Здравейте приятели!
Аз съм Теодор и още много други неща ..
Казват например, че човек е такъв, каквито са желанията му. Е, в такъв случай аз съм веган суровоядец, съоръжен с Excalibur дехидратор, Green star сокоизтисквачка, Vita mix блендер и робот миялна машина да почиства след мене. Когато ме домързява, ям прана. Пия сок от пшеничена трева всеки ден, практикувам йога и летя с парапланер. Карам електрическо bmw 5-series GT из зелените улици на София. Когато ме домързява, джиткам астралното си тяло (последен модел, без разходи на гориво и емисии CO
2).
Финансирам верига ресторанти за бързо здравословно хранене, нещо като зелен McDonald's с политиката на PRET A MANGER, само че веган & raw веган, с цени на баничарница и с лукса на френски ресторант.
Но да приемем, че не вярвате в по-горната сентенция. Е, тогава
все още съм 20-годишен веган от малък град от Бургаския район, but damn, I'm pretty fuckin' close!
Имам един опит за ставане на суровоядец, но интуицията ми крещеше, че не ми е време и предприех много плавен & постепен метод на преход. От около година насам последователно отказах месото (макар че до този етап ядях само пилешко), млечните продукти, яйцата, желибончетата (знаехте ли, че не са веган?) и всичко сладко, съдържащо бяла захар. Отказът беше естествен, без усещане за лишение и нещастие. Вярвам, че начинът на хранене е тясно свързан с духовното развитие и едното стимулира другото (независимо от подредбата). Този форум е ярък пример за това (имате страхотен вайб, като на морков на стероиди!
)
Вярвам, че ще се запозная с много интересни хора и очаквам форумът да ми е от огромна полза, когато премина на сурово! Надявам се и с времето да успея да допринеса с нещо полезно и градивно!
Поздрави и зеленчуци,
ТЕД