На 53г. В момента за 3-ти път правя 7 дневно гладуване. След първото се чувствах много добре. След второто ми се оправи кръвното и спрях лекарствата.. Основната цел на гладуването ми е повишаване на регенерацията на клетките, тъй като имам коксартроза износване на хрущялната тъкан на тазобедрените стави.
В момента ми е 4-ти ден от гладуването. За сега го правя водно и довечера мисля да ходя да плувам. Някой има ли опит относно лечение на стави и регенериране на ставна тъкан??
Здравей
Имам опит с болки в колената и тазобедрените стави. На 56 г съм и правя сухо гладуване от 2години. Претоварих ставите с клекове с щанга и ходене, а може да им е дошло времето. Няма значение. Тъй като на лекари не ходя не знам каква ми е диагнозата.Почнаха първо колената- болки нощно време и при клякане. После и тазобедрените стави. Болки нощно време. Кофти. Май и заради тях почнах сухия глад. Първо правих по три дена. Болките минаваха за около месец и пак се почваше. Така три четири пъти по три дена. Януари 2015 изкарах 7 дена на сух глад. След това забравих че ме е боляло нещо. Иначе всяка седмица един ден съм на сух глад. През два три месеца по три дена.