Аха, аз понеже нямам личен опит не мога да твърдя, че е възможно с колчета и въжета да се постигне (което е факт) и да се скрие от обществото, а ти понеже нямаш, можеш да твърдиш обратното и оттам следва, че са извънземните. Логиката е железна.
Признавам, че и на мен ми е готино, че само 80% процента от фигурите са разкрити. Ако ги нямаше останалите 20%, хората да са се отегчили. Около изкуството трябва да има мистерия, щото създателите също са малко или много сеирджии. Пък и нямат излишен кеш да компенсират фермерите за съсипаната реколта.
Как ли се прави сложна композиция от прости фигури? Ами перфектна окръжност? Баси майката!
"а ти понеже нямаш, можеш да твърдиш обратното и оттам следва, че са извънземните.Логиката е железна"-
Това са ти думите-написани от теб.
Аз не съм правил опит да тъпча с крака посевите.Това ме поставя в същата позиция каквато си и ти-липса на конкретен опит по въпроса.И понеже нямам такъв
какво казах аз най-напред-НЕ КОМЕНТИРАМ ВИДЕОТО.
А какво каза ти: АНАЛИЗ НА ГОРНОТО ВИДЕО.
Ти, байно, откъде ме видя мене да съм твърдял изобщо кои са причинителите на кръговете?Айде ми кажи аз къде казах-извънземните са?
Сега в цитираните твои думи какво казваш?Че съм твърдял обратното на теб и има "железна логика" какво следвало....хехехеехе.
Ми гледай какво ми вменяваш като казани думи ,,бе пич.
toothПък после говори на кого е "железната логика".Именно "железната логика "ти я изфабрикуваш, аз не съм правил заключение.
Единственото, което правя е да показвам видео и толкова.Ти сам се наемаш да коментираш и сам си правиш заключенията.А освен това се опитваш да вмениш умозаключение ,уж правено от друг, докато такова заключение сам си направил , поради факта ,че не ми следиш мисълта, нито думите....
Понеже много добре знам ,че като не съм пробвал нещо на практика не бива да се прознасям, затова и изрично казах, че не коментирам.Но също така, знам ,че всеки ,намиращ се в мойта позиция, ако го направи , автоматично ще стане уязвим поради недоооценка на изходната позиция.А тя не позволява даване на комптетно мнение,от когото и да било ,намиращ се в нея.
Ти , отде така си помисли, че може да се изтървеш да дадеш мнение по случая, без да си сменил позицията си с друга-тази на проведения опит?
toothКой ти даде тоз калпав акъл?..
.Да не си помисли, че ще мине метър, както глупостите ,които ръсиш из други теми с хора, дето просто не искат или не могат да ти ги посочат ясно?хехехехе.Тука удари гредата ,пич
.Или както се казва,удара ти отиде от дузпа в тъч....
И понеже вече си се оплескал веднъж, знаеш това, но не искаш да го признаеш, продължаваш да си дъвчиш смачканото мнение и пробваш да преиначаваш думите на друг/на мен/, какво били заключили....Евтини номера , байно, някъде другаде продавай краставици на друг краставичар.
...
Хехехехе, амиго, одеве ти го казах , не дрънкай глупости там дето не си силен.Ще приказваш моабетите и заключенията си на разни хора, дето не са чели толкоз книжки и като им снесеш информация , може и да си кажат, че имаш право.Там добре, но за неща дето не си опитал, не си отваряй по- добре устата.Не давай мнение за нещо дето не вдяваш как е.
Аз си мълча,не давам мнение за причинители на кръговете,показах видео ,но мнение не дадох.И е по-добре така.
Ти се опитваш да казваш отде духа вятъра ,пък не виждаш, че си заровен до шия в пясъка.Ако човек си мълчи, не се обажда и не дрънка простотии, по въпроси , които не разбира, ще останат съмнения дали все пак е глупак.Ако се обади обаче, тогава ще разсее и последните съмнения за това.
Като знаеш това, можеш спокойно сега да продължиш да плещиш и да бистриш кое какво е.Както се вика на всяка маджа да си мерудия,няма значение че манджата може да си има всичко вътре.
Ако искаш да направиш впечатление на ерудит, това може да го правиш лесно. Тук, има много хора, които чакат някой като тебе дето събира данни , да им поднесе къде какво било казано и написано.И да прави "авторитет" от това.
Но ,мой човек, ако искаш да си мислител, ще трябва да се научиш наистина на това. И да разбереш едно нещо-всяка информация , преповторена ,назубрена или преподрена по форма и след това отново изказана ,не прави човека нищо повече от един папагал....
Да приеме човек нещо за даденост и да прави "железна логика " в следствие на информация , която не е негова собствена придобивка,това показва един посредствен ум и една силно комплексирана натура всъщност.
Нема значка,колко "много знае"-всичкото знание му е само пунтове ,пластики и пасти...
.
Затова,ако си отваряш устата да даваш акъли , анализи и мнения по теми ,в които сериозно куцаш и просто няма никой в главата ти, ще се посмея много на твой гръб
.
,което и правя всъщност ...
toothблагодаря за възможността да се похиля все пак....