последните 10 години се скъсва да скача  Сега се сетих за един рефрен от Сто Години Самота на Маркес, за който ми е странно, че не се сетих още на първия коментар...Човек умира, когато може, а не когато трябва. И айде стига с тая смърт, че взе да ми писва! 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
съншине :3
|
 |
« Отговор #104 -: 22-05-2013, 11:16:57 » |
|
Много хубава тема!  Аз не мога да спра да чета. 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Theodora
|
 |
« Отговор #105 -: 22-05-2013, 14:51:38 » |
|
salvaje, теорията ти не важи в моя свят.  Цял живот съм си рисувала и никога не съм се занимавала със спорт, а сега....знаеш  new_life, форума е златен, колкото и да го е чел човек, винаги се на намира нещо ново... 
|
|
|
Активен
|
Psychonaut
|
|
|
salvaje
|
 |
« Отговор #106 -: 22-05-2013, 15:38:45 » |
|
 Ами, Тита, вече не помня теорията ама ти си freak... каква теория може да важи в твоя свят, където за една седмица тренираш, колкото за една година.  То и в моя свят май неважи...абе какви скапани теории съм теоризирал... 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Theodora
|
 |
« Отговор #107 -: 23-05-2013, 07:43:31 » |
|
така си е  да живеят фрийковете 
|
|
|
Активен
|
Psychonaut
|
|
|
klarona
New
Неактивен
Публикации: 3
|
 |
« Отговор #108 -: 26-05-2014, 13:05:48 » |
|
Много благодаря на всички който превеждат книгата 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
iskrena
|
 |
« Отговор #109 -: 26-05-2014, 14:10:29 » |
|
Малко ме объркав всичко това  ....може би трябва да го прочета отново  хаха, ето един здравомислещ човек!  не знам само дали като го е прочела отново не е попаднала в капана на безумието на тази теория...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
iskrena
|
 |
« Отговор #110 -: 26-05-2014, 14:14:13 » |
|
искам тук да споделя мои лични наблюдения - всички хора, дето познавам, които са били на вегетарианска диета изключително, са изглеждали ВИНАГИ по - стари и по - зле от други, дето не са на такава, дори да са били по- млади с години от вторите... всеки да си прави извода сам! 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Мими
|
 |
« Отговор #111 -: 26-05-2014, 18:42:33 » |
|
искам тук да споделя мои лични наблюдения - всички хора, дето познавам, които са били на вегетарианска диета изключително, са изглеждали ВИНАГИ по - стари и по - зле от други, дето не са на такава, дори да са били по- млади с години от вторите... всеки да си прави извода сам!  Ааааа, Искрена, тук вече ме съсипА! Кажи, че нещо не си довидяла, признай си, бе жена!!!
|
|
|
Активен
|
Най-доброто време да променя живота си беше преди двадесет години. Второто най-добро време е сега!
|
|
|
Тихия
|
 |
« Отговор #112 -: 26-05-2014, 19:51:08 » |
|
Мими, още едно доказателство, че храната далеч не е достатъчно условие за да си ОК. Истинските неща наистина са невидими за очите...
|
|
|
Активен
|
Да виждаш е събитие на съзнанието, а не зрителна реакция.
|
|
|
iskrena
|
 |
« Отговор #113 -: 26-05-2014, 22:36:25 » |
|
бре, един път да съм безусловно съгласна с Тихий!  Мимка, ще ми се, душко, да мога да си "призная", ма ше бъде лъжа - колкото и да е странно, забелязала съм го това и съм му обърнала внимание именно щот няма логика...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
titan
|
 |
« Отговор #114 -: 12-06-2014, 13:28:46 » |
|
искрена, като те чета и се разцепвам от смях  ) А понеже понаучих някои неща и гледам и сеира на някои други хора,ама много се забавлявам.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
molinar1
New
Неактивен
Публикации: 2
|
 |
« Отговор #115 -: 18-06-2014, 12:15:42 » |
|
Темата е страхотна, много Ви благодаря 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Janeto
Young
Неактивен
|
 |
« Отговор #116 -: 31-08-2015, 21:55:47 » |
|
искам тук да споделя мои лични наблюдения - всички хора, дето познавам, които са били на вегетарианска диета изключително, са изглеждали ВИНАГИ по - стари и по - зле от други, дето не са на такава, дори да са били по- млади с години от вторите... всеки да си прави извода сам!  Ааааа, Искрена, тук вече ме съсипА! Кажи, че нещо не си довидяла, признай си, бе жена!!! Душата да е млада, пък после и храната идва 
|
|
|
Активен
|
"Мисли преди да дъвчеш."
|
|
|
|