Начало   Помощ Вход Регистрация  
Страници: 1 [2]   Надолу
Изпечатай
Автор Тема: Част от лекция на Петър Дънов  (Прочетена 6228 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
DeNiro
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 649


« Отговор #20 -: 24-04-2015, 10:57:32 »

Права си Елия, нека всеки сам си носи последствията. Съжалявам, че говоря с такъв тон за "божиите" служители. Просто за мен комерсиализация и вяра са две несъвместими неща, а религиите ги смесват постоянно. Радвам се, че баща ти се е излекувал.
Поздрави
Активен
бате Бино
Заместник админ
Hero Member
****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 3975


дипломиран рекреативен специалист


« Отговор #21 -: 24-04-2015, 11:03:08 »

"Това ли е примерът, който дават на обществото? "

За запознатите отговорът е  прост като боб, ДеНиро .  намигам
+ мъничко пипе ..  и всичко се обяснява като бял ден.  слънце

Срещу християнството се води борба отдавна! А срещу православието - тя е още по-свирепа! (Збигнев Бжежински заяви през 1991 г.: „След комунизма нашият най-голям враг е Православието“   намигам)
Най-лесният и евтиният начин е именно този, който се и използва - да се оставят на мира и на показ служители, които със своя морален облик сами да отблъскват не от себе си , а от ИДЕЯТА , от вярата! намигам намигам намигам )   Защото се знае, че хората реагират ЕМОЦИОНАЛНО, а не РАЦИОНАЛНО..  намигам намигам
Затова в църквата гъмжи от извратеняци, педофили и всякаква гнусна паплач! Не е случайно..  намигам намигам
Оставени са за да дискредитират самата доктрина!

Ще отидеш ли при диетолог, който е 150 кг, мирише на пот и на лошо и кожата му е цялата в петна и брадавици?  амии... знам ли ухилен ухилен
 
Методът е универсален! Същото е и с партия "Атака" например.
  За идеите на Атака не говорим , за едни са добри , за други - не , но лидерът определено е неподходящ!.. Дали ако човек като Стефан Данаилов беше лидер на Атака , тя щеше да има 3 % ? намигам , даже Бойко ако беше, щеше да докара поне 25 %  намигам
 А сега Сидерчо го търпят ( знае се кои   намигам) за да дискредитира самата идея. Хората го мразят, без дори да имат представа от неговата парламентарна работа.. Като ги питам - Знаете ли какви проектозакони внася неговата група за обсъждане в парламента?  амии... знам ли амии... знам ли Нямат и хабер !  ухилен  
 
Защото реагират ЕМОЦИОНАЛНО на ЛИЧНОСТТА Сидеров, а не рационално - на доктрината "атака"..

 Ако се бяха поинтересували , щяха да научат, че Сидеров се мъчи да прокара именно тези закони и поправки, които самите те, обикновените хорра,  считат за належащи, само че ги очакват от другите партии  с лъснати и захаросани лидери, които знаят как да ги забаламосат намигам  ухилен ухилен
( Но поне е жив де..  ухилен ухилен Защото ако беше от типа на Алиенде, ЧеГевара, Квашневски, Йорг Хайдер, Чавес, Кадафи, Кастро и мн. други, щеше да го сполети и тяхната съдба. Е, Кастро устоя..637 атентата !  ухилен ухилен може би защото е вярвал в Бог  ?  амии... знам ли амии... знам ли )
« Последна редакция: 24-04-2015, 11:24:31 от бате Бино » Активен

Болницата беше прочута със своите готвачи.
Elia
Sr. Member
****
Неактивен Неактивен

Публикации: 494


« Отговор #22 -: 24-04-2015, 12:11:16 »

Де Ниро,
истинската православна вяра няма нищо общо с действията и мисленето на някои служители в църквата - свещенници, клисарки и т.н.Ако човек прочете творенията на Св.Василий Велики, на Св. Теофан Затворник и на много други сам ще види, че те са били наистина много надарени и святи хора.Ето един пример - една жена отишла при Св. Серафим Вирицки / ученик на Св. Серафим Саровски, който повтаря неговия подвиг - 3 години се моли за съдбата на Русия / и го пита как да си намери работа.Той я благославя и и казва да си подаде документите за кондуктор на автобус.Но всяка вечер след работа да направи толкова поклона, колкото билета е продала.Казва и ,че тези поклони са за да благодари на Бога, че и е дал работа и не я е оставил без хляб и за да благодари на всички хора, които са купили от нея билет и са и осигурили прехраната.Ето ти пример за истински свят, угоден на Бога живот - с вяра и на дело.
Активен
iskrena
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1122


« Отговор #23 -: 24-04-2015, 17:27:24 »

Петър Дънов, от канара / името "Петър" значи "канара"/, каквато е бил призован от Бога да бъде, определено се е превърнал в ДЪНО - на отсъплението от живата вяра в  Истинния и Жив БОГ!
ДЪНО, превърнало се в блато, вонящо и тровещо все още....

който иска да вярва глупостите му, да вярва.
наред с глупостите може да има и истини, но аз предпочитам да ги науча от чист източник.
всеки сам си решава!
Активен
iskrena
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Публикации: 1122


« Отговор #24 -: 24-04-2015, 17:34:44 »


Извършил е безброй добрини за своята и моя Родина. Например главната причина за отмяната на царската заповед за депортиране на евреите е бил той, неговите устни препоръки и настоявания.


не знам колко безбройни са добрините му, но ако е направил това за евреите наистина / не бях чувала, че го е направил / то, това наистина е нещо добро, макар да не знам какъв е мотивът, стоящ зад това.
Активен
mike76
Young
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 21


« Отговор #25 -: 24-04-2015, 22:50:46 »

Вярно е Дънов спасява евреите,царя веднага подписва указ за депортация на евреите.Цар Борис имал адютант,които му служел като свръзка с учителя,та този адютант като разбрал ,че царя е подписал указа хукнал да търси Дънов,успял да го намери и му разказак какво се е случило у му казал ,че царя се е скрил и не го знаят каде е.Учителят го изслушал и му казал,че царя се е покрил в Кричим,заръчал на адютанта да иде при него и да му каже,че ако депортира и един евреин няма да остане и помен от рода му.Адютанта отива в Кричим кадето намира царя и му предава казаното от учителя,тогава царя пребледнял и скъсал указа,така че Дънов е истинския спасител на евреите,това естествено не го пише в учебниците.
Активен
papa64
Jr. Member
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 62


« Отговор #26 -: 04-05-2015, 20:16:44 »

Петър Дънов, от канара / името "Петър" значи "канара"/, каквато е бил призован от Бога да бъде, определено се е превърнал в ДЪНО - на отсъплението от живата вяра в  Истинния и Жив БОГ!
ДЪНО, превърнало се в блато, вонящо и тровещо все още....

който иска да вярва глупостите му, да вярва.
наред с глупостите може да има и истини, но аз предпочитам да ги науча от чист източник.
всеки сам си решава!
                                   Tам горе има един Бог. Когато Той праща на земята Исус, Мойсей, Мохамед и другите като тях, не им нарежда да създават религии, а да донесат учение на хората, което да ги учи и направлява към Бог.
Активен
Страници: 1 [2]   Нагоре
Изпечатай
Отиди на: