Начало   Помощ Вход Регистрация  
Форум Земя назаемОбщи темиСподели, разкажи или просто напишиТема: СРОЧНО, подпиши се срещу доклада на Estrela - срещу секспросвета на бебетата
Страници: 1 [2]   Надолу
Изпечатай
Автор Тема: СРОЧНО, подпиши се срещу доклада на Estrela - срещу секспросвета на бебетата  (Прочетена 14188 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Liubo1
Jr. Member
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 56


« Отговор #20 -: 11-02-2014, 10:13:36 »

Всяка неделя (09.02.2014 г.) - Част 2

На какво могат да ни научат европейските педофили? Разговор с депутата от „Атака” Илиян Тодоров.http://play.novatv.bg/programi/vsyaka-nedelya/357051?autostart=true

Във фейсбук намерих следната реакцията на един господин относно горепосоченото предаване:
"18+ СТРАШНО Е ! ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ ЗА КАКВИ БОЛНИ ИЗВРАТЕНИ МОЗЪЦИ СТАВА ВЪПРОС И В КАКЪВ СЪЮЗ ПОПАДНАХМЕ ! ? !
ПОМИСЛЕТЕ МНОГО ДОБРЕ ЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВАТЕ НА ИЗБОРИТЕ ЗА ЕВРОДЕПУТАТИ, ЗАЩОТО ДОКАТО ИЗЛЕЗЕМ ОТ ЕС МОЖЕ И ДА НИ ДОВЪРШАТ !

ВИЖТЕ ЗА КАКВО СА ГЛАСУВАЛИ ЕВРОГЕЙДЕПУТАТИТЕ НА БЪЛГАРИЯ :
1.УЗАКОНЯВАНЕ И ПРИЗНАВАНЕ НА ГЕЙБРАКОВЕТЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЦЕЛИЯ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ!
2.ОСИНОВЯВАНЕ НА ДЕЦА ОТ ХОМОСЕКСУАЛНИ ДВОЙКИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЦЕЛИЯ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ!
3.НАКАЗАТЕЛНО ПРЕСЛЕДВАНЕ СРЕЩУ ВСЕКИ ТРЪГНАЛ ДА КРИТИКУВА ХОМОСЕКСУАЛИЗМА ! ! !
...БАЩИТЕ НЕ ОТДЕЛЯТ ДОСТАТЪЧНО ВНИМАНИЕ НА КЛИТОРА И ВЛАГАЛИЩЕТО НА ДЪЩЕРИТЕ СИ ! ТЕХНИТЕ ЛАСКИ ТВЪРДЕ РЯДКО СЕ ОТНАСЯТ КЪМ ТЕЗИ РЕГИОНИ, А ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН МОМИЧЕТАТА ДА МОГАТ ДА РАЗВИЧТ ЧУВСТВО НА ГОРДОСТ У ТЕХНИЯ ПОЛ....."

Това намерих за Даниел Марк Кон-Бендит - съпредседател на Групата на зелените - Европейски свободен Алианс в Европейския парламент. За неговите педофилски наклонности  разказва Илиан Тодоров.
Депутатът Ил. Тодоров: До кога ще слушаме наставленията на евро педофили?
http://www.struma.com/obshtestvo/deputatut-il-todorov-do-koga-shte-slushame-nastavleniyata-na-evro_49678/

Съгласно статия "Революционерът като реакционер" от 1994 Даниел Марк Кон-Бендит е щатен евродепутат.
 http://www.segabg.com/article.php?id=0002403&issueid=4614&sectionid=13


За съжаление Илиан Тодоров не е казал, че САМО български евродепутат ДИМИТЪР СТОЯНОВ е гласувал срещу доклада Луначек (Ulrike Lunacek - Хомофобията и дискриминацията въз основа на сексуалната ориентация и половата идентичност, A7-0009/2014)!!! Кеворкян във "Всяка неделя" не е случайно го е попитал няколко пъти за Митко Стоянов.

http://www.sva.bg/21/post/2014/02/24.html
Дете отнето от българка в Англия
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2288737

"...Съдиите прецениха, че имало опасност тя (Елисавета Попова) да се събере с бившия си мъж, въпреки че самата Попова го напуснала, когато установила, че е любител на детско порно.
Попова категорично отрича намерение да се събира с британския си съпруг..."

България отказа да помогне на майка, бореща се за детето си в Англия
http://www.e-vesti.co.uk/in-london/bulgaria-refused-to-help-her-mother-fighting-for-her-child-in-england/

“...Елисавета има една единствена “вина” и тя е, че се омъжила за човек който не познава достатъчно добре и се оказва че той има минало със социалните служби в Англия. Израснал е без родители и е бил прехвърлян по различни приемни семейства и институции....”
Бащата е израстнал в приемни семейства и ... заобичал детско порно, а сега изземват дъщеря му, за да тръгне по неговия път и наричат това “Спасяване на дете”.

В така наречените "цивилизовани" страни отдавна вече работи машина за създаване на морални уроди - ювеналната юстиция (англ. juvenile justice system) и вече е пораснало поколение на такива деца и ето това поколение обича ДЕТСКО ПОРНО. (За справка в Италия се изземват от родните семейства 30 000 ДЕЦА НА ГОДИНА). Това са вече възрастни хора с болни мозъци, поради което те не са в състояние да вземат адекватни решения. Социалните служби в Англия изземват дъщеричката от Елисавета и тя тръгва по пътя на бащата си. Какво ли ще порасне от това дете?Ъъъ? Още един любител на ДЕТСКО ПОРНО или участник в него?
Елисавета Попова трябваше да се върне в Родината си, но тя прави същата грешка както и много други родители в чужбина. Защо ли? Ами на хората са промити мозъци, че тези държави са "цивилизовани" и те просто на миг не са допуснали, че ще им вземат децата по никакъв повод.

Трябва да ТРЪБИМ ЗА ИСТИНАТА, за да спасим другите заблудени души, за да не изживеят и те съдбата на Елисавета Попова и много други пострадали родители, които мълчат, защото се страхуват, че ще им отнемат и малкото свиждания с децата им. За целта не трябва много. Трябва само да споделяме ИСТИНАТА за така наречените "ЦИВИЛИЗОВАНИ" ДЪРЖАВИ един на друг, на роднини, на приятелите си, на колеги, познати, в някой блог, на страниците на форумите. Така ще формираме ново обществено мнение, базирано на истина и българи ще престанат да заминават да търсят щастие навън. Ако те ще решат въпреки всичко да напуснат България, то поне ще са подготвени.

В Италии отменили понятия Отец и Мать (Ирина Бергсет) (В Италия са премахнати понятия "Баща" и "Майка" (преглед на печата прави Ирина Бергсет)
http://www.youtube.com/watch?v=YRUHTc84gTU
Именно рускинята Ирина Бергсет повдига въпрос Защо мълчат родителите, на които са им иззели деца? Например в Италия се изземват 30 000 деца на година и се дават на осиновяване в приемни семейства, в това число и в хомосексуални и лесбиски семейства, а както става ясно в последно време дават децата и на педофили.

Шок! Пенсионер прави любов с 11-годишна, съдът позволява
Трябва да се добави, че този пенсионер е италианец, работник на социалните служби, който е иззел момичето от семейството му, след което е спал с него. Обработил е детето и то горкичкото е решило, че го обича.http://30dumi.eu/2013/12/vra-zkata-na-60-godishen-italianets-s-11-godi/

http://www.marica.bg/%D1%88%D0%BE%D0%BA!-%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D1%80-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8-%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%B2-%D1%81-11-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%88%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%8A%D0%B4%D1%8A%D1%82-%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D0%B2%D0%B0-news197341.html


Ирина Бергсет повдига въпрос, че щом в Италия се изземват 30 000 хиляди деца на година, то тези 30 000 деца би следвало да имат 60 000 родни родители, които МЪЛЧАТ. Същото положение и в други "цивилизовани" държави. Защо се случва това? Хората са се превърнали в роби, роби по душа. Всеки се страхува, че ще го лишат от свиждания с децата им. Но по този начин тези хора толерират случващо се. Нещата са сложени на поток: Отнемат деца от родните им семейства, през това време озаконяват хомосексуалисти, лесбийки, дори некрофили. Те нямат и не могат да имат свои деца, но вече имат готови деца, които могат да осиновят, а родните родителите държавата изхвърля като БИО-БОКЛУК. При това цялото това ДЕЙСТВО се подкрепя на държавно ниво, като се отпускат само в Италия например 2 млрд. евро годишно, за да се върти тази машина. А на приемните семейста от  тези средства се изплащат 400 ЕВРО НА ДЕН ЗА ВСЯКО ДЕТЕ - 12 000 евро на месец.

Любомир Чолаков във фейсбук много добре е обяснил случващо се:
"Струва ми се, че логиката е следната (и тя е демонстрирана вече многократно в Западна Европа, особено в Скандинавия): отнемат се децата на хора, които ги възпитават в традиционни ценности и се дават на хора, които са съгласни да ги възпитават в "новите" европейски ценности. Например, вече става традиция да се отнемат децата на родители, които настояват да ги възпитават в християнски ценности и отхвърлят педерастията и лесбийството - и се дават на семейства, които са "послушни" спрямо западната Система. По този начин държавата държи в покорство и и родните родители, и приемните - защото заплашва родните родители с възможността всеки момент да им отнеме детето, а приемните предварително са подписали договор, в който са се съгласили на тотален държавен контрол върху начина, по който отглеждат и възпитават детето."
ТАКА НА ДЪРЖАВНО НИВО СЕ ПРОИЗВЕЖДАТ ЕНИЧАРИ, които започвайки от раждането си само се вълнуват от своята сексуалност, пари, храна.... ТАКИВА СВОЕОБРАЗНИ ЕНИЧАРИ-СВИНЕ.
« Последна редакция: 11-02-2014, 11:13:27 от Liubo1 » Активен
feliks
Full member
***
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 121


« Отговор #21 -: 11-02-2014, 16:36:28 »

ТОВА Е ЛУДОСТ !!!!!!
Активен
Роми
Full member
***
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 155« Отговор #22 -: 25-02-2014, 12:48:09 »

Докато едни се занимават с виртуално гласуване срещу хомосексуалистки политически агитации,
други се занимават с реално фабрикуване на "меки китки" чрез конкретни практически действия. ухилен

http://www.snews.bg/bg/statiya/6-godishni-deca-se-tresat-ot-pubertet-zaradi-pileshkoto:44502
Активен
Страници: 1 [2]   Нагоре
Изпечатай
Форум Земя назаемОбщи темиСподели, разкажи или просто напишиТема: СРОЧНО, подпиши се срещу доклада на Estrela - срещу секспросвета на бебетата
Отиди на: