Начало   Помощ Вход Регистрация  
Форум Земя назаемСуровоядствоРецептиРазниТема: Покълнал нахут и смлян сусам
Страници: 1 [2]   Надолу
Изпечатай
Автор Тема: Покълнал нахут и смлян сусам  (Прочетена 12287 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
catalina
Full member
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 188



« Отговор #20 -: 31-07-2013, 12:36:09 »

И аз сьм си правила няколко пьти хумус с покьлнал нахут. Нахутьт (100г сух) го киснах от вечерта до сутринта, после преплакнах добре и оставих в дьлбока чиния, покрит с влажен тензух. Три дни му трябваха за мьничко кьлнче, като проплаквах по два-три пьти на ден.

После го смлях сьс сусамов тахан, зехтин, чесьн и лимонов сок. Не вкус не е сьщият като сьс сварен, но вкусьт не е неприятен, просто е различен.

Не знаех, че се подправя с кимион.
Активен

Не разбирам твърде много ли знам или недостатъчно...
Страници: 1 [2]   Нагоре
Изпечатай
Форум Земя назаемСуровоядствоРецептиРазниТема: Покълнал нахут и смлян сусам
Отиди на: