Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Сексуално програмиране  (Прочетена 11165 пъти)

klav

 • Young
 • *
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 35
Сексуално програмиране
« -: 20-04-2014, 13:36:44 »

Това е тема която засяга цял свят.Когато прочетох написаното реших да ви споделя това което научих от окултен център селена.

Тъй като навън се води война и то не каква да е, а скрита, неосъзнавана от масата хора, от жизнено значение е да се знае крайната цел на илюминати и средствата, които използват, за да я постигнат. В тази връзка бих желал да споделя с вас една моя лична логика, която години наред вече използвам. (Както знаете, илюминати използват изключително рептилоидния мозък, познат като мозъчния ствол, най-старата част в мозъка, което ги прави страшно предвидими при положение, че долните им три чакри са силно развити за сметка на горните четири).

Та логиката е следната: когато се чудя кое би ми било от помощ за каквото и да било, просто виждам какво се тиражира най-много и кое въобще не се споменава. Винаги избирам последното. Примерите са безброй. За да се пробие цялата тази помия, която се хвърля върху хората, единственото нещо, което е необходимо да се осъзнае е, че това, което е най-важно, ТЕ го изопачават най-много.Нищо не е било по-изопачавано от секса

Най-големият егрегор след този на парите и страха е този на сексуалността. Една от най-големите манипулации се извършва чрез втората, сексуалната чакра, през която се захранват всички нисшо-астрални същности. Ниските вибрации – тези на разврата, порнографията, чисто физическия акт и сношение са новият, изместен фокус от същността на сливането в енергиен план. Защото сексът е само последното, материално проявление на докосването между две души.

Няма как да не е направило впечатление изсипването на самосвали с пари, за да има сексуална пропаганда във всяко едно отношение в този свят. Разбира се основна заслуга за това, както и за повечето злини по този свят, има вина медията, която е неспирен поток от сексуални образи, които програмират съзнанието в необходимата за тях посока. Стрес и секс – първа и втора чакра – мъжът излъчва стрес, жената – привличане и съблазън – и двамата страдат и са използвани, манипулирани като кукли.

Най-голяма е атаката срещу жените чрез всички модни установки и егрегори, които се създават изкуствено с цел създаване на раса от биороботи, развити от корема надолу – не от корема нагоре. Защото това се цели – хора, които да мислят единствено за ядене, пиене, забава, най-новата кола, най-новия модел GSM, най-новата модна дреха, с която ще приличаш на всеки един човек по улицата, най-новия сериал – всичко, което ти помага да бъдеш ходеща батерия, а не човешко същество, такова, каквото е замислено от Създателя.

Илюминати знаят, че ако половете са в хармонични взаимоотношения и разбирателство, това ще генерира енергиен потенциал, който ще унищожи изкуствено поддържаната честотна ограда и ще разкрие един нов свят. Затова те разбили нормалните взаимоотношения между половете – мъжът е бил трансформиран в сегашното си положение чрез постоянен стрес и постоянно поддържане на енергийните честоти в ниските чакри. Или стрес, или в състояние на либидо, подхранвано от поредната изкуствено разголена самка, влязла в програмата – да бъде харесвана и да бъде издигаща се в кариерата чрез шефа.

Жената и женската енергия са били сведени до ниво физическа поддръжка и интерес – робиня на новосформирания егрегор. Блузка до пъпа, разголен кръст, огромни слънчеви очила, закриващи цялото лице, тежък грим, къса пола, изрусена коса, дълбоко деколте и всичките други атрибути? Защо? Нужно ли е това, за да се покаже изначалната женска красота? Това не е нужно никому, освен на кукловодите, които искат да разширят сексуалния център в мозъка на човека и последният да измества работата на другите центрове. Нещо, което реално се върши от години.

Друг един сигурен начини да се контролира човечеството е, като се дисбалансира енергията Кундалини (в йога се представя като заспала змия в областта на първата чакра, която, когато се събуди, активира останалите чакри и се постига най-висшето състояние). По този начин хората нямат достатъчно енергия, за да достигнат до по-висшите нива от своята духовна същност и по този начин да се свържат със своя Висш Аз. Това разбира се би развалило плановете на илюминати.

Цялата медийна пропаганда с изкуствено създадената красота се прави, за да си създадем лошо мнение за самите нас, като по този начин нашата подсъзнателна представа създава обстоятелства, потвърждаващи нашето мнение и това води до един зловещ цикъл, който разбира се силно дисбалансира Кундалини.

Когато се подтискат сексуалните чувства, тази съзидателна енергия се подтиска и става дисбалансирана. (“Не съм достатъчно добър/добра в секса, не ми е достатъчно голям, не са ми достатъчно големи, не се пипай там, долно е, я виж той/тя колко е хубав/а, слаб/а, а ти какъв/каква си грозен/грозна и дебел/а” и други подобни саморазрушителни оценки, които са ни втълпени още от най-ранна възраст и са толкова болезнени, че въобще не ни се занимава с тях, а предпочитаме да се разсеем с нещо, било то алкохол, цигари (силно увреждат шеста и седма чакра), храна, телевизия (променя мозъчните вълни от Бета на Алфа и по този начин имплантирането на мисли е детска игра).

Това се проявява и по други начини: чрез насилие, изнасилвания, ярост, престъпност, войни и депресия. Когато на хората им се позволява и се окуражават да изразяват собствената си уникалност, Кундалини тече балансирано и в хармония, а вътрешният и външен конфликтът просто спират! Хвърлянето на хората във фабрики и офиси, притъпяващи ума, създава предпоставките за вътрешно разочарование и по този начин за външна дисхармония и конфликт, тъй като съзидателната енергия се подтиска.

Но когато подтискането на съзидателната енергия води до престъпност, насилие и дисхармония, какъв е отговорът на обществото? Да наложи още по-стриктни закони и повече ограничения, като по този начин още повече подтиска съзидателната сила и води до повече престъпност, насилие и дисхармония. Когато съзидателната сила се подтиска, тя става разрушителна. Това важи особено по отношение на секса. Когато Кундалини е в хармония, ние сме по-чувствителни и по-будни, любознателни и открити. Тя стимулира способността да се задържа информация.

Съзидателният ни потенциал се извисява. За да премине обаче нагоре и да ни свърже с по-висшите нива на самите нас, Кундалини трябва да мине през втората (центърът на нашата сексуалност. Демонът на тази чакра е вината) и през третата чакра (центърът на нашите емоции. Демонът на тази чакра е срамът).

Това преминаване може да бъде такова масово отричане, страх и негативни емоции, че да подейства като една вибрационна язовирна стена, която да върне Кундалини обратно назад и да създаде много кризисни преживявания в долната част на стомаха, което доста често се проявява като физическа болест. Тези язовирни стени също пречат на мощната Кундалини да активира потенциала на по-високите чакри: сърдечната, гърлената, третото око и коронната, като по този начин прави невъзможна връзката с по-високи духовни измерения на нас самите.

Така ползваме микроскопична част от потенциала си и манипулацията става детска игра. Хората в това състояние (огромното мнозинство) са нито от Земята, нито от Духа, а са на някаква измислена територия. Един от начините, по които това се постига, е чрез секса. Илюминати са създали религиите, както и порнографската индустрия. Тези две на пръв поглед коренно различни системи на вярвания имат една и съща цел – да затворят първата чакра, да дисбалансират втората и третата и да спрат потока на Кундалини, който, ако бъде оставен, ще активира и свърже всички нива в едно ЦЯЛО.

Ефектите върху живота ни, идващи от невежеството ни за секса, са били фундаментална част от нашето страдание. Това е създало един порочен цикъл на страх, вина и омраза. Ето един сценарий, за да се изяснят нещата. Ако даден мъж или жена усеща интуитивен подтик да се сближи с друг човек, освен съпругата/съпруга, партньорката/партньора, той/тя или може да подтисне този подтик, защото се страхува от последствията в едно общество, което не разбира, или може да го направи и да се чувства страшно виновен/виновна, защото на него/нея също им е било втълпено да вярват, че това е много грешно.

И в двата случая техните първи три чакри изпадат във вибрационен смут и потокът на Кундалини се намалява и дисбалансира. Когато партньорката/партньорът разбере за другата връзка, той/тя ще прелива от омраза и тъй като омразата е свързана със сексуалността, неговите/нейните първи три чакри се затварят и дисбалансират Кундалини. Това не само ще окаже влияние върху сексуалността на тримата, но ще ги отслаби емоционално, интелектуално и духовно, тъй като други чакра центрове ще изгубят тяхната мощна връзка с енергията, която ги изстрелва във физическото – Кундалини.

 

И все пак не че тези сексуални връзки са правилни или погрешни, те просто са. Те са част от уникалното пътешествие на учене и преживяване за всички, които участват в тях.

Ако Кундалини се подтиска заради сексуалните подтици, които тя стимулира, това създава една енергийна “война” между Кундалини, която иска да се разгърне, и умът и емоциите на човека, които се опитват да я бутнат назад. Този вибрационен конфликт може да се прояви като една силно дисбалансирана сексуалност, умствена и емоционална дисхармония.

Това, което важи за църквата, важи в пълна степен и за медиите и за порнографската индустрия. За последната смятам, че коментарът е излишен, но все пак искам да кажа истинската й цел: да се превърне сексът в ежедневие, като се прави навсякъде, с всеки, по всяко време и без всякакъв повод. С други думи, както казва Стюърт Суердлоу: “Все едно че е прозяване или кихане”.

Вече програмирани от лостовете на Матрицата, хората искат да бъдат желани с надеждата, че по този начин ще се повиши сексуалната им привлекателност. Така хората започват да разделят на части погледа си. Вместо да гледат на себе си като на едно ЦЯЛО, което започва отвътре и блести навън, те еднообразно преглеждат част по част тялото си, за да определят какво “не е както трябва” и как могат да го поправят с операция, грим, илюзия, дрехи, диети или с комбинации от тези. Когато хората не харесват телата си, те развиват срам, отвращение и се чувстват неудобно, както и се дистанцират емоционално. И ако някой се чувства по този начин облечен, представете си как човекът се чувства съблечен!!!

Това със сигурност изключва възможността човекът да открие истинската същност на сексуалния съюз. С такава нагласа и възприемане на нещата е много по-лесно да се преживее секс “за момента” или защото “е гот”. Да се отиде отвъд това ниво на сексуална активност, означава да се пробият умствени и емоционални блокажи, както и човек да се изправи срещу личните вътрешни огледала. С модел на Съзнанието, при който човек се ненавижда буквално от началото, повечето хора просто не могат да направят това.

Сексът по този начин остава в долните чакри, защото просто е една физическа размяна. Това също подтиска и изкривява Кундалини с всички ефекти, които има върху емоционалното, умственото и духовното развитие на човека. Погрешното използване и манипулацията на секса от тези на пръв поглед коренно различни организации – религиите и медиите – е довело до огромна вина, страх и омраза в нашето отношение към секса и, чрез подтиснатата и дисбалансирана Кундалини, до откъсване от по-висшия умствен и духовен потенциал. С други думи, сексът, използващ само долните чакри, тиражиран от религията и медиите, ще ни държи в умствен и емоционален затвор, докато космическият секс би ни въздигнал до звездите.

Опитите да ни отслабят сексуално дори включват мита и манипулацията, наречени СПИН. Страховитите истории относно СПИН-а са създали огромен страх от секса. Казва ни се, че ХИВ вирусът причинява унищожаването на имунната система, познато като СПИН, и че ХИВ се пренася по полов път. И двете са лъжа!!! ХИВ е слаб вирус и последното нещо, което причинява, е унищожаването на имунната система. Хиляди хора умират от “СПИН”, които нямат вируса ХИВ, а милиони, които имат ХИВ от десет години и повече са си напълно здрави.

Всичките данни са измисляни! Ако умрем (не че това е възможно) от да речем туберкулоза и сме имали ХИВ, се казва, че сме умрели от СПИН. Ако умрем от туберкулоза и нямаме ХИВ, се казва, че сме умрели от туберкулоза. Митовете и лъжите продължават даже и в диагнозите. (Естествено нали цялата традиционна медицина служи на Илюминати. Тук не става въпрос за всички лекари, а за замисъла на самата медицина, макар че огромната част са забравили най-важното от Хипократовата клетва: “НЕ ВРЕДИ!” Тогава, като виждат, че лекарствата не помагат защо ги предписват?! По този начин увековечават системата).

Доктор Робърт Гало, човекът който каза, че ХИВ причинява СПИН, оттогава е бил обвинен в научно лошо държане и срещу двама от бившите му асистенти са били повдигнати криминални обвинения. Гало патентова теста за ХИВ антителата. Обаче те не тестват за ХИВ, а само за антителата, които имунната ни система произвежда, за да се бори с вируса. Причините за СПИН са много – но не и ХИВ. Всичко, което разбива имунната система, причинява СПИН и това включва лекарства за отмора и възстановяване като AZT, които се използваха да се “борят” с ХИВ, вирус който НЕ причинява СПИН. Всичко това е една измама и не може да бъде описано какви поражения е нанесло върху нашето отношение към сексуалността.

Друг “парадокс”, режисиран от илюминати, е че медиите целят да възбудят сексуално зрителите си, докато в същото време им казват, че сексът е нещо скандално и пошло. Това е разделянето на съзнанието на две части, за което беше говорено по-горе. “Това или това, това или това?” Страх, объркване – КОНТРОЛ!

Младите момичета нямат ни най-малка представа какво си причиняват, оголвайки главните си чакри и разхождайки се по улицата, събирайки всички мъжки желания в сърдечния си или коремен център. Пълен енергиен разгром, блокаж и в крайна сметка унищожение на духовната тъкан. От жените, които позират на снимките, е свалена енергийната защита (дрехите са защита), след което техните жизнени сили се изсмукват непрекъснато чрез изображенията им по еротичните плакати, билбордове и филми. Както моделите, така и любителите на подобна продукция се заразяват с ниски астрални същности (ларви или мафлоци), които се хранят от излъчваните сексуални желания и актове на насилие и страдание.

Това води до духовна деградация, безплодие, изхабяване на сексуалната енергия, необходима за зачеване и износване на децата, и като цяло – до израждане на нацията. Само когато жената осъзнае своята решаваща роля в поддържането състоянието на Майката Земя и планетата и когато осъзнае на кого дарява своята женска сила, без да бъде купувана с евтини дрънкулки и фалшиви жестове, само тогава женското природно начало ще бъде в услуга на Създателят и Шестата раса.

И така, за да се държи под контрол събуждащото се по Божия план човечество, то е трябвало да се постави в условията на ниските честоти, а те са тези на ниските чакри – муладхара, свадхистана и манипура. За да се държи човека в тези чакри, в неговото съзнание трябва да има постоянен страх, стрес и желание за секс, тоест програмите за оцеляване при трудни условия, себеобезпечаване – нужда от подслон и енергиен резерв – манипура. Когато енергията на човека е натрупана в тези чакри, той излъчва в спектъра на ниските честоти и представлява много удобна мишена за контрол и манипулация.

За да се промени това, е нужно да се приложи Законът на Двамата – това е закона за Близостта. Той просто излага, че силата на сътворението може да бъде използвана чрез любовна близост с едно друго същество. Чрез тази близост вие цените дълбоката връзка с друг и минавате от единично себеосъзнаване към по-дълбоко познаване, закрила, като се използва свързването на енергията на любов един с един. Законът на Двамата е основан на прилагане на едно съчетано служене на закрила, чрез партньорство на любов и грижа.

Не позволявайте да фабрикуват съзнанието ви! Инак в резултат ще се чудите защо сте зле, кое не е наред и какво трябва да промените. Не е наред светът – това не е наред! Само че не трябва да се опитваме да изменим него, а себе си!
Активен
"Да познаваш другите е мъдрост.
Да познаваш себе си е просветление.
Да управляваш другите изисква сила.
Да управляваш себе си – нужна е мощ."

Дао Дъ Дзин

бате Бино

 • Заместник админ
 • Hero Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 4053
 • дипломиран рекреативен специалист
Re: Сексуално програмиране
« Отговор #1 -: 20-04-2014, 14:26:13 »

klav, виждам че забиваш малко в едно направление, което изобщо не е част от идейната линия на форума. Това е много повече за раздел , какъвто нямаме - "тайни общества, конспирология, геополитика, контрол над съзнанието.." , отколкото за нашият раздел "духовно развитие" . Горните теми се разискват доста успешно в един друг форум - XNETbg.com  Освен това, за да се коментират адекватно,  за тях се изисква малко повече познание  ( каквото, виждам, че ти имаш  :flower: ) но една голяма част тук нямат ( а и май по-добре..) , което ще отприщи пак едни безконечни наддумвания.. аз предлагам да си ги спестим и да огряваме по нашите си теми  :Content_22:
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

klav

 • Young
 • *
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 35
Re: Сексуално програмиране
« Отговор #2 -: 20-04-2014, 15:00:13 »

Разбирам.Няма проблеми :)  :) :) :)
Активен
"Да познаваш другите е мъдрост.
Да познаваш себе си е просветление.
Да управляваш другите изисква сила.
Да управляваш себе си – нужна е мощ."

Дао Дъ Дзин

iskrena

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 1122
Re: Сексуално програмиране
« Отговор #3 -: 21-04-2014, 01:11:47 »

... и да огряваме по нашите си теми  :Content_22:

хахаха, добре казано   tooth
Активен

svetlio17vt1

 • Jr. Member
 • **
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 56
Re: Сексуално програмиране
« Отговор #4 -: 28-11-2015, 03:46:55 »

клав Е много прав но и не спирам да чета за този хив/спин теории за достоверността му..
Първо новите терапии нямат ефектите на АЗТ който е използван преди 25 години.
Второ ако хив статуса зависи от среда,начин на живот и емоционален стрес то защо се раждат бебета с такъв статус?И защо хора водейки природосъобразен живот имат такъв статус?
Трето никой не излиза с достоверно проверена информация от научна среда относно прословутите антитела с които се диагностицира пациент до колко са определящ фактор реално за довеждане на нисък имунитет.
В България все още има живи диагностицирани от най първите..от лична среща в никакъв случай не бих предположил че са такива ако не ми бяха споделили предварително.Също са попадали в графа на силна токсичност от първите терапии преди 25 години.
И ако има или няма такъв вирус и ако причинява или не синдрома то ако  здравословният модел на хранене не помага за отрицателен тест то какво?(малка бележка-човека с хив в България от преди 25 години пие ракийка след вечеря и пуши умерено цигари,а храната никак не е здравословна от високо ниво,докато в същото време друг човек от 15 години с диагноза при строго спазване на диета която включва и гладувания,прочиствания,умерен спорт и никакви кафе цигари алкохол е с постоянно влошаващо се състояние-терапията им е еднаква,годините им са с не малка разлика,предполага се че по младият организъм съответно би трябвало да има по-силни защитни системи а излиза обратното)парадоксите са прекалено много..
В същото време в САЩ има цяло движение от хив позитивни които не желаят да приемат терапия,няма пояснения за особен начин на живот,просто не пият хапчета,като около 10 % ОТ ТЯХ УМИРАТ ВСЯКА ГОДИНА а останалите живеят все едно не са чули диагнозата в привидно добро здраве като под такова се разбира трудоспособност и никаква необичайна подмяна на навици и начин на живот от преди поставената диагноза..
Прекалено много двусмислици съществуват и няма реални фактори които да довеждат до отрицателни резултати при тест за хив.
Знаем,че хив е измислен и че не се свързва със спин,че няма научни доказателства потвърждаващи научно черно на бяло неговото съществуване и т.н. много документални филми,теории на конспирация,илюминати ала решение никой не дава..
е..някои посочват ММС,други Умлинго уаманголоси,трети гладуване,четвърти сребърна вода,пети веганство,шести антипаразитна терапия,седми честотно третиране,осми емоционално освобождение,девети обезкосмяване...десети ..единадесети.и т.н.
малка забележка:Няма нито един превод на излекувани хора лична изповед на Български език....Никой хив позитивен в България не говори за това в Интернет-е,има някакви малки историйки подхвърлени за всяване на паника сред ''новодиагностицираните'' итова е..никакъв практичен опит..никакъв виртуален контакт дори с така наречените достигнали чудо панацея и практически излекувани..
Ето че Чарли Шиин призна публично..и след няколко ден отново по новините че бившите му ще го съдят...отново страх сред серопозитивните да си мълчат и да си пият терапията или набиват последната доза хероин за облекчение или по бърз край.Отново натъртващото манипулиране на медиите че Ти си виновника,серопозитивния,който заразяваш на където ти падне..което не е далече от истината съвсем но пак е с двоиствен смисъл ,в смисъл какво е виновен серопозитивния че партьора не иска кондомче от неудобство или свръхчувствителност,сякаш като кажеш на някого че си серопозитивен ще ти каже даааа...възбуждаш ме още повече и не ме е страх да си легна с теб....или пък репликата преди секс-аиде да не слагаме кондом ама нали си чист? :) като че не си ''чист'' ще кажеш спинозен съм ама да не те е грижа слагаме кондома...но и какво е виновен ''здравият'' че да плаща съзнанието му преди всичко бъдещият риск... и от двете страни е смесена глупостта с незнанието и личната отговорност...единия си казва болен съм ама не мога без секс..другия си казва здрав съм,дано не се разболея ще се доверя пък каквото ще да става...а след време и воина не дай боже да се сдушат в центъра за хив проследяване...а за останалите които са двойки и нямат проблеми с доверието в партньора просто са спокойни и се облекчават от тяхното страдание и/или не знание..
Тогава Кой е прав?Кой е Прав?
И отново няма еднозначно мнение..в единият случай са прави и двамата партньора сами по себе си..в другия са прави отново всеки за себе си..А за зрителя инкогнито остава страхът и недостатъчната информация...а теориите се множат с всеки изминал ден..Абсурдите стигат до там че в Америка например можеш да си намериш дори хапчета преди секс за да не се заразиш със хив...или да започнеш терапия като така си сигурен че хив няма да ти дойде на главата понеже имаш куп контакти и искаш да изтриеш страха от чумата и да си живееш консуматорският и безотговорен живот в сексуална вманиеченост...
И пак ще попитам Кой Е Прав?
Активен
скайпа ми е :) svetlio17vt1
facebook:  https://www.facebook.com/svetlozar.petrov.165

бате Бино

 • Заместник админ
 • Hero Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 4053
 • дипломиран рекреативен специалист
Re: Сексуално програмиране
« Отговор #5 -: 28-11-2015, 13:18:08 »

Светльо, "кой е прав?" е най-лесният въпрос.
САМО ЧЕ , при условие , че си запознат по какви закони се управлява този свят.. ;)
Ако смяташ и ти ( като ДеНиро например :)  ) , че  0.5 % от хората (ултрабогатите) притежават 99% от света само заради честен труд.. , тогава неотговорените въпроси ще стават все повече.. :)
Но ако си запознат, вече знаеш, че такива пари е възможно да се направят  САМО като се КОНТРОЛИРА всяка информация, която би могла да доведе до намаляване на печалбите  ;) 
 И всяка неудобна информация бива заклеймявана като "конспирация"  ;)  Те имат ресурса да го направят
И ГО ПРАВЯТ. Парите , които се отделят за това  са толкова големи, че са способни да купят почти всяка съвест! Затова и науката вече не е наука! Тя е "поръчкова" . "Доказва" винаги това, за което е платено достатъчно добре..
Още по-лошо.. вече няма и правителства!  И не само у нас  :-\ Има  послушни изпълнители на спуснати "отгоре" готови решения. ( прочетете "ГМО - храната като оръжие")
( Излязоха много сериозни книги, цитират се хиляди официални източници ,който иска - сяда , чете , мисли..  :surpris_23: )
  
« Последна редакция: 28-11-2015, 13:49:03 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

бате Бино

 • Заместник админ
 • Hero Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 4053
 • дипломиран рекреативен специалист
Re: Сексуално програмиране
« Отговор #6 -: 28-11-2015, 13:46:24 »

Излезе една много силна книга - "ГМО - Храната като оръжие".
От нея става ясно, защо няма официални научни доказателства за вредността на ГМО.
ОФИЦИАЛНО  ГМОто е безвредно!  tooth
Но ти май не го вярваш, нали  Светльо ?   ;)
Е, същото е с ХИВ, с рака, с безплатната енергия , с "кацането на луната" , с кулите-близнаци.. и т.н.
Подава ни се информацията, която те искат да знаем.  ;)  Но ,ако искаме истината.. тогава търсим информацията, която не искат да стига до нас..
И която придвидливо и предварително е заклеймена с унизителната дума  "конспирация "  ;)
Но все още се намира..
Всеки решава на кого да вярва според ширината на собственият си хоризонт.  
( но това вече не може да се купи или да се наработи - или го имаш, или го нямаш  :surpris_23: )
« Последна редакция: 28-11-2015, 13:52:23 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

svetlio17vt1

 • Jr. Member
 • **
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 56
Re: Сексуално програмиране
« Отговор #7 -: 28-11-2015, 21:22:34 »

Въпросът не е ГМО вредно ли е или не..Храната оръжие ли е или не..Всеки казва истината и в двата случая..защото ако го нямаше едното нямаше да го има и другото?Нали?
Относно хив проблема е че има многобройни излекувани но нито един не отразява помощ на останалите...лесно е да кажеш откажи или вземи терапия..избора е твой..вярата ти никой не може да отнеме..Но ето тук във форума..толкова много хора с високи вибрации по свой избор сядат и помагат с информация актуална,лични експерименти и резултати..относно храната и хранителни режими...но никъде не сяда някой с хов и да каже ето излекувах се..помогна ми това и това..без да посочва имена и каквато и да било лична информация..а в същото време попадки на излекувани от всякакви панацеии..Нима никой от тези не познава интернет?Нима никой не иска да помогне на други в това и подобно състояние.
Как сядат хора болни от рак или множествена склероза и казват своята истина път и опитност..та дори и живи семинари по което...докато при хив всичко е прекалено забулено..Колко излекувани са се изправили да признаят това?1-2-3 макс в цял свят...а това е болест разпространена много повече от други модерни медицински термини за душевен дисбаланс..От рак вече хиляди публично дори говорят за което каква е истината за медицинската намеса и алтернативните варианти..при аутизъм се събират също хиляди и не просто говорят..а допринасят помощта си  към други подобни..а при хив...тъмна индия..през пръсти се говори..аз ако не вярвах в конспирации нямаше да диря нищо дори във форум като този..причините са ясни..просто ме мъчат вътрешни противоречия относно липсата на информация от първи лица..и /или превод на такива извън България.
Активен
скайпа ми е :) svetlio17vt1
facebook:  https://www.facebook.com/svetlozar.petrov.165

бате Бино

 • Заместник админ
 • Hero Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 4053
 • дипломиран рекреативен специалист
Re: Сексуално програмиране
« Отговор #8 -: 28-11-2015, 22:38:09 »

Ти май не искаш да чуваш, приятелю :)
Седни прочети молекулярният биолог проф. Питър Дюзбърг, който още преди повече от 20г доказа ,че това е най-голямата измама в медицината -  че ХИВ има нещо общо със СПИН. Ти сам си подочул  - хив е вирус, който никой никога не е изолирал ! (Гало наскоро си призна с половин уста)
 И за какво лечение говорим от вирус, който никой никога не е откривал , не е и заснемал  :surpris_23:  Тоест - такъв вирус на практика НЯМА.
Как да се "излекуваш" от вирус, който нямаш?  tooth
А СПИН го има принципно - това е най-обикновен СРИВ на имунната система, предизвикан от една камара фактори.
Дюзбърг даде показателен пример: Имаш пневмония. Отиваш на лекар. Тестват те за ХИВ  и
1. Ако имаш само пневмония - значи болен си от пневмония.
 2. Ако имаш пневмония + ХИВ - значи болен си от СПИН
Това е .
 :surpris_23: :surpris_23:
 tooth tooth

Пак ти намеквам, има неща, които не можеш да изследваш фрагментарно , или "на парче" , както се казва.
Трябва ти по-широк фокус, който  отговаря всякакви въпросителни , запълва всякакви празноти, нарежда всякакви пъзели ..  :Content_22:
« Последна редакция: 28-11-2015, 22:43:56 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

svetlio17vt1

 • Jr. Member
 • **
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 56
Re: Сексуално програмиране
« Отговор #9 -: 29-11-2015, 01:36:10 »

Абсолютно съм съгласен Бате Бино..не протестирам върхо вече реалното и широкият спектър на доказателства каквито не липсват.
Но в този смисъл за да е правдоподобно всичко изказано и изписано..то..би следвало един висук имунитет да не може да се срине при качествена храна,нужните спокойствие,сън,почивка.И един организъм в добро привидно състояние диагностицирано с хив по тази логика няма как да достигне състояние спин ако имунитета се задържи на високо ниво..Въпроса е как да се задържи високо ниво?Защото има диагностицирани които се отдават на макс на богат хранителен режим и сведени до минимум външни вреди и въпреки това имунитета им се разпада..като се има впредвид че терапия не присъства..поне докато имунитета не достигне критичните долни граници..Макар да съм видял и човек с 0% левкоцити а трудоспособен и привидно здрав...но от медицинска гледна точка-мъртъв или на конци висящ в пропастта..Как е възможно?
Активен
скайпа ми е :) svetlio17vt1
facebook:  https://www.facebook.com/svetlozar.petrov.165

бате Бино

 • Заместник админ
 • Hero Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 4053
 • дипломиран рекреативен специалист
Re: Сексуално програмиране
« Отговор #10 -: 29-11-2015, 08:53:03 »

Ами, Светльо, след като такъв вирус няма, то тогава и тестовете за ХИВ не показват абсолютно нищо.
И съответно няма смисъл да се търси причинно-следствена връзка м-у ХИВ  и здравният статус на пациента в бъдеще.
Има още хиляди вируси  и бацили, които биха могли да бъдат причина за един отслабен организъм.

В микробиологията отдавна се знае за "кръстосани реакции"  - когато изолираните антитела се отнасят  за съвсем друг бактерий. Напр- правиш кръвен тест за хламидии, той излиза положителен и лекуващият ти лекар набързо ти изписва лекарство за хламидии, а то всъщност имаш псевдомонас или клебсиела..
Затова и тези тестове ( серологичните) вече не се считат за достоверни. Достоверни са тестовете , откриващи самият причинител, а не антителата , които организмът изработва срещу него.
Но тъй като ХИВ все още не е открит, то и затова тестовете за ХИВ "откриват"   Бог знае какво друго, но не и ХИВ..   tooth  ( например голяма част от бременните жени дават положителен  ХИВ , а като родят - ХИВ изчезва някъде..  tooth)
« Последна редакция: 29-11-2015, 09:05:52 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

svetlio17vt1

 • Jr. Member
 • **
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 56
Re: Сексуално програмиране
« Отговор #11 -: 29-11-2015, 21:53:22 »

Бременните правят тест и когато е положителен се прави друг тест който се твърди че се свързва с рибонуклеиновата киселина на вируса..Първи тест за Хив може винаги да излезе положителен..той се прави като ефтина алтернатива...и за да се потвърди достоверността му се прави втори в националната лаборатория в София.Само един е в България . И по принцип се прави веднъж..за потвърждение..и веднъж за вирусен товар..на запад вирусен товар се прави почти задължително..а в България само при спеешен момент..в България се разчита на ЧД 4 клетките..с което преценяват терапия да почваш ли..вече я препоръчват до колкото знам моментално вече..докато на запад вирусен товар се прави винаги почти..като за вирусният товар също има няколко варианта..единият от които е най-точен но и ужасно скъп....за това и не се прави на всеки и много рядко..
От друга страна една майка със хив статус привидно здрава със кръвни тестове е ок..Ражда примерно и прехвърля на детето..то започва да се влушава и съответно му слагат терапия..в България терапия не се дава на всеки.Само по желание..защото болните се множат а държавата не се знае до колко ще отпуска пари..
Съгласен съм че проблема може да е друг и не го лекуват за конкретен проблем а за спин и това води до бъдещите последствия...Аз не защитавам приетата теория за спин...Но не мога да разбера след като има толкова много хора от рак които се излекуват по различни начини и споделят което..а при хив/спин .....никой излекуван активно не подкрепя други...и това е факт..всичко в нета са някой някъде казал..нищо от първо лице..факт е че човек със хив не за дълго започва влошаване на здравето..при положение че полага всички усилия..познавам такъв мъж и шапка му свалям..но уви..може би забавяне да..но болести го почват...а именно обикновените приети при спин..
Просто ми се иска да му помогна..щото почне ли го отчаяние лошото тогава почва..а като ми споделя докторите как се отнасят ми идва да хвана брадва..няма такова безобразие..
Активен
скайпа ми е :) svetlio17vt1
facebook:  https://www.facebook.com/svetlozar.petrov.165

svetlio17vt1

 • Jr. Member
 • **
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 56
Re: Сексуално програмиране
« Отговор #12 -: 30-11-2015, 00:59:52 »

http://www.germannewmedicine.ca/documents/Virus%20Mania%20Transcript-bg.pdf
С този документ си отговорих ясно на повечето въпроси..едвам го намерих :) но е ценно!
Активен
скайпа ми е :) svetlio17vt1
facebook:  https://www.facebook.com/svetlozar.petrov.165

бате Бино

 • Заместник админ
 • Hero Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 4053
 • дипломиран рекреативен специалист
Re: Сексуално програмиране
« Отговор #13 -: 30-11-2015, 10:31:45 »

Ценно ,Светльо! Виждаш ли , няма разминавания с това , което и аз бях написал  :)
( по отношение на ХИВ и диагностиката на бацилите )

Но по отношение на имунната система  - не се предоверявай на когото и да е :)
Защо?
Защото е извънредно сложно и за момента не е изяснено категорично какво точно се случва..
Но най-важното е , че май чак толкова не е важно да се знае ТЕОРЕТИЧЕСКИ как стоят нещата :)
Много по-важното е , че ПРАКТИЧЕСКИ отдавна вече всичко е изяснено и има тонове информация  - какво трябва да се прави  за да си здрав и как да се излекуваш ако си болен.  
Просто е като боб - колкото по-далеч от природата живеем - толкова по-болни сме.
   Но иначе търсим причината да сме болни.. Върви я търси сред хилядата вредни въздействия, които са около нас  и кое точно от тях се е оказало най-вредно лично за нас :)
 
« Последна редакция: 30-11-2015, 10:53:25 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

миа

 • Sr. Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 201
Re: Сексуално програмиране
« Отговор #14 -: 30-11-2015, 11:29:32 »

http://www.germannewmedicine.ca/documents/Virus%20Mania%20Transcript-bg.pdf
С този документ си отговорих ясно на повечето въпроси..едвам го намерих :) но е ценно!

Наскоро и аз попаднах на подобен материал, в който се казва, че:
"Клод Бернар, Френски лекар от края на 19ти век, твърди, че вътрешната среда, състоянието на човека, е критичен фактор за здравето и болестта, но теориите за вирусите на Луи Пастьор твъри, че външната атака е по важна от почвата или климата, при които се развива болестта. Вниманието се измества от състоянието на организма към атакуващия патоген, от човека към болестта. Именно тази промяна характеризира западната медицина, независимо от факта, че на смъртното си ложе Пастьор признал, че Бернар може би е прав."
Активен
Тайната на здравотворният живот се крие в хармонията между дух, тяло и разум.

DeNiro

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 649
Re: Сексуално програмиране
« Отговор #15 -: 30-11-2015, 13:20:03 »

Светльо, ти наистина ли вярваш, че има лекарствен метод за лечение на СПИН, РАК и т.н. и че някой го знае, но просто не иска да го сподели. Убеден съм, че дори най-големият злодей на този свят не би постъпил по толкова егоистичен начин и вместо да помогне на останалите страдащи, осъзнаващ през какво е преминал и през какво те преминават, ще се покрие навместо това от света. Убеден съм, че никой не афишира с името и успехите си в тази насока пред обществото, просто защото такъв универсален, действащ на 100% лекарствен  метод, просто няма. За мен лично всичко опира до това да искаш да оздравееш и да си повярваш, че ВЕЧЕ оздравяваш. Тоест, всичко е в нагласата.
 Основният проблем е, че медицината е превърнала лечението, по-скоро здравословните проблеми и съответно нещастието на хората в бизнес. Медицината казва: ти си болен, а заболяването ти се лекува само по нашият начин(с пари) или съответно "не се лекува, но ние сме единственият шанс да продължим на максимум живота(агонията)ти. Поставяйки диагноза, лекарите поставят на практика присъда, защото разумът на съвременният човек дотолкова е промит и наплашен от наука, медицина, медии, разкази на очевидци, статистка и т.н., че той знае, всъщност той е повече от убеден, че друг метод освен техният няма и приема присъдата си, макар и с неохота. Но това е груба грешка, защото докато вярва в присъдата си, умът му не действа в посоката "Аз оздравявам" а по-скоро в обратното"Аз съм болен, аз се влошавам, защото болестта ми е нелечима". Дори и лечението не променя тази насока, защото болния е програмиран от медии, книги, вестници, списания, че болестта му не се лекува(в случаите на СПИН, повечето форми на рак и т.н.), въпреки лечението. Факт е, че физическото тяло се подчинява на ефирното и доказателствата за това са безкрайно много. На практика се получава, че човек е болен, докато вярва, че е болен. Всичко това е само в полза на медицината, защото, докато човек е болен, той не спира да прави опити да се лекува, като по този начин продължава да сипва брашно в мелницата на медицината или ако трябва да перефразирам бих използвал думите "масло в огъня на собственото си неблагополучие".
Аз лично не вярвам, че е възможно която и да е болест да вирее в човек, който иска да оздравее и същевременно, вярва в оздравителният си процес!Разковничето се крие именно в това да вярваш в оздравителният, а не в болестотворният ефект на болестите! Разбира се някой би ме опонирал, че човек няма да оздравее, докато не промени хранителните си и останалите вредни навици в каквото и ще да вярва. Разбира се, че и това е така, но нали желанието за здраве включва и желанието за природосъобразен начин на живот. Тоест, човек уважаващ здравето си, няма как да не уважава и навиците си. Отново изтъквам, че за мен всичко опира до желанието и до вярата. Много е важно да си повярва човек и това важи за желанието му за благополучие във всеки един житейски аспект. Здравето, парите, любовта...всички те са в изобилие при хората, които вярват в тях, които се стремят да ги получат. Разбира се не е важно, човек да е заклет орторексик за да е здрав, по-скоро се наблюдава обратното, защото в крайна сметка, човешкото тяло не търпи криворазбрани вмешателства, каквито за мен са повечето от зелените идеи, но със сигурност за да е здрав, на първо място, човек трябва да вярва, че е здрав и стабилен, като тяло, като личност, като цяло!
Всичко опира до правилното програмиране на вярата и съзнанието. Кажи ми например, при положение, че СПИН не се лекува(според науката, медиите, потърпевшите и медицината) с какво постоянната обремененост на съзнанието на твоят приятел с болестта му, ще му помогне!? С абсолютно нищо, драги ми Светльо. От друга страна, вреди ли му тази обремененост при положение, че пак казвам, физическото тяло се подчинява на програмираното съзнание, програмирано на практика по грешен начин?!
 Какво означава СПИН Светльо?! Този синдром, доколко е непроменим и непоклатим, при положение, че всичко в природата се променя във всеки даден момент от настоящето?! Какво значи "настояще"?! Нима докато изговаряме тази дума, настоящият момент вече не е отлетял, тоест отминал в миналото?! Нима СПИН е изключение от цялата природа, нещо по-велико от нея?! Какво би попречило на твоят приятел да повярва, че неговото излекуване започва, точно в този момент, да захвърли всчки негативни мисли и да започне да живее в настоящето и с надеждата за светлото си бъдеще, вместо със страховете от миналото си?! Какво би му попречило да замени страховете с надеждата и болестта със здраве още от този момент?! Какво би му попречило, още утре да повярва, че е с 1% по здрав в сравнение с вчерашният ден, да излезне навън със самочувствието и гордата стъпка на човека, заслужаваш само най-хубавото от живота. Ако аз бях на мястото на твоят приятел, бих предприел точно тази стратегия и за себе си съм повече от убеден, че положителните резултати не биха закъснели!
С пожелания за прекрасни случвания
Активен

svetlio17vt1

 • Jr. Member
 • **
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 56
Re: Сексуално програмиране
« Отговор #16 -: 01-12-2015, 03:51:39 »

В пряк контакт с хора и парадоксалното им отношение и резултат ме срина със земята в един бляскъв момент когато повярвах че храната може да лекува!Това е така до известен смисъл но не е точно като термин.
От каквато и гледна точка да погледнеш не може един човек на преклонна възраст да изяде гаден ефтин химичен шоколад 5 минути преди основно обедно пържено месо яйца и няква панировка и бира ...и да е със перфектни здравни показатели(това е системно естествено хранене за този човек)..а друг да приема прочистващи програми,по-качествена храна,регулиряно хранене,добавки и т.н. и да се сблъсква с проблем след проблем-къде по често къде рядко но факт.=само давам пример!!!
Това ме подведе на мисълта че разделените на системи части на нашият биологичен организъм и тяхното отделно третиране като отделни системи от органи жлези нерви сухожилия лимфи костна и т.н. приети за отделни системи нуждаещи се от специфично третиране според приетата медицина,а вече и масово манипулирано и с алтернативната медицина-пример-добавка спирулина-подсилва имунитета..Да,спирулината ще помогне но не на имунитета а на общото здравословно състояние,защото имунитета не съществува самостоятелно в нашият организъм.Някои казват-приета веднъж тя ще ни подсили имунитета...не е така..тя ще премине през устата,ще се смеси със слюнката,после със стомашния сок,стомаха,червата,кръвта и чак тогава ще се насочи там където ще е нужна,но от части,други ще отидят на друго място,тт.е. където я преразпредели организма ни...Приели сме че имунитета включва определени органи едва ли не без които не можем да оцелеем.Защото ако от имунитета зависи идеалното здраве хора без щитовидна жлеза ще са болни постоянно..Хора без жлъчка ще са болни постоянно..Видях човек с тотално разбита имунна системо по приетите критерий на медицината-но той работеше,ходеше,ядеше,акаше,пишкаше,не пиеше хапчета и ако не знаеше тази малка подробност черно на бяло...и на ум не би ти минало..Ако има имунна система този човек на практика е мъртъв..Но реално не..дори напротив..нищо във нормалните му външни функции не беше нарушено-мнение на доктори-изключение без обяснение.(малка справка-човек на 57 годишна възраст).
Имунната система не е това което си мислим че е .Поне моето разбиране вече е такова.Функцията на емоционално освобождение играе роля в това...Дали чрез ТЕС,дали чрез йога,аюрведа,глад,диета и какво ли не ще избереш,ако ти носиш тежестта на емоционална тежест не можеш да си помогнеш.Храната не може да те излекува.Може да спомогне оздравителен процес на симптомите на емоционална тежест само и единствено при условие че ти си се погрижил съзнателно или не първо за емоционалното си състояние.Все по-често осъзнавам това в отношенията си с различни хора-вегани,вегетарианци,плодоядци и привърженици на стандартното прието хранене.Само тези които усещам като емоционално освободени индивиди са точно тези които дори да имат някакви симптоми на нещо си то ги преминават толкова леко че дори не обръщат внимание..Болестта е състояние на енергиино ниво...и едва тогава преминава в другите нива докато стигне физически симптом..личен пример...згащиха ме и ми откраднаха портфейла...паник ужаса бързо премина..но не позволих да си отиде като го подтиснах с неподходяща храна-ефекта не закъсня-внезапен паничен страх при определени обстоятелства напомнящи случката,Напълняване с няколко килограма!!едва когато му обърнах внимание в мисловен процес и го освободих съзнателно в случая от мен,и физиологичните нужди се промениха..Храната е само един от факторите за лекуване,задължително се съчетава с други,подхранвайки жизнената сила в човека.А жизнената сила е тази която може да те излекува.Храната сама по себе си е външен фактор.За това в древните опанишади казват-''Каквото и да правиш,както и да го правиш,Ако любов нямаш нищо не си!'' а не е ли това жизнената сила в нас която подсилваме или подтискаме?
Какво е имунитета тогава?-Ако една роза имаш в саксия цъфнала,със прекрасни листенца.Едно листенце го хваща ''болест'.В най лошият вариант ще го напръскаш,ще подтиснеш процеса.В най-добрият ще го подсилиш от корените.Ако направиш и двете-то жизнената сила ще се завърти и излекува.Тогава има ли отделни системи?Коя система на розата ще засегнеш конкретно за да се оправи или ще въздействаш на цялото растение?Самият ритуал е изцелителен още в мислите ти-ти предварително съзнато или не задействаш честота да живее или не..след което приемаш мерки..от първоначалната мисъл зависи бъдещият резултат.пример:Баба ми харесваше едно цвете ама го пося на място където после не и пасваше някак..И цветето не вървеше...премести го с един метър на подходящото според нея място и тръгна да цъфти като полудяло..Всичко е в главата!и от там трябва да тръгне за да се прояви ,помагайки си за общо укрепване.Аз не харесвам идеята да се третират така наречените системи отделно.Само цялостно подпомагане,като първо от тежестта на липсата на положителни емоции се погрижим а след това на физиологично ниво с външни фактори.И конкретно насочена мисъл за благодарност(отдаване) и благодарност(приемане) за посланието с което да израстваме на ментално съзнаване!
Активен
скайпа ми е :) svetlio17vt1
facebook:  https://www.facebook.com/svetlozar.petrov.165

Тихия

 • Hero Member
 • *****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 740
 • Болката е неизбежна. Страданието - по желание.
Re: Сексуално програмиране
« Отговор #17 -: 01-12-2015, 07:50:33 »

А толкова се надявах в тази тема да стане дума за секс, това онова...
Активен
Да виждаш е събитие на съзнанието, а не зрителна реакция.

бате Бино

 • Заместник админ
 • Hero Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 4053
 • дипломиран рекреативен специалист
Re: Сексуално програмиране
« Отговор #18 -: 01-12-2015, 11:14:44 »

Светльо, прави добро впечатление , че си падаш по задълбочени изследвания. Употребил си обаче термини, чието значение за мен лично не е много ясно. ( предполагам и за другите) Би ли уточнил какво значи според теб:

1. "Емоционална тежест"
2. "емоционално освободени индивиди"

, като дадеш и примери кога се наблюдават и как можем да ги разпознаем.  :surpris_23:
Ето , например - "емоционално освободен индивид" . Какво означава ?  - "освободен С емоция"?  :surpris_23:
( от какво са го освободили?)
или "освободен ОТ емоция" ?  :surpris_23:  тоест - лишен от емоция?  :surpris_23:  "човек без емоции" ли означава?
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

svetlio17vt1

 • Jr. Member
 • **
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 56
Re: Сексуално програмиране
« Отговор #19 -: 01-12-2015, 15:07:29 »

Най простичко казано-освободен емоционално-здрав организъм,който не се идентифицира с какво да е заболяване.
Емоционална тежест-болест,съпътствана с тежки симптоми.
Емоционално освободен без емоционална тежест е такъв индивид,който не си поставя граници в съзнанието,който няма решетки които да го ограничават в нещо.Решетка-например:аз съм бременна жена..и видиш ли почвам под път и над път само бременни да виждам.Поставям решетка и съсредоточавам внимание върху мисъл която не ми излиза от главата.А преди да съм забременяла пак виждам бременни ама по рядко и не обръщам особено внимание.'':Копувам си кола Голф 4...и видиш ли изведнъж почвам само Голф 4 да виждам по пътя,в квартала,около дома си..'' Това е от закона на привличането,ние постоянно си слагаме решетки и ако ги оставяме да си стоят ни се набива в съзнанието като трън дадено нещо.Казват ти че си болен..и видиш ли само болни почваш да виждаш..тези решетки не са лоши..но не са и добри...Да си емоционално освободен според мен за мен самият означава да си намерил баланса между тях..Не да слагаш нови решетки или да се бориш с тях...а да балансираш тяхното въздействие върху теб самия..Така ти си емоционален човек ...но не се мяташ в крайностите-хептен да не ти пука или да си прекалено податлив на емоции.А между тези две.Научните изследователи говорят за най малките частици-квантите и ролята на ''наблюдателя''..Когато наблюдаваш нещо то дава един резултат а когато не друг..експериментирано е с едни електрони мисля че бяха..не съм физик...друг пример е Ин и Ян...не може в света такъв какъвто го познаваме да съществува само едното..но именно баланса между двете..Техники за емоционална освободеност са точно тези техники чрез които човек балансира своето съзнание на емоционално ниво...друг пример експеримента с растения под детектор на лъжата..когато емоциите са в синхрон то просто си изпълява функциите,но при обратното то реагира..И това е доказано..Зигмунд Фройд ... таткото на новото време за разбиране на голяма част от съзнанието-психиката на човека..има мноого материали филми в нета..
С две думи емоционално освободен човек е този който е балансирал своите ''три доши''както казва аюрведа..
А дори да има симптоматика на кое да е заболяване просто потърпевшия запазва спокойствие на душата и изчаква тя да отмине..както отминава буря например..Дънов също казва..няма болести..има дисбаланс в организма..конфликт в душата..всичко започва от емоцията..от там нататък и всичко останало..
Т.е. погрижи се за емоционалното ти дисбалансиране,после за физическото си тяло.Едва тогава ще се радваш на ''здраве'' . Друг пример-някои започват да стават вегетарианци щото видиш ли било модерно или някоя ''прищявка'' например гладка кожа и подмладяване им се е видяло доста съблазнително..Ама не минава време и това започва да им вреди-вечните дискусии за и против вегетарианството..Не можеш да имаш проблеми ако си месояд,вегетарианец,веган  и т.н. и т.н. ако нямаш емоционален конфликт.. Пример-известни нутриционисти казват не след дълго че на веганите им липсва нещо и трябва да си го набавят с незнам си какво..докато други вегани живеят десетки години и нищо не им липсва...всичко е до съзнателно осъзнаване.От там започва. Съзнателно осъзнаване е това поведение в което ''решетките'' не се явяват фактор..не се явяват преграда.а просто някаква паралелна реалност която е част от нас самите.която става реална едва тогава когато и обърнем внимание-казвам че съм болен и втълпявам си го и видиш ли разболявам се..Ти ставаш плодояд например защото си намираш причина-създаваш решетката това ми носи здраве и мир.В момента когато помиришеш нещо вкусно от старият си живот и започваш да се колебаеш искам ли да си опитам или не..Ако го опиташ правиш избор който ако е против волята ти ще ти навреди.може да те заболи стомах например.ако е по волята ти просто ще премине и толкова..Няма емоционален конфликт няма и следствие от проблематичен характер на физическо и психично ниво..Това е..Толкова просто ...но никак не е лесно :)
Активен
скайпа ми е :) svetlio17vt1
facebook:  https://www.facebook.com/svetlozar.petrov.165
 

Страницата е създадена за 0.089 секунди с 24 запитвания.