Начало   Помощ Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
Изпечатай
Автор Тема: ЖЪлт фасул?  (Прочетена 3966 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
mariv
Young
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 45


« -: 24-08-2010, 08:48:46 »

Искаше ми се да разбера дали може да се косумира суров??? До сега винаги сме го правили леко задушен с копър и чесън, но нали се старая да е сурово, та се замислих. Ако знаете и някоя друга рецепта ще съм благодарна.
Активен
Ortodoksalen_Anorektik
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 667


бивш Ортодоксален Аноректик


WWW
« Отговор #1 -: 25-08-2010, 01:01:18 »

Искаше ми се да разбера дали може да се косумира суров??? До сега винаги сме го правили леко задушен с копър и чесън, но нали се старая да е сурово, та се замислих. Ако знаете и някоя друга рецепта ще съм благодарна.

Нищо няма да ти стане ако го ядеш суров два пъти в седмицата по 100 грама.  Жълтият зелен боб е по вкусен от зеленият зелен боб.   И в двата вида има леко токсични съставки в суров вид но от години слагам по една шепа в  сокоизстисквачката и не съм каталясал още Smiley
Не бих ял суров зелен боб,  трудно търпима отврат е !
Активен

Шивамбукалпа експерт.!
Кундалини Дестилатор, раджнишар дегустатор
जो मुझे पसंद नहीं करता है बकवास करने के लिए मुँह
Канадска ливада
---
Пловдивска ливада [/u
Вери
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Жена
Публикации: 2153


WWW
« Отговор #2 -: 25-08-2010, 01:21:26 »

Зелен, жълт...мариноваме и ядем.
Активен
mariv
Young
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 45


« Отговор #3 -: 25-08-2010, 09:18:50 »

А маринатата каква да е? Тази, която е за патладжана /сол лимон и зехтин/ дали е подходяща и за колко време да престои?
Активен
Ortodoksalen_Anorektik
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 667


бивш Ортодоксален Аноректик


WWW
« Отговор #4 -: 25-08-2010, 19:11:46 »

А маринатата каква да е? Тази, която е за патладжана /сол лимон и зехтин/ дали е подходяща и за колко време да престои?

И аз се интересувам, защото откъснат и задъвкан е притеснително кофти на вкус.
Активен

Шивамбукалпа експерт.!
Кундалини Дестилатор, раджнишар дегустатор
जो मुझे पसंद नहीं करता है बकवास करने के लिए मुँह
Канадска ливада
---
Пловдивска ливада [/u
Вери
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Жена
Публикации: 2153


WWW
« Отговор #5 -: 25-08-2010, 20:57:20 »

Ето тук една рецепта:
http://www.recipemagician.com/top-recepti/sveja-liatna-turshia/
Активен
mariv
Young
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 45


« Отговор #6 -: 26-08-2010, 13:36:31 »

Мерси много!
Току що си забърках маринатата и сложи фасулчето да се кисне. Утре по това време ще го опитам и ще пиша как е.
Активен
mariv
Young
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 45


« Отговор #7 -: 27-08-2010, 13:58:52 »

Нещо не ми се получи. Стана много кисело и сладко. Следващия път ще сложа повече водя и по малко захар.
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Изпечатай
Отиди на: