Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: прочистване от паразити  (Прочетена 163468 пъти)

Mia

 • Sr. Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 215
Re:прочистване от паразити
« Отговор #180 -: 23-04-2017, 20:53:21 »Пау Д’Арко може съществено да блокира синтеза на пирамидините в ракови клетки (по пътя на инхибиране на фермента дехидрофотат дехидрогеназа). В резултат раковата клетка умира.

http://www.coralclub.vselena.com/pau_darko.htm
Благодаря за информацията.

https://herbamedicabg.com/pau-d-arko-pau-d-arco.html
« Последна редакция: 23-04-2017, 20:55:41 от Mia »
Активен

ogrizko

 • Full member
 • ***
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 167
Re:прочистване от паразити
« Отговор #181 -: 23-04-2017, 21:12:07 »

Да взема отношение по въпроса с рибите ...много са причините, които може да влияят за повечето глисти и паразити според мен:

1. Някои риби водят доста по-застоял начин на живот от предшествениците си, защото са хранени на готово и липсата на движение ги окислява и липсата на достатъчно кислород в клетките им води до по-подходяща среща за развитие на глисти и други гадости
2. Тия пък дето са на свобода са доста по-стресирани - намалели са пасажите в световен мащаб и по-трудно успяват да изхранят себе си и семействата си - стрес дали ще намерят храна. Също така повече кораби и повече шум, който пречи на рибите да си кажат приказката и сигурно постоянно трябва да си говорят на висок глас помежду си, което е изнервящо и изтощаващо :surpris_23:
3. Истината е, че правата на рибите като цяло не са особено защитени - общо взето имат само задължение да се размножават и да служат за храна и да бъдат изтребвани ...това е масов геноцид срещу рибите в световен мащаб ....и ако аз бях риба, щях съзнателно да се старая да се налея с глисти и паразити само и само да отърва кожата...
4. Така че въз основа на стреса или обездвижването, напълно е възможно рибите все повече квантово да се дисбалансират от трепканията на Вселената и това също да е фактор.
5. Риби се хранят с риби, ако една риба яде болна риба ..нормално и тя да стане болна! Мисля, че трябва да се обърне внимание и да се запознаят рибите с предимствата на органик-рибите, които са се хранили в екологично чисти райони ...и да се избягва канибализма над джънк-рибите, особено близо до франчайзерите на МакРибалс

Възможни решения на проблемите:
1. Гладуване - понеже рибите са изцяло във водна среда, може спокойно да изкарат едно 3 месечно разтоварване да се поизчистят от токсините и да се избавят от паразитите
2. Задължителна диета - да се нападат основно активно спортуващи риби, идващи от екологично чисти водни потоци
3. Да се прилага алтернативно дишане - редуване на ляво и дясно хрило за редуциране на стреса
4. Хубаво ще е по 1 час на ден медитация
5. Рьога - йога за риби, или друг вид гимнастика поне 1 път дневно, най-добре сутрин при събуждане

Човекът също вероятно може да помогне в овладяването на този проблем, но едва ли ще го направи ....ние сме все пак доста по-висши, така че рибите да му мислят и да се оправят :police:

Мен лично ми е жал за рибите, затова сам съм решил да им дам пример със себе си как се махат тия гадове с газове, катрани, тройчатки и други приспособления ....а съм сигурен, че газ и катрани спокойно може да се намерят и в моретата и океаните, така че да почват и те една противопаразитна програма и да видим :weight_lift:
Активен

Vov

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1101
 • Познай себе си.
Re:прочистване от паразити
« Отговор #182 -: 25-04-2017, 10:45:50 »

Бино, и рибите, като всички живи същества, са податливи на състояния, нАучно наричани "стрес". Те могат да са чести непривично силни шумове, поява, присъствие и движение на същества--неприятели и пр. и пр. Такива въздействия от "средата", умело и нАучно доправена от човека, могат да станат и фактори, влошаващи здравето им с намаляване защитните сили.
 Според мен главният фактор за такова значително нарастване броя на заразените риби, АКО приемем чутото от рибарите за всеобща тенденция, без да знаем за какви точно риби се отнася, количества, от какви водоеми и пр. и пр., най-вероятно главната причина е отвратително безотговорното, продължително и огромно замърсяване на средата за обитаване на рибите. Замърсяване в такива немислими за мен размери, че съм виждал фотографии на птици, умрели от погълнати тапи, капачки, метални стружки и подобни. Само че, труповете бяха на остров, разположен на 3000 мили от най-близката суша...

Що се отнася за способностите ни за очистване, задължително е да добавим и следните структури и органи в чавешкото тяло: Всекидневно очистване правим и през
- всички лигавици - очи, уста и полови органи. Известни са множество състояния като "гурели" сутрин, облагане на езика и вътрешните повърхности на бузите и устните, различни видове разранявания (афти) и др. Теч на лимфа, слуз и секрети от носа, синуси, също е очистителна реакция.
- бял дроб -- освен СО2 и Н2О, издишваме огромен брой други молекули, всичките ненужни, повечето вредни, дори отровни.
Активен
Искам да променя света - започвам от себе си.

Krassimira

 • New
 • *
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1
Re:прочистване от паразити
« Отговор #183 -: 02-05-2017, 07:30:27 »

Здравейте,

Знаете ли метод за пречистване от гъбички Candida Albicans в храносмилателния тракт?
Активен

Vov

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1101
 • Познай себе си.
Re:прочистване от паразити
« Отговор #184 -: 02-05-2017, 22:20:42 »

Да. При правилно проведено лечение Временно въздържане от храна + упражнения тези и други гъбички "изчезват". Същото се отнася и за други паразитни за нас организми - както добри, така и лоши.
Активен
Искам да променя света - започвам от себе си.

taurus

 • Full member
 • ***
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 131
биорезонансната диагностика
« Отговор #185 -: 01-05-2022, 13:11:40 »

Бях наскоро на биорезонансната диагностика - каза че няколко вида са в превес..., но не ги запомних. Очаквам да разчетат пак доклада /руски/...
Може ли да се вярва на нея или да си пусна от-до в клин. лаборатория? :)
Активен

бате Бино

 • Заместник админ
 • Hero Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 4049
 • дипломиран рекреативен специалист
Re: прочистване от паразити
« Отговор #186 -: 05-05-2022, 14:04:49 »


taurus , Ти първо си отишъл ( и платил ) за диагностиката , а чак после питаш , дали била достоверна  ;D
Човек се убеждава най-добре сам, от личен опит. Дали може да се вярва, можеш лесно сам да провериш ,но ще ти струва някой лев :) Отиваш на 3 такива биорезонансчета и после засичаш доколко са открили едно и също  ;)  Мисля, че няма смисъл  да пророкувам, че разминаванията ще са големи  :D
 Веднага следва въпроса - как да преценя кой от апаратите е познал  ;D
Същото е и с лабораториите! Особено ако се изследваш за патогени, а пък за паразити - да не говорим..  Тук многократно сме обсъждали , че точни лабораторни тестове за паразити у нас - няма!  Пробвай на 3 места и сам ще се убедиш.
Само пример: описторхите не се виждат по никакъв начин  при кръвни изследвания. Хванали са ги чак след изследване  на жлъчен сок ( взет след съответна процедура)
 
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

бате Бино

 • Заместник админ
 • Hero Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 4049
 • дипломиран рекреативен специалист
Re: прочистване от паразити
« Отговор #187 -: 15-04-2023, 10:23:33 »

Моля, ако се стремите към оптимални резултати, четете внимателно    8) 

Обикновено се смята, че при болест колкото повече цярове прилагаме , толкова по-лесно ще се справим с болестта си. Това не е задължително да е вярно.  Дори понякога е опасно, защото е почти невъзможно да се предвиди как ще си взаимодействат помежду си различните препарати и методики.
 В  борбата срещу паразитите , принципът  „колкото повече цярове– толкова по-добре!”  - е не само уместен,  а направо задължителен!  Единствено популярната  „тройчатка” на Хулда Кларк не е достатъчна!!!  ( още повече, в миниатюрните дози, в която я препоръчват)
 Целта е големият асортимент  билки и препарати  да  изгонят възможно най-много видове  паразити .
ПОГЛЕДНЕТЕ ПРОТИВОПАРАЗИТНАТА ПРОГРАМА В ЕДИН РУСКИ  МЕДИЦИНСКИ  ЦЕНТЪР   
https://detoxkafa.com/programmy/protivoparazitarnaya/
( отворете падащите менюта най-долу в „Дополнительная информация“
Накрая  на този текст съм копирал използваните в центъра масла и продукти )

Важно е да се отбележи, че лекарите- натуропати  са твърдо против използването на фармацевтични  противопаразитни лекарства, заради силната им токсичност, която може да доведе дори до цироза! ( като напр. Вермокс, антигъбични препарати, Декарис и др. )
 . За разлика от синтетичните препарати, които УБИВАТ паразитите и  с това водят до силно интоксикиране и пренапрягане на организма  в усилията си да ги изхвърли,( заедно с отделените от тях отрови!)   натуралните  средства не ги убиват , а ги ГОНЯТ, затова и  се наричат ГЛИСТОГОННИ и се прилагат 2 пъти годишно профилактично.  :fun_096:
Важно е също да се уточни какво се има предвид  под „паразити”.. У нас това се разбира в по-тесен смисъл – чревни паразити ( глисти) , но е редно в този термин да попаднат и вътреклетъчните паразити ( вируси, бактерии , хламидии, токсоплазми, фаги, мицети, и т.н ) , тъй като те могат да нанесат не по-малка вреда. Техният жизнен цикъл е 3 мес, което означава, че 2 седмично прочистване е недостатъчно.
Затова противопаразитната терапия се подбира така, че да обхване възможно  най-широк спектър от „нашественици”

По света има множество клиники и методики, специализирани в тази област. Аз лично съм бил два пъти в центъра на  Надежда Семенова (  руският „корифей” в противопаразитните прочиствания )  в Крим   с ръководител д-р Вечесляв Клешнев
         
( https://da-zdorov.ru/#promo-section )  Там , наред с  десетките билкови настойки и добавки ( слагат се дори и пиявици ! ) , върви и прочистване на дебелото черво и черният дроб. Курсът е 22 дни.

Най-популярни  ефективни  методики за противопаразитно прочистване:

1. Тройчатка . ( спиртна настойка от зелен/черен орех + пелин + карамфил )  Натуропати и лечители  препоръчват да се използват самите билки, а не да се купуват  шишенца за по 6-8 лв , в които  не се знае какво има . Но дори и да има някакви миниатюрни количества от самите билки, идеята на самото прочистване е да се насити целият организъм ( от входа до изхода! ) с характерно миришещи субстанции , които всъщност осигуряват и „глистогонният” ефект. Капсулите , в които някои  слагат билките , също са компромис в това отношение.
Има различни видове „тройчатка” – по Хулда Кларк, тройчатката на Иванченко..
2. Газ.  Най-добре е с препарата ТОДИКАМП, поради липса на подходяща газ в търговската мрежа . "Купешката" е силно токсична! Освен това  , Тодикамп съдържа огромно количество! натурален, органичен ЙОД, (почти 1 грам в 1 шишенце, тествано в лаборатория СИД-1, София )  който е също с мощен противопаразитен ефект! ( получават се  около 35мг йод дневно- много мощна лечебна доза! )   
3. Брезов катран .  Старо и много мощно!  народно средство срещу огромен „асортимент” от патогени и глисти. У нас е почти непознато, но в Русия се прилага от векове. С негова помощ са лекували успешно дори холера! ( На руски „березовый деготь” )
В този блог има доста отзиви:
http://folk-med.ru/berezovyiy-degot-s-molokom.html
В нашият форум  се появи  интересен отзив при успоредно прилагане на Тодикамп + брезов катран.  Дори аз останах  учуден от резултатите , които са постигнати:
http://forum.zemianazaem.com/index.php?topic=6198.msg79530#msg79530

4. Креолин - мощно противопаразитно лекарство, особено ефективен срещу кандида!
5.  Чесън. По „системата на Чингиз Хан” , представена от проф Огулов:
https://www.youtube.com/watch?v=P3Wa1Oeb26U
( ефективен е  срещу стомашно чревни паразити. Останалите,които се амират в други части на тялото , не се повлияват)   
Има множество  отзиви от  вече направили  това прочистване. Резултатите са почти шокиращи. Търсете ги в you-tube   по ключови думи  „чистка Чингиз Хана”.
6.  Евкалиптово масло.  ( на руски има много информация по ключови думи „Евкалиптовая чистка”) Част от системата на знаменитата руска лекарка-натуропат Марва Оганян.
7. Конячно прочистване  ( „Коньячная чистка” )
8. Пау дарко ( лапачо)  продава се в здравословните магазини.

9. черен орех ( продава се в капсули в здравословните магазини )
10. Масло от черен кимион.
11. „Царска Водка” по Борис Болотов . Според някои – най-ефективният вариант.
( тук проф. Шаблин  демонстрира как се прави Царска водка: https://www.youtube.com/watch?v=fIH9EP7rSFQ&t=31s
 

 Съществуват още доста продукти с глистогонно действие:  отвара от дъбова кора, ленена отвара, колоидно сребро, листа от маслина и др.
ВАЖНО: Добре е по време на противопаразитната програма да се добавят и т.нар. сорбенти , с помощта на които организмът по-лесно да се освободи от токсините. У нас такива не се продават ( Энтеросгель, Полифепан, Полисорб , Лактофилтрум и др. ) , затова можем поне да си набавим каолинова глина за пиене. Тя също е сорбент. Или поне препарат на основата на ЗЕОЛИТ.

От мен могат да се вземат някои от  цитираните по-горе  продукти:
Тодикамп,
брезов катран,
АСД-2 ,
КРЕОЛИН ,
тройчатка. (   като отделни субстанции: пелин , карамфил , орехова настойка) 
СОРБОЛИТ/Зеолит  ( точно този продукт е далеч пред конкуренцията, понеже при него частицата е много малка  - само 1-2 микрона. Това силно увеличава  абсорбиращата му способност , при това - той е активен в тъканите на целия организъм, а не само в храносмилателната система. ( За да е възможно това, сорбентът трябва да е в нано размери. Ако не е , тогава той  е с ограничено действие)   
 

За повече информация по темата „паразити” :
–   книгата на Генади Малахов – „Пълно прочистване от паразити”.
-   В  you tube  има множество силни видеолекции на Виталий Островски, Юрий Фролов, проф. Огулов и мн. др.
-   В нашият форум също имаме доста подробна тема:
  http://forum.zemianazaem.com/index.php?topic=2264.msg38711#msg38711


Препарати и масла , прилагани при противопаразитният курс в ДЕТОКС ЦЕНТЪР "КАФА", Крим :


7.00   Юглон (вытяжка незрелого чёрного ореха)
7.30   Тодикамп
7.40   Гвоздика молотая
8.00   Противопаразитарное масло
8.30   Противопаразитарная смесь №2
9.00   Альбендазол, или празиквантел, или фенасал и др. по результатам диагностики
9.30   Прополис
10.00   Чистотел
12.00   Глина
14.00   Гвоздика молотая
14.30   Противопаразитарное масло
15.00   Противопаразитарная смесь №2
16.00   Чистотел
18.00   Гвоздика молотая
18.30   Противопаразитарное масло
19.30   Прополис
20.00   Чистотел
20.30   Отвар полыни
23.00   Приём слабительных
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Состав противопаразитарного масла, вариант №1   Состав противопаразитарного масла, вариант №2   Противопаразитарная смесь,
№2
Пищевые масла:
Масло тыквенное 30,0;
Масло виноградной косточки 30,0;
Масло грецкого ореха 30,0
Эфирные масла:
Эфирное масло аниса 10 капель;
Эфирное масло укропа 10 капель;
Эфирное масло гвоздики 10 капель;
Эфирное масло тимьяна 5 капель.   Пищевые масла:
Масло тыквенное 30,0;
Масло виноградной косточки 30,0;
Масло грецкого ореха 30,0;
Масло кедрового ореха 30,0;
Масло льняное 30,0
Эфирные масла:
Масло бергамота 10 капель;
Масло полыни 10 капель;
Масло лимона 10 капель;
Масло тимьяна 10 капель.   Декарис;
Имбирь;
Перец красный чили;
Перец чёрный;
Мускатный орех;
Сушенный гранат.
Назначается 1-7 дни курса   Назначается 8-13 дни курса   

Усиление противопаразитарного действия достигается внутривенным введением метрогила, флуконазола, озона, витамина С и др.

« Последна редакция: 15-04-2023, 10:35:43 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))
 

Страницата е създадена за 0.301 секунди с 24 запитвания.