Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Добре заварил!  (Прочетена 4285 пъти)

Тедко

• Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 23
Добре заварил!
« -: 04-03-2010, 23:21:34 »

Здравейте приятели!  ;)

Аз съм Теодор и още много други неща ..

Казват например, че човек е такъв, каквито са желанията му. Е, в такъв случай аз съм веган суровоядец,  съоръжен с Excalibur дехидратор, Green star сокоизтисквачка, Vita mix блендер и робот миялна машина да почиства след мене. Когато ме домързява, ям прана. Пия сок от пшеничена трева всеки ден, практикувам йога и летя с парапланер. Карам електрическо bmw 5-series GT из зелените улици на София. Когато ме домързява, джиткам астралното си тяло (последен модел, без разходи на гориво и емисии CO2).  :whistling2 - emotloader: Финансирам верига ресторанти за бързо здравословно хранене, нещо като зелен McDonald's с политиката на PRET A MANGER, само че веган & raw веган, с цени на баничарница и с лукса на френски ресторант.

Но да приемем, че не вярвате в по-горната сентенция. Е, тогава все още съм 20-годишен веган от малък град от Бургаския район, but damn, I'm pretty fuckin' close!  8)

Имам един опит за ставане на суровоядец, но интуицията ми крещеше, че не ми е време и предприех много плавен & постепен метод на преход. От около година насам последователно отказах месото (макар че до този етап ядях само пилешко), млечните продукти, яйцата, желибончетата (знаехте ли, че не са веган?) и всичко сладко, съдържащо бяла захар. Отказът беше естествен, без усещане за лишение и нещастие. Вярвам, че начинът на хранене е тясно свързан с духовното развитие и едното стимулира другото (независимо от подредбата). Този форум е ярък пример за това (имате страхотен вайб, като на морков на стероиди!  :love_007:)

Вярвам, че ще се запозная с много интересни хора и очаквам форумът да ми е от огромна полза, когато премина на сурово! Надявам се и с времето да успея да допринеса с нещо полезно и градивно!

Поздрави и зеленчуци,
ТЕД
Активен

Вери

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2153
    • Магията на суровата храна
Re:Добре заварил!
« Отговор #1 -: 05-03-2010, 03:56:39 »

верига ресторанти за бързо здравословно хранене, нещо като зелен McDonald's с политиката на PRET A MANGER, само че веган & raw веган, с цени на баничарница и с лукса на френски ресторант.
Ей това най-ме заинтригува.  : :Content_4 - emotloader:
Като го постигнеш някой ден, да се похвалиш.  :D
Добре дошъл!  :Content_22:
Активен

mariiina

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1464
« Отговор #2 -: 05-03-2010, 08:00:07 »

:kisss:Хъ добря дошел :sorcerer - emotloader:Ти нещо да не лъжеш за годините, дете...аз на твоите години и хабер нямах за вегетарианство, че чак пък и за суровоядство... :surpris_23:Когато ми стане много  тегаво и болно в ежедневието от мноооооооого простотия и дивотииииииииииии ей такива единични зрънца като тебе и съ-форумците ме изваждат да не ми потънат гемиите!!!
   Да си ни жив и здрав, прав и мнооооооого корав, в живота през трудностите с упоритост мини и на всички,  че си Човек докажи!!! :heart_2:
Активен
...могъщият се бори само със могъщ...

Даниела

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1580
« Отговор #3 -: 05-03-2010, 08:04:06 »

Добро утро, добре дошъл  Тед :peperudi: деня ми започна с усмивка, весело представяне  tooth
Активен

катеринка

• Full member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 171
« Отговор #4 -: 05-03-2010, 11:51:48 »

Здравей,много се радвам да се запознаем!Не познавам други на твоята възраст,които да мислят като теб.Поздравявам те!И аз като Баба Марийна,като срещна такъв човек,изпитвам огромно щастие и вяра,че нещата вървят на добре,бавно,но сигурно. :Content_14:
Активен

ribkata

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 309
« Отговор #5 -: 05-03-2010, 12:44:16 »

привет Тео  :)

много светло и усмихнато влизаш, браво!!
Активен

Mary

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 60
« Отговор #6 -: 05-03-2010, 13:08:50 »

Здравей,много интересно и забавно представяне! :Content_14:
Активен

Тедко

• Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #7 -: 05-03-2010, 13:46:22 »

Здравейте дами! :flowers2:

Благодаря ви за топлото посрещане!

Стана дума за възрастта ми. Напоследък чета много за реинкарнация & карма и толкова съм погълнат от материала, че чак се учудих, когато го изкоментирахте. Вярвам, че някъде там отдолу, под тези плътни месести костюми, всички сме си набори! ;D

Но трябва да си призная, че много обичам баби! А баба веган е уникална комбинация, поздрави на баба Марийна! Моите са от друго тесто обаче, едната все се опитва да ме излъже! ;D

Но както се пееше в една песен: "Най-обичам луди, луди баби, луди луди баби насън ..yeah!" :whistling2 - emotloader:
Активен

newtantra

• Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 38
  • Когато се превърнеш в нищо, можеш да бъдеш всичко
    • НОВА ТАНТРА
« Отговор #8 -: 05-03-2010, 14:32:30 »

:Content_4 - emotloader: хахаха - мноо се смях на нещата които си описал...  та картинката която си сложил си пасва мноо дборе  :surpris_22: на писаното... имаш готино чувство за хумор май..  :essen: :Appetit_4: Карай все така !
Активен
◄ Промоции без край ►  http://proomo.info
НОВА ТАНТРА http://newtantra.blogspot.com,
ЕВА И АДАМ http://evaandadam.blogspot.com
▲ Ф А В О Р И Т ▼ О Ф И С ▲ http://fhold.blogspot.com
365 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАШ http://lovex365.blogspot.com

amazonian

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 240
« Отговор #9 -: 05-03-2010, 15:37:52 »

Леля Веган става ли?  tooth Къде го това с цени на баничарница - майтап ли е - я поясни на бавно загряващите  :Content_4 - emotloader:
Активен

Тедко

• Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #10 -: 05-03-2010, 15:48:11 »

Ех, от сега вече трупам клиентела. Ами да взема да си избера пък и едно местенце така и така съм почнал, да започнат да се трупат опашки от рано!  :bleh

Иначе да, майтап беше, доколкото знам няма подобен ресторант все още в България.
« Последна редакция: 09-03-2010, 22:08:49 от ТΞD »
Активен

rima

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 512
« Отговор #11 -: 05-03-2010, 17:09:00 »

привееет   :peperudi:
Активен

ДарбиМак

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 589
« Отговор #12 -: 05-03-2010, 17:35:49 »

:Content_4 - emotloader:
привет, Тед  :Content_22:  Голям сладур си 
:Content_4 - emotloader:
Активен
Намасте :)

Buku

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 897
  • :)
    • юнак-паликлечко
« Отговор #13 -: 09-03-2010, 21:16:10 »

Здрасти,Тед :). Ха, добре си дошЕл - много ме израдва постът ти в началото  tooth :Content_14:.
Шегата настрана, подходът ти е абсолютно правилен - имам предвид относно това, че човек е такъв, каквито са желанията му  ;). Не е важно на какъв етап си в момента, а как точно го възприемаш - ако приемаш сегашната ситуация, и в същото време си в хармония и единение с това, което искаш - и то непременно ще дойде, и то по-бързо, отколкото очакваш  :love_028:.
Успех в начинанията и не забравяй да отразяваш тук постигнатото - ние ще следим с интерес и ще аплодираме  ;) :flowers2:.
Активен
Мойсей казал, че всичко е от Бога, Платон - всичко е от главата, Иисус - всичко е от сърцето, Маркс - всичко е от стомаха, Фройд - от нещо малко по-надолу, Айнщайн - всичко е относително.
------
Господи като си прибрал грешните, вземи прибери и смешните!

инката1988

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 86
« Отговор #14 -: 10-03-2010, 21:12:00 »

Здравей, Тед!
Вярвам, че желанията ти ще станат реални, на мен ми ''звучаха'' така.  :essen: Чакаме на масата вече.
Кажи какво те насочи по този път.
Активен

Хриси

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 65
« Отговор #15 -: 11-03-2010, 08:34:20 »

Здравей Тед, страхотно представяне си направил    ^-^  :Content_14:  Успех в постигането на всичко,което искаш :)
Активен
Бъди промяната,която искаш да видиш в света!

Тедко

• Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #16 -: 11-03-2010, 17:33:19 »

Благодаря ви за милото посрещане, дами! :flower:
Активен

Страницата е създадена за 0.09 секунди с 24 запитвания.