Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: химически следи  (Прочетена 275814 пъти)

бате Бино

 • Заместник админ
 • Hero Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 4053
 • дипломиран рекреативен специалист
Re:химически следи
« Отговор #260 -: 08-12-2014, 15:33:36 »

sis, моля те , не обвинявай Искрена   ( поне :) )  за напускането на purelove, защото не е вярно. :-[
 Вероятно си забравила , но аз помня :)  -тогава  едновременно напуснаха двамата с Роми , след като се изпокараха взаимно . Роми беше другият ценен ( за мен) кадър..

Искрена, ще те настаня в землянка , да поживееш за известно време извън "научният и технологичен рай " и после пак ще си говорим  tooth

Де Ниро , (отново :)  )   пропускаш, приятелю, една важна подробност.. В случая с Виолета проблемът  с "обръщането срещу нея"  не беше от това, че е на по-високо или по-ниско ниво.. , а, за пореден път да го повторя - острият  език пречи на форумното общуване! Пак да повторя и другото - хората реагират по-скоро емоционално, отколкото рационално.  ;) Такава е психологията човешка..Болшинството предпочитат  да бъдат разсмени от глупак, отколкото разплакани от мъдрец !  ( Доказва го рейтингът на жълтата преса , както и на "хумористичните" предавания по телевизията  tooth )
Аз лично мога да изтърпя сериозни дози унижение от някой , от когото съм респектиран!  Например от purelove.   Обаче това не значи , че и други трябва да са като мен в това отношение! Те си имат своето право - към тях да се отнасят с необходимото зачитане на достойнството им!  Има начини  да критикуваш и без да нараняваш човека. Освен това, тогава критиката може да бъде и чута  ;) ;)  Докато почнеш ли да го иронизирваш, да го нараняваш, тогава инстинктът за самосъхранение ИЗКЛЮЧВА рациото у човека и тогава , дори  и най-мъдрият на света да ни говори, ние оставаме  глухи .. както дете, на което родителите почват да викат и да поучават - то просто изчаква да свърши шумотевицата , ( или пердахът  ;D )  и така  до следващият път..  tooth tooth
 Ако искаме една забележка да бъде чута, най-добре е да я пъхнем между два комплимента  ;)  Нещо,с  което  по принцип жените по природа се справят отлично . Можем да вземем пример от тях , както и да им напомним да прилагат този подход не само към съпрузите си , а и във форума ..
« Последна редакция: 08-12-2014, 15:51:36 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

DeNiro

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 649
Re:химически следи
« Отговор #261 -: 08-12-2014, 15:49:14 »

Но острият език на Виолета е продиктуван от нейната същност от нейната природа и ние не би следвало да я съдим за това. Както казва тя самата"в човешкото тяло има фосфор за две хиляди кибритени клечки. В някой се пали по една в мен горят всичките накуп". Аз и останалите харесвахме Виолета именно, защото е истинска, а не прикрита и лицемерна, като онези, които се обърнаха вкупом срещу нея в точно определен момент, подобно на глутница надушила жертвата си. Както и да е от нейното напускане загубиха единствено идеите на форума.
Активен

бате Бино

 • Заместник админ
 • Hero Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 4053
 • дипломиран рекреативен специалист
Re:химически следи
« Отговор #262 -: 08-12-2014, 15:55:45 »

Форумното общуване си има своите неписани закони - острият език не се тачи! ( и затова резултатите са винаги едни! ) Колкото и да се търсят оправдания, че е "част от нашата същност". Ами разбира се , че е от нашата, няма да е от същността на магарето , дето реве край селото  tooth
« Последна редакция: 08-12-2014, 15:57:22 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

DeNiro

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 649
Re:химически следи
« Отговор #263 -: 08-12-2014, 16:01:44 »

Ако искаме една забележка да бъде чута, най-добре е да я пъхнем между два комплимента  ;)  Нещо,с  което  по принцип жените по природа се справят отлично . Можем да вземем пример от тях , както и да им напомним да прилагат този подход не само към съпрузите си , а и във форума ..

Разбирам, но може би не случайно само жените се справят отлично с подпбна практика. Нещо не ми е присъщо да играя роли в това отношение, въпреки nicname ми. Но ако това е поведението, което се толерира във форума, аз съм пас.
all the best на всички
ДеНиро
:flowers2:
Активен

бате Бино

 • Заместник админ
 • Hero Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 4053
 • дипломиран рекреативен специалист
Re:химически следи
« Отговор #264 -: 08-12-2014, 16:08:50 »

Не знам дали е роля, Де Ниро.., но ако искаш да постигнеш каквото и да е в социума, общуването е първото ,от което трябва да почнеш  ;)  Ти избираш  :surpris_23:  
Вероятно си още млад и зелен ( както и Виолета ) , затова не страдай. Като поостарееш, ще се съгласиш, че май наистина е така :)
 
« Последна редакция: 08-12-2014, 16:21:06 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

Vov

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1102
 • Познай себе си.
Re:химически следи
« Отговор #265 -: 08-12-2014, 18:45:39 »

Знам, убеден съм, скоро ще дойде времето, когато ще обсъждаме идеи, ако темата е за такива (напр. "Химически следи"), а НЕ личностите, изказващи и защитаващи/критикуващи тези идеи!...

Сега: "химически следи". Едва ме убедихте да пиша отново.  :Content_14:

Да разгледаме хипотезата "Белите следи след високо/ниско летящи самолети са химически вещества, разпръсквани за да въздействат по лош начин на нищо неподозиращите добри хора.
Въпроси към тази (хипо)теза:

1. Някой може ли да си представи и каже къде точно ще паднат (биха паднали) химикалите, "пръскани" от 8-10 000 (хиляди) метра? Колко време, колко силни ветрове ще ги носят в коя посока? [Отговор: никой нищо не може да отговори на този въпрос.] . Подсказка: за да уцелят блока с насаждения, селскостопанските самолети летят, пръскайки, на ...5-10 (!!!) метра височина!

2. Като имаме пред вид 1., къде точно живеят хората, заповядали "пръскането"? А техните деца и внуци, пътуващи по цялата планета?

3. След като ние, с невъоръжено око сме "разкрили" злите пръскащи злодеи, дали това е тайна за безброй правителства, жертви на тези злодеи? Ми 'що няма израз на недоволство?

4. Какво казват в ООН и ОССЕ (най-малкото) по въпроса?

5. Какво казват стотиците хиляди летци, инженери, техници, метеоролози и пр. професионално свързани (действащи и пенсионери) с летенето хора - по същия въпрос? [Ето, един от тях - аз, твърди, че сам е произвеждал кондензационни следи съ МиГ-17 преди ...35 години.]

6. ..Стига с тия въпроси.

Следите, които всички ние виждаме след самолети, главно летящи на големи и средни височиниq са водна пара! Те се появяват само там и тогава, където и когато присъстват всички необходими физико-химични условия (скорост, височина, температура, влажност, кондензационни ядра, форма на крилото и други части на самолета, ъгъл на атака, скорост на промяна на местната скорост на въздушния поток...). Ако някой пита примерно "ами ония, дето са кръстосани под почти прав ъгъл...?" Това се случва над пресечни точки и разклонения, "кръстовища" във въздушните коридори, от където самолетите са длъжни да минават, за да има ред и безопасност.
Следите, уж излизащи от "пръскалки" на един самолет-цистерна, показани в клип в началото на тази тема, заснети продължително от борда на друг самолет, са предизвикани от формата на обтекателите на огромните маркучи и накрайници, използвани от цистерната при зареждане на самолети във въздуха...

Съвсем отделен е въпросът, че на специално подготвени самолети, които не могат едновременно да возят пътници с багаж, може да се направят и са правени устройства за разпръскване на химикали с цел най-често изваляване на облаци за подобряване на видимостта от земята, научни опити, свързани с възможно военно приложение. За тях ние знаем, но почти не можем да ги видим. Ако пък ги видим, вероятно няма нищо да разберем, освен ако примерно се знае, че др. Джугашвили (Коба) е на трибуната и той трябва да може да види самолетите, но те пък да не са много ниско, че ако някой откаже, става страшно и пр. и пр.
Има също и предложения да се намалял парниковия ефект от замърсяване на атмосферата, като се създаде - на много голяма височина - светлоотразяващ слой, в който слънчевите лъчи да се отразяват и да не достигат Земята... За да има ефект, при това съвсем неизвестен, дори само за отделен опит по тази идея, са нужни такива огромни ресурси, че се съмнявам дори държава като САЩ да може да го проведе.

Сега - съвсем сериозно и тъжно:
Съществува, от древни времена, непреодолима склонност на хората да търсят и прехвърлят вината, да посочват "причината" за своите неуспехи, извън себе си, някъде другаде. Дали това е "вещица", астроном, птица, космическо явление, група хора от друг етнос, "химически следи" и мн. др., само да не си кажем простичко плимерно: "Аз(ние) не успях да свърша работата качествено, не се потрудих да науча достатъчно, да действам правилно, своевременно..." и т.н.
Дали тази склонност е подсъзнателна или умело насочвана от едни хитреци в техен личен интерес, проявяването й не подобрява нещата. И ние тук ако дори изтрием всички други теми и оставим само тази, "зловредният химически" състав на кондензационните следи ня да стане истински зловреден и фактите изобщо няма да се променят. Никакъв Ал Гор нищо не е признавал по въпроса (Това е друг неприятен похват: "Х" твърди, че "У" е казал нещо и следователно "У" е лош... кой ще ходи да проверява истината?)

Моля всички за извинение, повече няма да пиша по тази тема.
Активен
Искам да променя света - започвам от себе си.

iskrena

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1122
Re:химически следи
« Отговор #266 -: 09-12-2014, 00:02:36 »

"Съществува, от древни времена, непреодолима склонност на хората да търсят и прехвърлят вината, да посочват "причината" за своите неуспехи, извън себе си, някъде другаде. Дали това е "вещица", астроном, птица, космическо явление, група хора от друг етнос, "химически следи" и мн. др., само да не си кажем простичко плимерно: "Аз(ние) не успях да свърша работата качествено, не се потрудих да науча достатъчно, да действам правилно, своевременно..." и т.н."

Вов, склонността на хората да прехвърлят вина и отговорности е едно, а истината по тоя въпрос - съвсем друго и двете нямат общо помежду си.
в случая хора, наблюдаващи това явление, каква своя отговорност прехвърлят върху него?!

освен това, ти, с това твое изказване, нима не правиш точно същото - прехвърляш вина върху хората, дето уж прехвърляли своята вина върху химическите следи?!

пишеш - "За да има ефект, при това съвсем неизвестен, дори само за отделен опит по тази идея, са нужни такива огромни ресурси, че се съмнявам дори държава като САЩ да може да го проведе."

ти дори не знаеш, че в случая не иде реч за неща на държавно ниво, а далеч, далеч отвъд това, защото конците на всички държавни ръководители се дърпат от зли същества, за които някои твърдят даже, че не са човеци, а те, самите, се управляват директно от силите на мрака...

ако ти нямаш разпознаване за  нещо, дето буквално се наблюдава с просто око / като кемтрейлите / и пасва идеално на цялата мрачна картина на времената, в които живеем, как да ти се доверим за други неща, дето са в пъти по- сложни и далеч не така ясни, както е човешкото здраве?
« Последна редакция: 09-12-2014, 00:13:56 от iskrena »
Активен

бате Бино

 • Заместник админ
 • Hero Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 4053
 • дипломиран рекреативен специалист
Re:химически следи
« Отговор #267 -: 09-12-2014, 10:06:28 »

Да не се сърдите, постовете след този на Вов ще ги изтрием по някое време. ( Или ще ги преместим , май имаше някаква "тема" - изтрити постове :) )
 Те освен че не са по темата, имат функцията само на диалог и затова след като бъдат прочетени от участниците в диалога, така и така ще изгубят актуалност.
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

Elia

 • Sr. Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 494
Re:химически следи
« Отговор #268 -: 09-12-2014, 13:45:00 »

Излекувах чрез суровоядство гинекологичното заболяване, което имах и от части подобрих състоянието на стомаха си.Но имам позната, възрастна жена, която вече повече от 20 години е на сурова храна.Била е за хемодиализа , но днес кората на бъбрека е възстановена.
Но аз получих възпаление на нервите на двете ръце при работа в студена кухня и чистене на лед от хладилниците.Две години приложих какво ли не, без резултат.При изповед дадох обещание, че ако Бог излекува тази болест, докато мога ще пея в църковен хор.Болестта изчезна напълно след две седмици.
Суровоядството не е панацея за всички болести.Ако беше така много слабоумни и сакати хора досега да бяха изцелени.То може да помогне и да излекува дадено заболяване, при друго само да подобри състоянието, а при трето - да не даде никакъв ефект.Аз за възпален нерв не получих ефект от суровата храна, имаше само леко подобрение от гладуване на зеленчукови сокове за 25 дни.Но болестта не беше изчезнала.
Важна за мен е силната вяра и полагането на усилия до край чрез използване на различни методики на лечение.
Суровата храна обаче чрез запазените в нея витамини, ензими и ферменти може да окаже до голяма степен положителен ефект, дори при тежки заболявания като рак, диабет, Бехтер и др.Нашият народен лечител Петър Димков при тези заболявания е препоръчвал 100 % сурова храна.
Активен

DeNiro

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 649
От Русия с любов
« Отговор #269 -: 08-01-2015, 17:06:38 »

Първо бих искал да отбележа, че заглавието на темата ми е съвсем метафорично. Просто четейки последните климатични прогнози за САЩ, не мога да не се запитам, дали наистина всичко това е обикновена случайност. В щата Монтана вчера са измерени -53 градуса по целзий и -48 в Минесота. За сравнение това са по-ниски температури от тези на южният полюс в момента. По тв съобщиха, че заради ледените ветрове на места в САЩ, усещанията са за -60 градуса по целзий. Та се чудя, дали климатичните войни вече не са факт имайки предвид, че тези абсолютно необичайни студове в САЩ идват на фона на нагорещяването на политическите им взаимоотношенията с Русия. Често в медиите и сред обществото, като цяло се говори за ХААРП и много по-малко за СУРА, да не кажа и почти нищо, а е редно да се отбележи например, че това съоръжение е изградено 12 години преди ХААРП. Подобно на ХААРП и СУРА влияе на участъци от йоносферата, чрез нагряване, при това нагряванията могат да бъдат на височина до 300 км в атмосферата.
« Последна редакция: 08-01-2015, 17:56:11 от DeNiro »
Активен

Евгени

 • Jr. Member
 • **
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 88
Re:химически следи
« Отговор #270 -: 26-05-2015, 12:49:44 »

Няколко думи от г-жа Питърсън - президент и съосновател на  Agriculture Defense Coalition:
https://www.youtube.com/watch?v=v7A_6H2M7lk
Активен

grow

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 519
Re:химически следи
« Отговор #271 -: 21-06-2015, 17:38:04 »

https://www.youtube.com/watch?v=_k82Qgg23Us

Моргелонова болест (Morgellons), пренасяни чрез кърлежите или директно от кемтрейлс, "умен прах",
т.е. всичко това което предизвиква водовъртеж и искарва от тялото всякакви хранителни вещества със забързани темпове, оставяйки тялото опустошено!

Активен
If you are,you breathe,If you breathe,you talk,If you talk,you ask,If you ask,you think,If you think,you search,If you search,you experience,If you experience,you learn,If you learn,you grow,If you grow,you wish,If you wish,you find,If you find, you doubt,If you doubt,you question,If you question..

Zloqd

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1374
Re:химически следи
« Отговор #272 -: 02-08-2015, 21:17:37 »

Репортаж с пострадали от кемтрейлите пчелари: http://vbox7.com/play:4797c43482
Активен
Умният човек знае как да излезе от затруднена ситуация, а мъдрият знае как да не попада в нея - даоска поговорка

бате Бино

 • Заместник админ
 • Hero Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 4053
 • дипломиран рекреативен специалист
Re:химически следи
« Отговор #273 -: 21-06-2016, 17:07:18 »

https://www.youtube.com/watch?v=jHm0XhtDyZA

Кристен Мегън: Военновъздушните сили на САЩ наистина използват кемтрейлс

https://setlans.wordpress.com/2015/12/29/kristen-megan-voennovazdushnite-sili-na-sasht-naistina-izpolzvat-kemtreyls/
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

бате Бино

 • Заместник админ
 • Hero Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 4053
 • дипломиран рекреативен специалист

Както знаем, има хора, които дори за очевидното искат официални доказателства  :surpris_23:
Но аз съм сигурен, че дори и тогава ще си имат "собствено мнение"   tooth
Интересно ми е само какви ща са им в този случай аргументите ..  tooth tooth tooth

ЦРУ най- накрая ясно съобщи: Използването на chemtrails за изменение на климата е факт

ЦPУ  нa cвoя yeбcaйт пyблиĸyвa yдивитeлeн дoĸлaд, ĸoйтo пoтвъpждaвa cъщecтвyвaнeтo нa пpoгpaмa нa CAЩ  зa измeнeниe ĸлимaтa, ĸaтo зa тeзи цeли ca  изпoлзвaни  Сhеmtrаіlѕ в нeбeтo.
Peчтa нa   диpeĸтopa нa ЦPУ Бpeнън нa  Cъвeтa зa външни oтнoшeния, e дeшифpиpaн и ĸaчeн нa oфициaлния caйт нa ЦPУ нa 29 юни 2016 г..

B peчтa cи  Бpeнън пpизнaвa, чe гeoинжeнepcтвoтo c  пoмoщтa нa ĸeмтpeйлc мoжe дa пoмoгнe зa нaмaлявaнe нa глoбaлнитe тeмпepaтypи в „бopбaтa cpeщy глoбaлнoтo зaтoплянe.„
Πo-cпeциaлнo,  тoй ĸaзвa:  „Дpyг пpимep ca мaщaбнитe  тexнoлoгии, чecтo нapичaни гeoинжeнepcтвo, ĸoитo пoтeнциaлнo биxa мoгли дa пoмoгнaт зa cпacявaнe oт  зaтoплянeтo, вcлeдcтвиe нa глoбaлнoтo измeнeниe нa ĸлимaтa. Toвa, нa ĸoeтo aз oбpъщaм внимaниe, ca aepoзoлнитe пpъcĸaния  в cтpaтocфepaтa, или ЅАІ – мeтoд зa  пocявaнe в cтpaтocфepaтa нa cпeциaлни чacтици, ĸoитo пoмaгaт дa ce oтpaзявa cлънчeвaтa тoплинa. Toвa  дo гoлямa cтeпeн ce cлyчвa пo cъщия нaчин, ĸaĸтo и пpи  изpигвaнeтo нa вyлĸaни“- ĸaзa Бpeнън пo вpeмe нa зaceдaниeтo нa Cъвeтa.
Πo-paнo мaтepиaли и инфopмaция зa изпoлзвaнeтo в  цeлия cвят нa cпeциaлни aepoзoли – сhеmtrаіlѕ, ce пpипиcвaxa нa бoлнoтo  въoбpaжeниe нa пpивъpжeницитe нa  ĸoнcпиpaтивни тeopии.

http://nepoznato.energetika-bg.com/2016/07/tsru-naj-nakraya-yasno-saobshti-izpolzvaneto-na-chemtrails-za-izmenenie-na-klimata-e-fakt/

Докладът в оригинал:
https://www.cia.gov/news-information/speeches-testimony/2016-speeches-testimony/director-brennan-speaks-at-the-council-on-foreign-relations.html

Вова, да не би да са сбъркали нещо? Нали кемтрейлс всъщност са обикновени пушеци от моторите на самолетите?  :surpris_23:
« Последна редакция: 06-07-2016, 08:23:36 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

бате Бино

 • Заместник админ
 • Hero Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 4053
 • дипломиран рекреативен специалист
Re:химически следи
« Отговор #275 -: 08-09-2016, 12:52:10 »

НАСА призна: Пръскат ни с тежки метали и ваксини от въздуха!
http://www.blitz.bg/article/45795
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

iskrena

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1122
Re:химически следи
« Отговор #276 -: 10-09-2016, 17:05:27 »

мдааа, пък ние да си гладуваме и да си се пречистваме  tooth
Активен

Vov

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1102
 • Познай себе си.
Re:химически следи
« Отговор #277 -: 04-10-2016, 21:26:55 »

Ейййй, нямата умора! Пак ме убедихте да участвам в това обсъждане, въпреки, че го смятам за напразно.  :flower:
Намерих доклада, споменаван и частично преведен от Бино, и по-долу копирах целия текст, който уж се отнася до "Кемтрейлз" и пр. Моля интересуващите се да обърнат внимание на следните неща:
1. Докладът изброява рисковете, заплахите и евентуално опасностите за сигурността на САЩ и евентуални пътища за намаляването им.
2. Всички изречения относно използване на предлагани технологии за ограничаване или обръщане затоплящите въздействия на промяната на климата на Земята... са в УСЛОВНО наклонение. Един от предлаганите методи е посяване на стратосферата с частици, способни да отразяват слънчева светлина по начин, подобен на вулканичните изригвания...
3. В международно отношение, прилагането на тази технология  БИ довело до повишаване добивите в селското стопанство на едни райони за сметка на други, което би създало остра опозиция от някои държави... и т.н.

Никъде не се споменава думата кемтрейлз, нито става въпрос за тях, нито те са част от технологията САИ, нито ...има за какво да си тропаме по клавиатурите.

Следите, които всички ние виждаме след самолети, главно летящи на големи и средни височини, са водна пара! Те се появяват само там и тогава, където и когато присъстват всички необходими физико-химични условия (скорост, височина, температура, влажност, кондензационни ядра, форма на крилото и други части на самолета, ъгъл на атака, скорост на промяна на местната скорост на въздушния поток...). Разработваните климатични, "пръскащи от кемтрейлз" и др. оръжия, краят на света и други подобни причини да не си правим упражненията - не ги виждаме, те само са експериментирани и толкова.
Вече наистина нямам интерес към темата и няма да пиша по нея.


Another example is the array of technologies—often referred to collectively as geoengineering—that potentially could help reverse the warming effects of global climate change. One that has gained my personal attention is stratospheric aerosol injection, or SAI, a method of seeding the stratosphere with particles that can help reflect the sun’s heat, in much the same way that volcanic eruptions do.

An SAI program could limit global temperature increases, reducing some risks associated with higher temperatures and providing the world economy additional time to transition from fossil fuels. The process is also relatively inexpensive—the National Research Council estimates that a fully deployed SAI program would cost about $10 billion yearly.
As promising as it may be, moving forward on SAI would raise a number of challenges for our government and for the international community. On the technical side, greenhouse gas emission reductions would still have to accompany SAI to address other climate change effects, such as ocean acidification, because SAI alone would not remove greenhouse gases from the atmosphere.

On the geopolitical side, the technology’s potential to alter weather patterns and benefit certain regions at the expense of others could trigger sharp opposition by some nations. Others might seize on SAI’s benefits and back away from their commitment to carbon dioxide reductions. And, as with other breakthrough technologies, global norms and standards are lacking to guide the deployment and implementation of SAI.
Активен
Искам да променя света - започвам от себе си.

Vov

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1102
 • Познай себе си.
Re:химически следи
« Отговор #278 -: 05-10-2016, 15:09:51 »

Доколкото разбирам, евентуалното разпръскване на светоотразяващи частици за намаляване слънчевото греене на Земята и съответно намаляване нагряването й от това, би ставало на височини, много, много по-големи от 9-12 километра, където летят гражданските самолети, оставящи видимите бели следи. Тоест, дори и някой тайно да е правил някакви опити по въпроса, ние не бихме ги видели. Те не са като алуминиево фолио, не правят сянка под себе си, а отделни много малки, много леки ...частици. За сега идеята е, че отразявайки слънчева светлина, ще намалят нагряването на Земята. За целта трябва да са разпръснати много високо, вероятно дори над озоновия слой, което, дори и да е осъществимо технически, за да се направи ефективно, ще стане неефикасно.
Наблюдаваните значителни разлики в дебелината, големината, времето за разсейване, времето за престой и много други - на белите следи след гражданските самолети, се дължат на различните физико-химични условия, в които те се раждат и развиват.
За мен темата е (отдавна) изчерпана.  :flower:
Активен
Искам да променя света - започвам от себе си.

бате Бино

 • Заместник админ
 • Hero Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 4053
 • дипломиран рекреативен специалист
Re:химически следи
« Отговор #279 -: 05-10-2016, 16:56:34 »

Вова , зарежи техническите брътвежи.., ами да те питам нещо друго , по-интересно , на  което очаквам логичен отговор.  Не бързай да ми отговаряш, ти си умен човек, помисли , защото има над какво  tooth

Въпросът е:
Защо според теб химическите следи  се добавят  цифрово към стари филми ? ;) ;)
В оригиналните ленти на филмите такива следи в небето няма,  но в по-късни  издания, странно защо  - са се появили ?  :surpris_23:
Гледай и чети внимателно  ;)
https://chemtrailsplanet.net/2013/07/06/chemtrails-photo-shopped-into-old-movies-plants-false-memories/  

Тоест -  някой иска да внуши, че тези следи си ги е имало винаги, нали така?  ;) ;)
След като си ги е имало от много отдавна, защо тогава  на стари картички, календари, ВИДЕОИГРИ, АНИМАЦИОННИ ФИЛМИ .. и т.н.  такива не се виждат, докато на съвременни такива  - изобилстват?  ;)
ПРоследи линковете ,ако не си спомняш какво е било преди и какво сега :)
http://www.thedailysheeple.com/why-are-chemtrails-being-digitally-added-to-old-movies_082014

Виж внимателно анимации, реклами..даже бебешки филми!
https://www.youtube.com/watch?v=q081gS9axhc

2. Втори въпрос:
Защо последните 1-2 години има тотални масови протести срещу кемтрейлс навсякъде  в Европа и Щатите?
Глупави хора? С деменция? С амнезия? Не си спомнят, че само преди 5-10-15 години  също ги е имало ?   tooth tooth
 Защо СЕГА се говори за това,  а преди 10 години нямаше и дума?
 Нещо може би са модернизирани  двигателите на самолетите ли ?? И сега правят следи , а преди няколко години - не правеха?   tooth tooth

Добре, само че на стари филми виждаме , че уж и тогава ги е имало.. tooth tooth tooth
Защо тогава преди 15г.  ( след като ги е имало и тогава ) нито се говореше , нито се протестираше??
 
Как ще обясниш и свържеш логически всичко това , моля за коментар  :thankyou:
« Последна редакция: 05-10-2016, 17:01:31 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))
 

Страницата е създадена за 0.086 секунди с 22 запитвания.