Начало   Помощ Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
Изпечатай
Автор Тема: Вакумни блендери / vacuum blenders /  (Прочетена 607 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Spinach
Jr. Member
**
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 87



« -: 08-12-2017, 16:23:03 »

За тази техника обесняват, че запазва повече от качествата на продуктите както и увеличава трайността им.

На мен ми звучи логично да се запазва смутито за по - дълго време затова при възможност бих пробвал.

Моята класация е следната:

1. Kuvings SV - 500 , към момента това е единственият модел който изглежда, че ще работи добре в ежедневието.
+ Мощен, практичен
++ Тих 
- Цената му за Бг вероятно ще надхвърли 1000 лв.   


2. Dynapro DPS-1050,  просто обикновен, мощен блендер със специална капачка , която позволява с помоща на ръчна или помпа на батерия да изтегля въздуха от каната

+ Много мощен, широк и с голям капацитет, здрави части , които вероятно лесно ще могат да се подменят.
- Тези помпи ще ти отнемат по минута - две ( поне ) на кана, което в ежедневието ще е досадно.
- Цената ще надвиши 1000лв в Бг.

3. Tescom TMV150SEA, до колкото знам, тази японска компания започват първи да произвеждат такива блендери ( още преди 5 години )

+ изглежда надежден със добра вакумна технология
+ сравнително ниска цена ( около 600лв. )
+ компактен
- Много слаб, вероятно няма да може да прави ядково масло , ядково мляко и може да му е трудно с малко по жилави зеленчуци.

* Други които да вършат работа на блендер към момента не съм намерил.
 
Активен
Spinach
Jr. Member
**
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 87



« Отговор #1 -: 26-09-2018, 16:39:15 »

Май няма интерес към вакумните блендери Smiley Но това не пречи да се похваля, че си взех PHILIPS
PH VACUUM BLEND HR3752/01 (около 300 лева ми излезе) като компромисен вариант, вместо скъпите Кювингс, ДайнаПро и Оптимум.

Пробвах го с жилави фурми, позасъхнало къдраво зеле (Kale) и лимон с кората и резулата беше отличен.
Смутито наистина е различно и наистина изтрая 3 часа  без драстична промяна във вкуса.
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Изпечатай
Отиди на: