Здравейте
!
Да си кажа за менюто напоследък...съвсем не е сурово, може би на 70-80 %, макар че ми се искаше да е повече. Събраха се много ходения по терен и ядене по заведения...основно ям салати и чат-пат някой ориз или картофи.
Направих първите си сурови крекери в дехидрататора, малко ги пресуших, но мн. ми харесаха. Сложих смлян лен, сусам, елда, морковена пулпа, подправки:чубрица, кимион, босилек, малко лимонов сок и хималайска сол. Много съм доволна от дехидрататора, супер е
! Тия дни ще забърквам още нещо преди да отида в София...
Иначе всяка сутрин си пия топла вода с мед и лимон, после ако има време за зеленчуково-плодово сокче...Днес направих литър и половина сок от селъри, краставица, пиперка, моркови и ябълки! Беше уникално добър сок
!
За обяд днес:
салата от 100 000 неща
- авокадо, маруля, пресен лук, домат, пресен джоджен, селъри, репички, соеви кълнове, маслини, лимонов сок, морска сол, зехтин.Тази салата си я представях от няколко дни как ще я направя огромна и тлъста
!
Предните дни майсторих едни бонбони от смлени орехи, банан, мед, какао, смлян сусам и мака, но не успях да ги опитам, защото вкъщи имаше едни гладни доброволци
и за мен остана само едничка
! Хората като дойдат вкъщи, вече сериозно се чудят на уредите ми и милионите малки буркачета и кутиики със семенца, прахчета и др.