Начало   Помощ Вход Регистрация  
Страници: [1]   Надолу
Изпечатай
Автор Тема: Сирене крема от орехи  (Прочетена 5714 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
vladi
Sr. Member
****
Неактивен Неактивен

Пол: Жена
Публикации: 486



« -: 11-02-2010, 11:43:41 »

Малко промених оригиналната рецепта на Тим Кейси, за да се получи перфектно за моя вкус!

1 ч.ч. орехи
1 ч.л. лимонов сок
1 с.л. италианска подправка (имах босилек, риган, мащерка, розмарин)
1 с.л. пресен копър
1 скилидка чесън
1 с.л зехтин
3 с.л. вода

Предварително смелих орехите, добавих мазнина, течности, подправки и разбърках.

От 1 ч.ч. орехи излезе много за 1 порция, остатъкът ще оползотворя утре в пролетните ролца с кълнове от люцерна.

Ако се добави повечко сок, става и за заливка на салата!
Активен

Bella
Full member
***
Неактивен Неактивен

Пол: Жена
Публикации: 100


« Отговор #1 -: 11-02-2010, 17:41:57 »

Ммммм, звучи вкусно!
Активен
raw
Jr. Member
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 58


« Отговор #2 -: 21-05-2016, 21:54:01 »

Ммммм, звучи вкусно!
Привет и от мен.Звучи много добре,но има ли тази консистенция на крема сиренето?.
Активен
Mia
Sr. Member
****
Неактивен Неактивен

Пол: Жена
Публикации: 215



« Отговор #3 -: 22-05-2016, 09:10:21 »

Малко промених оригиналната рецепта на Тим Кейси, за да се получи перфектно за моя вкус!

1 ч.ч. орехи
1 ч.л. лимонов сок
1 с.л. италианска подправка (имах босилек, риган, мащерка, розмарин)
1 с.л. пресен копър
1 скилидка чесън
1 с.л зехтин
3 с.л. вода

Предварително смелих орехите, добавих мазнина, течности, подправки и разбърках.

От 1 ч.ч. орехи излезе много за 1 порция, остатъкът ще оползотворя утре в пролетните ролца с кълнове от люцерна.

Ако се добави повечко сок, става и за заливка на салата!
А орехите накисват ли се предварително?
Активен
Страници: [1]   Нагоре
Изпечатай
Отиди на: