Начало   Помощ Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
Изпечатай
Автор Тема: ЯБЪЛКОВО БРАШНО  (Прочетена 6193 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
BIBI
Young
*
Неактивен Неактивен

Пол: Жена
Публикации: 43


« -: 28-11-2009, 19:40:26 »

Здравейте.
Днес си купих ябълково брашно, обаче не зная как да го ползвам. Моля някой да подскаже нещичко.
Активен
vladi
Sr. Member
****
Неактивен Неактивен

Пол: Жена
Публикации: 486



« Отговор #1 -: 30-11-2009, 14:48:01 »

Ами не знам рецепти.  Smiley
Бих добавила към разни плодови кремове, в пълнежа на сладкиши (торти), в блата на тортата (малко, за да не стане ронлив), към бисквити.

Има ли информация за хранителната му стойност? Пропускаме ли нещо ценно?  Smiley
Активен

Даниела
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1580



« Отговор #2 -: 30-11-2009, 14:58:45 »

Биби, нещо като царевичното брашно ли е  :Smiley Ъъъ? с царевичното правя питки- една част царевично, две части пълнозърнесто...може да пробваш да замениш с ябълковото  амии... знам ли
Активен
Maya
Young
*
Неактивен Неактивен

Пол: Жена
Публикации: 19



« Отговор #3 -: 26-02-2010, 01:09:37 »

Ябълковото брашно са просто ябълки на прах Smiley
Няма функциите на царевичното или пшеничното брашно.

Аз си правя много вкусен десерт като пасирам банан, сусамов тахан, ябълково брашно и вода. Получава се много приятно кремче.

Поздрави Smiley
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Изпечатай
Отиди на: