Древна китайска пречистваща рецепта с чесън и спирт

(1/5) > >>

Андрей:
350 грама добре почистен старт чесън се нарязва и счуква в глинен (стъклен) съд, стрива се добре и се залива с 200 мл чист етилов спирт (96% Ц2Х5ОХ). Съдът се затваря плътно и се държи на тъмно и хладно място десет дни, след което сместа се прецежда през плътна тъкан (тензух). Прецедената течност престоява 2-3 дни и лечението започва.
Десет минути преди хранене се пие 50 мл прясно несварено мляко, в което с капкомер се капва от лечебната смес по следната схема:

Ден  Закуска  Обяд   Вечеря
1-ви   1       2       3
2-ри   4       5       6
3-ии   7       8       9
4-ти   10    11      12
5-ти   13    14      15
6-ти   15    14      13
7-ми   12    11     10
8-ми     9     8       7
9-ти     6     5       4
10-ти   3     2       1
11-ти   15   25     25
12-ти   25   25     25

...и така, докато течността свърши.

Резултатът от лечението е, че организмът се изчиства от излишни мазнини, подобрява се обмяната на веществата, кръвоносните съдове стават еластични, предотвратява и лекува поява на атеросклеротични наслоявания, тромбози, хипертония, стенокардии, миокардити, инфаркти, премахва шум в главата, подобрява зрението, изчезват отоци и тумори ( всеизвестни са антиканцерогенните свойства на чесъна ).

Лечението може да се повтори след изтичането на минимум 5 пълни години.

* предупреждение: хора със склонност към чести посещения в тоалетната да внимават, за да няма неприятни изненади. Избягвайте също така мазни храни.

Вери:
Това майка ми навремето го правеше. :)

Angie:
А действа ли? И не може ли да се пие с нещо друго, освен с мляко? И тези числа от 1 до 25 са броя капки от сместа, нали? Благодаря! А, и после миришеш ли много на чесън? :))

benato:
Анджи, аз се чудя,ако заменя млякото -с кафе и ракията с чесън с -бейлис,как ще се получи и какво ще лекува  :Content_4 - emotloader: :Content_4 - emotloader: :Content_4 - emotloader: :Content_4 - emotloader:

Андрей:
Здравейте!
Тази рецепта я зная от поне 20 години, но не съм я пробвал до сега. Не чувствах нужда,
а и до скоро не ми пукаше особено за здравето ми.
До колкото знам млякото се ползва за премахване миризмата на чесъна, но не съм
напълно сигурен. Потърсете в нета, някой може и да знае точно.
Иначе отзивите от пробвалете я са доста добри. Аз съм я включил в поредицата пречиствания, която ще направя след сегашното ми гладуване. Тогава ще мога да споделя повече.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница