Наскоро прочетох някъде една идея за остатъчната каша от млякото - ако нямаме възможност да я вградим на момента в някоя рецепта, то тогава е удачно да я изсушим: разстила се върху кухненска или оризова хартия и така се суши до пълното изпарение на водата. Така приготвена кашата може да се съхранява по-дълго време и да я ползваме по следните начини (то вече всички сами се досещаме
![Smiley :)](http://forum.zemianazaem.com/Smileys/default/smiley.gif)
):
* може да се поръсва върху салати
* да участва в сгъстяване на сосове
* за мюсли и гранола барчета
* да поръсваме върху десерти
* да вграждаме в хлебчета, крекери, бисквити
![Smiley :)](http://forum.zemianazaem.com/Smileys/default/smiley.gif)
..... и още каквото ни хрумне
един вид сме си направили брашно от ядки по този интелигентен начин
![Grin ;D](http://forum.zemianazaem.com/Smileys/default/grin.gif)
no waste
чудно ми е как не съм се сетила до сега
![плезя се :P](http://forum.zemianazaem.com/Smileys/default/tongue.gif)