Начало   Помощ Вход Регистрация  
Форум Земя назаемСуровоядствоРецептиТема: Рецепти с пшенични кълнове
Страници: [1]   Надолу
Изпечатай
Автор Тема: Рецепти с пшенични кълнове  (Прочетена 4133 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Danita
New
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1


« -: 17-11-2012, 14:59:36 »

Здравейте, скоро се регистрирах, до сега само четях. Форумът ми е много полезен откъм информация, а и за подсилване на ентусиазма да се храня по-здравословно.

Дайте идея как да похапвам кълновете от жито - правила съм ги само с мед и орехи. А в солен вариант - става ли да се смесват със зеленчуци, някъде бях чела, че се ядат отделно...
Активен
kokolqja
Young
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 33


« Отговор #1 -: 25-11-2012, 13:00:19 »

В книгата на Атерхов пише че не трябва да се ядат заедно със зеленолистни защото се получават газове наподобяващи миризмата на оборска тор Smiley инъче със други зеленчуци може
Активен
Handinso
New
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 2


WWW
« Отговор #2 -: 06-06-2018, 06:36:12 »

I like this site very much. I did not make that kind of thing. Now it's all learned.
Активен

Страници: [1]   Нагоре
Изпечатай
Форум Земя назаемСуровоядствоРецептиТема: Рецепти с пшенични кълнове
Отиди на: