Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Как да не умрем от_коронавируса  (Прочетена 4828 пъти)

бате Бино

 • Заместник админ
 • Hero Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 4049
 • дипломиран рекреативен специалист
Re: Как да не умрем от_коронавируса
« Отговор #40 -: 14-11-2021, 21:57:26 »

От публикация на д-р Меркола:

Научни публикации  за това, че преболедувалите от Ковид имат по-силен имунитет, в сравнение с тези, получили ваксината.   ;)
В Израелско проучване(участващи 700 000 човека) се доказва, че прекаралите вируса имат 27 пъти по-малка вероятност да се заразят отново, в сравнение с тези, които са се ваксинирали.


More than 15 studies have demonstrated the power of immunity acquired by previously having the virus. A 700,000-person study from Israel two weeks ago found that those who had experienced prior infections were 27 times less likely to get a second symptomatic covid infection than those who were vaccinated.


https://archive.is/2S1kY
SARS-CoV-2 infection induces long-lived bone marrow plasma cells in humans


https://archive.is/CISf4#selection-3437.0-3437.102

Assessment of SARS-CoV-2 Reinfection 1 Year After Primary Infection in a Population in Lombardy, Italy


https://archive.is/xZYXt#selection-1609.0-1609.158

Assessment of protection against reinfection with SARS-CoV-2 among 4 million PCR-tested individuals in Denmark in 2020: a population-level observational study

https://archive.is/1CDqv#selection-377.0-377.68

Necessity of COVID-19 vaccination in previously infected individuals

https://archive.is/FIv30#selection-353.0-353.110

Comparing SARS-CoV-2 natural immunity to vaccine-induced immunity: reinfections versus breakthrough infections

https://archive.is/OE50R#selection-941.0-945.88

Good news: Mild COVID-19 induces lasting antibody protection
People who have had mild illness develop antibody-producing cells that can last lifetime

Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

бате Бино

 • Заместник админ
 • Hero Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 4049
 • дипломиран рекреативен специалист

ЗАЩО ГИБРАЛТАР ЗАБРАНЯВА  КОЛЕДНИТЕ ПРАЗНЕНСТВА ПРИ  100 %  ВАКСИНИРАНО НАСЕЛЕНИЕ ?

Споделяйте! Интересно и важно е.
Това е най-ваксинираната територия в света! ( 100%)  Въпреки това, в последните дни има „ ДРАСТИЧНО УВЕЛИЧЕНИЕ на случаите“  , които, процентно, са  доста повече от тези за ЕС и дори за България !! В обръщание  здравният им министър  призовава за спазване на ограничителните мерки, включващи анулиране на Коледните тържества. (маски  се носят, спазва се  дистанция и др.)   За мен лично е странно защо се налага всичко това, след като ваксинираните „боледуват много по-леко“...

Населението на Гибралтар е 34 000 души. За да се съотнесат данните към България
( с 6.5 млн.), числата  се умножават по 190. Последните дни в Гибралтар са отчетени средно по 65 заболели  на ден,( за 11-ти ноември те са 72),  което е 3-4 пъти повече от случаите в България. ( съответстват на 12 350 в България ). Смъртните случаи  за юли - октомври са 4 ( при 100% ваксинирани значи, че и починалите са били инжектирани. )

Данните недвусмислено доказват, че нито „стаден имунитет“ е бил постигнат, нито заразяването има нещо общо с %  ваксинирани в Гибралтар. В момента подготвят за ваксиниране и децата.
Гибралтар не е изключение, същото важи и за Сингапур (с  94% ваксинирани) и за други държави.  Всеки може да си проучи и сам,  това са ИЗКЛЮЧИТЕЛНО и САМО   ОФИЦИАЛНИ ДАННИ ОТ ОФИЦИАЛНИ ИЗТОЧНИЦИ ! 


https://news.google.com/covid19/map?hl=bg&mid=%2Fm%2F035hm&gl=BG&ceid=BG%3Abg&state=1

https://dailystormer.su/most-vaccinated-place-on-earth-cancels-christmas/

https://www.gibraltar.gov.gi/press-releases/rise-in-active-covid-19-cases-public-urged-to-be-cautious-and-reduce-mixing-8452021-7433

Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

бате Бино

 • Заместник админ
 • Hero Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 4049
 • дипломиран рекреативен специалист

Останалите снимки.
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

бате Бино

 • Заместник админ
 • Hero Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 4049
 • дипломиран рекреативен специалист
Силна статия на д-р Меркола
« Отговор #43 -: 30-11-2021, 12:52:04 »

Публикувано във ФБ , от  Сетая Брат

27 ноември в 21:02 ч.  ·

Един приятел вчера сподели, че хората около него са започнали да изпадат в апатия и безразличие към върлуващата в момента лудост, което според него било най-големият проблем. Моето мнение е същото - начинът, по който обществото свиква с разни откачени “мерки”, интегрира ги в ежедневието си и даже ги оправдава, е крайно притеснителен.
В тази връзка искам да споделя материал, който (поне за мен) е от изключителна важност. Дала съм на децата си да го четат, ще го преведа и тук. Използвам версията на д-р Меркола, когото следя от много години и който наскоро беше цензуриран от самия сенилен президент на разградения двор, преди познат като Америка. Американският сенат нареди на д-р Меркола да свали от уебсайта си десетки хиляди статии, посветени на здравето (витамините, спорта и имунитета), заплашвайки го със съд и отнемане на лиценз. Сега д-р Меркола има право да комуникира с милионите си пациенти и читатели само чрез директен абонамент, като всяка своя статия може да държи в интернет само за период от 48 часа. Следваме N@yKatA, няма как.
И тъй, надявам се статията, озаглавена “Защо хората доброволно жертват свободата си?” да бъде прочетена от колкото е възможно повече любопитни очи и особено от такива, които смятат, че нищо не жертват и че всичко е наред. Дълга е, ама какво от това - едва ли е по-дълга от указанията на СЗО как точно да кихаме и да си мием ръцете:
— — — — — — — — — — —
📜 Mattias Desmet (Матиас Десмет) е професор по клинична психология и магистър по статистика към университета в Гент, Белгия, и се занимава с онези обществени фактори и условия, които карат същото това общество доброволно да се отказва от свободата си.
Обработвайки статистически данни по време на пландемията, проф. Десмет се натъква на аномалии, които го карат да осъзнае, че световното население е на път да постигне така нареченото “колективно съзнание” или онова състояние, наподобяващо колективна хипноза, което е основна предпоставка за установяването на всеки тоталитарен режим.
Наясно с формулата, прилагана в глобален мащаб през последните две години, както и с развитието, която тя целѝ, проф. Десмет описва нейните механизми и дава препоръки за противодействие в личен и общ план.
В края на февруари 2020, докато работи върху статистиките за заболеваемост и смъртност, професорът забелязва голям проблем с математическите модели и прогнози, изнасяни пред обществото и използвани за затваряне на “несъществения бизнес”, както и арестуване на хората по домовете. Тези модели представляват грубо преувеличение на риска от болестта, което недвусмислено се доказва от фактите по-късно. Пример за това е твърдението на учени от Лондонския кралски колеж, че ако Швеция не наложи локдаун незабавно, до края на май 2020 в страната ще има 80.000 смъртни случая. Швеция не налага локдаун, но вместо прогнозираните 80.000, леталните случаи са 6.000 (б.пр. - не повече от фаталните последствия при грип през предходни години).
Проф. Десмет намира за странно това, че политиката продължава да обосновава действията си с тези грешни математически модели, чиято ненадеждност е доказана отвъд всякакво съмнение. Именно по тази причина (и заради категоричния отказ на управляващите да отчетат съпътващите щети, които “мерките” нанасят) той започва да изследва психологическите аспекти на ситуацията.
Не след дълго установява, че очевидната слепота за истината се дължи на феномен, наричан в психологията “стадност” или “образуване на тълпа"- масова хипноза, която при определени обстоятелства може да се прояви във всяко общество, особено при наличие на социална изолация.

1️⃣ Социалната изолация в големи мащаби е първото и основно условие за образуване на стадо или тълпа, и именно това представляват модерните напоследък локдауни. Сега например на хората се вменява, че всякакъв контакт с другите, включително с членовете на собственото им семейство, би могъл да е смъртна присъда и в резултат някои от тях не напускат домовете си с месеци, от страх да не се заразят. Истината е, че социалната изолация е широко разпространен проблем в западните общества още преди пландемията и то не толкова сред възрастните, както обичайно се допуска, а сред младите - проучванията сочат, че 25% от младите хора нямат нито един близък приятел.

2️⃣ Второ условие за превръщането на едно общество в тълпа е масовото схващане, че животът е лишен от висша цел и смисъл. Проф. Десмет цитира данни, според които половината от всички възрастни вярват, че работата им няма стойност нито за самите тях, нито за другите. 62% от участниците в друго проучване споделят, че работният им ден преминава почти насън и не влагат никаква страст в това, с което се занимават. С други думи, и второто условие за формация на тълпа е налице дълго преди старта на пландемията.

3️⃣ Третият фактор за възникване на стаден принцип е наличието на обща и неопределена тревожност сред населението. Обща тревожност означава тревожност без ясно определима и специфична причина. Когато сме в джунглата и ни преследва лъв, страхът и тревогата имат естествен и лесно определим източник - хищно животно. Когато обаче се намираме в социална изолация и усещаме живота си празен и безсмислен, тогава изпитваме обща фрустрация, която не можем да свържем ментално или физически с конкретна заплаха. Съдейки по продажбите на антидепресанти и други психиатрични медикаменти през последните години, условие #3 за формиране на стадо е отдавна налице.

4️⃣ Четвърто условие за преобразуване на групата в тълпа е общата и неадресирана агресия, често пъти породена от горните три.
Когато тези четири обстоятелства се проявят сред по-голямата част на едно общество, всичко, което остава да бъде направено за постигането на неговата колективна хипноза, е да се измисли някаква история, която да посочи източника и причината за тревожността, като едновременно с това се предложи и спасителна стратегия. Чрез приемането на тази стратегия и участието в нея, независимо какво изисква то, хората най-сетне успяват да канализират тревожността си и придобиват фалшиво усещане за контрол, както и надежда, че опасностите могат да бъдат избегнати. Обединяването в героическа борба срещу общ (макар и въображаем) враг им връща чувството за социална принадлежност и благодарение на новооткритата солидарност, придава на живота им ново значение и ясна цел.
“Поставен на фалшива основа, този ентусиазъм задълбочава още повече психологическото откъсване от реалността, което може да обясни защо толкова много хора приеха безропотно телевизионната версия за нещата и прилагат предписаната стратегия, въпреки че тя е очевидно абсурдна”, пояснява проф. Десмет. “Причината, поради която тези хора се съгласяват, е възстановяването на социалната им принадлежност. Науката, логиката или правилното действие нямат нищо общо с това. Чрез вливане в колектива те превключват от болезненото състояние на социална изолация към точно противоположното състояние на екзалтирана обвързаност, типична за масата или тълпата. Това води до нещо като ментална интоксикация, която е истинската причина за сляпото подчинение и която, подобно на религиозен култ, ги кара да се придържат фанатично към правилата, дори и с риск да нанесат вреди или да понесат лични загуби. Душевно или физическо здраве, дом, семейство, поминък или материално благосъстояние - нищо няма значение за изпадналите в хипнотичната магия на тълпата. Именно това е един от най-проблематичните аспекти на този психологически феномен, според проф. Десмет - склонността към самоунищожение чрез неестествено стесняване на фокуса.
Много подходящи тук са думите на Гюстав Льо Бон, прочут френски специалист в областта на социалната психология: “Масите никога не търсят истината. Те биха погребали доказателства, които не са по вкуса им и биха обожествили грешното, ако то ги блазни. Който може да ги храни с илюзии, лесно ще им стане господар, а който се опита да им каже истината, винаги ще бъде тяхна жертва”.
В книгата си “Тълпата: изследване на колективното съзнание”, Льо Бон разкрива в детайли характеристиките на човешките тълпи и склонността им да изоставят съзнателните разсъждения в полза на несъзнателните стадни действия. Той предупреждава, че ако дадено общество не успее да се мобилизира и пребори с липсата на вътрешна единност, както и с безумната идея, че животът няма смисъл, стадното поведение ще вземе превес и психологически увредените хора ще станат мнозинство.
Като ключов пример за това явление може да бъде даден нацисткия режим. Според проф. Десмет съвременните хора погрешно смятат, че диктатурата идва на власт само със страх и насилие. Нацисткият режим - както и водачеството, на което сме свидетели в момента - добива власт чрез експлоатация на дълбоко психологическия феномен, познат като “образуване на тълпа”. Не бива да се забравя, че болшинството хора са участвали в нацисткия режим и неговите зверства съвсем доброволно, водени не от страх, а от стадна хипноза.
Наистина е важно да се познават разликите между диктатура и тоталитарен режим. При класическата диктатура диктаторът става по-мек и по-малко агресивен, след като завземе властта и елиминира всички опоненти. Веднъж постигнал пълен контрол, той няма причина да продължи да бъде агресивен и се задоволява с неговото поддържане. При тоталитаризма, от друга страна, е валиден точно обратният принцип - най-големите и най-жестоките тоталитарни зверства започват СЛЕД превземането на властта и отстраняването на последния дисидент. Освен нацисткото движение, добър пример е и чистката на Сталин през 1930, довела до смъртта на 80 милиона човека само за едно десетилетие - и в двата случая истинският геноцид настъпва след елиминиране на вокалната опозиция.

Спокойно можем да заявим, че преживяваме поредния решаващ момент в историята, в който някой се опитва да превземе абсолютната власт и да цензурира опонентите си. Ако искаме човечеството да оцелее и да предотврати глобалния тоталитаризъм, трябва да продължим да се борим ГЛАСНО срещу него, защото тогава, когато замълчим - тогава ще започнат истинските зверства. Все още нищо не сме видели. Най-лошото тепърва предстои, ако изберем да сме пасивни или позволим да заглушават гласа ни, защото тоталитаристите не спират да безчинстват, след като превземат всичко - те просто си избират нови и нови изкупителни жертви, както е правел Сталин навремето. Когато всички подходящи за обвиняване свършили, той започнал да унищожава своите. Избил половината членове на собствената си партия, въпреки че не били направили нищо нередно и му били верни докрай.
Следвайки същия наръчник, днес за врагове на народа са обявени антиимунизаторите, но когато и последният антиимунизатор изчезне и всеки на света получи заветната си игла, тогава за опозиция ще бъде нарочена някоя друга, съвсем произволна група, в която може да е всеки. Знайте, че дори да сте се имунизирали с всички дози и екстра дози сега, и да приветствате кръстоносните походи срещу лошите антиимунизатори, въпрос на време е да погнат вас.
Съдбата на падналото в тоталитарните лапи стадо е особено трагична, защото често пъти то умира с убеждението, че заслужава да умре. Изпадналите в състояние на масова хипноза нерядко се отричат от смисъла на собственото си съществуване и са готови да жертват дори собствените си родители или деца “в името на общото благо”, което обяснява как и защо някой би подложил поколението си на експериментална генна терапия, която е в състояние да го елиминира или осакати. Психологическият процес на разграждане на личността стопява умствените способности и рационалното мислене, и хората стават по-доверчиви и уплашени и от малко дете.

“В крайна сметка, всички стават еднакво глупави”, казва проф. Десмет. “Няма значение кой колко умен или образован е бил преди - при активиране на стадния принцип той ще изгуби способността си да мисли критично, заедно с всички свои други индивидуални особености… Тоталитаризмът е чудовище, което ВИНАГИ изяжда децата си”.
Друга важна подробност при стадността е това, че в общия случай едва 30% от членовете на дадено общество са склонни към нея. Изглеждат повече, но всъщност са малцинство. Има обаче едни други 40%, които просто се носят по течението, въпреки че хранят съмнения или предубеждения, защото главното им желание е да не привличат внимание и да не оспорват популярната версия. Останалите 30% са тези, които не се поддават на манипулация и внушения, и се опитват да събудят хипнотизираните.
По тази причина от ключова важност за предотвратяването на тоталитаризма е поведението на пасивните 40%. Ако те напуснат скамейката на зяпачите и се присъединят към останалите будни, колективната хипноза би станала невъзможна. За съжаление, статистиката сочи, че към днешна дата само 25% от хората са готови да изправят срещу колектива, независимо колко абсурдни илои грешни може да са действията на този колектив, но положението би било различно, ако онези 40%, които предпочитат да мълчат, за да си спестят общественото неодобрение или проблемите, изберат да бъдат проактивни.
“За мен мълчанието не е опция”, казва проф. Десмет. “Да се изразява шумно и активно несъгласие е всъщност едно от най-важните неща, които можем да направим”.  Разбира се, това не е лесно, тъй като тоталитарните режими обикновено започват с превземането на медиите и тяхната централизация, а оттам и монопола върху информацията и мненията. Това, което можем да направим, наред с активното противопоставяне на режима, е да създадем мрежа от паралелни структури под формата на бизнес, технологии, организации, движения или творчески инициативи, които да служат като убежище за разума насред тоталитарното общество, но в морален аспект да остават извън него. Тази стратегия, използвана от Вацлав Хавел, преди да стане президент на Чехословакия, е добре обяснена в книгата му “Силата на безсилните”.
Добрата новина според проф. Десмет е, че тоталитарните режими винаги се самоунищожават накрая, а лошата - че вилнеят доста дълго и оставят малко оцелели след себе си. Той вярва, че настоящият световен тоталитаризъм е по-нестабилен в сравнение с предишни версии и съответно може да приключи по-рано. Неговият съвет е да намерим начин да оцелеем извън пипалата на това страшно чудовище, докато го чакаме да се самоизяде, но да не спираме да говорим и действаме против него, за да предотвратим голяма част от зверствата, на които е способно.
В края на краищата, също както и в медицината, превенцията е по-лесна, отколкото лечението на терминално болен. Колкото по-ефективно се борим против превръщането на обществото ни в изолирано, безполезно и уплашено стадо, толкова по-лесна ще бъде задачата на оцелелите след разпадането на поредния неуспешен тоталитарен експеримент.
« Последна редакция: 30-11-2021, 12:53:51 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

бате Бино

 • Заместник админ
 • Hero Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 4049
 • дипломиран рекреативен специалист

Разказът за пандемията претърпява радикален обрат

Анализ от д-р Джоузеф Меркола
(автоматичен превод)
линкът ще е активен само още 19 часа
https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2022/01/19/pandemic-narrative-undergoes-radical-u-turn.aspx?ui=5b2ca7458c30ab4156504288af604c5c906c2f543fa51c01ee0de9bf76934d93&sd=20200614&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1HL&cid=20220119_HL2&mid=DM1086405&rid=1383290540ИСТОРИЯТА С ЕДИН ПОГЛЕД
През последните дни разказът за пандемията претърпя забележителен брой обратни завои
На 9 януари 2022 г., директорът на CDC д-р Рошел Валенски изпрати туит, казвайки „Трябва да защитим хората със съпътстващи заболявания от тежък COVID-19“, с други думи, фокусирана защита, за която десетки хиляди лекари призовават оттогава създаването на Голямата декларация на Барингтън в началото на октомври 2020 г
На 10 януари 2022 г. Валенски призна, че ваксините с COVID не могат да предотвратят предаването
CDC сега казва, че не трябва да тествате повторно, след като сте се възстановили от COVID, тъй като PCR може да даде фалшиви положителни резултати до 12 седмици след като инфекцията е разрешена. Те също така намаляват изискването за изолация от 10 на само пет дни - вероятно защото пропадащата икономика вреди на рейтинга на одобрение на Байдън, така че се нуждаят от хора, които да работят
Разказът също се променя за това какво причинява случай на COVID и как се отчитат смъртните случаи. Валенски наскоро призна, че около 40% от „пациентите с COVID“ са дали положителна проба, но нямат симптоми и са хоспитализирани за нещо друго. Тя също така обеща да предостави данни за това колко хора всъщност са починали „от“ COVID и колко са починали „с“ него
Както беше отбелязано от д-р Рон Пол в доклада на Liberty по-горе от 10 януари 2022 г., американските власти внезапно започнаха да променят мелодията си по отношение на COVID и ваксините срещу COVID.

„Опозицията срещу нашата позиция започва да се събужда“, казва Пол, докато някои частици истина всъщност започват да се признават. Добрата новина, казва Пол, е, че „Може би някои от нещата, които казват, не са съвсем точни и може би това, което казваме, е по-близо до истината и може би те започват да осъзнават това.“

Директорът на CDC сега призовава за целенасочена защита
Всъщност през последните дни американските центрове за контрол и превенция на заболяванията направиха забележителен брой обратни завои, като напълно обърнаха курса по няколко наративни точки.

Например, в интервю за CNN от 10 януари 2022 г., директорът на CDC д-р Рошел Валенски всъщност призна, че „това, което [кадрите на COVID] вече не могат да направят, е да предотвратят предаването“, 1 докато преди това разказът беше, че ако получите удара, вече няма за какво да се тревожиш. През юли 2021 г. президентът Байдън обеща, че ако се ваксинираш, „няма да получиш COVID“. 2 Е, не беше вярно. Мнозина знаеха това, но бяха цензурирани, когато го изтъкваха.

Ден по-рано, 9 януари, Валенски също изпрати туит, казвайки „Трябва да защитим хората със съпътстващи заболявания от тежък COVID-19“, за което призовават десетки хиляди лекари от създаването на Великата декларация на Барингтън в началото Октомври 2020 г. Той призова за целенасочена защита на високорискови лица, като възрастните хора, а не за цялостно блокиране.

Наскоро беше разкрито, че д-р Антъни Фаучи, директор на Националния институт по алергии и инфекциозни болести (NIAID) и неговият бивш шеф, сега пенсиониран директор на Националния здравен институт (NIH) Франсис Колинс, са се сговорили зад кулисите, за да отменят декларацията. 3 По каквато и да е причина, Фаучи и Колинс бяха дяволски настроени да прокарат унищожаващи икономиката блокирания. В имейл до Фаучи от 8 октомври 2020 г. Колинс пише: 4 , 5 , 6 , 7

„Предложението на тримата перидемиолози, които се срещнаха със секретаря, изглежда привлича много внимание... Трябва да има бързо и опустошително публикувано премахване на помещенията...“

„Не се тревожете, разбрах това“, отвърна Фаучи. По-късно Фаучи изпрати на Колинс връзки към новопубликувани статии, опровергаващи решението за фокусирана защита, включително публикация в списание Wired и статия в The Nation, озаглавена „Фокусирана защита, стаден имунитет и други смъртоносни заблуди“.

CDC следва политическата стратегия, а не науката
Сега, изведнъж, Валенски е на борда със „смъртоносната заблуда“ за фокусирана защита. Нейното лице щеше да бъде объркващо, ако не беше фактът, че мерките за противодействие на COVID никога не бяха за защита на обществото от вирус. От самото начало пандемията имаше политически цели и все още го прави.

Сега е налице натискът да се докаже, че администрацията на Байдън е постигнала някакъв напредък с пандемията. Байдън даде много обещания, нито едно от тях не се осъществи, така че сега политическият естаблишмънт се опитва да измисли някакъв план, който да ги накара да изглеждат така, сякаш стигат донякъде.

Проблемът е, че случаите сега експлодират, когато една успешна кампания за ваксинация трябваше да постави ситуацията под контрол. Така че сега те се нуждаят от начин да намалят до минимум броя на случаите, докато преди са използвали всеки трик в книгата, за да ги преброят, 8 , за да изплашат хората да спазват ограниченията на COVID и да получат удар.

Новите насоки за тестване са насочени към намаляване на броя на буквите
Един прост начин за намаляване на случаите е да се ограничи тестването и това е друг обратен завой, който сега виждаме. CDC сега казва, че не трябва да тествате повторно, след като се възстановите от COVID. Ако тестът е положителен, просто се поставяйте под карантина за пет дни и не тествайте повторно, за да потвърдите, че сте отрицателни, тъй като PCR може да даде фалшиви положителни резултати до 12 седмици след като инфекцията е разрешена.

Е, ние знаем това от близо две години. От самото начало експертите предупредиха, че PCR не може да се използва за диагностициране на активна инфекция, тъй като може да вземе РНК от мъртви, неинфекциозни вирусни остатъци.

Здравните власти сега въртят приказката, че тези ревизии в насоките са, защото имаме данни за две години и те просто следват науката. Но това е чиста глупост, виждайки как данните никога не са подкрепяли техните COVID ограничения на първо място.

Решението на CDC да преразгледа насоките за карантина от 10 дни на само пет дни също изглежда политически мотивирано. Проучванията показват, че икономиката е основна грижа на гласуващите американци в момента, така че те трябва да намерят баланс между желаното разрушаване на икономиката и задържането на хората на работа - поне до края на изборите през 2022 г.

Изглежда, че има МНОГО внезапна инерция, нарастваща в посока на прекратяване на пандемията. Ако съм прав, ще видим още повече от това и доста бързо, тъй като Байдън трябва да приключи навреме, за да обяви победа на 1 март. ~ Джеф Чайлдърс
Накратко, подозирам, че повечето, ако не всички от последните промени в насоките за COVID са за изграждане на разказ, че администрацията на Байдън успешно е поставила пандемията под контрол и е възстановила работеща икономика. Промяната в наратива се основава на политическа стратегия, а не на наука.

CDC подчертава ролята на съпътстващите заболявания при смъртните случаи от Vaxxed COVID
Рошел Валенски
Както е отбелязано от Пол в Liberty Report по-горе, Валенски наскоро заяви, че 75% от смъртните случаи от COVID са имали четири или повече съпътстващи заболявания, „Така че, наистина, това са хора, които са били зле в началото“. Признанието стана вирусно и беше цитирано като доказателство, че COVID не е смъртоносен риск за никого, освен за най-болните сред нас.

CDC бързо се намеси, изяснявайки, че тя има предвид „75% от смъртните случаи от COVID сред тези, които са получили инжекцията COVID“, а не смъртните случаи от COVID като цяло. 9 Можете да видите нередактирания сегмент по-горе, където този контекст е изяснен. Все пак знаем, че COVID крие много малък риск и за здрави неваксинирани хора и че съпътстващите заболявания са основен рисков фактор, независимо от статуса ви за инжектиране на COVID.

Рискът от смърт при COVID винаги е бил нисък – проверен или не
Например, едно проучване, 2020 10 намерени 88% от пациентите, хоспитализирани COVID в Ню Йорк имат два или повече съпътстващи заболявания, 6,3% са имали една основна здравословно състояние и 6.1% са имали такива.

В края на август 2020 г. CDC публикува данни, които показват, че само 6% от общия брой на смъртните случаи са имали COVID-19, посочен като единствена причина за смъртта. Останалите 94% са имали средно 2,6 съпътстващи заболявания или съществуващи здравословни състояния, които са допринесли за смъртта им. 11 Така че, да, COVID е смъртоносен риск само за най-болните сред нас, точно както каза Валенски, но това е вярно, независимо дали сте „ваксинирани“ или не.

Що се отнася до проучването 12 Walensky, обсъждано в този сегмент „Добро утро, Америка“, то установи, че от 1,2 милиона души, убити от COVID, само 0,0033% са починали от COVID между декември 2020 г. и октомври 2021 г. (И от тях 77,8% са имали четири или повече съпътстващи заболявания.) Това проучване Валенски твърди като доказателство, че инжекцията с COVID прави чудеса за намаляване на риска от смърт.

Но наистина ли е така? Припомнете си проучвания 13 , които показват, че смъртността от неинституционализирана инфекция е средно само 0,26% в началото, а хората под 40-годишна възраст имат само 0,01% риск да умрат от COVID. 14

Когато говорим за част от риск от процентен пункт, ние говорим за риск, който е близо до статистическата нула. И така, намаляването на риска от смърт от 0,01% на 0,003% наистина ли се превръща в нещо, което си заслужава? И което е по-важно, струва ли си това намаляване на рисковете, свързани с приемането на удара?

Ясно е, че това не е безрисково решение. OneAmerica, национална компания за взаимно животозастраховане, наскоро предупреди, че смъртните случаи от всички причини сред американците в трудоспособна възраст (18 до 64) са нараснали с 40% спрямо нормите преди пандемията, 15 и не могат да бъдат приписани на COVID.

И така, какво причинява тези смъртни случаи? Какво потенциално смъртоносно нещо направиха десетки милиони американци през 2021 г., което никога досега не са правили? Ще ви оставя да помислите дали твърдението на Валенски, че ударът на COVID спасява животи, е вярно.

CDC признава, че голяма част от „пациентите с COVID“ не са
В друга скорошна медийна изява Валенски заяви, че: 16

„В някои болници, с които разговаряхме, до 40% от пациентите, които идват с COVID-19, идват не защото са болни от COVID, а защото идват с нещо друго и имат е бил открит... COVID или вариантът Omicron."

Това отново е нещо, което подчертаваме от началото на пандемията. Повечето така наречени „пациенти с COVID“ просто не са били и все още не са. Те са хоспитализирани за нещо съвсем друго и просто получават положителен резултат от теста при постъпване - което е много вероятно да е фалшиво положително. Така или иначе, воала, те са пациент с COVID, въпреки че са хоспитализирани за счупен крак или сърдечен удар.

Както отбелязва Delta News TV, „Коментари като тези поставят под съмнение тежестта на сегашния скок на COVID, дори когато Върховният съд разглежда правни предизвикателства срещу широките мандати на Байдън в частния сектор точно по този въпрос“. 17

Политическата пандемия е в последните си смъртоносни мъки?
В публикация в блог от 10 януари 2022 г. 18 Джеф Чайлдърс, адвокат и президент и основател на адвокатска кантора Childers, представя хипотеза защо може да гледаме към края на пандемията, тъй като администрацията на Байдън няма „ разумна алтернатива, освен да приключим цялото това нещо в следващите около 60 дни."

„Оформя се интересна политическа динамика, един вид политическа опора на порока, която може би просто движи федералната политика на COVID към автентичност и край на пандемията... много реалност се пробива напоследък“, пише Чайлдърс. 19

Той посочва как федерален съдия наскоро нареди на Американската администрация по храните и лекарствата да пусне всички данни за Pfizer COVID, които агенцията искаше 75 години да пусне. По-голямата част от тези данни сега трябва да се изискат на 1 март 2022 г., деня на адреса на Байдън за състоянието на Съюза. Чайлдърс подозира, че документите на Pfizer ще съдържат много противопоказания и политически смущаващи подробности.

Защо сега виждаме обратен завой в разказа
Байдън се нуждае от някои добри новини от обръщението си за състоянието на Съюза, тъй като това ще бъде последният му шанс да „помага за преместването на иглата обратно към синьото“ и начинът, по който той може да направи това, е като обяви пандемията за приключила. След това той може да твърди, че е великият освободител, който прекрати пандемичните мерки завинаги.

„Ако се справят правилно с това, те могат да дадат на базата си за гласуване и на подхалимите медийни агенти всички необходими точки за разговор, за да увеличат перспективите на демократите за междинните избори“, пише Чайлдърс. 20

Но за да направят този обратен завой с някаква прилика на достоверност, те трябва да започнат да намаляват броя на случаите сега и точно това виждаме. Например, CDC наскоро промени своите насоки, така че не е необходимо да тествате повторно, след като сте се възстановили от COVID, така че да няма повече фалшиви положителни резултати от възстановени хора.

Официалната политика на Флорида сега е да се тества само високорискови лица и тези, които имат симптоми. Чайлдърс посочва, че настроената към левицата Sun Sentinel дори публикува статия, която подчертава факта, че въпреки нарастващия процент на случаи, Флорида има най-ниската смъртност от COVID в нацията, на второ място след слабо населената Аляска. „Каква невероятно мощна сила би могла да накара Sun Sentinel да омаловажи пандемията по този начин?“ той пита.

Ще получим ли най-накрая по-точен брой смъртни случаи?
CDC също изглежда е готов да промени определението за смърт от COVID към това, което е трябвало да бъде през цялото време. Чайлдърс отбелязва:

„Fox News... Брет Байер... попита [Валенски] „колко от 836 000 смъртни случая в САЩ, свързани с COVID, са ОТ COVID или колко са С COVID?“

Директорът Валенски каза ... "тези данни ще бъдат публикувани." До преди около 10 минути CDC каза, че няма начин да проследи този вид информация... Но сега очевидно CDC планира да пусне информация за смъртни случаи от и с. Какво искате да се обзаложите, че скоро ще НАМАЛЯТ общите смъртни случаи от COVID? С много.”

Те също така започват да отчитат точно само тези, които действително са болни от COVID, вместо да включват хора, хоспитализирани по други причини, които просто са дали положителен тест.

„Вчера губернаторът на Ню Йорк Хочул обяви, че почти ПОЛОВИНА от пациентите са хоспитализирани по „не-COVID причини“, разпръсквайки гниещия труп на Разказа.

Може би си спомняте, че само миналата седмица тя нареди на болниците да започнат да разбиват докладваните цифри и да показват колко хора ВЪЩНОСТ са болни от COVID, спрямо само положителен тест в болницата. Вече две години викаме за прекомерно преброяване на хоспитализациите и те току-що забелязаха?“ 21

Същият разказ, наблюдаван в Европа
Същата внезапна промяна в разказа може да се види в Европа. Чайлдърс продължава: 22

„Вчера Guardian UK публикува статия със заглавие „Прекратете масовите удари и живейте с COVID“, казва бившият ръководител на работната група по ваксините. В него се казва, че д-р Клайв Дикс – бивш председател на работната група за ваксини в Обединеното кралство – е призовал за „основно преосмисляне“ на стратегията на Обединеното кралство за COVID, на практика обръщане на подхода от последните две години и връщане към „нова нормалност“.

Шокирайки сърцевината на често малтретираните автори на Великата декларация на Барингтън, д-р Дикс - без да бъде отменен - ​​каза това:

„Трябва да анализираме дали използваме настоящата бустер кампания, за да гарантираме, че уязвимите са защитени, ако това се счита за необходимо... Масовата ваксинация на населението в Обединеното кралство сега трябва да приключи.“ Прекратяване на масовите ваксинации? Изведнъж тази идея е добре да се обсъжда в корпоративните медии? Еха."

В интервю от 3 януари 2022 г. за Daily Telegraph, професор Андрю Полард, ръководител на британския комитет по ваксинация и имунизация, който помогна за създаването на изстрела Oxford-AstraZeneca, също направи изказване по-рано: „Не можем да ваксинираме планетата на всеки четири или шест месеца“, каза той. "Това не е устойчиво или достъпно." 23 И подобно на Дикс, Полард не беше отменен, цензуриран или деплатформиран.

На 11 януари 2022 г. Bloomberg също съобщи, че „регулаторите на Европейския съюз предупредиха, че честите бустерни ваксини с COVID-19 могат да повлияят неблагоприятно на имунния отговор и може да не са осъществими. Повтарянето на бустер дози на всеки четири месеца може в крайна сметка да отслаби имунния отговор и да измори хората, според Европейската агенция по лекарствата. 24

Марко Кавалери, ръководител на стратегията за ваксините на EMA, каза по време на брифинг за пресата на 11 януари 2022 г.: 25

„Докато използването на допълнителни бустери може да бъде част от плановете за извънредни ситуации, многократните ваксинации на кратки интервали не биха представлявали устойчива дългосрочна стратегия. [Бустерите] могат да се правят веднъж или може би два пъти, но не е нещо, което можем да мислим, че трябва да се повтаря постоянно. Трябва да помислим как можем да преминем от настоящата пандемична обстановка към по-ендемична обстановка."

Същият ден Техническата консултативна група на Световната здравна организация относно състава на ваксината срещу COVID-19 (TAG-CO-VAC) също издаде изявление 26, в което се казва, че „стратегия за ваксинация, базирана на многократни бустер дози от оригиналния състав на ваксината, е малко вероятно да е подходяща или устойчив."

Те също така заявиха, че трябва да бъдат разработени ваксини срещу COVID, които действително предотвратяват инфекцията и предаването. Моментът на всички тези изявления не е нищо, ако не е забележително. Това показва колко координиран е този пландемичен разказ по целия свят.

Извика съдия Сотомайор
Може би най-добрият пример, че наративът е подложен на радикална промяна, казва Чайлдърс, е съдията от Върховния съд Соня Сотомайор, която е проверена на фактите и наречена от The Washington Post като лъжец:

„Спомняте си, че Сотомайор уверено каза на адвокатите по време на устен спор в петък, че „100 000“ деца са в реанимация и на вентилатори с Omicron. Адвокатите не я предизвикаха, въпреки че в цялата страна няма толкова много легла в интензивно отделение.

Но в събота - на следващия ден! — Washington Post публикува статия със заглавие „лъжливото твърдение на Сотомайор, че „над 100 000“ деца са в „сериозно състояние“ с COVID.“ НЕПРАВНО ТРЕБЕНИЕ?? Какво?? Ето как завърши статията за проверка на фактите:

„Важно е съдиите от Върховния съд да вземат решения въз основа на правилни данни… Но Сотомайор по време на устен спор предложи цифра — 100 000 деца в „тежко състояние… много на вентилатори“ — това е абсурдно високо. Тя печели четири Пинокио. Може да е безпрецедентно голям либерален вестник да извика либерална справедливост. Какво може да се случи? ...

Изглежда, че има МНОГО внезапна инерция, нарастваща в посока на прекратяване на пандемията. Ако съм прав, ще видим още повече от това, и то доста бързо, тъй като Байдън трябва да приключи навреме, за да обяви победа на 1 март. Което би обяснило защо избутаха SOTU с месец назад. Те се нуждаят от време, за да приключат пандемията." 27

« Последна редакция: 20-01-2022, 12:35:47 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

бате Бино

 • Заместник админ
 • Hero Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 4049
 • дипломиран рекреативен специалист
Статията в оригинал
« Отговор #45 -: 20-01-2022, 12:45:09 »

Pandemic Narrative Undergoes Radical U-Turn

Analysis by Dr. Joseph Mercola


Story at-a-glance

    In recent days, the pandemic narrative has undergone a remarkable number of U-turns
    January 9, 2022, CDC director Dr. Rochelle Walensky sent out a tweet saying “We must protect people with comorbidities from severe COVID-19,” in other words, focused protection, which is what tens of thousands of doctors have been calling for since the creation of The Great Barrington Declaration in early October 2020
    January 10, 2022, Walensky admitted that the COVID shots cannot prevent transmission
    The CDC is now saying you should not retest once you’ve recovered from COVID, as the PCR can provide false positives for up to 12 weeks after the infection has been resolved. They’re also cutting the isolation requirement from 10 to just five days — probably because the failing economy is hurting Biden’s approval rating so they need people to work
    The narrative is also changing on what makes for a COVID case and how deaths are counted. Walensky recently admitted about 40% of “COVID patients” tested positive but do not have symptoms and are hospitalized for something else. She has also promised to deliver data on how many people have actually died “from” COVID and how many died “with” it

As noted by Dr. Ron Paul in the January 10, 2022, Liberty Report above, U.S. authorities have suddenly started to change their tune with regard to COVID and the COVID shots.

“The opposition to our position are starting to wake up,” Paul says, as some shreds of truth are actually starting to be acknowledged. The good news, Paul says, is that “Maybe some of the things they’ve been saying are not quite accurate, and maybe what we’ve been saying is closer to the truth, and maybe they’re starting to recognize that.”
CDC Director Now Calls for Focused Protection

Indeed, in recent days, the U.S. Centers for Disease Control and Prevention has made a remarkable number of U-turns, completely reversing course on several narrative points.

For example, in a January 10, 2022, CNN interview, CDC director Dr. Rochelle Walensky actually admitted that “what [the COVID shots] can’t do anymore is prevent transmission,”1 whereas before, the narrative was that if you get the jab, you have nothing to worry about anymore. In July 2021, President Biden promised that if you get vaccinated, “you’re not going to get COVID.”2 Well, it wasn’t true. Many knew that, but were censored when pointing it out.

A day earlier, January 9, Walensky also sent out a tweet saying “We must protect people with comorbidities from severe COVID-19,” which is what tens of thousands of doctors have been calling for since the creation of The Great Barrington Declaration in early October 2020. It called for focused protection of high-risk individuals, such as the elderly, rather than blanket lockdowns.

It was recently revealed that Dr. Anthony Fauci, director of the National Institutes of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) and his former boss, now retired National Institutes of Health (NIH) director Francis Collins, colluded behind the scenes to quash the declaration.3 For whatever reason, Fauci and Collins were hell-bent on pushing economy-destroying lockdowns instead. In an October 8, 2020, email to Fauci, Collins wrote:4,5,6,7

    “The proposal from the three fringe epidemiologists who met with the Secretary seems to be getting a lot of attention ... There needs to be a quick and devastating published take down of its premises ...”

“Don’t worry, I got this,” Fauci replied. Later, Fauci sent Collins links to newly published articles refuting the focused protection solution, including an op-ed in Wired magazine, and an article in The Nation, titled “Focused Protection, Herd Immunity and Other Deadly Delusions.”
CDC Follows Political Strategy, Not Science

Now, all of a sudden, Walensky is onboard with the “deadly delusion” of focused protection. Her about-face would be confusing were it not for the fact that COVID countermeasures were never about protecting the public from a virus. From the start, the pandemic had political goals, and it still does.

The pressure is now on to prove the Biden administration has made some sort of progress with the pandemic. Biden made a lot of promises, none of which have come to fruition, so now the political establishment is scrounging to come up with some plan that can make them look as though they’re getting somewhere.

The problem is that cases are now exploding, when a successful vaccine campaign should have brought the situation under control. So, they now need a way to minimize the number of cases, whereas before, they used every trick in the book to overcount them,8 in order to scare people into complying with COVID restrictions and getting the jab.
New Testing Guidance Aims to Lower Case Rates

One simple way to cut down cases is to limit testing, and that’s another U-turn we’re now seeing. The CDC is now saying you should not retest once you’ve recovered from COVID. If you test positive, just quarantine for five days and don’t retest to confirm that you’re negative, as the PCR can provide false positives for up to 12 weeks after the infection has been resolved.

Well, we’ve known this for nearly two years already. From the start, experts warned that the PCR cannot be used to diagnose an active infection, as it can pick up RNA from dead, noninfectious viral debris.

Health authorities are now spinning the tale that these revisions in guidance are because we have two years’ worth of data, and they’re just following the science. But that’s pure baloney, seeing how the data never supported their COVID restrictions in the first place.

The CDC’s decision to revise quarantine guidelines down from 10 days to just five days also appears politically motivated. Polls show the economy is a primary concern of voting Americans right now, so they need to strike a balance between the desired demolition of the economy and keeping people at work — at least until the 2022 elections are over.

There seems to be a LOT of sudden momentum surging in the direction of ending the pandemic. If I’m right, we’re going to see even more of this, and pretty quickly, since Biden has to wrap it up in time to declare victory on March 1. ~ Jeff Childers

In short, I suspect most if not all of the recent changes in COVID guidance is to build a narrative that the Biden administration has successfully brought the pandemic under control and reestablished a working economy. The change in narrative is based on political strategy, not science.
CDC Highlights Role of Comorbidities in Vaxxed COVID Deaths
rochelle walensky

As noted by Paul in the Liberty Report above, Walensky recently stated that 75% of COVID deaths had four or more comorbidities, “So, really, these are people who were unwell to begin with.” The admission went viral and was cited as proof that COVID is a lethal risk for none but the sickest among us.

The CDC quickly stepped in, clarifying that she meant “75% of COVID deaths among those who have received the COVID jab,” not COVID deaths overall.9 You can see the unedited segment above, where that context is made clear. Still, we know that COVID poses very little risk for healthy unvaccinated people as well, and that comorbidities are a primary risk factor regardless of your COVID jab status.
COVID Death Risk Has Always Been Low — Vaxxed or Not

For example, a 2020 study10 found 88% of hospitalized COVID patients in New York City had two or more comorbidities, 6.3% had one underlying health condition and 6.1% had none.

In late August 2020, the CDC published data showing only 6% of the total death count had COVID-19 listed as the sole cause of death. The remaining 94% had had an average of 2.6 comorbidities or preexisting health conditions that contributed to their deaths.11 So, yes, COVID is a lethal risk only for the sickest among us, just as Walensky said, but that’s true whether you’re “vaccinated” or not.

As for the study12 Walensky discussed in that “Good Morning America” segment, it found that of the 1.2 million COVID jabbed subjects, only 0.0033% died of COVID between December 2020 and October 2021. (And of those, 77.8% had four or more comorbidities.) This study, Walensky claims as evidence that the COVID shot works wonders to reduce the risk of death.

But does it really? Recall studies13 showing the noninstitutionalized infection fatality rate is on average just 0.26% to begin with, and people under the age of 40 have only a 0.01% risk of dying from COVID.14

When we’re talking about a fraction of a percentage point risk, we’re talking about a risk that is close to statistical zero. So, does lowering your risk of death from 0.01% to 0.003% really translate into something worthwhile? And, more importantly, is that reduction worth the risks involved with taking the jab?

Clearly, it’s not a risk-free decision. OneAmerica, a national mutual life insurance company, recently warned that all-cause deaths among working age Americans (18 to 64) are up 40% over prepandemic norms,15 and they cannot be attributed to COVID.

So, what’s causing these deaths? What potentially deadly thing did tens of millions of Americans do in 2021 that they’ve never done before? I’ll let you ponder whether Walensky’s claim that the COVID jab is saving lives is an accurate one.
CDC Admits Large Portion of ‘COVID Patients’ Aren’t

In another recent media appearance, Walensky stated that:16

    “In some hospitals that we've talked to, up to 40% of the patients who are coming in with COVID-19 are coming in not because they’re sick with COVID, but because they’re coming in with something else and have had ... COVID or the Omicron variant detected.”

This, again, is something that we’ve been highlighting since the start of the pandemic. Most so-called “COVID patients” simply weren’t, and still aren’t. They’re hospitalized for something else entirely, and just happen to get a positive test result upon admission — which very possibly is a false positive. Either way, voila, they’re a COVID patient, even though they’re hospitalized for a broken leg or a heart attack.

As noted by Delta News TV, “Comments like these have cast doubt on the severity of the current COVID surge even as the Supreme Court considers legal challenges to Biden’s sweeping private sector mandates on that very issue.”17
Is the Political Pandemic in Its Final Death Throes?

In a January 10, 2022, blog post,18 Jeff Childers, an attorney, and the president and founder of Childers Law firm, presents a hypothesis for why we might be looking at the end of the pandemic, as the Biden administration has “no reasonable alternative but to wrap this whole thing up in the next 60 days or so.”

    “There’s an interesting political dynamic shaping up, a kind of political vice grip that might just be driving federal COVID policy toward authenticity and an end to the pandemic ... a lot of reality has been breaking through lately,” Childers writes.19

He points out how a federal judge recently ordered the U.S. Food and Drug Administration to release all the Pfizer COVID jab data that the agency wanted 75 years to release. The bulk of that data is now due March 1, 2022, the day of Biden’s State of the Union address. Childers suspects the Pfizer documents will contain plenty of counternarrative fodder and politically embarrassing details.
Why We’re Seeing a U-Turn in the Narrative Now

Biden needs some good news by his State of the Union address, as it’ll be his last chance to “help move the needle back toward blue,” and the way he can do that is by declaring the pandemic over. He can then claim to be the great liberator who ended the pandemic measures for good.

    “If they handle this right, they can give their voting base and sycophantic media agents all the necessary talking points to boost Dem prospects for the midterm elections,” Childers writes.20

But to pull off that U-turn with any semblance of credibility, they have to start cutting the case rate now, and that’s precisely what we’re seeing. For example, the CDC recently changed its guidelines so you don’t need to retest after you’ve recovered from COVID, so no more false positives from recovered people.

Florida’s official policy is now to only test high-risk individuals and those who are symptomatic. Childers points out that the left-leaning Sun Sentinel even ran an article highlighting the fact that despite surging case rates, Florida has the lowest COVID death rate in the nation, second only to the sparsely populated Alaska. “What incredibly powerful force could make the Sun Sentinel downplay the pandemic like this?” he asks.
Will We Finally Get a More Accurate Death Count?

The CDC also appears poised to change the definition of COVID death to what it should have been all along. Childers notes:

    “Fox News ... Bret Baier ... asked [Walensky] ‘how many of the 836,000 deaths in the U.S. linked to COVID are FROM COVID or how many are WITH COVID?’

    Director Walensky said ... ‘those data will be forthcoming.’ Until about 10 minutes ago, the CDC said it didn’t HAVE any way to track that kind of information ... But now, apparently, CDC plans to release information about deaths from and with. What do you want to bet they’ll be REDUCING total COVID deaths shortly? By a lot.”

They’re also starting to accurately count only those who are actually sick with COVID rather than including people hospitalized for other reasons who just happen to test positive.

    “Yesterday, New York Governor Hochul announced that almost HALF of patients are hospitalized for ‘non-COVID reasons,’ scattering the rotting corpse of the Narrative.

    You might recall that just last week she ordered hospitals to start breaking down the reported figures and showing how many folks ACTUALLY are sick with COVID versus just testing positive in the hospital. We’ve been yelling about overcounting hospitalizations for two years now and they just noticed?”21

Same Narrative Switch Seen in Europe

The same sudden switch in narrative can be seen in Europe. Childers continues:22

    “Yesterday, the Guardian UK ran a story headlined, ‘End mass jabs and live with COVID, says ex-head of vaccine taskforce.’ It says Dr. Clive Dix — former chairman of the UK’s vaccine taskforce — has called for a ‘major rethink’ of the UK’s COVID strategy, in effect reversing the approach of the past two years and returning to a ‘new normality.’

    Shocking the cores the oft-maligned authors of the Great Barrington Declaration, Dr. Dix — without getting cancelled — said this:

    ‘We need to analyze whether we use the current booster campaign to ensure the vulnerable are protected, if this is seen to be necessary ... Mass population-based vaccination in the UK should now end.’ Ending mass vaccinations? Suddenly that idea is okay to discuss in the corporate media? Wow.”

In a January 3, 2022, interview with the Daily Telegraph, professor Andrew Pollard, head of the U.K.’s Committee on Vaccination and Immunization who helped create the Oxford-AstraZeneca shot, also made a previously verboten statement: “We can’t vaccinate the planet every four or six months,” he said. “It’s not sustainable or affordable.”23 And, like Dix, Pollard was not canceled, censored or deplatformed.

January 11, 2022, Bloomberg also reported that “European Union regulators warned that frequent COVID-19 booster shots could adversely affect the immune response and may not be feasible. Repeat booster doses every four months could eventually weaken the immune response and tire out people, according to the European Medicines Agency.”24

Marco Cavaleri, the EMA’s head of vaccines strategy, said during a January 11, 2022, press briefing:25

    “While use of additional boosters can be part of contingency plans, repeated vaccinations within short intervals would not represent a sustainable long-term strategy. [Boosters] can be done once, or maybe twice, but it’s not something that we can think should be repeated constantly. We need to think about how we can transition from the current pandemic setting to a more endemic setting.”

That same day, the World Health Organization’s Technical Advisory Group on COVID-19 Vaccine Composition (TAG-CO-VAC) also issued a statement26 saying that “a vaccination strategy based on repeated booster doses of the original vaccine composition is unlikely to be appropriate or sustainable.”

They also stated that COVID vaccines that actually prevent infection and transmission need to be developed. The timing of all these statements is nothing if not remarkable. It shows just how coordinated this plandemic narrative is, all around the world.
Justice Sotomayor Called Out

Perhaps the best example that the narrative is undergoing a radical overhaul, Childers says, is Supreme Court Justice Sonia Sotomayor being fact checked and called out as a liar by The Washington Post:

    “You’ll recall that Sotomayor confidently told the lawyers during oral argument Friday that ‘100,000’ children were in critical care and on ventilators with Omicron. The lawyers didn’t challenge her even though there aren’t that many total ICU beds in the whole country.

    But on Saturday — the next day! — the Washington Post ran an article headlined, ‘Sotomayor’s false claim that ‘over 100,000’ children are in ‘serious condition’ with COVID.’ FALSE CLAIM?? What?? Here’s how the fact-checking article ended:

    ‘It’s important for Supreme Court justices to make rulings based on correct data … But Sotomayor during an oral argument offered a figure — 100,000 children in ‘serious condition … many on ventilators’ — that is absurdly high. She earns Four Pinocchios.’ It might be unprecedented for a major liberal newspaper to call out a liberal Justice. What could be going on? ...

    There seems to be a LOT of sudden momentum surging in the direction of ending the pandemic. If I’m right, we’re going to see even more of this, and pretty quickly, since Biden has to wrap it up in time to declare victory on March 1. Which would explain why they pushed the SOTU back a month. They need the time to get the pandemic wrapped up.”27

Sources and References

    1 KMOX January 10, 2022
    2 Washington Examiner December 16, 2021
    3 Wall Street Journal December 21, 2021
    4 YouTube Liberty Report, 7:13 minutes
    5 The Blaze December 18, 2021
    6 Daily Mail December 18, 2021, Updated December 19, 2021
    7 ZeroHedge December 20, 2021
    8 Science, Public Health Policy and the Law October 12, 2020; 2: 4-22
    9, 16, 17 Delta News January 10, 2022
    10 JAMA April 22, 2020 DOI: 10.1001/jama.2020.6775 [Epub ahead of print]
    11 CDC.gov August 26, 2020, Comorbidities Table 3, updated October 14, 2020
    12 CDC MMWR January 7, 2022; 71(1): 19-25
    13, 14 Annals of Internal Medicine September 2, 2020 DOI: 10.7326/M20-5352
    15 Nature of the COVID-era public health disaster in the USA
    18, 19, 20, 21, 22, 27 Coffee and COVID January 10, 2022
    23 The Telegraph January 3, 2022
    24 Bloomberg January 11, 2022
    25 Reuters January 11, 2022
    26 WHO Interim Statement on COVID Vaccines January 11, 2022

Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

joropetkov93

 • New
 • *
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 8
Re: Как да не умрем от_коронавируса
« Отговор #46 -: 09-06-2022, 20:06:56 »

Много интересна информация споделяте. Аз нямам чак толкова много информация и ще съм по-кратък. Исторически пандемиите продължават около 2-3 години. С Ковид вече сме на 2 години и половина и мисля, че вървим към края. Наистина времето се затопля и това също влияе. Надявам се есента да няма нови вълни и всичко да се нормализира вече. :)
Активен

бате Бино

 • Заместник админ
 • Hero Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 4049
 • дипломиран рекреативен специалист
Re: Как да не умрем от_коронавируса
« Отговор #47 -: 10-06-2022, 07:41:11 »

Тази "пандемия"  не е като другите, joropetkov93 и затова не се подчинява на същите природни закони, които са били валидни за останалите пандемии назад във времето ::) 
А какво й е различното (и защо е различна) -  който се интересува , трябва да се задълбочи в информацията , при това -  да знае как да я отсява  ;)   
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

бате Бино

 • Заместник админ
 • Hero Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 4049
 • дипломиран рекреативен специалист
Re: Как да не умрем от_коронавируса
« Отговор #48 -: 04-12-2022, 14:22:47 »

Информацията от сайта на д-р Меркола автоматично се изтрива 24 ч. след публикуването й. По-точно - премества се на по-труднодостъпно място, до което достъпът е платен.
Затова копирах темата му от 3.12.22. тук.
Ценна е. Показани са данни за рязко нарастване на смъртността след въвеждане на "ефективните и безопасните" .. Инфаркти, инсулти, рак и безплодие, - всичко е скочило в пъти! Само за година и половина.
Тук е на английски , по-надолу - автоматичен превод на български

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2022/12/03/died-suddenly-world-premiere.aspx?ui=5b2ca7458c30ab4156504288af604c5c906c2f543fa51c01ee0de9bf76934d93&sd=20200614&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1HL&cid=20221203_HL2&cid=DM1290280&bid=1659730209

Died Suddenly' — World PremiereStory at-a-glance

    The unprecedented epidemic of “sudden death” coincides with the rollout of the experimental gene therapies falsely and fraudulently marketed as vaccines against COVID-19
    The Stew Peters Network documentary, “Died Suddenly,” dissects this frightening trend and digs into the ideology that has shaped the geopolitical landscape for decades, a worldview that says there are too many people in the world, and that population control are necessary for mankind’s survival
    Embalmers around the world are finding mysterious, never before seen fibrous clots in the circulatory systems of COVID-jabbed individuals who die. These fibrous structures only started occurring after the rollout of the COVID shots
    In addition to increasing the death rate, the COVID shots are also lowering birth rates. Infertility in men and women is up. Miscarriages, premature births, birth defects and neonatal deaths have all massively increased, and live births have decreased. Most countries report birth rate decreases between 10% and 15%, but in Australia, the birth rate has declined by a shocking 72%
    Not all feedback on the film has been favorable. Among critics are Dr. Robert Malone, who has pointed out problems with the film

Those paying attention to obituaries over the past two years will have noticed an alarming trend. People of all ages, many of whom had no underlying health conditions, have "died suddenly," sometimes in their sleep, sometimes while playing sports, sometimes while going about their everyday business.

Without warning, their hearts failed and they dropped dead. Or they suffered sudden multiorgan failure. Or a massive blood clot. Or "unknown causes." It's an unprecedented epidemic of "sudden death," and it coincides with the rollout of experimental gene therapies falsely and fraudulently marketed as vaccines against COVID-19.

The Stew Peters Network documentary, "Died Suddenly," dissects this frightening trend and digs into the ideology that has shaped the geopolitical landscape for decades, a worldview that says there are too many people in the world, and that population control are necessary for mankind's survival. Is that what these COVID shots are ultimately all about?

"Died Suddenly" received millions of views within 24 hours of its release. Not all feedback has been favorable, however. I decided to run the video, along with some of the critiques against it. My conclusion is that it's a worthwhile watch, with the caveat that it cannot be used as proof of any given theory.

The Substack journalist that goes by the moniker A Midwestern Doctor and Dr. Robert Malone are but two individuals in the truth movement who have pointed out problems with the film.
Select Critiques

A Midwestern Doctor writes:1

    "I am personally a bit torn on this movie because it covers a lot of important ground and is presented in a highly persuasive manner that will red-pill many who are on the fence, but it also has a variety of errors and tangental conspiratorial content which makes it prone to being debunked and discrediting this message to those who were on the fence about it …

    In the case of the COVID-19 vaccines, although they have a variety of issues, the unique blood clots they form once observed in autopsies also fulfill that requirement, and hence are a home run for persuasion. Similarly, I felt their section represented by far the most persuasive part of 'Died Suddenly' …

    Unfortunately … there is one huge issue with this segment. The live clot at the end has nothing to do with the COVID-19 vaccinations (it came from a surgery posted on YouTube a year before the vaccines entered the market).

    I suspect this arose because someone re-uploaded that clip and labeled it as being from the vaccines (either as a prank or as clickbait) and then it was re-shared until the Died Suddenly team got it and added it in since it supported their narrative."

A Midwestern Doctor does, however, confirm that many funeral home directors, when asked off the record, admit seeing the fibrous clots shown in the film, but keep quiet due to fear of losing their livelihood. So, the clots are most certainly occurring. In the article, he goes on to review some of the scientific findings that might explain these clots, which are not part of the film, so for additional information, his article is a good start.
'Sin of Information Warfare'

Malone has a similar critique:2

    "Other commentators (for example 'The Daily Skeptic' and Josh Guetzkow) have appropriately noted that the … video includes segments which are misleading at best, falsely imply one or more cause-effect relationship between a sudden death event and vaccine administration, or otherwise employ cinematic license to stoke outrage.

    I have previously written regarding the business model of Stoking Rage … and in my opinion this strategy is fundamentally the same as the 'fearporn' business model of corporate media … I reject the assertion that, on the battlefield of the current 21st century unrestricted media and information war which we are immersed in, it is acceptable to employ the tactics of our opponents …

    As I have said so many times, in so many lectures, our opponents in this information war, this war on truth and integrity, have no ethical guardrails. Ethics are entirely situational in their world …

    There is nothing in this 'Died Suddenly' which represents new news, as far as I can tell. This seems to mostly be a sensationalized but well-produced video covering information which has been known for quite some time. While Steve Kirsch was interviewed in the film, he did not fund or sponsor the production, or have any input beyond his personal interview, and neither he or his organization endorses it."

According to Malone, "one of the apparent breaches of accuracy" in the film involves an example of sudden death that is "demonstrably unelated to SARS-CoV-2 vaccination."

    "These types of 'artistic license' distortions of truth cause both damage to the credibility of the arguments being made (which may otherwise be valid), and can also cause psychologic pain," Malone writes.

    "Furthermore, these types of errors become weapons which will be deployed against us by our opponents in this unrestricted information war battlefield."

So, while the film highlights problems that ought to have been part of the public discussion from the start, the unfortunate inclusion of footage that is unrelated to the COVID shots weakens it. I still encourage you to view the film. Just understand that you cannot rely on every detail in the film to be wholly accurate. With all of that in mind, here's a summary of some of the highlights in the film.
The Malthusian Theory

As explained in the film, the Malthusian population theory,3 introduced by economist Thomas Robert Malthus in 1798, is the idea that unchecked population growth will eventually result in the die-off of mankind.

According to Malthus, the growth of human populations is exponential, while the growth of resources is linear. So, as a population grows larger, living standards are lowered until, finally, the entire population dies from starvation. To keep population growth in balance, we either have to increase the death rate or lower the birth rate — and the COVID shots, we now find, do both.
Vaccine Promoters Obsessed With Population Control

Interestingly, many of the people who are hard at work developing and promoting supposedly life-saving vaccines are also long-time adherents to the Malthusian theory. They believe the world is overpopulated, and that it will lead to the extinction of mankind unless something is done about it.

Bill Gates is a perfect example of someone who claims the vaccine development and distribution he funds is saving the lives of millions, while at the same time being a proponent of population control and eugenics. In a now-infamous TED Talk, he stated that "if we do a really great job on new vaccines, health care and reproductive health services, we can lower that by, perhaps, 10 to 15%."

As noted by funeral director Chad Whisnant, common sense dictates that if a man tells you he intends to reduce the world's population by 15% using vaccines, probably, a number of people will die because they got a vaccine. And here we are.

People are dropping like flies, yet government and media pretend as if everything's normal. It's not. Children and teenagers do not die in their sleep. At no time in history have several hundred athletes dropped dead in a single year.

Healthy people with no history of disease don't just die. And never before have people had tough fibrous clots, made from some mysterious, yet-to-be-determined elastic substance, in their cardiovascular systems.
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

бате Бино

 • Заместник админ
 • Hero Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 4049
 • дипломиран рекреативен специалист
Re: Как да не умрем от_коронавируса
« Отговор #49 -: 04-12-2022, 14:24:06 »

The Fibrous Clot Mystery

Richard Hirschman was the first embalmer to go public with his findings of these mysterious fibrous clots, extracted from people who died, starting in 2021. In November that year, he created a spread sheet to keep track of the size and frequency of these clots, and whether the person was known to have received a COVID shot.

During the last quarter of 2021, Hirschman found these clots in about 130 people. In all, just under 14% of the people he embalmed in that period had no significant clotting; 86% did.

In more recent months, other embalmers have joined Hirschman and started speaking out publicly about these strange fibrous structures they're now finding. Anna Foster, an embalmer in the U.S., describes pulling out a 3-foot-long fibrous clot out of the carotid artery of one body.

Brenton Faithful, an embalmer in New Zealand, is also seeing them. Another embalmer, Wallace Hooker, gave a presentation on these odd structures at the 2022 Ohio embalmers convention. About 100 embalmers were in attendance, and nearly all of them reported that they too are coming across them.

None of these embalmers have ever, in their many decades of embalming dead bodies, seen these structures before. They only started occurring after the rollout of the COVID shots.

Funeral directors are also starting to speak out. Among them are John O'Looney, a funeral director in the U.K., whose embalmer complained to him that he was having a lot of problems getting the embalming fluid through the body of many. Like Hirschman, this embalmer pulled out long, white, stretchy, fibrous clots, which O'Looney described as having the consistency of calamari.

A Canadian embalmer, whose identity is concealed, reports finding them in 100% of the bodies embalmed over the past year. These clots are not blood clots. They're white, stringy, stretchy, fibrous structures, but they appear to "feed" on, or grow from, blood clots attached to the ends of them. "And they are massive," the embalmer says.

The structures take the shape of the vessel they're forming in, starting off as a tube-shape, like a second lining inside the vessel, and over time fill in, eventually forming a massive blockage.

Aside from heart damage, which we now know is a rather common side effect of the COVID shots, it appears these fibrous structures growing in the arteries and veins of people are another reason for why people are dying suddenly. As they grow larger, they block blood flow, resulting in death.
Other Blood-Related Anomalies

Mysterious structures in the circulatory system is not the only medical mystery that has embalmers concerned. Hirschman also noticed that some deceased have "dirty blood" — small as-yet unidentified particles that look like fine grains of sand, coffee grounds or rust particles.

These are concerning, as they can enter into and accumulate in capillaries, starving tissues and organs of the oxygen they need. Embalmer Nicky Rupright King describes another similar, yet slightly different, phenomenon. The consistency of blood is different. It's sticky. She describes the action of the blood on the table as "blood on beach sand."

Yet another embalmer, whose identity is concealed, describes blood mysteriously separating into a clear liquid with pools or clots of blood in it. (For more information about the potential mechanisms behind this, see A Midwestern Doctor's critique of the film.4) In other cases, the blood congeals into a jelly-like substance. Needless to say, your body cannot function if your blood is like jelly.

As noted by Hirschman, the reason his and other embalmers' testimony is so important is because people who die are rarely autopsied, so the embalmers are the only people who get to see these anomalies.
Something Beyond Catastrophic Is Happening

As noted by Lt. Col. Dr. Theresa Long, a U.S. Army flight surgeon and whistleblower, insurance companies predict that if something truly catastrophic occurred in the U.S., we could expect a 10% increase in all-cause mortality.

In the third quarter of 2021, OneAmerica, a national mutual life insurance company based in Indianapolis, reported that the all-cause death rate of working-age Americans (18 to 64) was 40% higher than prepandemic levels, and these deaths are not related to COVID-19.5

As noted by Long, no modeling or calculations have ever been done to account for such a massive increase in all-cause mortality. "It's apocalyptic," she says.

In her career as an Army flight surgeon, she also has never before seen such a litany of health problems among soldiers. After the rollout of the COVID shots, soldiers started having strokes, heart attacks, myocarditis, rapid onset cancer, multiple sclerosis, cognitive impairment, miscarriages and much more, at unprecedented rates.

Long suspects that the COVID shots were developed as a lethal weapon, and that they're doing exactly what they were designed to do. She fears the United States won't have a standing army five years from now, thanks to the effects of these shots, which were forced onto every rank within the military.
Army Data Reveal Shocking Truth

When Long's concerns were ignored, she, along with Lt. Col. Dr. Peter Chambers, another Army whistleblower, contacted attorney Thomas Renz. They shared with him data from the Defense Medical Epidemiology Database (DMED),6 one of the most well-kept and most heavily-relied upon medical databases in the world.

The data showed that, compared to the previous five-year averages, miscarriages were up 279% among Department of Defense (DOD) personnel in 2021, breast cancer went up 487%, nervous system disorders 1,048%, male infertility 350%, female infertility 471%, ovarian dysfunction 437%. The list goes on.

As noted by Renz during U.S. Sen. Ron Johnson's "COVID-19: A Second Opinion" panel (see video below):7

    "The Whistleblower data, this DMED database, has provided a control group of sorts. It's military records dating back several years that supply medical codes for various medical issues that our military face such as cancers, miscarriages, neurological disorders etc.

    These records provided by three military doctors … show a historical baseline of what the health of the American military was like before 2021, the year the COVID vaccine was released. What you see is quite disturbing.

    From 2016 to 2020 all variations of medical conditions stay consistent. But in 2021, when the variable of the vaccine is mandated, the spike in cancers, miscarriages, infertility, you name it, jumps by factors of hundreds to thousands of percent.

    Let me be crystal clear. These vaccines are injuring and sometimes even killing our military, and those in the public that are buying the 'safe and effective' marketing. These numbers prove it beyond a shadow of a doubt."

Video Link

Johnson put the DOD on notice, demanding these data be preserved and analyzed. But instead, the exact opposite happened. Within 24 hours, the database was taken offline, allegedly to "identify and correct" a supposed data corruption problem, and when it came back, the data had been altered to hide these glaringly obvious safety signals.8 Someone inside the DOD intentionally destroyed one of the best health databases in the world. Why?
The Sudden Cancer Explosion

The original DMED data showed cancers tripled among servicemen and their family members after the rollout of the COVID shots. Exploding cancer rates are also seen elsewhere. One of the first to warn that the shots might cause cancer was Dr. Ryan Cole.

He believes the shots are primarily accelerating already existing cancers, by way of immune dysregulation.9 He noticed that cancers that could normally be controlled and kept in check, giving the patient several years of quality life, once they got the COVID jab, the cancer would suddenly grow out of control and rapidly lead to death. 

Swedish pathologist, researcher and senior physician at Lund's University, Dr. Ute Kruger, has also observed an explosion in rapidly advancing cancers in the wake of the COVID shots. For example, she's noticed:10,11

    Cancer patients are getting younger — The largest increase is among 30- to 50-year-olds
    Tumor sizes are dramatically larger — Historically, 3-centimeter tumors were commonly found at the time of cancer diagnosis. Now, the tumors they're finding are regularly 4 to 12 centimeters, which suggests they're growing at a much faster rate than normal
    Multiple tumors in multiple organs are becoming more common
    Recurrence and metastasis are increasing — Kruger points out that many of the cancer patients she's seeing have been in remission for years, only to suddenly be beset with uncontrollable cancer growth and metastasis shortly after their COVID jab

These "turbo-cancers," as Kruger calls them, cannot be explained by delayed cancer screenings due to lockdowns and other COVID restrictions, as those days are long gone. Patients, despite having access to medical screenings as in years past, are showing up with grossly exacerbated tumor growths, and she believes this is because the cancers are being "turbo-charged" by the mRNA jabs.
The Great Reset Is a Depopulation Plan

In June 2020, World Economic Forum (WEF) founder Klaus Schwab and Prince Charles formally announced the launch of The Great Reset,12 a eugenicist movement built on the Malthusian premise of global depopulation, thinly veiled under the catch term "sustainable development."

While most people think of things like recycling, green energy and circular economies when they hear "sustainable development," the sustainability of world resources is dependent on depopulation.

In the Malthusian equation, you cannot sustain life on planet earth unless you control the population size. So, everything marketed under the banner of sustainable development is part of a eugenics agenda. It's about depopulation. 

In his book, "COVID-19: The Great Reset," Schwab describes how the pandemic serves as the springboard for a global reset into the sustainable system he and his allies have so long envisioned and worked toward.

We know that adherents to Malthusian principles and long-time eugenicist proponents such as Gates and Schwab have had a hand in planning and directing the pandemic response, which just so happens to focus on a wholly unethical marketing campaign of these experimental COVID shots that are now killing perfectly healthy people and driving birth rates off a cliff. Coincidence?
In the End, Plausible Deniability Will Not Be an Option

As noted by Steve Kirsch, government regulators, those at the very top who bear the ultimate responsibility for making sure these COVID shots are safe, are actively and intentionally refusing to look at the safety data. Why? Because they want plausible deniability. If everything falls apart, they expect to have the chance to say they were unaware. Data were withheld from them. They didn't know. The data weren't clear, and so on.

Well, believe me, there will be no plausible deniability for any of these people. Kirsch has personally ensured that part. He contacted nearly 300 people within the Centers for Disease Control and Prevention, asking them if they would like to review crucial safety data obtained from Israel. Not a single person replied. They all ignored him.

He has offered $1 million to any health official willing to sit down with him, on camera, to review and discuss the data. None has accepted his offer. He then said they could name their price. What would it take to get someone from the CDC or Food and Drug Administration to sit down and simply review the data, on air? There were no takers.

Kirsch pursued Dr. Grace Lee, chair of the CDC's Advisory Committee on Immunization Practices (ACIP), the highest representative for vaccine safety in the nation, by phone, email and text.

Finally, he went to her home. When she didn't answer the door, he left a handwritten note taped to her door, asking if she would be willing to look at the Israeli data showing causality between the COVID shots and systemic injuries. She called the police on him. There's not a snowball's chance in hell that Lee will be able to claim plausible deniability.
Fertility Has Fallen Off a Cliff

In addition to increasing the death rate, the COVID shots are also lowering birth rates. Infertility in both men and women is up. Miscarriages are up. Premature births are up and neonatal deaths are up. Whistleblowers in the film include Michelle Gershon, a registered nurse at a postpartum ward in a major hospital in Fresno, California, and OBGYN Dr. James Thorp, who has been in practice for 43 years.

Gershon blew the whistle when she received an email from the hospital administration stating there had been 22 fetal demises in August 2022, and that fetal demises were projected to increase, month over month. Normally, they would see between one and two fetal demises every two to three months.

Thorp points out that during his career, the number of stillbirths in the U.S. came down from about 10 to 5.8 per 1,000. In 2020, the rate of stillbirths at Gershon's hospital suddenly started climbing skyward, in 2021 hitting 29.3 per 1,000 — a 40+ sigma standard deviation from the norm. The mathematical probability of this occurring is zero %.

Data from a Canadian hospital is even worse. They're now at 41.5 fetal demises per 1,000, a 71.4 standard deviation increase. Thorp also reports a 1,200-fold increase in menstrual abnormalities, and a substantial increase in horrific birth defects. He's also seeing fetuses having heart attacks in the womb.

The thing is, Pfizer's own trial data revealed shocking outcomes for pregnant women. Out of 274 pregnancy cases, only one birth was reported as normal. Pfizer and the FDA tried to hide the trial data upon which the shots were authorized for 75 years, but were forced by a judge to release them.

Meanwhile, the CDC claims the COVID jab is safe for pregnant women and their babies, and that no safety signals exist. Why did the FDA and Pfizer want to keep the data secret for 75 years? Why is the CDC claiming the complete opposite of what the data show? Is it because depopulation is an expected and desired outcome of the shots?

It's my professional medical opinion that this is a bioweapon … unleashed against humanity with the intent to depopulate and control the population of the world. ~ Lt. Col. Dr. Theresa Long

Across the world, live births have plummeted since the rollout of the shots. Most countries report decreases between 10% and 15%, such as Germany, Norway, Greece, Finland, Sweden and England. Taiwan's decline is around 23%. Australia, for some reason, has far surpassed everyone else in this regard, reporting a shocking 72% decline in live births, nine months after the COVID jab campaign began.13
What We're Seeing Are Intended Outcomes

Speaking of the COVID shots, Long says:

    "It's my professional medical opinion that this is a bioweapon, and that this was a bioweapon unleashed against humanity with the intent to depopulate and control the population of the world."

Dr. Peter McCullough agrees. "It's achieving its goal," he says. "If the goal was to reduce the world's population, it's working." O'Looney adds:

    "This was well-planned. This is Agenda 2030. This is The Great Reset. This is what it's all about. One of the hardest things about knowing what I know is accepting that people are going to die, because they're not going to believe it …

    This is probably the most Biblical event anyone could imagine. This is World War III. This is spiritual war — good against evil. And I just hope there's enough good in the world that we can rally to defeat it, because if we don't, this will destroy humanity."

Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

бате Бино

 • Заместник админ
 • Hero Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 4049
 • дипломиран рекреативен специалист
Re: Как да не умрем от_коронавируса
« Отговор #50 -: 04-12-2022, 14:25:34 »

„Внезапно умря“ — световна премиера

Анализ на д-р Джоузеф Меркола. Фактът е проверен


Историята с един поглед

    Безпрецедентната епидемия от „внезапна смърт“ съвпада с пускането на експериментални генни терапии, фалшиво и измамно рекламирани като ваксини срещу COVID-19
    Документалният филм на Stew Peters Network, „Внезапно умря“, прави дисекция на тази плашеща тенденция и се задълбочава в идеологията, която е оформяла геополитическия пейзаж от десетилетия, мироглед, който казва, че има твърде много хора по света и че контролът върху населението е необходим за човечеството оцеляване
    Балсаматори по целия свят откриват мистериозни, никога досега невиждани фиброзни съсиреци в кръвоносните системи на убодени от COVID индивиди, които умират. Тези фиброзни структури започнаха да се появяват едва след пускането на ваксините срещу COVID
    Освен че увеличават смъртността, ваксините срещу COVID намаляват и раждаемостта. Безплодието при мъжете и жените нараства. Спонтанните аборти, преждевременните раждания, вродените дефекти и неонаталните смъртни случаи са се увеличили значително, а живородените са намалели. Повечето държави отчитат спад на раждаемостта между 10% и 15%, но в Австралия раждаемостта е намаляла с шокиращите 72%
    Не всички отзиви за филма са положителни. Сред критиците са д-р Робърт Малоун, който посочи проблеми с филма

Тези, които обръщат внимание на некролозите през последните две години, ще забележат тревожна тенденция. Хора от всички възрасти, много от които не са имали основни здравословни проблеми, са „умирали внезапно“, понякога в съня си, понякога докато са спортували, понякога докато са вършили ежедневната си работа.

Без предупреждение сърцата им отказаха и те паднаха мъртви. Или са претърпели внезапна полиорганна недостатъчност. Или масивен кръвен съсирек. Или „неизвестни причини“. Това е безпрецедентна епидемия от „внезапна смърт“ и съвпада с пускането на експериментални генни терапии, фалшиво и измамно рекламирани като ваксини срещу COVID-19.

Документалният филм на Stew Peters Network, „Died Suddenly“, прави дисекция на тази плашеща тенденция и се задълбочава в идеологията, която е оформяла геополитическия пейзаж от десетилетия, светоглед, според който има твърде много хора по света и че контролът върху населението е необходим за човечеството оцеляване. Това ли е целта на тези ваксини срещу COVID в крайна сметка?

"Died Suddenly" събра милиони гледания в рамките на 24 часа след излизането си. Не всички отзиви обаче са положителни. Реших да пусна видеото, заедно с някои от критиките срещу него. Моето заключение е, че часовникът си заслужава, с уговорката, че не може да се използва като доказателство за дадена теория.

Журналистът от Substack, известен с прозвището Доктор от Средния запад, и д-р Робърт Малоун са само двама души в движението за истината, които посочиха проблеми с филма.
Изберете Критики

Лекар от Средния Запад пише: 1

    „Аз лично съм малко раздразнен от този филм, защото той обхваща много важни теми и е представен по силно убедителен начин, който ще врази мнозина, които са на оградата, но също така има различни грешки и допирателно конспиративно съдържание което го прави податливо на развенчаване и дискредитиране на това послание пред онези, които са били на оградата около него...

    В случая с ваксините срещу COVID-19, въпреки че те имат различни проблеми, уникалните кръвни съсиреци, които образуват, след като бъдат наблюдавани при аутопсии, също отговарят на това изискване и следователно са добър опит за убеждаване. По същия начин чувствах, че техният раздел представлява най-убедителната част от „Died Suddenly“…

    За съжаление … има един огромен проблем с този сегмент. Живият съсирек в края няма нищо общо с ваксинациите срещу COVID-19 (идва от операция, публикувана в YouTube една година преди ваксините да влязат на пазара).

    Подозирам, че това е възникнало, защото някой е качил отново този клип и го е етикетирал като от ваксините (като шега или като примамка за кликване) и след това е бил споделен повторно, докато екипът на Died Suddenly не го получи и го добави, тъй като подкрепяше техните разказ."

Лекар от Средния Запад обаче потвърждава, че много директори на погребални домове, когато са попитани не за протокола, признават, че са видели фиброзните съсиреци, показани във филма, но мълчат поради страх да не загубят прехраната си. Така че съсиреците със сигурност се появяват. В статията той продължава с преглед на някои от научните открития, които биха могли да обяснят тези съсиреци, които не са част от филма, така че за допълнителна информация неговата статия е добро начало.
„Грехът на информационната война“

Малоун има подобна критика: 2

    „Други коментатори (например „ The Daily Skeptic “ и Josh Guetzkow ) уместно отбелязаха, че … видеото включва сегменти, които в най-добрия случай са подвеждащи, лъжливо загатват една или повече причинно-следствени връзки между събитие на внезапна смърт и прилагане на ваксина, или по друг начин използва кинематографичен лиценз, за ​​да предизвика гняв .

    По-рано писах относно бизнес модела на Stoking Rage ... и по мое мнение тази стратегия е фундаментално същата като бизнес модела "fearporn" на корпоративните медии ... Отхвърлям твърдението, че на бойното поле на настоящия 21-ви век неограничените медии и информационна война, в която сме потопени, е приемливо да използваме тактиката на нашите опоненти...

    Както казах толкова много пъти, в толкова много лекции, нашите опоненти в тази информационна война, тази война срещу истината и почтеността, нямат етични предпазни огради. Етиката е напълно ситуативна в техния свят...

    Няма нищо в това „Внезапно починал“, което да представлява нова новина, доколкото мога да преценя. Това изглежда най-вече сензационно, но добре създадено видео, обхващащо информация, която е известна от доста време. Въпреки че Стив Кърш беше интервюиран във филма, той не финансира или спонсорира продукцията, нито има какъвто и да е принос освен личното си интервю и нито той, нито организацията му го подкрепят.

Според Малоун „едно от очевидните нарушения на точността“ във филма включва пример за внезапна смърт, която „очевидно не е свързана с ваксинацията срещу SARS-CoV-2“.

    „Тези видове изкривявания на истината с „артистична лицензия“ причиняват както вреда на достоверността на аргументите, които се правят (които иначе може да са валидни), така и могат да причинят психологическа болка“, пише Малоун.

    „Освен това, тези видове грешки се превръщат в оръжия, които ще бъдат разгърнати срещу нас от нашите опоненти в това бойно поле на неограничена информационна война.“

И така, докато филмът подчертава проблеми, които трябваше да бъдат част от обществената дискусия от самото начало, злополучното включване на кадри, които не са свързани с изстрелите от COVID, го отслабва. Все още ви насърчавам да гледате филма. Просто разберете, че не можете да разчитате, че всеки детайл във филма е напълно точен. Имайки предвид всичко това, ето обобщение на някои от акцентите във филма.
Малтусианската теория

Както е обяснено във филма, теорията за населението на Малтус, 3 въведена от икономиста Томас Робърт Малтус през 1798 г., е идеята, че неконтролираният растеж на населението в крайна сметка ще доведе до измирането на човечеството.

Според Малтус растежът на човешките популации е експоненциален, докато растежът на ресурсите е линеен. И така, с нарастването на населението, жизненият стандарт се понижава, докато накрая цялото население умре от глад. За да поддържаме растежа на населението в равновесие, трябва или да увеличим смъртността, или да намалим раждаемостта – а ваксините срещу COVID, както сега установяваме, правят и двете.
Рекламатори на ваксини, обсебени от контрола на популацията

Интересното е, че много от хората, които упорито работят по разработването и популяризирането на уж животоспасяващи ваксини, също са дългогодишни привърженици на теорията на Малтус. Те вярват, че светът е пренаселен и че това ще доведе до изчезването на човечеството, освен ако не се направи нещо по въпроса.

Бил Гейтс е перфектен пример за някой, който твърди, че разработването и разпространението на ваксини, които той финансира, спасява живота на милиони, като в същото време е привърженик на контрола на населението и евгениката. В вече скандален TED Talk той заяви, че „ако свършим наистина страхотна работа по отношение на новите ваксини, здравеопазването и услугите за репродуктивно здраве, можем да намалим това с може би 10 до 15%“.

Както отбелязва директорът на погребението Чад Уиснант, здравият разум диктува, че ако човек ви каже, че възнамерява да намали населението на света с 15% с помощта на ваксини, вероятно определен брой хора ще умрат, защото са получили ваксина. И ето ни тук.

Хората падат като мухи, но правителството и медиите се преструват, че всичко е нормално. Не е. Децата и тийнейджърите не умират в съня си. Никога в историята не е имало няколкостотин атлети да умират мъртви за една година.

Здравите хора без анамнеза за заболяване не умират просто така. И никога преди хората не са имали здрави фиброзни съсиреци, направени от някакво мистериозно, все още неопределено еластично вещество, в сърдечно-съдовата си система.
Мистерията на фиброзния съсирек

Ричард Хиршман беше първият балсаматор, който оповести публично откритията си за тези мистериозни фиброзни съсиреци, извлечени от починали хора, започвайки през 2021 г. През ноември същата година той създаде таблица за разпространение, за да следи размера и честотата на тези съсиреци, и дали е известно, че лицето е получило ваксина срещу COVID.

През последното тримесечие на 2021 г. Хиршман откри тези съсиреци при около 130 души. Като цяло малко под 14% от хората, които той балсамира през този период, нямат значително съсирване; 86% го направиха.

През последните месеци други балсаматори се присъединиха към Хиршман и започнаха да говорят публично за тези странни влакнести структури, които сега откриват. Анна Фостър, балсаматор в САЩ, описва изваждането на дълъг 3 фута фиброзен съсирек от каротидната артерия на едно тяло.

Брентън Фейтфул, балсаматор в Нова Зеландия, също ги вижда. Друг балсаматор, Уолъс Хукър, изнесе презентация за тези странни структури на конвенцията на балсаматорите в Охайо през 2022 г. Присъстваха около 100 балсаматори и почти всички съобщиха, че също се натъкват на тях.

Никой от тези балсаматори никога не е виждал тези структури преди в многото си десетилетия на балсамиране на мъртви тела. Те започнаха да се появяват едва след пускането на ваксините срещу COVID.

Погребалните директори също започват да говорят. Сред тях е Джон О'Луни, погребален директор в Обединеното кралство, чийто балсаматор му се оплака, че има много проблеми с пренасянето на балсамиращата течност през тялото на много хора. Подобно на Хиршман, този балсаматор извади дълги, бели, еластични, влакнести съсиреци, които О'Луни описва като имащи консистенция на калмари.

Канадски балсаматор, чиято самоличност е скрита, съобщава, че ги е открил в 100% от телата, балсамирани през последната година. Тези съсиреци не са кръвни съсиреци. Те са бели, жилави, разтегливи, влакнести структури, но изглежда, че се „хранят“ или растат от кръвни съсиреци, прикрепени към краищата им. „И те са масивни“, казва балсаматорът.

Структурите приемат формата на съда, в който се образуват, като започват като тръбна форма, като втора обвивка вътре в съда, и с течение на времето се запълват, като в крайна сметка образуват масивно запушване.

Освен увреждането на сърцето, за което сега знаем, че е доста често срещан страничен ефект от ваксините срещу COVID, изглежда, че тези фиброзни структури, растящи в артериите и вените на хората, са друга причина хората да умират внезапно. Докато растат, те блокират кръвния поток, което води до смърт.
 
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

бате Бино

 • Заместник админ
 • Hero Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 4049
 • дипломиран рекреативен специалист
Re: Как да не умрем от_коронавируса
« Отговор #51 -: 04-12-2022, 14:27:06 »

Други аномалии, свързани с кръвта

Мистериозните структури в кръвоносната система не са единствената медицинска мистерия, която вълнува балсаматорите. Хиршман също забеляза, че някои починали имат "мръсна кръв" - малки, все още неидентифицирани частици, които приличат на фини песъчинки, утайка от кафе или частици ръжда.

Това е обезпокоително, тъй като те могат да навлязат и да се натрупат в капиляри, гладни тъкани и органи от необходимия им кислород. Балсаматорът Ники Рупрайт Кинг описва друг подобен, но малко по-различен феномен. Консистенцията на кръвта е различна. Лепкаво е. Тя описва действието на кръвта върху масата като „кръв върху плажен пясък“.

Още един балсаматор, чиято самоличност е скрита, описва кръв, която мистериозно се отделя в бистра течност с локви или съсиреци кръв в нея. (За повече информация относно потенциалните механизми зад това, вижте критиката на лекар от Средния запад за филма. 4 ) В други случаи кръвта се сгъстява в желеобразна субстанция. Излишно е да казвам, че тялото ви не може да функционира, ако кръвта ви е като желе.

Както отбелязва Хиршман, причината неговото и свидетелството на други балсаматори да е толкова важно е, че хората, които умират, рядко се аутопсират, така че балсаматорите са единствените хора, които могат да видят тези аномалии.
Случва се нещо повече от катастрофално

Както бе отбелязано от подполковник д-р Тереза ​​Лонг, хирург от армията на САЩ и подател на сигнали, застрахователните компании прогнозират, че ако нещо наистина катастрофално се случи в САЩ, можем да очакваме 10% увеличение на смъртността от всякакви причини.

През третото тримесечие на 2021 г. OneAmerica, национална взаимна животозастрахователна компания, базирана в Индианаполис, съобщи, че процентът на смъртните случаи на американците в трудоспособна възраст (18 до 64) е с 40% по-висок от нивата преди пандемията и тези смъртни случаи не са свързани с COVID-19. 5

Както отбелязва Лонг, никога не е правено моделиране или изчисления, за да се отчете такова огромно увеличение на смъртността от всякакви причини. „Апокалиптично е“, казва тя.

В кариерата си на военен летен хирург, тя също така никога преди не е виждала такъв набор от здравословни проблеми сред войниците. След пускането на ваксините срещу COVID, войниците започнаха да получават инсулти, инфаркти, миокардити, бързо развиващ се рак, множествена склероза, когнитивни увреждания, спонтанни аборти и много други, с безпрецедентна честота.

Лонг подозира, че ваксините срещу COVID са разработени като смъртоносно оръжие и че правят точно това, за което са предназначени. Тя се опасява, че Съединените щати няма да имат постоянна армия след пет години, благодарение на ефекта от тези изстрели, които бяха наложени на всеки чин в армията.
Армейски данни разкриват шокираща истина

Когато притесненията на Лонг бяха пренебрегнати, тя, заедно с подполковник д-р Питър Чембърс, друг разобличител на армията, се свързаха с адвокат Томас Ренц. Те споделиха с него данни от Базата данни за медицинска епидемиология на отбраната (DMED), 6 една от най-добре поддържаните и най-разчитащите медицински бази данни в света.

Данните показват, че в сравнение с предходните петгодишни средни стойности, спонтанните аборти са се увеличили с 279% сред персонала на Министерството на отбраната (DOD) през 2021 г., ракът на гърдата е нараснал с 487%, нарушенията на нервната система с 1048%, мъжкото безплодие с 350%, женското безплодие 471%, дисфункция на яйчниците 437%. Списъкът продължава.

Както отбеляза Ренц по време на панела на американския сенатор Рон Джонсън „COVID-19: Второ мнение“ (вижте видеото по-долу): 7

    „Данните на Whistleblower, тази база данни DMED, предоставиха нещо като контролна група. Това са военни записи отпреди няколко години, които предоставят медицински кодове за различни медицински проблеми, с които се сблъскват нашите военни, като рак, спонтанни аборти, неврологични разстройства и т.н.

    Тези записи, предоставени от трима военни лекари … показват историческа база за това какво е било здравето на американските военни преди 2021 г., годината, в която е пусната ваксината срещу COVID. Това, което виждате, е доста смущаващо.

    От 2016 г. до 2020 г. всички вариации на медицински състояния остават последователни. Но през 2021 г., когато променливата на ваксината е задължителна, скокът на ракови заболявания, спонтанни аборти, безплодие, каквото и да е, скача с фактори от стотици до хиляди процента.

    Нека бъда кристално ясен. Тези ваксини нараняват и понякога дори убиват нашите военни и тези в обществото, които купуват „безопасния и ефективен“ маркетинг. Тези числа го доказват без никакво съмнение."

Видео връзка

Джонсън предупреди Министерството на отбраната, изисквайки тези данни да бъдат запазени и анализирани. Но вместо това се случи точно обратното. В рамките на 24 часа базата данни беше изключена, за да се твърди, че „идентифицира и коригира“ предполагаем проблем с повреда на данните, а когато се върна, данните бяха променени, за да скрият тези очевидно очевидни сигнали за безопасност. 8 Някой в ​​Министерството на отбраната умишлено е унищожил една от най-добрите здравни бази данни в света. Защо?
Внезапната ракова експлозия

Първоначалните данни на DMED показват, че случаите на рак са се утроили сред военнослужещите и членовете на техните семейства след пускането на ваксините срещу COVID. Експлозията на раковите заболявания се наблюдава и на други места. Един от първите, които предупредиха, че ваксините могат да причинят рак, беше д-р Райън Коул.

Той вярва, че ваксините основно ускоряват вече съществуващи ракови заболявания чрез имунна дисрегулация. 9 Той забеляза, че раковите заболявания, които обикновено могат да бъдат контролирани и държани под контрол, осигурявайки на пациента няколко години качествен живот, след като получат инжекция от COVID, ракът внезапно ще излезе извън контрол и бързо ще доведе до смърт. 

Шведският патолог, изследовател и старши лекар в университета в Лунд, д-р Уте Крюгер, също е наблюдавал експлозия в бързо напредващите ракови заболявания след ваксините срещу COVID. Например, тя е забелязана: 10 , 11

    Болните от рак стават все по-млади — най-голямо е увеличението при 30- до 50-годишните
    Размерите на тумора са драстично по-големи - исторически, 3-сантиметрови тумори са често срещани по време на диагностицирането на рак. Сега туморите, които откриват, обикновено са от 4 до 12 сантиметра, което предполага, че растат много по-бързо от нормалното
    Множество тумори в множество органи стават все по-чести
    Рецидивите и метастазите се увеличават — Крюгер изтъква, че много от пациентите с рак, които тя посещава, са били в ремисия от години, само за да бъдат изведнъж обхванати от неконтролируем растеж на рака и метастази малко след инжекцията им с COVID

Тези „турборакови заболявания“, както ги нарича Крюгер, не могат да се обяснят със забавени прегледи за рак поради блокиране и други ограничения на COVID, тъй като тези дни отдавна са отминали. Пациентите, въпреки че имат достъп до медицински прегледи, както в минали години, се появяват със силно обострени туморни израстъци и тя вярва, че това е така, защото ракът се „турбо зарежда“ от иРНК инжекциите.
Голямото нулиране е план за обезлюдяване

През юни 2020 г. основателят на Световния икономически форум (WEF) Клаус Шваб и принц Чарлз официално обявиха стартирането на The Great Reset, 12 евгенично движение, изградено върху предпоставката на Малтус за глобалното обезлюдяване, тънко завоалирано под уловения термин „устойчиво развитие“.

Докато повечето хора мислят за неща като рециклиране, зелена енергия и кръгови икономики, когато чуят „устойчиво развитие“, устойчивостта на световните ресурси зависи от обезлюдяването.

В уравнението на Малтус не можете да поддържате живота на планетата Земя, освен ако не контролирате размера на населението. И така, всичко, предлагано на пазара под знамето на устойчивото развитие, е част от дневния ред на евгениката. Става дума за обезлюдяване. 

В книгата си „COVID-19: Голямото нулиране“ Шваб описва как пандемията служи като трамплин за глобално нулиране в устойчивата система, която той и неговите съюзници толкова дълго са си представяли и за която са работили.

Знаем, че привържениците на малтусианските принципи и дългогодишните привърженици на евгениката като Гейтс и Шваб са участвали в планирането и насочването на отговора на пандемията, който случайно се фокусира върху напълно неетична маркетингова кампания на тези експериментални ваксини срещу COVID, които сега са убиване на напълно здрави хора и изкарване на раждаемостта от скала. Съвпадение?
В крайна сметка правдоподобното отричане няма да бъде опция

Както бе отбелязано от Стив Кърш, държавните регулатори, тези на върха, които носят крайната отговорност да гарантират, че тези ваксини срещу COVID са безопасни, активно и умишлено отказват да разгледат данните за безопасност. Защо? Защото искат правдоподобно отричане. Ако всичко се разпадне, те очакват да имат шанса да кажат, че не са знаели. Данните им бяха укрити. Те не знаеха. Данните не бяха ясни и т.н.

Е, повярвайте ми, няма да има правдоподобно отричане за никой от тези хора. Кирш лично е осигурил тази част. Той се свърза с близо 300 души в Центровете за контрол и превенция на заболяванията, като ги попита дали искат да прегледат важни данни за безопасността, получени от Израел. Нито един човек не отговори. Всички те го пренебрегнаха.

Той предложи 1 милион долара на всеки здравен служител, който желае да седне с него пред камера, за да прегледа и обсъди данните. Никой не е приел предложението му. След това каза, че могат да назоват цената си. Какво би било необходимо, за да накарате някой от CDC или Администрацията по храните и лекарствата да седне и просто да прегледа данните в ефир? Нямаше поемащи.

Кирш преследва д-р Грейс Лий, председател на Консултативния комитет по имунизационни практики (ACIP) на CDC, най-висшият представител за безопасността на ваксините в нацията, по телефона, имейл и текстово съобщение.

Накрая той отиде в дома й. Когато тя не отвори вратата, той остави ръкописна бележка, залепена на вратата й, питайки я дали би желала да погледне израелските данни, показващи причинно-следствената връзка между инжекцията с COVID и системните наранявания. Тя го повика в полицията. Няма никакъв шанс на снежна топка Лий да успее да претендира за правдоподобно отричане.
Плодородието е паднало от скала

Освен че увеличават смъртността, ваксините срещу COVID намаляват и раждаемостта. Безплодието както при мъжете, така и при жените нараства. Зачестяват спонтанните аборти. Растат преждевременните раждания и нарастват неонаталните смъртни случаи. Сред подателите на сигнали във филма са Мишел Гершон, регистрирана медицинска сестра в следродилно отделение в голяма болница във Фресно, Калифорния, и акушер-гинеколог д-р Джеймс Торп, който практикува от 43 години.

Гершон даде сигнал, когато получи имейл от администрацията на болницата, в който се посочва, че през август 2022 г. е имало 22 смъртни случаи на плода и че се очаква броят на смъртните случаи на плода да се увеличава всеки месец. Обикновено те ще видят между една и две смъртни случаи на плода на всеки два до три месеца.

Торп посочва, че по време на кариерата му броят на мъртвородените в САЩ е намалял от около 10 на 5,8 на 1000. През 2020 г. процентът на мъртвородените в болницата на Гершон внезапно започна да се изкачва до небето, като през 2021 г. достигна 29,3 на 1000 — 40+ сигма стандартно отклонение от нормата. Математическата вероятност това да се случи е нула %.

Данните от канадска болница са още по-лоши. Сега те са на 41,5 смъртни случаи на плода на 1000, увеличение от 71,4 стандартно отклонение. Торп също съобщава за 1200-кратно увеличение на менструалните аномалии и значително увеличение на ужасяващите вродени дефекти. Той също така вижда фетуси, получаващи инфаркт в утробата.

Работата е там, че данните от собствените проучвания на Pfizer разкриха шокиращи резултати за бременни жени. От 274 случая на бременност само едно раждане е отчетено като нормално. Pfizer и FDA се опитаха да скрият данните от изпитванията, въз основа на които бяха разрешени инжекциите в продължение на 75 години, но бяха принудени от съдия да ги освободят.

Междувременно CDC твърди, че инжекцията с COVID е безопасна за бременни жени и техните бебета и че не съществуват сигнали за безопасност. Защо FDA и Pfizer искаха да запазят данните в тайна в продължение на 75 години? Защо CDC твърди точно обратното на това, което показват данните? Дали защото обезлюдяването е очакван и желан резултат от изстрелите?

Моето професионално медицинско мнение е, че това е биологично оръжие... отприщено срещу човечеството с намерението да обезлюди и контролира населението на света. ~ Подполковник д-р Тереза ​​Лонг

В целия свят живородените деца са намалели рязко след пускането на снимките. Повечето държави отчитат спад между 10% и 15%, като Германия, Норвегия, Гърция, Финландия, Швеция и Англия. Спадът в Тайван е около 23%. Австралия, по някаква причина, далеч надмина всички останали в това отношение, отчитайки шокиращ спад от 72% на живородените, девет месеца след началото на кампанията за инжектиране на COVID. 13
Това, което виждаме, са очакваните резултати

Говорейки за ваксините срещу COVID, Лонг казва:

    „Моето професионално медицинско мнение е, че това е биологично оръжие и че това е биологично оръжие, отприщено срещу човечеството с намерението да обезлюди и контролира населението на света.“

Д-р Питър Маккълоу е съгласен. „Постига целта си“, казва той. „Ако целта е била да се намали населението на света, тя работи. О'Луни добавя:

    „Това беше добре планирано. Това е Дневен ред 2030. Това е Голямото нулиране. Ето за какво става въпрос. Едно от най-трудните неща да знам какво знам е да приема, че хората ще умрат, защото няма да повярвам...

    Това е може би най-библейското събитие, което някой може да си представи. Това е Трета световна война. Това е духовна война – доброто срещу злото. И просто се надявам, че в света има достатъчно добро, за да можем да се обединим, за да го победим, защото ако не го направим, това ще унищожи човечеството."

Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

бате Бино

 • Заместник админ
 • Hero Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 4049
 • дипломиран рекреативен специалист
Re: Как да не умрем от_коронавируса
« Отговор #52 -: 06-01-2023, 10:49:30 »

COVID Boosters Trigger Metastasis

Analysis by Dr. Joseph Mercola Fact Checked

    January 05, 2023    Cancer rates have increased since the introduction of the COVID shots and is now one of the top three leading causes of premature death among younger adults — a trend that in turn is driving down U.S. life expectancy
    The leading causes of death in 2021 were heart disease and cancer, both of which are potential side effects of the COVID jabs
    Dr. Angus Dalgleish, professor of oncology at St. George’s University of London, warns that COVID boosters may be causing aggressive metastatic cancers
    Research shows SARS-CoV-2 spike protein obliterates 90% of the DNA repair mechanism in lymphocytes, a type of white blood cell that helps your body fight infection and chronic disease, including cancer
    The COVID jab is less effective in lymphoma patients. Emory University researchers found only 68% of non-Hodgkin lymphoma and chronic lymphocytic leukemia developed neutralizing antibodies after the second dose, compared to 100% of healthy controls

Cancer rates have increased since the introduction of the COVID shots and is one of the top three leading causes of premature death among younger adults — a trend that in turn is driving down U.S. life expectancy.

In 2019, the average life span of Americans of all ethnicities was nearly 78.8 years.1 By the end of 2021, life expectancy had dropped to 76.42 — a loss of nearly three years, which is an astounding decline. The leading causes of death in 2021 were heart disease, cancer and COVID-19, all three of which were higher in 2021 than in 2020,3 and both heart disease and cancer are potential side effects of the COVID jabs.
COVID Boosters Are Triggering Metastatic Cancer

November 26, 2022, The Daily Sceptic published a letter4,5 to the editor of The BMJ, written by Dr. Angus Dalgleish, professor of oncology at St. George’s University of London, warning that COVID boosters may be causing aggressive metastatic cancers:

    “COVID no longer needs a vaccine programme given the average age of death of COVID in the U.K. is 82 and from all other causes is 81 and falling,” Dalgleish writes.6 “The link with clots, myocarditis, heart attacks and strokes is now well accepted, as is the link with myelitis and neuropathy ...

    However, there is now another reason to halt all vaccine programmes. As a practicing oncologist I am seeing people with stable disease rapidly progress after being forced to have a booster, usually so they can travel. Even within my own personal contacts I am seeing B cell-based disease after the boosters.

    They describe being distinctly unwell a few days to weeks after the booster — one developing leukemia, two work colleagues Non-Hodgkin’s lymphoma, and an old friend who has felt like he has had Long COVID since receiving his booster and who, after getting severe bone pain, has been diagnosed as having multiple metastases from a rare B cell disorder.

    I am experienced enough to know that these are not the coincidental anecdotes ... The reports of innate immune suppression after mRNA for several weeks would fit, as all these patients to date have melanoma or B cell based cancers, which are very susceptible to immune control — and that is before the reports of suppressor gene suppression by mRNA in laboratory experiments. This must be aired and debated immediately.”

New Norm: Explosive Cancer Relapses

In a December 19, 2022, article7 in Conservative Woman, Dalgleish continues discussing the phenomenon of rapidly spreading cancers in patients who were in stable remission for years before receiving their COVID boosters. He notes that after his letter to The BMJ was published, several oncologists have contacted him to say they’re seeing the same thing in their own practices.

    “Seeing the recurrence of these cancers after all this time naturally makes me wonder if there is a common cause?” he writes.8 “I had previously noted that relapse in stable cancer is often associated with severe long-term stress, such as bankruptcy, divorce, etc.

    However, I found that none of my patients had any such extra stress during this time, but they had all had booster vaccines and, indeed, a couple of them noted that they had a very bad reaction to the booster which they did not have to the first two injections.

    I then noted that some of these patients were not having a normal pattern of relapse but rather an explosive relapse, with metastases occurring at the same time in several sites ... Scientifically, I was reading reports that the booster was leading to a big excess of antibodies at the expense of the T-cell response and that this T-cell suppression could last for three weeks, if not more.

    To me, this could be causal as the immune system is being asked to make an excessive response through the humoral inflammatory part of the immune response against a virus (the alpha-delta variant) which is no longer in existence in the community.

    This exertion leads to immune exhaustion, which is why these patients are reporting up to a 50% greater increase in Omicron, or other variations, than the non-vaccinated.”

A Change of Heart and Mind

Interestingly, in mid-2021, the Daily Mail published an article in which Dalgleish encouraged people to get the COVID shot, especially younger individuals.9 Dalgleish explains that, at the time, there was an “overwhelming push by the government and the medical community ... that this would be in everyone’s best interest.”

So, he caved to the narrative, even though he had concerns from the start. Now, however, the environment has changed and there’s really no need for these experimental shots anymore.

His concerns further grew when his son developed myocarditis “after having a jab he did not want but that he needed for work and travel purposes.” A friend of his son, who was in his early 30s, suffered a stroke after his jab, and a relative of a close colleague died from a heart attack at the age of 34 after hers.

    “I began to be highly alarmed that it was the vaccines causing these symptoms,” Dalgleish writes,10 “and that just as we had written11 ... a genetically engineered virus had serious implications for vaccine design.

    This paper, which was suppressed and therefore did not appear in print for many months, reported that the sequence of the virus was completely consistent with having been genetically engineered, with a furin cleavage site and six inserts at places that would make the virus very infectious, and the reason this had such tremendous implications for vaccine design was that 80% of these sequences had homology to human epitopes.

    In particular, we had noticed a homology with platelet factor 4 and myelin. The former is also certainly associated with what is known as VITT (low platelets and clotting issues) and the latter associated with all the neurological problems, such as transverse myelitis, both of which are now recognized as side effects of the vaccine even by the MHRA [Medicines and Healthcare Products Regulatory Agency in the UK].”

Authorities Have Willfully Ignored All Warning Signals

Dalgleish says his team’s findings were eventually circulated among cabinet members and various medical committees, but everyone ignored them. As a result, many have been placed at unnecessary risk for serious injury and/or death.

As Dalgleish points out, young hearts over-express the ACE receptor that the virus was engineered to bind to. This binding with the ACE2 receptor is what “sets off the inflammatory response, which leads to myocarditis, pericarditis, stroke and deaths,” Dalgleish says.

This could explain the dramatic increase observed in deaths of young athletes who were jabbed: They simply have more ACE2 receptors that bind to the spike proteins created by the jab. Dalgleish continues:12

    “When the facts change, or new facts emerge, the position of all those in authority directing mandates should change but unfortunately, they did not.

    I tried desperately to point out that all the evidence that vaccines might have been useful in helping to curtail the pandemic was changing; that it was becoming very clear that there were highly significant side effects to the vaccine programme that Pfizer had gone to great lengths to cover up, and that it was only a court case in the US that led to them becoming available.

    At this stage the whole vaccine programme should have been stopped but nobody seemed to want to address this, neither the Government, the medical authorities or the media.

    Having written many articles for the Daily Mail arguing against lockdown and for it never to be used again, I was extremely keen to address my change of opinion on the vaccines and to warn people of their dangers particularly to younger people, and to point out there were no grounds at all for giving it to children.

    Unfortunately, all my efforts and approaches to the mainstream media on this subject have been rejected. This, I believe, is something that will come back to haunt all those who introduced an Orwellian kind of suppression to the emerging truth, which labelled doctors trying to save their patients along the lines of ‘first do no harm’ as outcasts or villains.”

Scientific Proof COVID Jab Causes Cancer

Back in August 2022, The Exposé13 highlighted scientific evidence showing the COVID jabs can cause cancer of the ovaries, pancreas and breast, and that “a monumental cover-up is taking place to suppress the consequences ... on women’s health.”

Research shows SARS-CoV-2 spike protein obliterates 90% of the DNA repair mechanism in lymphocytes, a type of white blood cells that help your body fight infection and chronic disease, including cancer.

The research in question was that of Jiang and Mei, who published a peer-reviewed article showing the SARS-CoV-2 spike protein obliterated the DNA repair mechanism in lymphocytes, a type of white blood cells that play an important role in your immune system. Lymphocytes help your body fight infection and chronic disease, including cancer. Professional data analyst Joel Smalley writes:14

    “The viral spike protein was so toxic to this pathway that it knocked 90% of it out. If the whole spike protein got into the nucleus (in the ovaries), and enough of it was produced and hung around long enough before the body was able to get rid of it all, it would cause cancer. Fortunately, in the case of natural infection, this is unlikely to occur.

    Unfortunately, the experimental mRNA toxshot induces spike protein to be produced (the full-length spike exactly matching — amino acid for amino acid — the full length of the viral spike protein15) in and around the cell nucleus and is produced for at least 60 days and almost certainly longer.16

    ‘Fact checkers’ said the viral spike protein doesn’t get in the nucleus despite the expert scientists showing that it absolutely does. Public health authorities and regulators said the vaccinal spike protein doesn’t get in the nucleus despite the mRNA manufacturers submitting pictures of it doing so to them as part of their emergency use application ...

spike protein within the nucleus

    Jiang and Mei, quite logically and reasonably, cautioned that the mRNA spike protein would likely have the same effect as the viral spike protein on p53 and therefore cause cancer ... [The] Jiang and Mei paper was retracted due to spurious ‘expressions of concern’ (EOC) about the methods of the study despite them being standard practice ...

    Well, despite the retraction, the spike protein circulating in large quantities, in the direct vicinity of the cell nucleus, for elongated periods of time, still has the potential to induce cancer in those cells (ovary, pancreas, breast, prostate, lymph nodes). These cancers can take years to develop and so it’s possible that we don’t see much of a safety signal for 5 or 10 years.”

As noted by Smalley, one of the authors of the EOC that led to the retraction of the paper was Eric Freed, Ph.D., who heads up the U.S. National Institutes of Health’s Center for Cancer Research.

He’s been a tenured investigator with the National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) and NIH since 2002,17 the very agencies that funded Moderna’s mRNA jab, yet this conflict of interest was not disclosed in the EOC.
A Not so Rare Cancer Case

At the end of September 2022, The Atlantic18 featured the story of Belgian immunologist Michel Goldman, 67, who in the spring of 2021 got his first and second COVID shot. In the fall that year, he was diagnosed with lymphoma, cancer of the immune system.

Mere weeks after his body scan and diagnosis, he got his first booster, thinking he needed it since he’d soon become immunocompromised by the chemotherapy. But the booster caused a rapid decline in his health.

Another body scan at the end of September 2021, just three weeks after his first scan, revealed “a brand-new barrage of cancer lesions — so many spots that it looked like someone had set off fireworks inside Michel’s body,” Roxanne Khamsi writes:19

    “More than that, the lesions were now prominent on both sides of the body, with new clusters blooming in Michel’s right armpit, and along the right side of his neck.

body scan

    When Michel’s hematologist saw the scan, she told him to report directly to the nearest hospital pharmacy. He’d have to start on steroid pills right away, she told him. Such a swift progression for lymphoma in just three weeks was highly unusual, and he could not risk waiting a single day longer.

    As he followed these instructions, Michel felt a gnawing worry that his COVID booster shot had somehow made him sicker. His brother [Serge, head of nuclear medicine at the hospital of the Université Libre de Bruxelles] was harboring a similar concern.

    The asymmetrical cluster of cancerous nodes around Michel’s left armpit on the initial scan had already seemed ‘a bit disturbing,’ as his brother said; especially given that Michel’s first two doses of vaccine had been delivered on that side. Now he’d had a booster shot in the other arm, and the cancer’s asymmetry was flipped.

    The brothers knew this might be just an eerie coincidence. But they couldn’t shake the feeling that Michel had experienced what would be a very rare yet life-threatening side effect of COVID vaccination.”20

T Cells Gone Berserk

Goldman, who was an early champion of the mRNA COVID shots, now “suspected that he was their unlucky victim,” Khamsi writes.21 He decided to go public about his cancer despite fears “anti-vaxxers” would use it to argue against the COVID jab. His concern for people who had the same type of cancer he had won out.

There are approximately 30 different subtypes of lymphoma. The kind Goldman had — angioimmunoblastic T-cell lymphoma — attacks follicular helper T cells, which play a crucial role in your body’s immune response to invading pathogens.

Helper T cells serve as a messenger between dendritic cells, which identify the pathogen, and B cells that make the appropriate antibodies. The mRNA COVID shots “are especially effective at generating that message, and spurring its passage through the helper T cells,” Khamsi writes.

This activation of helper T cells is part of what makes the COVID jabs work. But Goldman began to suspect that revving up those helper T cells might in some cases cause them to go berserk, resulting in tumors, or worsening of already existing ones.
Other Case Reports

Goldman was lucky. He lived to talk about it. Many others have not been so fortunate. And while he still believes he’s an “ultra-rare” case, he’s since received reports from other patients who suddenly developed angioimmunoblastic T-cell lymphoma after their shots. As reported by Khamsi:22

    “Around the time of his February follow-up, Michel received a message from a doctor who had read his self-referential case report. The doctor’s mother had been diagnosed with the same subtype of lymphoma that Michel has following a COVID booster shot. More recently, he got an email from a woman whose sister had been vaccinated and received that diagnosis the following month.”

In August 2022, Frontiers in Medicine published a case report23 describing “rapid progression of marginal zone B-cell lymphoma” following the COVID jab. The 80-year-old Japanese woman featured in the report developed a noticeable tumor the very next day after her first shot. According to the authors:24

    “Initially, we suspected head-and-neck benign lymphadenopathy as a side effect of vaccination. Nine weeks later, the number of swollen submandibular and parotid glands increased, and the lymph nodes further enlarged.

    Finally, the right temporal mass was diagnosed as marginal zone B-cell lymphoma based on immunohistochemical and flow cytometry findings of biopsy specimens.

    Our findings suggest that although 4-6 weeks of observation for lymph node inflammation after the second vaccination is recommended, malignancy should also be considered in the differential diagnosis of lymphadenopathy following vaccination.”

COVID Jab Is Far Less Effective in Lymphoma Patients

In May 2022, a single-center study25 at Emory University discovered that the humoral immune response in patients with non-Hodgkin lymphoma (NHL) or chronic lymphocytic leukemia (CLL) was significantly reduced after getting a COVID jab, compared to people who did not have either of those diagnoses.

Patients with NHL or CLL also didn’t have nearly the same antibody response to the shot. Only 68% of them developed neutralizing antibodies against SARS-CoV-2 after the second dose, compared to 100% of healthy controls. NHL/CLL patients who had undergone anti–CD20-directed therapies within one year of the first dose had the lowest antibody levels.
Turbo-Charged Cancers Are Becoming More Prevalent

Data from the Defense Medical Epidemiology Database (DMED)26 — historically one of the most well-kept and most heavily-relied upon medical databases in the world — showed that, compared to the previous five-year averages, cancer among Department of Defense (DOD) personnel in 2021 skyrocketed.

Overall, cancers tripled among servicemen and their family members after the rollout of the COVID shots. Breast cancer went up 487%. Exploding cancer rates are also seen elsewhere. One of the first to warn that the shots might cause cancer was Dr. Ryan Cole, a pathologist who runs his own pathology lab.

He suspects the shots accelerate already existing cancers by way of immune dysregulation.27 He noticed that cancers that were previously well-controlled would suddenly grow out of control and rapidly lead to death once they got the COVID jab.

Swedish pathologist, researcher and senior physician at Lund’s University, Dr. Ute Kruger, has also observed an explosion in rapidly advancing cancers in the wake of the COVID shots. For example, she’s noticed:28,29

    Cancer patients are getting younger — The largest increase is among 30- to 50-year-olds
    Tumor sizes are dramatically larger — Historically, 3-centimeter tumors were commonly found at the time of cancer diagnosis. Now, the tumors they’re finding are regularly 4 to 12 centimeters, which suggests they’re growing at a much faster rate than normal
    Multiple tumors in multiple organs are becoming more common
    Recurrence and metastasis are increasing — Kruger points out that many of the cancer patients she’s seeing have been in remission for years, only to suddenly be beset with uncontrollable cancer growth and metastasis shortly after their COVID jab

These “turbo-cancers,” as Kruger calls them, cannot be explained by delayed cancer screenings due to lockdowns and other COVID restrictions, as those days are long gone. Patients, despite having access to medical screenings as in years past, are showing up with grossly exacerbated tumor growths, and she believes this is because the cancers are being “turbo-charged” by the mRNA jabs.

Disturbingly, as detailed in “How Cancer Deaths From the COVID Jabs Are Being Hidden,” analysis of U.S. Morbidity and Mortality Weekly Report (MMWR) data suggests the U.S. Centers for Disease Control and Prevention has been filtering out and redesignating cancer deaths as COVID deaths since April 2021 to eliminate the cancer signal. The signal is being hidden by swapping the underlying cause of death with main cause of death.


    1 CDC Press release July 21, 2021
    2 CDC Provisional Life Expectancy Estimates for 2021, August 2022
    3 USA Today December 22, 2022
    4, 6 Daily Sceptic November 26, 2022
    5 Conservative Woman November 28, 2022
    7, 8, 9, 10, 12 Conservative Woman December 19, 2022
    11 Evidence Which Suggests This Is No Naturally Evolved Virus July 13, 2020
    13, 14 The Expose August 2, 2022
    15 Science Based Medicine May 5, 2021
    16 Cell March 17, 2022; 185(6): 1025-1040.e14
    17 Retrovirology July 2, 2018; 15 Article number 43
    18, 19, 20, 21, 22 The Atlantic September 24, 2022
    23, 24 Frontiers in Medicine August 1, 2022; 9: 963393
    25 ASCO Daily News May 25, 2022
    26 Renz-law.com
    27 Steve Kirsch Substack February 5, 2022
    28 Etana Substack August 4, 2022
    29 Doctors4CovidEthics.org July 26, 2022

« Последна редакция: 06-01-2023, 10:51:02 от бате Бино »
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))

бате Бино

 • Заместник админ
 • Hero Member
 • ****
 • Неактивен Неактивен
 • Публикации: 4049
 • дипломиран рекреативен специалист
Re: Как да не умрем от_коронавируса
« Отговор #53 -: 06-01-2023, 11:35:06 »

COVID бустери предизвикват метастази
Анализ на д-р Джоузеф Меркола Фактът е проверен

    05 януари 2023


Историята с един поглед

    Процентът на ракови заболявания се е увеличил след въвеждането на ваксините срещу COVID и сега е една от трите водещи причини за преждевременна смърт сред по-младите възрастни – тенденция, която на свой ред намалява продължителността на живота в САЩ
    Водещите причини за смърт през 2021 г. са сърдечни заболявания и рак, като и двете са потенциални странични ефекти от инжекциите срещу COVID
    Д-р Ангъс Далглиш, професор по онкология в Лондонския университет "Сейнт Джордж", предупреждава, че COVID бустери може да причиняват агресивен метастатичен рак
    Изследванията показват, че шиповият протеин на SARS-CoV-2 заличава 90% от механизма за възстановяване на ДНК в лимфоцитите, вид бели кръвни клетки, които помагат на тялото ви да се бори с инфекции и хронични заболявания, включително рак
    Инжекцията срещу COVID е по-малко ефективна при пациенти с лимфом. Изследователи от университета Емори установиха, че само 68% от неходжкиновия лимфом и хроничната лимфоцитна левкемия са развили неутрализиращи антитела след втората доза, в сравнение със 100% от здравите контроли

Процентът на ракови заболявания се е увеличил след въвеждането на ваксините срещу COVID и е една от първите три водещи причини за преждевременна смърт сред по-младите възрастни – тенденция, която на свой ред намалява продължителността на живота в САЩ .

През 2019 г. средната продължителност на живота на американците от всички етноси е била близо 78,8 години. 1 До края на 2021 г. очакваната продължителност на живота е спаднала до 76,4 2 — загуба от близо три години, което е изумителен спад. Водещите причини за смърт през 2021 г. са сърдечни заболявания, рак и COVID-19, като и трите са били по-високи през 2021 г., отколкото през 2020 г. 3 и както сърдечните заболявания, така и ракът са потенциални странични ефекти от инжекциите срещу COVID.
COVID бустери предизвикват метастатичен рак

На 26 ноември 2022 г. The Daily Skeptic публикува писмо (4 , 5) до редактора на The BMJ, написано от д-р Ангъс Далглиш, професор по онкология в Университета Сейнт Джордж в Лондон, предупреждаващо, че COVID бустери може да причиняват агресивен метастатичен рак:

    „COVID вече не се нуждае от програма за ваксини, като се има предвид, че средната възраст на смърт от COVID в Обединеното кралство е 82 години, а от всички други причини е 81 години и намалява“, пише Далглиш. 6 „Връзката със съсиреци, миокардит, инфаркти и инсулти вече е добре приета, както и връзката с миелит и невропатия...

    Сега обаче има още една причина да спрем всички програми за ваксини. Като практикуващ онколог виждам как хора със стабилно заболяване бързо напредват, след като са били принудени да имат бустер, обикновено за да могат да пътуват. Дори в рамките на моите лични контакти виждам заболяване, базирано на В клетки след бустерите.

    Те описват явно неразположение няколко дни до седмици след бустера - един развива левкемия, двама колеги от работа имат неходжкинов лимфом и стар приятел, който се е чувствал като че ли е имал дълъг COVID, откакто е получил бустера си и който, след като получи тежко костно заболяване болка, е диагностициран с множество метастази от рядко В-клетъчно заболяване.

    Имам достатъчно опит, за да знам, че това не са случайни анекдоти... Докладите за вродена имунна супресия след иРНК в продължение на няколко седмици биха се поместили, тъй като всички тези пациенти досега имат меланом или рак, базиран на В-клетки, които са много податливи на имунна контрол - и това е преди докладите за потискане на супресорния ген от иРНК в лабораторни експерименти. Това трябва да бъде излъчено и обсъдено незабавно.”

Нова норма: Експлозивни рецидиви на рака

В статия 7 от 19 декември 2022 г. в Conservative Woman Далглиш продължава да обсъжда феномена на бързо разпространяващи се ракови заболявания при пациенти, които са били в стабилна ремисия години наред, преди да получат своите COVID бустери. Той отбелязва, че след публикуването на писмото му до BMJ няколко онколози са се свързали с него, за да кажат, че виждат същото в собствените си практики.

    „Виждайки повторната поява на тези ракови заболявания след толкова време естествено ме кара да се чудя дали има обща причина?“ той пише. 8 „По-рано бях отбелязал, че рецидивът на стабилен рак често се свързва със сериозен дългосрочен стрес, като фалит, развод и т.н.

    Открих обаче, че нито един от моите пациенти не е имал такъв допълнителен стрес през това време, но всички са имали бустер ваксини и наистина няколко от тях отбелязаха, че са имали много лоша реакция към бустера, който не е трябвало първите две инжекции.

    След това отбелязах, че някои от тези пациенти не са имали нормален модел на рецидив, а по-скоро експлозивен рецидив, с метастази, появяващи се едновременно на няколко места... От научна гледна точка, четох доклади, че бустерът води до голям излишък на антитела за сметка на Т-клетъчния отговор и че това потискане на Т-клетките може да продължи три седмици, ако не и повече.

    За мен това може да е причина, тъй като от имунната система се изисква да направи прекомерен отговор чрез хуморалната възпалителна част на имунния отговор срещу вирус (алфа-делта вариант), който вече не съществува в общността.

    Това усилие води до изтощение на имунитета, поради което тези пациенти отчитат до 50% по-голямо увеличение на Omicron или други вариации, отколкото неваксинираните.“

Промяна на сърцето и ума

Интересното е, че в средата на 2021 г. Daily Mail публикува статия, в която Далглиш насърчава хората да се ваксинират срещу COVID, особено по-младите хора. 9 Далглиш обяснява, че по това време е имало „огромен натиск от страна на правителството и медицинската общност... че това ще бъде в най-добрия интерес на всички“.

И така, той се поддаде на разказа, въпреки че имаше притеснения от самото начало. Сега обаче средата се е променила и наистина вече няма нужда от тези експериментални снимки.

Притесненията му нараснаха още повече, когато синът му разви миокардит „след инжектиране, което не искаше, но му беше необходимо за работа и пътуване“. Приятел на сина му, който беше в началото на 30-те, получи инсулт след убождането му, а роднина на близка колежка почина от инфаркт на 34 години след нейния.

    „Започнах да бъда силно разтревожен, че ваксините причиняват тези симптоми“, пише Далглиш, 10 „и че точно както бяхме писали 11 ... генетично конструиран вирус има сериозни последици за дизайна на ваксината.

    Тази статия, която беше скрита и поради това не се появи в печат в продължение на много месеци, съобщава, че последователността на вируса е напълно в съответствие с това, че е бил генетично модифициран, с място на разцепване на фурин и шест вмъквания на места, които биха направили вируса много заразен , и причината това да има толкова огромни последици за дизайна на ваксината е, че 80% от тези последователности имат хомоложност с човешки епитопи.

    По-специално, бяхме забелязали хомология с тромбоцитен фактор 4 и миелин. Първото също със сигурност е свързано с това, което е известно като VITT (ниски тромбоцити и проблеми със съсирването), а второто е свързано с всички неврологични проблеми, като напречен миелит, като и двата сега се признават като странични ефекти на ваксината дори от MHRA [Агенция за регулиране на лекарствата и здравните продукти в Обединеното кралство].“

Властите умишлено са пренебрегнали всички предупредителни сигнали

Далглиш казва, че констатациите на неговия екип в крайна сметка са били разпространени сред членовете на кабинета и различни медицински комисии, но всички са ги игнорирали. В резултат на това много от тях са били изложени на ненужен риск от сериозно нараняване и/или смърт.

Както посочва Далглиш, младите сърца свръхекспресират ACE рецептора, с който вирусът е проектиран да се свързва. Това свързване с ACE2 рецептора е това, което "задейства възпалителния отговор, който води до миокардит, перикардит, инсулт и смърт", казва Далглиш.

Това би могло да обясни драматичното увеличение, наблюдавано в смъртните случаи на млади атлети, които са били убождани: Те просто имат повече ACE2 рецептори, които се свързват с шип протеините, създадени от убождането. Далглиш продължава: 12

    „Когато фактите се променят или се появят нови факти, позицията на всички, които имат ръководни мандати, трябва да се промени, но за съжаление те не го направиха.

    Отчаяно се опитвах да посоча, че всички доказателства, че ваксините може да са били полезни за ограничаване на пандемията, се променят; че става много ясно, че има много значителни странични ефекти от програмата за ваксини, които Pfizer са положили големи усилия, за да прикрият, и че само съдебно дело в САЩ е довело до това, че са станали достъпни.

    На този етап цялата програма за ваксини трябваше да бъде спряна, но изглежда никой не искаше да се заеме с това, нито правителството, медицинските власти или медиите.

    След като написах много статии за Daily Mail, аргументирайки се срещу блокирането и то никога повече да не се използва, имах изключително желание да отговоря на промяната си в мнението относно ваксините и да предупредя хората за техните опасности, особено за по-младите хора, и да посоча това изобщо не е имало основание да се дава на деца.

    За съжаление всичките ми усилия и подходи към мейнстрийм медиите по тази тема бяха отхвърлени. Вярвам, че това е нещо, което ще се върне, за да преследва всички онези, които въведоха оруелски вид потискане на възникващата истина, която етикетира лекарите, опитващи се да спасят пациентите си по линията на „първо не вреди“ като изгнаници или злодеи. ”

Научно доказателство, че COVID Jab причинява рак

Още през август 2022 г. The Exposé 13 изтъкна научни доказателства, показващи, че убожданията срещу COVID могат да причинят рак на яйчниците, панкреаса и гърдата и че „се извършва монументално прикриване, за да се потиснат последствията... върху здравето на жените“.

Изследванията показват, че шиповият протеин на SARS-CoV-2 заличава 90% от механизма за възстановяване на ДНК в лимфоцитите, вид бели кръвни клетки, които помагат на тялото ви да се бори с инфекции и хронични заболявания, включително рак.

Въпросното изследване е на Jiang и Mei, които публикуват рецензирана статия, показваща, че шиповият протеин SARS-CoV-2 заличава механизма за възстановяване на ДНК в лимфоцитите, вид бели кръвни клетки, които играят важна роля във вашата имунна система . Лимфоцитите помагат на тялото ви да се бори с инфекции и хронични заболявания, включително рак. Професионалният анализатор на данни Джоел Смоли пише: 14

    „Протеинът на вирусния шип беше толкова токсичен за този път, че нокаутира 90% от него. Ако целият шипов протеин попадне в ядрото (в яйчниците) и достатъчно от него се произведе и остане наоколо достатъчно дълго, преди тялото да успее да се отърве от него, това ще причини рак. За щастие, в случай на естествена инфекция, това е малко вероятно да се случи.

    За съжаление, експерименталният mRNA toxshot индуцира производството на шипов протеин (пълната дължина на шиповия съвпада точно — аминокиселина за аминокиселина — пълната дължина на вирусния шипов протеин 15 ) в и около клетъчното ядро ​​и се произвежда най-малко 60 дни и почти сигурно повече. 16

    „Проверяващите факти“ казаха, че протеинът на вирусния шип не попада в ядрото, въпреки че експертните учени показват, че това наистина става. Органите на общественото здравеопазване и регулаторите казаха, че протеинът на ваксиналния шип не попада в ядрото, въпреки че производителите на иРНК са им предоставили снимки на това като част от тяхното приложение за спешна употреба...

шипов протеин в ядрото

    Джианг и Мей, съвсем логично и разумно, предупредиха, че иРНК шиповият протеин вероятно ще има същия ефект като вирусния шипов протеин върху p53 и следователно ще причини рак... [Документът] Джианг и Мей беше оттеглен поради фалшиви „изрази на загриженост“ (EOC) относно методите на изследването, въпреки че те са стандартна практика...

    Е, въпреки отдръпването, шиповият протеин, циркулиращ в големи количества, в непосредствена близост до клетъчното ядро, за продължителни периоди от време, все още има потенциала да индуцира рак в тези клетки (яйчници, панкреас, гърди, простата, лимфни възли ). Развитието на тези видове рак може да отнеме години и е възможно да не видим сигнал за безопасност в продължение на 5 или 10 години.

Както отбелязва Смоли, един от авторите на EOC, довел до оттеглянето на документа, е д-р Ерик Фрийд, който оглавява Центъра за изследване на рака към Националния институт по здравеопазване на САЩ.

Той е бил назначен изследовател в Националния институт по алергии и инфекциозни болести (NIAID) и NIH от 2002 г. насам, 17 същите агенции, които са финансирали иРНК инжекциите на Moderna, но този конфликт на интереси не е разкрит в EOC.
Не толкова рядък случай на рак

В края на септември 2022 г. The Atlantic 18 представи историята на белгийския имунолог Мишел Голдман, на 67 години, който през пролетта на 2021 г. получи първата и втората ваксина срещу COVID. През есента на същата година той беше диагностициран с лимфом, рак на имунната система.

Само седмици след сканирането на тялото и диагнозата, той получи първия си бустер, смятайки, че има нужда от него, тъй като скоро беше имунокомпрометиран от химиотерапията. Но бустерът причини бързо влошаване на здравето му.

Друго сканиране на тялото в края на септември 2021 г., само три седмици след първото му сканиране, разкри „чисто нов залп от ракови лезии – толкова много петна, че изглеждаше сякаш някой е запалил фойерверки в тялото на Мишел“, пише Роксана Хамси: 19

    „Нещо повече, лезиите вече бяха изпъкнали от двете страни на тялото, с нови гроздове, цъфтящи в дясната подмишница на Мишел и по дясната страна на врата му.

сканиране на тялото

    Когато хематологът на Мишел видя сканирането, тя му каза да се обади директно в най-близката болнична аптека. Ще трябва веднага да започне със стероидни хапчета, каза му тя. Такава бърза прогресия на лимфома само за три седмици беше изключително необичайна и той не можеше да рискува да чака нито ден повече.

    Докато следваше тези инструкции, Мишел почувства силна тревога, че неговата бустерна ваксина срещу COVID по някакъв начин го е разболяла. Неговият брат [Серж, ръководител на нуклеарната медицина в болницата на Université Libre de Bruxelles] изпитваше подобна загриженост.

    Асиметричният клъстер от ракови възли около лявата подмишница на Мишел при първоначалното сканиране вече изглеждаше „малко смущаващо“, както каза брат му; особено като се има предвид, че първите две дози ваксина на Мишел бяха доставени от тази страна. Сега му беше поставена бустерна инжекция в другата ръка и асиметрията на рака беше обърната.

    Братята знаеха, че това може да е просто зловещо съвпадение. Но те не можеха да се отърсят от чувството, че Мишел е изпитал това, което би било много рядък, но животозастрашаващ страничен ефект от ваксинацията срещу COVID.“ 20

Т-клетките са полудели

Голдман, който беше ранен шампион на mRNA COVID изстрелите, сега „подозираше, че е тяхната нещастна жертва“, пише Хамси. 21 Той реши да разкаже публично за рака си, въпреки опасенията, че „антиваксърите“ ще го използват, за да оспорят инжекциона срещу COVID. Загрижеността му за хората, които са имали същия вид рак, който той е победил.

Има приблизително 30 различни подтипа лимфом. Видът, който Голдман имаше - ангиоимунобластният Т-клетъчен лимфом - атакува фоликуларните помощни Т-клетки, които играят решаваща роля в имунния отговор на тялото ви към нахлуващи патогени.

Помощните Т-клетки служат като посредник между дендритните клетки, които идентифицират патогена, и В-клетките, които произвеждат подходящите антитела. ИРНК COVID снимките „са особено ефективни при генерирането на това съобщение и стимулирането на преминаването му през помощните Т клетки“, пише Кхамси.

Това активиране на помощни Т-клетки е част от това, което кара инжекциите срещу COVID да работят. Но Голдман започна да подозира, че форсирането на тези помощни Т-клетки може в някои случаи да ги накара да полудеят, което да доведе до тумори или влошаване на вече съществуващи.
Доклади за други случаи

Голдман имаше късмет. Той доживя да говори за това. Много други не са имали този късмет. И докато той все още вярва, че е „ултра рядък“ случай, оттогава е получил доклади от други пациенти, които внезапно са развили ангиоимунобластен Т-клетъчен лимфом след ваксините. Както се съобщава от Khamsi: 22

    „Приблизително по време на февруарското си проследяване Мишел получи съобщение от лекар, който беше прочел доклада за неговия случай, който се самопозовава. Майката на лекаря е била диагностицирана със същия подтип лимфом, който има Мишел след бустерна ваксина срещу COVID. Съвсем наскоро той получи имейл от жена, чиято сестра е била ваксинирана и е получила тази диагноза следващия месец.“

През август 2022 г. Frontiers in Medicine публикува доклад за случай 23 , описващ „бърза прогресия на В-клетъчен лимфом на маргиналната зона“ след инжекцията с COVID. 80-годишната японка, представена в доклада, разви забележим тумор още на следващия ден след първата инжекция. Според авторите: 24

    „Първоначално подозирахме доброкачествена лимфаденопатия на главата и шията като страничен ефект от ваксинацията. Девет седмици по-късно броят на подутите субмандибуларни и паротидни жлези се увеличи, а лимфните възли се увеличиха допълнително.

    И накрая, дясната темпорална маса беше диагностицирана като В-клетъчен лимфом на маргиналната зона въз основа на имунохистохимични и поточни цитометрични находки на проби от биопсия.

    Нашите открития предполагат, че въпреки че се препоръчва 4-6 седмици наблюдение за възпаление на лимфните възли след втората ваксинация, злокачествените заболявания също трябва да се имат предвид при диференциалната диагноза на лимфаденопатията след ваксинацията.

COVID Jab е много по-малко ефективен при пациенти с лимфом

През май 2022 г. едноцентрово проучване 25 в университета Емори откри, че хуморалният имунен отговор при пациенти с неходжкинов лимфом (НХЛ) или хронична лимфоцитна левкемия (ХЛЛ) е значително намален след инжекция с COVID в сравнение с хората, които са го направили нямам нито една от тези диагнози.

Пациентите с NHL или CLL също не са имали почти същия отговор на антитела към инжекцията. Само 68% от тях са развили неутрализиращи антитела срещу SARS-CoV-2 след втората доза, в сравнение със 100% от здравите контроли. Пациентите с NHL/CLL, които са били подложени на анти-CD20-насочени терапии в рамките на една година след първата доза, са имали най-ниски нива на антитела.
Раковите заболявания с турбо заряд стават все по-разпространени
Видео връзка

Данните от Базата данни на медицинската епидемиология на отбраната (DMED) 26 — исторически една от най-добре поддържаните и най-разчитащите медицински бази данни в света — показаха, че в сравнение с предходните петгодишни средни стойности ракът сред Министерството на отбраната ( DOD) персоналът през 2021 г. скочи рязко.

Като цяло ракът се утрои сред военнослужещите и членовете на техните семейства след пускането на ваксините срещу COVID. Ракът на гърдата се е увеличил с 487%. Експлозията на раковите заболявания се наблюдава и на други места. Един от първите, които предупредиха, че ваксините могат да причинят рак, беше д-р Райън Коул, патолог, който ръководи собствена патологична лаборатория.

Той подозира, че ваксините ускоряват вече съществуващите ракови заболявания чрез имунна дисрегулация. 27 Той забеляза, че раковите заболявания, които преди са били добре контролирани, внезапно ще излязат извън контрол и бързо ще доведат до смърт, след като бъдат инжектирани с COVID.

Шведският патолог, изследовател и старши лекар в университета в Лунд, д-р Уте Крюгер, също е наблюдавал експлозия в бързо напредващите ракови заболявания след ваксините срещу COVID. Например, тя е забелязана: 28 , 29

    Болните от рак стават все по-млади — най-голямо е увеличението при 30- до 50-годишните
    Размерите на тумора са драстично по-големи - исторически, 3-сантиметрови тумори са често срещани по време на диагностицирането на рак. Сега туморите, които откриват, обикновено са от 4 до 12 сантиметра, което предполага, че растат много по-бързо от нормалното
    Множество тумори в множество органи стават все по-чести
    Рецидивите и метастазите се увеличават — Крюгер изтъква, че много от пациентите с рак, които тя посещава, са били в ремисия от години, само за да бъдат изведнъж обхванати от неконтролируем растеж на рака и метастази малко след инжекцията им с COVID

Тези „турборакови заболявания“, както ги нарича Крюгер, не могат да се обяснят със забавени скрининги за рак поради блокиране и други COVID ограничения, тъй като тези дни отдавна са отминали. Пациентите, въпреки че имат достъп до медицински прегледи, както в миналите години, се появяват със силно обострени туморни израстъци и тя вярва, че това е така, защото ракът се „турбо зарежда“ от иРНК инжекциите.

Обезпокоително, както е описано в „ Как се крият смъртните случаи от рак от COVID инжекциите “, анализът на данните от Седмичния доклад за заболеваемостта и смъртността в САЩ (MMWR) предполага, че Центровете за контрол и превенция на заболяванията на САЩ филтрират и преназначават смъртните случаи от рак като смъртни случаи от COVID от април 2021 г. за премахване на сигнала за рак. Сигналът е скрит чрез размяна на основната причина за смъртта с основната причина за смъртта.
Активен
Болницата беше прочута със своите готвачи.   :)))
 

Страницата е създадена за 0.104 секунди с 22 запитвания.