Ot koga chakah jitnia rejim,sega mi se jituvashe s vas,ama ei me na tuk:))I az ne razbrah kak se ozovah v tazi tema,sluchi si ei taka v 1 prekrasen januarski den:)haha
Dobre sega po-seriozno!Zapochvam s tova,che za poreden pat se ubejdavam che kakvito I shemi da si sastaviame,cherteji i planove v glavata-to tialoto si znae po-dobre.Chakah li chakah jitnia rejim,i 1 den v sredata na januari mi se priiska da ne iam za izvestno vreme;beshe mi omraznalo vs.den edno I sashto deistvie da izvarshvam-da davcha,da prigotviam,da mislia kade koga kakvo da hapna.Predstoeshe mi mnoogo natovarena programa v rabotata I ne mojeh da si pozvolia da si pochivam I da sam samo na voda.Tozi vid gladolechenie s klenov sirop nikoga ne mu biah obrashtala vnimanie.Ta,ei taka se poiavi ideiata-hem da ne priemam tvarda hrana,hem da imam energia.Ne beshe nito podhodiashtata faza na lunata mislia,nito lubimia mi rejim na plodove ili jito.Sashto misleh da go napravia za 14 dni,v kraina smetka stana kakvoto tialoto e iskalo I e imalo nujda.
Napravih tozi rejim za 12 dni I se chuvstvam mnogo dobre.V sashtoto vreme raboteh vseki den,mnogo rabota padna,imah super energia prez tezi dni I ne usetih kak mina vremeto.
Parvite 2 dni minaha ok,na 2a vecerta mnogo silno ogladniah,preodoliah go.Ot tam natatak apetita mi izcezna kakto I s vs.dr.rejim.Apetita mi beshe 0-den 4-12.
Parvite 5 dni imah niakoi momenti,v koito iskah da pochivam poveche.No kato cialo energiata mi beshe visoka,misleh dobre,raboteh dobre,ne sam otpadala na rabota,daje biah nai energichna.Spazvah striktno preporachitelnata dnevna doza-100-140ml sirop(madal bal prez parvite 4,3 dni bio klenov sirop I ostanalite pak siropa),3 I 1/2 limona I lut cherven piper.Preporachva se sutrin da se pie voda s morska sol za prochistvane,no az ne ia pieh,protivna mi e:)I sutrin I vecher-chai senna.Poseshtavah ofisa po 4-7 pati na den,I prez vsichki dni organizma mi se chisteshe dosta seriozno.Sled den 4 zapochnaha da se osvobojdavat razni strannosti,radvah se che sam predpriela tova prechistvane,kakvi neshta nosim v sebe si s godini...
Prez razlichnite dni imah bolki na mesta,kadeto nikoga predi ne sam useshtala.V parvite dni useshtah bolki v chernia drob,belia drob,babrecite;imashe momenti kogato useshtah strahotni bolki v stavite?,no obiknoveno vsichko tova go useshtah samo predi da zaspia.Inache prez celia den mi beshe dobre.
Den 6-kogato se sabudih imah chustvoto che sam se podmladila vidimo,kojata mi beshe stanala meka I gladka kato na bebe;pogleda-iasen a ochnite iabalki-snejno beli,pri polojenie che smeniah chasovite zoni vsekidnevno kato na igra(koeto e mnogo umoritelno za tialoto);zapchnah da se naspivam ot 4-6h san.Setivata mi se izostriha neveroiatno,super happy se chustvah.Ne biah nikak gladna,no edinstvenoto koeto iskah sled kato priklucha biaha-plodove.Den 10 pochnah da se chustvam leko otpadnala,no dokato se pribera,patishta rabota I stanaha 12;
Deistvitelno,vseki si ima niakakvo optimalno teglo,ne svalih mnogo kg,tova ne mi beshe I cel-kam 4 za celia period,no se chustvam tolkova niakak si chista sega;)
V momenta se zahranvam,mnogo plavno,priatno I leko.Dnes mi e den 7,kato ne se nasilvam,opitvam se da spazia shemi,no po uset karam.Imam chustvoto che mi se podobri vrazkata s tialoto niakak si-ne znam kak da se izrazia,znam iasno-koga I ot kakvo ima nujda.Vseki den zapochvam s chasha topla voda,sledva fresh ot portokal ili greipfrut.Yoga I malko raztiagane;du6ce sled koeto plod.Kam obiad zelencuk,ili polovin kupicka smeseni zelencuci,sledobed plod ili fresh,vecher pak plod ili zelenolistni pak mini-kolichestvo.Dnes shte vklucha kinoa kalnove I razni dr.kalnove zeleni.Utre mislia da vklucha I susam(sanuvam veche Tahomed-a na Petko:)),slanchogled,tikveni; v drugi den I po-golemite iadki. Niamam tarpenie da hapvam iadki veche,umriah ot stud(konstitucia Vata sam vse pak)I iskam energia.
V sledvashtite dni shte sam mnogo aktivna po pistite,I sam zaplanuvala da si vzimam furmi I susheni plodove,da vklucha elda I iadki vseki den,che shte mi triabva power.Vie kakvo mislite po tozi vapros?Primerno po 3-4 furmi na den,polovin avokado vecher,sutrin-chasha elda.Vse pak se zahranvam oshte,ne iskam da obarkam neshto.
Ne kazvam che preporachvam tozi metod,no na men mi se utrazi prekrasno,mina leko I neusetno.