Начало   Помощ Вход Регистрация  
Форум Земя назаемСуровоядствоРецептиТема: Рецепти с пшенични кълнове
Страници: [1]   Надолу
Изпечатай
Автор Тема: Рецепти с пшенични кълнове  (Прочетена 3576 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Danita
New
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1


« -: 17-11-2012, 14:59:36 »

Здравейте, скоро се регистрирах, до сега само четях. Форумът ми е много полезен откъм информация, а и за подсилване на ентусиазма да се храня по-здравословно.

Дайте идея как да похапвам кълновете от жито - правила съм ги само с мед и орехи. А в солен вариант - става ли да се смесват със зеленчуци, някъде бях чела, че се ядат отделно...
Активен
kokolqja
Young
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 33


« Отговор #1 -: 25-11-2012, 13:00:19 »

В книгата на Атерхов пише че не трябва да се ядат заедно със зеленолистни защото се получават газове наподобяващи миризмата на оборска тор Smiley инъче със други зеленчуци може
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Изпечатай
Форум Земя назаемСуровоядствоРецептиТема: Рецепти с пшенични кълнове
Отиди на: