Форум Земя назаем

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: Здравейте!  (Прочетена 3943 пъти)

zoyian

• Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 18
Здравейте!
« -: 15-03-2010, 19:33:17 »

Здравейте и от мен!

Днес се регистрирах във вашият форум :), аз не съм суровоядец, но все повече се  интересувам от здравословно хранене. От както се роди дъщеря ми, започнах да се интересувам повече от това каква е храната ни! Сега разбирам колко вредни неща има почти във всичко, което консумираме, закупено от магазините. Ще се радвам да науча повече за суровите храни, и да обменяме информация и опит!

:peperudi: :peperudi: :peperudi:
Активен

SiMoNcheTo

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 348
Re:Здравейте!
« Отговор #1 -: 15-03-2010, 19:50:31 »

Добре дошла Зоя :))))))) чудесно е, че вече обръщаш внимание на храната за себе си и на детенцето си. То на колко е?
Активен
Мисълта е там, където ни боли!

Buku

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 897
  • :)
    • юнак-паликлечко
« Отговор #2 -: 15-03-2010, 19:56:38 »

Добре дошла! :flowers2: :fluretaa: На сайта и форума има наистина много полезна информация - чети, информирай се и питай всичко, което те интересува :). Поздрави!
Активен
Мойсей казал, че всичко е от Бога, Платон - всичко е от главата, Иисус - всичко е от сърцето, Маркс - всичко е от стомаха, Фройд - от нещо малко по-надолу, Айнщайн - всичко е относително.
------
Господи като си прибрал грешните, вземи прибери и смешните!

benato

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1467
    • benato
« Отговор #3 -: 17-03-2010, 14:24:13 »

Как решихте,че е жена :Content_4 - emotloader:
Добре дошъл.
Активен

GO GREEN
"Когато човек твърди, че не иска да говори за нещо, той обикновено иска да каже, че не е в състояние да мисли за нищо друго." -Джон Стайнбек - "На изток от Рая".

SiMoNcheTo

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 348
« Отговор #4 -: 17-03-2010, 16:30:53 »

хахаа наистина не се знае пола  ;D в профила не пише, а пък от поста не се разбира.. не пише, че е родила :)) ще почакаме включване и ще разберем :) zoyan може да се представиш по-подробно :)
Активен
Мисълта е там, където ни боли!

zigzag

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 237
« Отговор #5 -: 17-03-2010, 17:44:05 »

Жена е разбира се.Здравей!
Активен

Petko

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2359
    • facebook
« Отговор #6 -: 17-03-2010, 19:29:28 »

Жена е разбира се.Здравей!
От какво се разбира? :surpris_23:
Активен
“Постоянното развитие е природен закон и този, който постоянно се опитва да поддържа своите догми, за да изглежда последователен, изпада в затруднено положение.” Махатма Ганди

“Най-важното нещо при храненето е да ядеш с благодарност.” Петър Дънов

benato

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1467
    • benato
« Отговор #7 -: 18-03-2010, 12:52:01 »

Здравейте и от мен!

Днес се регистрирах във вашият форум :), аз не съм суровоядец, но все повече се  интересувам от здравословно хранене. От както се роди дъщеря ми, започнах да се интересувам повече от това каква е храната ни! Сега разбирам колко вредни неща има почти във всичко, което консумираме, закупено от магазините. Ще се радвам да науча повече за суровите храни, и да обменяме информация и опит!

:peperudi: :peperudi: :peperudi:

По това :laugh:
Активен

GO GREEN
"Когато човек твърди, че не иска да говори за нещо, той обикновено иска да каже, че не е в състояние да мисли за нищо друго." -Джон Стайнбек - "На изток от Рая".

Discworld

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 258
« Отговор #8 -: 18-03-2010, 14:01:13 »

po peperudite :peperudi:

tooth
Активен

titan

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2318
« Отговор #9 -: 18-03-2010, 19:34:04 »

И какво стана накрая ? 20 човека умуват мъж ли е жена ли е , а от него ни вест , ни кост  :pensif_29:
Активен

Buku

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 897
  • :)
    • юнак-паликлечко
« Отговор #10 -: 19-03-2010, 08:43:18 »

Ами аз поне се подведох от това "откак се роди дъщеря ми"... но сега като се замислих  :-[, това не значи непременно, че лицето е от женски пол  :D. Но както и да е, жив/а и здрав/а ;).
Активен
Мойсей казал, че всичко е от Бога, Платон - всичко е от главата, Иисус - всичко е от сърцето, Маркс - всичко е от стомаха, Фройд - от нещо малко по-надолу, Айнщайн - всичко е относително.
------
Господи като си прибрал грешните, вземи прибери и смешните!

ribkata

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 309
« Отговор #11 -: 19-03-2010, 11:16:24 »

здрасти и
Добре дошла!  :flowers2:

Активен

zoyian

• Young
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 18
« Отговор #12 -: 21-03-2010, 18:50:12 »

Здравейте на всички!

Първо благодаря за топлото приемане!  :flowers2:

Ииииии.........  :Content_4 - emotloader:
жена съм.   :)

Съжелявам не съм си оформила все още профила, а и не съм влизала от известно време тук, но в къщи всички сме болни......ужасен грип...и за това. Скоро ще пиша пак, сега отивам да правя прясна салата!

До скоро!
Активен

инката1988

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 86
« Отговор #13 -: 05-04-2010, 13:32:59 »

Добре дошла!
Чудесно е, че мислиш за здравето си така и за това на детенцето. Всички заслужаваме пълноценна храна. Не си падам по телевизията, но когато се събираме вечер вкъщи телевизорът работи и гледах предаване, в което някакви мъже казват, че сме едни неблагодарници, които вместо да се радват, че въобще имат храна правим протести за гмо, което може да изхрани всички ни... Беше много грозно
Активен

Томирис

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 1170
  • Лунатик!
« Отговор #14 -: 08-04-2010, 19:09:39 »

в което някакви мъже казват, че сме едни неблагодарници, които вместо да се радват, че въобще имат храна правим протести за гмо, което може да изхрани всички ни... Беше много грозно
Реално погледнато, в някои страни на Африка едва ли им е до това. Грозно е, че светът е толкова разслоен.
Активен
"Ето добрите и праведните! Кого те ненавиждат най-вече? Оногова, който разтрошава техните скрижали на ценности, разрушителя, престъпника, а това е творецът"

инката1988

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 86
« Отговор #15 -: 08-04-2010, 22:38:59 »

Не, че търся световна конспирация, но страните от Африка, които биха се радвали на храна и вода, страдат от липса, защото ги поставят в това положение  >:(
Спирам да пиша по въпроса, защото ме натъжава
Активен

Страницата е създадена за 0.121 секунди с 23 запитвания.