ТОДИКАМП - ТЕЖКАТА АРТИЛЕРИЯ!

(1/5) > >>

бате Бино:
Във файл материалът може да се изтегли и от тук:   http://dox.bg/files/dw?a=e864512b95    
(Темата е доста обемиста, моля, ако не възразявате,  за удобство  обсъждането да стане в отделна тема http://forum.zemianazaem.com/index.php?topic=6198.msg55612#msg55612)

Вместо въведение.
Искам  да ви запозная с  един препарат, който би могъл и при вас да прояви мощното си благотворно въздействие, възвръщайки не само доброто здраве, но и „усещането за здраве” ! Като е много вероятно  това да се случи доста по-бързо и по-убедително от средствата , които сте ползвали  досега  ..

„Е как пък не сме чули досега за този чудо-препарат..? „  

Отговорът е: „ Ами случва се ."  :)
Освен това, ние тук може и да не сме го чували, но препаратът е отлично познат в рускоговорящите страни, при това - вече 40 години ..  :surpris_22:
 За съжаление, известен е главно като една от алтернативните методики против рака, въпреки че с негова помощ достатъчно много  други заболявания  също се преодоляват - от сравнително до напълно успешно.  
Може да се каже, че у нас информация  за него  има само в едно от книжлетата на Малахов. В интернет  такава има само на руски.
Затова намирам  за полезно  да запълня този вакуум и да организирам на едно място  достатъчно подробна  информация за този препарат , като дам и множество линкове за още по-задълбочено изследване .(в случай, че новата възможност доведе до нова  потребност :) )
Ще бъдат изложени  мненията на авторитети и на обикновени хора. Нарочно предоставям такъв голям обем  информация, за да може  методиката да се огледа прецизно отвсякъде и да мотивира към действие тези , които й се доверят.  

И така  -  става въпрос за
  многофункционалният имунотерапевтичен фитопрепарат ТОДИКАМП.
Представлява  настойка на молдовски зелен орех в специално дестилирана  газ. По оригинална рецепта, известна само на семейство Тодика! (www.todikamp.ru   http://todikamp.yolasite.com    www.todikamp.blogspot.com   )
    Наречена е на името на създателя си - ТОДИКА  Михаил Петрович. Произвежда се вече 40 години и се изпраща в 37 страни по света.

„Че газта си е много старо изпитано лечебно средство от Народната Медицина, не е ли достатъчно да си я ползваме  нея? „

При Тодикамп ефектът е много по-силен!  Освен това , да си пречистваме  сами  газ в домашни условия е голям компромис!  Не е толкова елементарно, както ни убеждават. А и газта по магазините не е такава , каквато беше..    
Но все пак да видим какво казват специалистите:

Проф. ДБН, академик РАЕН  Маленков А.Г. :
     Уникалните свойства на Тодикамп се дължат на съчетанието на гръцки орех с нафтени производни, които обезпечават едно прекрасно проникване на препарата през кожата, слизестите и клетъчните мембрани.....  ..Тодикамп повишава   антиоксидантната защита на клетките и тъканите на организма, обезпечава (повишава)   неговата способност да защити  здравите ( но не и раковите ) клетки от токсичното, радиационното и химиотерапевтичното въздействие. Възстановява нормалната циркулация на лимфата, снема отоците, има изразено противовъзпалително действие и предотвратява кръвоизливите, ефективно изважда организма от състояние на хроничен стрес, възстановява активното състояние на имунната система , особенно при онкология. Общоизвестно е ,че за унищожаване на раковите клетки в класическата и народната медицина се използват високотоксични препарати.
-В терапевтични дози повишава ефективността на противораковата терапия. Възстановява и поддържа в активно състояние   защитната система на организма при хронични възпаления и онкологични заболявания.  Профилактика и лечение до 4 стадий. Разбира се , най-целесъобразно е да се употребява в комбинация с други средства, но даже и отделно приеман, той достатъчно добре се отразява на състоянието на такива болни.
--Великолепно противовъзпалително средство за лечение на полиартрити, радикулити, ангини и ред други възпалителни заболявания.
--Спиртът няма това свойство , което има  газта - да прониква отлично през човешката тъкан.    Затова тя много по-добре разнася по организма веществата , разтворени в нея, което може да се използва за приготвяне на различни мазила и апликации .( за доставяне на липсващи минерали и активни лечебни съставки. ) В този смисъл Тодикамп е еквивалентен на електрофорезата.
--Притежава способността да предотвратява ( до десет пъти! ) развитието на уродства при бъдещите деца.( при употреба на препарата от бременни)
--Тодикамп е ефективно противопаразитно средство, оптималният вариант за борба дори с най-страшният паразит - ехинокок (кучешка тения) -  98% ефективност.
-- Подобрява общото състояние и удължава живота. Индивидуалната непоносимост се среща крайно рядко.
-- Добавя първокласна органична йод.
-- Удовлетворява изискванията за хранителна добавка - високо ниво на безопасност.

Малахов:
„ В хода на изследванията беше установено ,че екстрактът от гръцки орехи в газ побеждава тумори( удължава живота на някои болни, задържа процеса при други и го обръща в посока излекуване при трети) , добре се справя с радикулит и простуда, а също така добре се поддават на лечение гастрити, простатит, артрити, пиелонефрит, хипертония, склероза , тромбофлебит, цироза, шизофрения , отделни видове бесплодие . Предотвратява сърдечните пристъпи, заздравявайки съдовете ,  употребен вътрешно , а и външно. Употребен в обичайните дозировки  води до нормализиране  състоянието на черния дроб ...Попътно се неутрализират редица по-леки състояния като хрема, простуди, хемороиди, язви , гастрити”

”Д-р Уолтър Ласт , натуропат. За газта .
„От наличната литература аз заключавам, че газта може да бъде един от най-добрите начини за премахване на патогенните микроби и паразити от кръвта и червата. В моите здравни статии аз показвам, че във всички посочени заболявания има свръх растеж на гъбички и клетъчно- стенни несъвършени патогенни (CWD) микроби в кръвта. Изглежда, успехът на газта се дължи на нейния вреден ефект върху тези гъбички и CWD микроби, което позволява на имунната система да премахне останалите джобове с други патогени и анормални клетки в туморите и засегнатите органи. „
- http://www.health-science-spirit.com/kero.htm

"Хм, и тука  нещо съмнително има..  Не може един препарат да е толкова добър, при това срещу толкова различни патологии..”

„Никой не твърди , че Тодикамп е панацея за всички болести”  - казва Андрей Тодика, син на създателя на препарата - Михаил П. Тодика, - „  Тодикамп по състав и действие е най-близък до средствата на народната медицина - те не лекуват самото заболяване, а помагат на организма да мобилизира защитните си сили и да започне мощна борба с непосредствените причини ,предизвикали заболяването. Повишава съпротивляемостта му към инфекциозни агенти и несвойствени за него чужди вещества.”
(Като се замислим, не са ли на същия принцип и лечебното гладуване, моржуването, лечебното хранене,  йогата..и  мн.  др.?  Могат да ни „излекуват”  едва  ли не от всичко . Просто зависи от това колко грамотно и ентусиазирано се прилагат..  (В кавички е думата, защото в случая организмът сам се оздравява, на по-различен  принцип от този  на лекарствата.. )

„Е , то това, дето го твърди този  Андрей го пише на етикетите на още поне 298 препарати и добавки на нашия пазар -прочистващо, детоксикиращо , засилващо имунитета, ..”

Наистина има такава работа..  ::)  Както вече почти всяка стока  от 5 лв.  е „елитна” , така и всяко второ прахче и капсулка  - „прочиства, подмладява, тонизира, ощастливява..” :)   За съжаление наличната терминология е вече ангажирана (направо завзета! ) от всякакви съвестни и недобросъвестни,  производители и за да похвалиш някой продукт, който наистина си има качествата , трябва да  сътвориш някаква друга  терминология, което засега е невъзможно..  
Тогава, за да преценим дали наистина дотук написаното е вярно,  ще бъде необходимо ( и може би- достатъчно ) да погледнем отзивите на  хората, заложили на тази методика.  
Ще има директно копирани  случаи на  оздравяване , както и линкове  към  повече от 400 отзива на болни , преодолели тежки ( най-често „нелечими” ) заболявания!
Това беше вместо въведение.  Да не натоварваме  читателите , които не са готови  за „алтернативен” подход в оздравяването и които никога не подлагат на съмнение препоръките на домашния си лекар. А също и тези, които  често чуваме да казват:  „Всеки пише каквото си иска”.  ( Което , признавам,  е  едно наистина  солидно  оправдание  да умрат  с гледните си точки,  с които са се родили.  :'( )
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

бате Бино:
Продължаваме , но малко  отзад напред..  
Обикновено отзивите на (доволни) пациенти се прилагат в края на статиите  по сайтовете. Но аз лично смятам, че  когато проучваме  препарат или методика , е по-мъдро да се информираме какъв е  реалният ефект във времето , споделен от хора, вече изпробвали конкретния препарат. А не да  четем за принципа му на  действие, разяснен от този или онзи професор.  Защо? Защото  има поне три сериозни причини:  
1. Като цяло, само големите фармацевтични компании могат да си позволят финансиране на научни изследования  , които после публикуват в  авторитетни медицински  издания. Знаем, че така те вдъхват  „законност” и „авторитет” на своето поредно лекарство , а всички останали „алтернативни”  цярове, които не успяват да патентоват ,  без свян определят най-често като „шарлатанство” , без значение от това, колко хиляди болни  са се излекували с помощта на това „шарлатанство”.
И понеже Тодикамп е точно такъв  нефармацевтичен , непатентован препарат  , мнозина  ще се усъмнят..  Най-вече  за тях прилагам толкова много отзиви, които да им покажат, че са сбъркали в първоначалната си (първосигнална ) преценка  за препарата.

2. От фармацевтичния пазар  често (както тихомълком, така и след големи скандали ) се изтеглят цели партиди лекарства, които някога са били „научно доказани” от цели колективи учени, а впоследствие  и  „проверявани” в клиничната практика по няколко години! . (Само три примера: Препаратът Vioxx е изтеглен от пазара през 2004 след 4000 съдебни искове . Понеже се оказал смъртно опасен..Препаратът Zyprexa. 18000 съдебни иска! Довежда до диабет и др. тежки последствия. Лекарството за диабет -„Медиатор” - 500 смъртни случая..
И как така - уж доказани, а в един момент се изтеглят... ?  :surpris_23:
  Затова по-важно е в случая какво казват пациентите, защото „доказването” нещо явно не сработва винаги .. :)  
 Тодикамп  досега  (вече 40 годни) не е бил обвиняван за влошаване на нечие здраве. Естествено, приеман според предписанията.  

3.  Немалък брой методики и препарати се прилагат успешно, въпреки че съществуват загадки  относно механизмът им на действие. Например лечебното гладуване е отлично проучен метод , допуснат от МинЗдрав (на Русия) като основен и допълнителен метод  в  лечебната практика.
Но как точно с негова помощ се преодоляват  цял спектър заболявания, вкл. психични (дори такива като шизофренията! )  едва ли скоро ще бъде изяснено.  
Хомеопатията също е трудно доказуема. (особено материално  ) но това не пречи да има милиони почитатели, което изобщо не се харесва в някои среди.. (Повече по въпроса  - тук:
http://homeohelp.eu/bg/rumenstoichevsblog/392-dezinformatzionnata-kampaniya-sreshtu-homeopatiyata.html?start=1 )
Има и още нещо ( за голямо съжаление  :'( )  Дори в научните списания е пълно с противоречия.
ЛЮБОПИТНО: Ето , класически пример как науката доказва и двете взаимно изключващи се мнения – броят от 24.10.1985г на “Медицинско списание на Нова Англия” ( new England Journal of Medicine ) – едно от най-четените и уважавани периодични издания по медицина. В този брой са поместени две статии за инфаркта при жените. В едната статия се “доказва” че предписването на женски хормони на жени след менопаузата  предпазва от инфаркт. В другата статия с не по-малко данни се ” доказва” ,че във възрастта след менопаузата употребата на хормони увеличава значително риска от инфаркт! Забележете , двете статиии са публикувани в един и същи брой !!  - http://www.nejm.org/toc/nejm/313/17
Е, вие определихте ли за себе си коя от препоръките е правилната  ?  

Тъй като Тодикамп е създаден по времето и на територията на бившия СССР, логично и популярността му е най-голяма в Русия и рускоговорящите страни. У нас все още е популярна обикновената газ. ( Не са знаели за Тодикамп, затова са ползвали  газ  :essen: )  Пак напомням - Тодикамп е „роднина”  на обикновената газ , но относително „далечен роднина”  :)   и в крайна сметка много по-силен в своето въздействие!
Затова и повечето линкове са към руски форуми, където се коментира Тодикамп. За него задължително има тема  във всички онкофоруми и в почти всички „здравни” форуми с раздел „Алтернативна медицина”.  Ако тук отзивите не са достатъчни за съставяне на мнение, можете да продължите търсенето по ключови думи - „лечение Тодикампом” или само „Тодикамп”     ( към днешна дата под тази дума излизат 153 000 страници)  
А при  въвеждане на „лечение керосином” ( на руски означава „газ” ) , излизат 132 000 стр.

Понеже и аз самият споделям „здравословното” съмнение по отношение на всяка информация, моля да се има предвид от заинтересованите, че точно в този случай е почти изключена всяка вероятност от  злоупотреба с информация, от фалшиви или платени „положителни”  отзиви. Тоест - на отзивите може да се има доверие.
ЗАЩО? Отговорът е прост:
Производителите на препарат с етикет „Тодикамп” не са двама или трима, на пазара има още поне 15 препарата с това наименование.(търсенето определя предлагането. :) ) Вярно, един  е само оригиналът - на семейство Тодика!    А в отзивите никъде не става въпрос  с чий точно препарат е постигнато оздравяването, говори се просто за „Тодикамп”.  
Освен това отзивите са от най-различни,  нямащи нищо общо помежду си форуми!  Изравял съм ги един по един само с помощта на търсачката.
 Така че , да се подозира реклама в случая , е несериозно. Ще дам линк - дори във форум за моторни лодки, където  трима юнаци споделят , че с помощта на газ са излекували ангина за няколко часа. А където става въпрос за  обикновената газ, там пък е пълен  абсурд някой да бъде заподозрян в лична заинтересованост, след като я има  в  „железарията” на ъгъла..
Искам да споделя, че след десетки часове  ровичкане в интеренет по разните форуми , където се коментира това средство , все още не съм попаднал на нито един отзив, в който да се споменава за някакво сериозно влошаване на състоянието. Ако вие намерите, за мен ще е полезно да прочета. ( За „ужасните последствия” от приема на този , както и на много други  подобни „НАУЧНО НЕДОКАЗАНИ”  препарати , тоест- „шарлатанства”,  се чува  само от медиците-хардлайнери , които както знаем, задължително линчуват всичко , което не е фарм. лекарство. Но на това ще се спра по-подробно в края на  разработката. )    


бате Бино:
I. ОТЗИВИ  първа част

Да погледнем първо в българския онкофорум, ( клуб за борба с рака) където обикновени хора дискутират и споделят за едва ли не фантастични изцеления: 
- за разнасяне на рак с метастази
- за ликвидиране на миома с големина на портокал, 
- за ликвидиране на кучешка тения ( ехинокок)  при 14 годишно момче.
Интересно е и друго -  в раздела за лечение на рак с  помощта на пречистена газ има  10 теми,  на 85 страници.
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Cat=16&Board=rak&Number=1949874445&page=0&view=collapsed&sb=5∂=&vc=1
( За сравнение- разделът за химиотерапия:  28 теми, 91 страници.
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=rak&Number=1949908581&page=0&view=collapsed&sb=5∂= )
 
 Копирам  само част от отзивите.   
От темата : „Газ и рак на стомаха” :
http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board=rak&Number=1943986302&page=9&view=collapsed&sb=5&part=all&vc=1
1. Здравей Даниела! Аз пия газ от 2005г. Преди мен я пи познат с рак на панкреаса. Неговото положение беше безнадеждно с метастази, а си отиде след 15 години. Аз я пия профилактично, след отстранявана на липосарком. Действието на газта е засилване на имунната система... Публикувано от  Buba67   02.01.08   21:18   

2. .... Твърдя, че газта /и добавките/ отключват онзи механизъм в тялото, който принуждава имунната система сама да разпознае и да се справи с раковите клетки. ....Пак за протокола допълвам през тези 2,5 години съм пила много и различни добавки за имунната система. Защо почнах газ? Защото цяла онкокомосия ме изпрати по живо и здраво и каза: "съжаляваме, паднал ви се е сарком дето нищо не му влияе".   Buba67  Публикувано   29.04.08 17:53

3.  "Незнам къде прочетохте и как решихте, че газта увреждала (и то трайно)черния дроб,като точно през последните 15 години около мен двама човека страдащи от рак на черния дроб спасиха живота си точно благодарение на газта.Именно от това се убедих в чудодейния ефект от пиенето на газ.Сега тези хора се радват на добро здраве и пълноценен живот.
....А конкретно за мен.Преди да почна да пия газ се чувствах отпадняла, с непоносимо главоболие всеки ден, с надути подпухнали очи и жестоко силно парене в тях, виене на свят и буквално чувствах се като труп.Ходих по лекари, правиха ми изследвания , така и не се разбра какво ми има.А аз се чувствах все по зле и по зле.Загубих всякакво желание и мотивация за живот,не можех да се концентрирам над работата си и т.н...... Още след първия ден от пиенето на газ усетих огромно облекчение, а на следващия главоболието ми изчезна.От тогава нито веднъж не ме е боляла главата, а да не говорим,че още на втория ден усетих приливи на жизненост и настроение. И от тогава се чувствам мнгоо добре.живота ми се промени     Автор   coфия96 (Нерегистриран) 01.05.08 03:16

4.  Благодаря, Буба, Искам да споделя нещо важно - твърдо съм убедена, че от газта свалих туморните си маркери..... Автор инep (Нерегистриран)  Публикувано   22.10.08  16:42

5. При мен за операция не можеше да става дума.Почнах с гладуване,след това минах на газ.И от много години насам продължавам да пия газ профилактично, поне 3 пъти в годината(за по 1 месец)Незнам дали точно вследствие на газта(или в комбинация с останалите неща които пиех-като водка с олио например), но метастазите изчезнаха.Но все си мисля ,че газта казва силната си дума, защото водка с олио пих само в началото ,когато положението ми беше критично.И от тогава насам пия газ непрекъснато. А освен газ 2 пъти годишно минавам на карамфил,пелин и орехова тинктура за 18 дни(както е по схемата на Х.Кларк) след което по веднъж в седмицата подържащо.
Автор dea123 (минаващ) Публикувано   20.11.08   23:44

6. Преди 17 години я използвахме при тъща ми...Тъща ми беше оперирана от рак на гърдата след два месеца установиха метастази в белия дроб.След лечение с газ и хрущял от акула газта по схема... Отидохме на контролен и  лекарите ни решиха, че са поставили грешна диагноза за белия дроб. Тъща ми почина след 12 год от нови образувания в костите там нещата бяха много  скоростни и нищо не помогна.
 
От темата: „За газта №1” :
http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board=rak&Number=1949555347&page=&view=&sb=&vc=1

7.  „Ами и аз и съпруга ми в продължение на много години пием газ профилактично.
Най в началото аз се преборих с рака, след това мъжа ми се излекува от чернодорбна недостатъчност ,воден плеврит и псориазис основно благодарение на газта.Тогава как е вредна за черния дроб не ми е ясно, като аз и моето семейство виждаме единствено и само положителни ефекти от приема на газ/ ....
... И не на последно място като изклкючителен ефект на газта е ,че тя намалява възпаленията и действа като силно боклкоуспокояващо.Това съм го изпитала на 100 % в периода , когато ме изписаха с прогноза няколко дни живот и тогава неминуемо почнаха и жестоките болки.Абсолютно никакви обезболяващи не съм приемала освен газ , а на моменти и някои билки(но билките са за по спокойни периоди), а в екстремни моменти само газта може да помогне ,поне на мен тя ми помогна.Като в началото съм взимала много по -големи дози. Тогава , в момента на живот и смърт ми е било последна грижа дали си увреждам черния дроб , мисията ми беше да оцелея.  А впоследдствие се оказва, че черния ми дроб не само ,че не е е увреден ,но и е в абсолютно нормално състояние.Така ,че след като газта има способност да връща "пътниците " към живота и да им прави живота по-добър и пълноценен ,не виждам защо да не я употребяваме” . dea123 Публикувано   06.01.09     

8. „Sупер е постинга на Деа, аз пих 2 месеца с прекъсване 1 месец и сега се готвя след НГ да пия още 1 месец. Газта излекува болки в рамото на мой познат само за 3 дни, при положение ,че го болеше доста месеци и не му помагаха какви ли не лекарства.”
iner (Нерегистриран)Публикувано   06.01.09    10:49

9.   Да дам и аз своя принос! 
„Моята майка страда от хроничен бронхит, който се проявява 2-3 пъти в годината (покрай грипните епидемии) с тежки кризи, продължаващи понякога месец и повече. Опитвали сме различни средства, без кой знае какъв ефект. Преди 10-ина дни пак я сполетя поредната криза, но по мой съвет веднага започна да приема по няколко капки газ. На втория ден (!) кашлицата спря и оттогава не се е появила! Толкова е щастлива, че чак не й се вярва! За мен - да не говорим... 
Вторият случай е с моята сестра, която започна да приема газ за "компания", но имаше опасения, че ще й се засилят киселините, които тя получава от години от почти всичко. При нея те са наистина сериозен проблем, който с нищо досега не е успяла да разреши. След няколко дни прием на газ (само сутрин, по мъничко) киселините й почти са изчезнали! Това за нея е невероятно облекчение!”     *jull**  (нощна птица)Публикувано   07.02.09  14:06

10.  „И аз продължавам да взимам всяка сутрин по 1 бучка захар, потопена в керосин вече повече от 3 седмици и ако ви кажа колко неща ми изчезнаха като проблеми, просто няма да ми повярвате! Раните по езика ми, спря да ми изтръпва левият крак, спря да ме боли отдясно до пъпа (там се намира главата на панкреаса), киселините ми също изчезнаха! Друг е въпросът, че аз сама съм си виновна за това си състояние! И най-много ме радва точно този прилив на енергия, която ми беше изчезнала от доста дълги години!”
aaa! (Нерегистриран) Публикувано15.02.09 06:06

11.    „Включвам се в темата , за да Ви окуража. Мама ще я оперират тази седмица от рак на стомаха и ако всичко е наред смятам да направим схемата с газта. За потвърждение ще Ви кажа , че моя колежка беше споделила как преди двадесет години баща и е изписан с разсейки като безнадежден.  започнали да му дават газ и си умрял после от старост. Сега като споделих с мои близък той ми разказа, че майка му е избегнала операция от миома /колкото мъжки юмрук-тя е знаете доброкачествен тумор/.Просто миомата се стопила. Като я попита как я пила тя споделила - наистина със захар, но другото , което ме шокира е, че оттогава всичко си лекувала с тази газ. Грип,настинка, всичко.”
Автор   nelkabor (непознат )  Публикувано   04.01.09 23:45

12.   „Да,наистина газта помага при страшно много болести не само при рак.Аз за себе си и използването на газ съм споменавала много пъти.Но в момента искам да споделя и съвсем пресен случай за сина ми, който е на 14 години.
На 12 ноември му откриха кучешка тения.Оказа се,че тенията е била в тялото му поне от юли месец.....Детето много се уплаши от диагнозата, защото тенията наистина е доста коварна болест и може да нанесе не само необратими поражения върху организма, но нерядко води и до смърт. .....започваме съ схемата на Х.Кларк, нямаше никакви възражения от негова страна.Започнахме и след като изкарахме един курс от 18 дни,започнах да му давам газ -от 3 капки на ден ,като всеки ден се увеличава с по 1 капка и така до 10-12 ден ....На 20 декември направихме пълни изследвания на сина ми(не само за тенията,но и за над 60 вида паразити),резултата беше чудесен-нямаше вече нито тения ,нито каквото и да било от сорта.Не знам дали само от метода на Х.Кларк или от добавката с пиенето на газ, но важното е че успяхме да се преборим с болестта и то за изключително кратко време,...Пропуснах да кажа, че ни бе назначена и операция(не че щахме да се възползваме от нея) за 13 януари”   . Автор   dea123 (минаващ)  , Публикувано   05.01.09     09:54

13.  „Гамба, на мен състоянието си ми е отлично. Като цяло забелязах че кожата на лицето ми стана по свежа и преди страдах от възпаление все в очите, сега го няма. Явно пустата газ все пак помага. Аз я пия от седмица, и като че ли нямам болежки никакви. Преди все кръста или нещо друго ще ме прободе, сега тц, няма никой. „   
mimozitta (кукуряк) Публикувано   06.01.09 15:48

Тук е мястото да вмъкна едно  впечатление. Много интересно - в  нашия  онкофорум, а и в други форуми , както ще видим по-долу,   ( където  не участват доктори и  засега има свобода на словото)  има толкова много истории за хора, излекувани от рак и други тежки болести с помощта на най-различни алтернативни методики и „знахарства” !  Докато в голям  лекарски онкофорум (в случая руски),  където модератори са хирурзи и онколози, няма нито една история за подобно изцеление , която да е призната за достоверна от лекарското съсловие. Всички случаи до един !  на  хора, дръзнали да се излекуват с нещо различно от хирургия и химиотерапия   са заклеймени като „слухове”, „пласебо” , „Абсурд” „измама” „шарлатанство”  „безумие” ,след което темата веднага се заключва...
     За  Всички въпроси и теми , касаещи алтернативната медицина, е отреден специален раздел, неречен (дословно)   „ПАНОПТИКУМ. Мошенники, жулики, шарлатаны, психи, лохотронщики и прочие мерзавцы.”  ( Мошеници, измамници, шарлатани, психари, злоупотребяващи с доверието и прочие мерзавци)   Че и с няколко подраздела! 
http://www.oncoforum.ru/forumdisplay.php?f=9976
            Забележителното е, че в този раздел, наред с обикновени лечители и знахари ( с главатар , разбира се , най-бруталният от всички -  ултра-хипер-шарлатанинът Малахов ) попадат и имена като проф. Неумивакин, акад. Борис  Болотов, д-р  Олга Елисеева, д-р Симончини , акад. Авакян, проф. Гавало, акад. Маленков, проф. Захаров, проф.  Абидов, проф. Борисов,  д-р Кремер,  д-р Марк Яковлевич  Жолондз, Кацузо Ниши и мн.мн. други, дръзнали да открият различен от „общоприетия”начин за лечение на онкология..
Нищо, че форумът е руски, това си е позиция на „Научната доказателна медицина”  която е без националност. При руснаците даже системата е много по-либерална от нашата- лечителят без диплома Малахов беше цели 4 години на екран ( на първи канал!) ,а достатъчно е да погледнем нашия „Закон за здравето”  за да се убедим в неговата явна не само нетолерантност  ами направо „непоносимост” към алтернативната медицина, която даже е наречена - „неконвенционални методи за благотворно въздействие” забележете - „въздействие” , а не „лечение”..., (http://lex.bg/laws/ldoc/2135489147   членове 166-173)
 Някой може ли да познае от един път в кой от разделите на гореспоменатия онкофорум са сложени  „дискусиите” върху  Тодикамп?   В каквички, защото как да стане дискусия, след като  модераторът заключва темата  превантивно ( и предвидливо ..  )   
В цитирания  онкофорум  Маленков ( който има „алтернативен” онкоцентър в Москва)  успява да пусне само един пост , след което е баннат (забранен му е достъпът) като  „месия/нихилист”. В този пост той внася корекция , че не е вярно твърдението,  дето нямало клинични изпитания на   Тодикамп.  (http://www.oncoforum.ru/showthread.php?t=68340 Пост 12)
 Но Маленков все пак е успял да пусне един пост, докато на Андрей Тодика  директно е отказана регистрация - „С тази фамилия няма как да ви регистрираме”. (  :police: ) 

Продължаваме с отзивите.
14. Мария Попова от Ямбол.  - излекувала се от рак с помощта на лечебно гладуване и  газ.
http://www.blitz.bg/article/1334

Руски Форум за ВСД ( Вегетативно съдова дистония) Макар и да не се умира от нея, се явява доста неприятна съвкупност от състояния (http://spisania.rozali.com/ot-za-jenata/p6271.html )
15. Прекрасни резултати е постигнал един от съфорумците, сам лекар, с 3 медицински дипломи, като споделя , че до появата на Тодикамп  се е мъчил  с цял арсенал от скъпи лекарствени средства , но нито едно от тях не му е помогнало. http://forum.antivsd.ru/index.php?topic=2651.0
 „ Така..значи.. Почнах да приемам Тодикамп..наверно сте чули за това? Сега е 10ти ден..равен пулс.. кръвното ми за първи път от една година  е нормално,120/70..като чели ---някой е изключил ВСД... ще ви информирам в процеса...
Опонират му:   „Плацебо! Сигурна съм . Но който вярва в неговата ефективност, тогава помага. Успех.”
- „Хмм , лично при мен никаква увереност в неговата чудотворност няма. Просто си го пия тъпо и това е . Два месеца ме уговаряха за този препарат. Даже със своя медицински мозък не мога да разбера ползата от газта..Но съдейки по всичко помага?  Просто не знам с кое е свързано..Въобще, чел съм ,че Тодикамп много силно очиства организма от шлаки и паразити. А тук сме обсъждали, че ВСД се лекува след очистване на организма. ..Днес наполвина ми се намали шумът в дясното ухо. Мдаа, също забелязах че препаратът е за животни, но съдейки по отзивите на хората помага..Противопоказания - алергия към орехи. Но ето , аз имам алергия към орехи, но реших да пробвам.. и няма никакви алергични реакции. Не знам дали помага, но виждам върху себе си огромни подобрения..Разбрах , че го пият хора без никакви други шансове за оцеляване.. но от друга страна имам на разположение всичките лекарства, каквито може да съществуват и нищо не можа да ми помогне така , както Тодикамп.
Да, господа..на всички вас ви е приятно да хленчите и да ходите по доктори и да правите изследване след изследване, отколкото да търсите нови пътища в лечението.. Имам три медицински дипломи  и не можах да се излекувам. Традиционната медицина не може да помогне тук... amsteriskm ,Сообщений: 106 «  Апреля 29, 2009, 21:18:49 pm »

 Коментари към книга „Лечение с пречистена газ”
http://www.infanata.org/people/health/1146100836-lechenie-i-ochishhenie-kerosinom.html
16.  „Да  , може да се присмивате, но аз лично си лекувам  и двете деца от ангина само за     един ден с 4 капки газ. „   18/08/2008 17:17 , stentor88
17. „Като малък са ме лекували с газ от всякакви  ангини/бронхити, простуди с газ. Помага на 100%. Както виждате , съм жив и здрав и сред вас...”  14/10/2008 07:29  ,mariashara

18. Някакъв голям форум за всичко. Дълга тема за Тодикамп.
 http://kramatorsk.info/talk/index.php?topic=22378.15   Както обикновено, тези които имат твърдо мнение , че това е „съмнителен препарат”, че даже и „шарлатанство” , никога не са се докосвали до него..  :fun_096: 
 Ответ #29 : 28 Ноября 2009, 12:26:05 »  „ Отдавна е било, подробности не помня, но лично съм общувал с хора  които просто са се молели за Тодикамп. Нещо там съвсем запуснато им лекуваше.”

19. голям форум „Паразитната теория за рака” http://rak.flyboard.ru/topic1132.html ( 65000 поста)  За отбелязване е , че постът е в раздел „ Метод Шевченко” , като тема за Тодикамп във форума изцяло липсва. ( вероятно единственият подобен  форум без такава тема  )
„Към сегашния момент мъжът ми има рак на пикочния мехур. Прилагаме метода на Шевченко, идеално ни пасна., а се лекуваме с Тодикамп. Най-много в нашият случай помогна гладът, после Тодикамп.Обезателно , както отбеляза Веритас, трябва да се воюва с паразитите.”  клара-88882 , Зарегистрирован: 26.04.2009, Сообщения: 216, : 17-11, 20:20   

Форум за псориазис. ( http://psoranet.org )

20. „Момчета сега само не се смейте! Брат ми се разболя от рак и затова се наложи да изчетем доста литература по алтернативното лечение.. Така хора ,коит също са имали този проблем ме посъветваха да се насочим към Тодикамп. Купих и преди да го отворя , прочетох упътването и там пишеше , че помагало и за псориазис. Отлях си и започнах да се мажа.Мазах се 7 дни и всичко мина, е, останаха няколко петънца на лактите, но незначителни. Не зная дали задълго са си отишли , тъй като го ползвам първи път. Но помислих, че не трябва да мълча и затова написах..”flooder3, Участник, Больше не юзер, 283 сообщений, Отправлено 27 Ноябрь 2005 - 21:27, пост1.
21.  Пак от  flooder3     ,Отправлено 28 Ноябрь 2005 - 02:26  пост №21
 „ брат ми пие, там нуждата го подгони, докторите казаха - гответе се..при него има левкоза и започна нова атака. (бластите /раковите/ отидоха до до 91%, левкоцитите паднаха до 0.7) , температурата 40..помощ отникъде и затова решихме, че ще пие.. Пие пета седмица температурата падна до 36.6, бластите паднаха до 4% , а левкоцитите се вдигнаха до 6.2. Та такива чудеса , може и да е от това, че вярва. Не мислете че агитирам..Не знаеш какво да правиш..А новият курс химиотерапия започна преди седмица и анализите леко се влошиха...”
В пост №33 същият участник споделя ,че при възпалено гърло намазвал с Тодикамп и след час вече му било минало.
 В пост №70  друг участник разказва как майка му още преди 15 г. се е лекувала от полиартрит с помощта на Тодикамп.

 Списание БАБУШКА, 8 мая 2008
Жена споделя как е лекувала гуша(базедова болест) и стомашна непроходимост .
21.....”Ето така газта ми помогна да се справя с болестите. Пия я от 13 г. , а сега съм на 69. И не зная дали щях да доживея до тази възраст, ако не бях я приемала.. „
http://babushka.ua/receipts/item/?cat=3&sub=317&id=4580
22.. Още един положителен отзив, пак там, :  http://babushka.ua/receipts/item/?cat=3&sub=317&id=4583
 
Риболовен форум. Някой повдигнал темата за газта. Прочетох я само донякъде.    http://www.ulov.ru/forum/showflat.php?Cat=0&Number=537153&page=0&fpart=all&vc=1
23.  Garold, ветеран, Сообщения: 3755,  „ Помня като малък баба ми лекуваше ангината ми само с две намазвания с газ..”
24.  Beegus, бывалый, Сообщения: 225,   „Помня  когато служих в Монголия, ме пипна ангина. Гарнизонът беше далеко и ме посъветваха да намажа сливиците с тампон с авиационен керосин. След втората процедура ангината си отиде.”
25. Федул, Сообщения: 5938,  За ангината съм забравил още когато бях 12 годишен, след като изпих супена лъжица авиационен керосин. След това 2 дни се уригвах страшно на керосин, но затова пък вече 30 години не знам какво е ангина, докато по-рано боледувах често и задълго „
 
Здравословен форум
http://www.vsezdorovo.com/forum/index.php/topic/899-899/
Kalinka ,Сообщений: 401 , Отправлено 09 Октябрь 2010 - 06:12
26. „Знам за един случай ( съвсем достоверен) когато на едно момиче с много болни сливици някакъв лекар препоръча да ги намазва с газ, понеже не можело да се оперират. То боледуваше много често от ангина. Действително газта му помогна , при това без никакви усложнения.”
 hohol ,Сообщений: 106 , Отправлено 11 Октябрь 2010 - 20:26
27.  „Пил съм газ и то дълго. Оздравях. А по-рано много боледувах”
 
Руски форум за моторни лодки. Някой повдигнал темата за лечение на ангина с газ.
http://forum.motolodka.ru/read.php?f=2&i=362771&t=362771
Автор: Drec (89.204.105.---) Дата:   30-12-11 16:18
28. „Авиационния керосин помага реално, пробвал съм, да правиш гаргара е противно, но вече 10 години не съм се разболявал.”  Автор: SerP  Дата:   30-12-11  16:22
29 . „Откакто по съвета на сестра ми ( която е биолог) почнах да ползвам това древно лекарство, вече 15 год. не боледувам. А до тогава - всяка година , при това не само по веднъж. И антибиотици съм гълтал.” Автор: tupolev  Дата:   30-12-11   16:33
30. „Моя младшая дочь применяет керосин(обычный из хозмага) Про полоскание я не слышал,но то,что она мажет им миндалины, и это очень здорово помогает ей,есть неоспоримый факт.    Автор: Горыныч (195.135.239.---)Дата:   30-12-11   16:36
31. У меня бесцветный осветительный керосин вылечивает ангину за 3-4 часа.Научили в армии,пользую "рецепт" уже почти 30 лет. Автор: Дым (---.bras1.omsk.multinex.ru)  30-12-11
32. „ у бабули моей был керосин, не знаю какой, мазала мне ватным тампоном на карандаше. проходило за час-два, правда я к ней летел при малейших признаках ангины”.

бате Бино:
ОТЗИВИ  част втора

Сега идва ред да дам линкове към няколко сайта, където има по повечко отзиви за Тодикамп :) Нормално е да са повечко, защото самите сайтове са по-тясно свързани  с Тодикамп по някакъв начин.   
       Разбира се , на първо място е блогът  на сина на изобретателя - моят приятел  Андрей Тодика от Кишинев,  произвеждащ  днес препарата по същата, оригиналната методика.
        Искам обаче да се спра предварително на един момент. Не знам за вас, но за мен винаги е било подозрително, че и смешно ,когато някой производител  или търговец след като представи своя продукт , и накрая задължително слага  поне десетина отзива на доволни клиенти..  Обаче наскоро се наложи да си направя самокритика: Запитах се - ако АЗ самият  реша да похваля някой продукт , къде да пиша?  Ами разбира се - там, където се дискутира този продукт ! А той се дискутира най-вече на страницата на производителя , търговеца или в специализираните форуми.  Където и да пиша обаче ,все ще има  недоверие    - във форумите не ме знаят, на производителя  не вярват..
Точно така  реагират и в  Одеския форум на  случайно регистрирал се човек, имащ един единствен пост, в който споделя отзива си за Тодикамп. А всъщност къде другаде  да сподели  човекът? Във фотографския форум ли? Разбира се ,че ще пише на този, от когото го е купил ..
   
Обсъждането и отзивите по оригиналния Тодикамп на Андрей Тодика става в темите:
http://forum.od.ua/showthread.php?t=211586  -  , а се обсъжда също и тук:   
http://forum.od.ua/showthread.php?t=211584  - 872 поста към момента.

Отзивите са наистина много, ще преведа от руски само първите два.
33.  08.08.2009 14:42  VladRep ,Новичок,Возраст 54 „ Нашето семейство повече от 30г. използва Тодикамп за самолечение.Това е просто удивителен препарат!Разбира се , това не е панацея , но в 90% от болестите , той прекрасно заменя фармацевтичната химия и действа много по-бързо. У нас в къщи има само две лекарства - Тодикамп и ябълков оцет...”
VladRep 13.08.2009 15:29   „ Понеже разговорът тръгна за децата..Нашето семейство е познато с Михаил Петрович още от началото на 70те. Тогава препаратът още нямаше име. Цял живот се лекуваме с него. Аз излекувах с негова помощ хроничен холецистит и хепатит. Дъщеря ми беше спасена само с помощта на Тодикамп . При раждането се задави с  вода, разви се пневмония и новороденото дете се оказа в реанимацията. Докторите почнаха да ни подготвят за най-лошото. Но Тодикамп направи своето: разтривахме я с Тодикамп и капвахме капки в устата й. След месец изписаха дъщеря ни абсолютно здрава, а професорът-педиатър каза ,че това е история на заболяването на друго дете, защото това дете тук не би трябвало да е живо. Сега дъщеря ни е на 30 и роди прекрасни деца - внучка и внук......
...Още един от многочислените примери за използване на Тодикамп. Когато дъщеря ни беше на 2 год., силно й се възпали ухото. Цяла нощ плака а на сутринта я заведохме на лекар.Лекарката установи много силен отит и предписа куп лекарства и каза да отидем след 3 дни. Ние позвънихме  на Михаил Петрович и той каза да капнем една капка от препарата в ухото.Ние така и направихме. След половин час детето се успокои и заспа..Вечерта извадихме от ухото му засъхнала коричка.  На сутринта от болестта не остана и следа и жената пак го понесе при лекарката. Тя дълго гледа ту в едното ухо , ту в другото и каза: „ А кое ухо беше болното? И как сте я излекували?” Ние честно всичко й разказахме. А тя : „Колко жалко, че не мога да препоръчвам на болните това средство, то не е узаконено от МинЗдрав, ще ме арестуват..”

34.     10.08.2009 21:24  Kutato, Вверх #5
„Разбрах за Тодикамп съвсем наскоро. (ние живеем в Унгария) В интернет има много информация за него и за всички, които го правят по своя рецепта и продават. Много информация и от хора, които са се излекували от тежки болести. Почнах да търся първоизточника и не веднага, но все пак попаднах на Андрей Тодика. Приемаме го с майка вече 1.5 месеца.  Преди десет години се разболях от грип + възпаление на дробовете. В резултат - усложнение- прогресираща артроза на тазобедрените стави и гръбначния стълб. През 2005 ме картотекираха като инвалид, казвайки ми , че само операция и протези вместо стави ,ще ми помогне. Нищо не можех да правя от болка. ..Използвах само нарона медицина, имаше подобрение , но частично..Но след като почнах Тодикамп - вътрешно и компреси, след 2-3 седмици вече чувствах че живея нов живот, без болка...Вчера карах колело цял час!! Уморих се , но без болка. През всичките тези години издържах със силна болка само по 15-20 мин. .. „

Още отзиви за Тодикамп - на личната страница на Андрей Тодика:
Тук - http://todikamp.yolasite.com/3.php    http://todikamp.io.ua/
(Голяма част от тях са още от времето, когато е бил жив баща му )
      тук:         http://todikamp.blogspot.com/search?updated-min=2011-01-01T00:00:00%2B02:00&updated-max=2012-01-01T00:00:00%2B02:00&max-results=33
(Патологиите  са, както обикновено...  - цироза, гангрена, туберкулоза на тазобедрените стави, левкоза, меланома... )
 И тук: http://todikamp.blogspot.com/search?updated-min=2011-01-01T00:00:00%2B02:00&updated-max=2012-01-01T00:00:00%2B02:00&max-results=33
http://todikamp.blogspot.com/search?updated-min=2011-01-01T00:00:00%2B02:00&updated-max=2012-01-01T00:00:00%2B02:00&max-results=33
Няколко интересни отзива:
http://todikamp.blogspot.com/2011/04/blog-post_15.html - Тодикамп възръща младостта
http://todikamp.blogspot.com/2011/10/blog-post_28.html     - полипи и безплодие.Успешна бременност.
http://todikamp.blogspot.com/2011/09/blog-post_21.html   - има дори отслабнали ( с по 4-5 кила)
http://todikamp.blogspot.com/2011/07/blog-post_15.html   - Тодикамп при климакс!! 
Този  му „ефект” също май никой не е очаквал  :surpris_22:   )

Блогът на Александър.
Лично за мен беше изключително интересно и полезно да прочета и удивителната история на Александър от Украйна, който се е излекувал от рак (приложени са официални медицински справки)  главно с помощта на Тодикамп, но е провеждал също и доста други мероприятия, като правилно е разбрал , че въздействието трябва да бъде не само върху физическото тяло , а също и на ниво енергетика и най-вече - духовност и ценностна система!
 „МОЯТА ИСТОРИЯ НА ИЗЦЕЛЕНИЕТО” или как да убиеш тумора.  Това е история за това, как докарах здравето си до болничната кушетка на онкологично болен във възраст 35г. Но тази история не е тъжна, тя ще ви хареса! На мен ми се удаде не само да унищожа рака, но и да не го пускам обратно до настоящия момент. Какво и как съм правил - прочетете по-долу.”
http://12-2000.io.ua/
Впоследствие Александър също започва да изготвя настойката на зелени орехи в газ и да я изпраща на нуждаещите се. (  Използваме думата „настойката” , а не „Тодикамп”, защото Тодикамп може да се нарича само продуктът , създаден от Михаил Петрович по оригинална технология , нямаща общо с рецептите, циркулиращи в Интернет, вкл. на сайта на Александър. Андрей вече има патент върху името „Тодикамп”  за България , Молдова, Украйна, а вероятно вече и други страни.  )
Отзивите на 70 благодарни, излекували се от най-различни болести „пациенти” - тук:
http://likar-tod.io.ua

Центърът на Маленков в Москва.
Други 46  отзиви на пациенти , излекувани най-вече от онкологични заболявания може да се видят тук:   http://magericmed.ru/istoriya-boleznej.html
Става въпрос за центъра на акад. РАЕН  А.Г. Маленков в Москва ,специализиран в лечение на  онкологични и  хронични заболявания. На въоръжение там са няколко препарата, единият от които , разбира се, е „Тодикамп”   :Cherries  ( С уточнението , че това е неговият „Тодикамп” , също различен от оригинала.. )
Както споменах, безброй са производителите на „Тодикамп”  :)  Ето още един от тях -     

Билкарката Мария Вечяславовна от г. Майкоп.
    http://lektravi.ru/otzyivyi/4.html
( Чийто препарат съм ползвал, но никак не съм доволен - изгоря ми кожата .)   Ето тук са някои от отзивите на нейни пациенти, споделят  за какво им е помогнал препарата:     
* настъпване на дългоочаквана бременност при 40 годишна жена( кистоза на яйчниците кистозна мастопатия, дългогодишно лечение с хормони) помогнал й е  „Тодикамп” и още някои билки,
*  на аденом на простатата ,   
* оплешивяване,   
*Нервен срив,   
*Тромбофлебит, раазширени вени 
*Гастрит,простатит,
 *Болки в ставите ,
*Ендометриоза
     
  Аз мисля, че линковете, които съм дал към отлични отзиви за това средство  (до тук около 200 ) са вече достатъчно много, за да разсеят нечии необосновани съмнения, породени най-вече от заключенията на „авторитетни” медицински светила, които (както почти всички вече разбрахме) нито са запознати , нито пък имат интерес да „дават добро” за  каквито и да било нетрадиционни и непатентовани препарати, от които не могат да си вземат комисионните..( но затова ще стане дума  по-нататък )
Разбира се , ако  се заровите още по-дълбоко в темата „Тодикамп” , ще попаднете и на още  много други рускоезични форуми, в които се обсъжда този препарат. Ще помоля, ако случите на някакви интересни дискусии, да споделяте, за да ги цитираме и тях.
Но да предупредя - има форуми като този  http://www.chemport.ru/forum/viewtopic.php?f=26&t=41724&start=220
в който млади химици обсъждат Тодикамп от „висотата” на високото си образование и собствената си логика и като цяло не успяват да се преборят с предрасъдъците на рутинното академично мислене  и повечето от тях остават скептични.
  Както се подразбира, нито един от тях няма лични наблюдения по  препарата.. :)  251 поста и нито един от тях не е по същество . Нито един отзив от някой , който лично го е ползвал . Просто си философстват. :)
 

бате Бино:
II.  ОТ КОГО СЕ ПРЕПОРЪЧВА МЕТОДИКАТА ЗА ЛЕЧЕНИЕ С ТОДИКАМП и ПРЕЧИСТЕНА ГАЗ ?

Смело може да се каже - от повечето лечители, както и от  доктори-натуропати, които са успели да се докоснат  до тази методика, но и имат смелостта да я препоръчват, пренебрегвайки заплахите и санкциите на фармацевтично базираната медицина. За съжаление такива лекари са малцинство и нещата стоят най-вече така:   „Току що мъжа ми се обади на един негов приятел химик и лекар и човека тайно .... потвърждава, че газта лекува ракови болести.”    http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board=rak&Number=1949555352&page=&view=&sb=&vc=1 
* Можем да споменем холистичния лекар-натуропат Уолтър Ласт от Нова Зеландия (Walter Last)  http://www.health-science-spirit.com/   в чийто сайт има един доста интересен материал за газта   http://www.health-science-spirit.com/kero.htm  „Газта - универсалният целител” с множество линкове под нея - от линк за  използването на пречистената газ в народната медицина на Източна Нигерия,  до линк за 71 годишен китаец, който вече 42 години изпива между 3 и 3.5 л. бензин на месец..  :surpris_22:  http://www.chinadaily.com.cn/photo/2011-07/12/content_12892492.htm
Статията на д-р Ласт е доста интересна,  до скоро беше налична свободно на сайта на „НанокомООД”, но виждам, че сайтът е станал платен. Затова  сега може да бъде изтеглена от тук :    http://dox.bg/files/dw?a=972da3dae3
* В нашия, (софийския)  ДАР-лекарски център също я препоръчват http://www.dar-center.com/article/?article=444

* От почти всички големи руски, беларуски ,украински  и Молдовски народни лечители - ученият биолог, най-известният последовател на акад. Болотов - Генади Гарбузов, Горяева Е.А.,(баба на Мария Вечяславовна ) Бединский И.С., Олейникова Е.В., Бельковой А.А., Ушенин А.В., Нечепуренко И.В. ,Дорохова Ольга Николаевна, молдовския лечител Берник Ион Васильевич, Владимир Гляйх, Валерий Гарбузов, Алла Белькова, Валерий Тищенко, Б. Сторожук, и мн. др.
При въвеждане в търсачката на „лечение керосином” към днешна дата излизат 132 000 страници. Стига да има кой да чете .. :)

* Малахов между впрочем също предлага в сайта си подобен препарат, но в случая става въпрос за Тодикларк  http://www.genesha.ru/articles/todikamp-todiklark  това е вторият препарат, (освен оригиналът на А.Тодика) който съм ползвал и не съм доволен - и той успя да ми изгори кожата. (Преди да се „закачи” за Г.Гарбузов, чийто Тодикларк продава в момента, Малахов е ходил първо при Андрей Тодика да го уговаря за „съвместен бизнес” , преценявайки отлично , че оригиналът е най-добър. Но Андрей не се съгласява и затова Малахов се споразумява с Гарбузов.  )

* У нас до момента съм попадал вече на няколко  лечители ,(както и на един лекар-микробиолог ) които изготвят свой вариант на орехово-газената настойка . Такива са моят добър познат билкаря Владимир Бошнаков от София , уважаваният учител по йога Рашко Зайков, и някои други. Вероятно има и много повече, защото ми се обаждат пациенти, изпращани  за Тодикамп тъкмо от доктори !

 Още няколко  публикации и сайтове за Тодикамп и газената орехова настойка:

- книгата на Малахов - „Изцеление на рак и други болести с помощта на газ”  на руски. Може да се чете онлайн: http://lib.rus.ec/b/165628/view
- блогът на Андрей Тодика го споменхаме, има превод и на български http://todikamp.ru/bg/static_pages/view/9.html
-  сайтове  с доста подробна информация по темата:
 http://kerosini.ru/
http://www.shuffleframes.com/medom/chudo-veshchestvo-kerosin
(Тук се разказва и за лечебните свойства  на другите „събратя” на газта - нафталански нефт, парафин, терпентин, нафталин, бишофит, озокерит. )

- Може би единственото цялостно научно издание - медицинска книга от петима автора „Эхинококкоз органов грудной полости: Монография” (Мед., М., 2002; Н.В.Чебышев, А.В.Стреляева, А.Г.Маленков и др.). http://www.03portal.kz/index.php?option=com_content&task=view&id=19663&Itemid=144
В нея са представени данни от фундаментални  изследования върху ехинокока- най-страшният от всички паразити,  включени са резултатите от експериментални  и клинични изследвания от автори и учени от две поколения. В нея се прави извод, че Тодикамп е единственият препарат, който реално унищожава ехинокока, като е  ефективен също при ламблии, аскариди и др. паразити. Засегнати са също и всички аспекти на неговата безопасност, както и другите му фармакологични свойства.

- Тук пише за ореха като лечебно растение. Споменава се и за настойка на орехи в газ:
  http://www.lekar.bg/lek-127/info-224/%D0%9E%D1%80%D0%B5%D1%85%D0%BE%D0%B2%D0%B0.%D0%B0%D0%BF%D1%82%D0%B5%D0%BA%D0%B0/

- А тук се оказва, че Молдовският орех бил с най-голямо съдържание на микроелементи. (Статия от дтн Борис Карабуля)
http://www.ko.md/main/view_article.php?issue_date=2009-09-17&issue_id=1328
 - Книгата на Г.Малахов на български -„ Лечение с газ, тодикамп и други въглеродни съединения” http://www.helikon.bg/books/90/117171_lechenie-s-gaz,-todikamp-i-drugi-vaglerodni-saedineniia.html
- „Лечение и очищение керосином” Сухинина Н.М. ;   
- „Керосин -новое слово в лечение болезни” М.Полевая ;   
- „Керосин - чудо лекарь” А. Кутузов ; 
- „ Целительная сила керосина” Виктор Казьмин ; 
- «Целебная настойка « Чормагз» из ореха с керосином» К. Ахмедов, Р.Душанбе-Ташкент, 1992 -  сп. Фармация.-1999, №1)) ;  Самылин И. А. и др;
-  «Уникальные рецепты по излечению раковых и других заболеваний» Москва, Тотров В.К.  «Тома», 1994 ; Пономаренко А П.
-  „ Альтернатива: метод Тодика” /ЗОЖ.-1999) ; Ахмедов К.
- „Настойка от 100 болезней " // Таджикистан.- Народная газета,-1991 , 1 декабря) ;
- „Деготь, керосин, скипидар”   Белякова Ольга Викторовна

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница