Даа, ето още едно преживяване от мен:
По време на един от житните ми режими, детето ми беше на 6 месеца и само на кърма. През първите 3 дни докато организмът ми превключи на режима определено кърмата намаля, просто бебчо сучеше по-честичко, след това обаче до края на режима всичко беше нормално. Според мен дори бебето харесваше повече кърмата в този период, вече е на 3г и 7м и мнооого обича покълнало жито
Не съм забелязала физиологични отклонения при бебето по време и след режима. Урината остана бистра, сънят спокоен, а през деня детето беше весело и игриво. Наддаде в нормални граници през този месец.
През следващите две години отново правех режима и кърмех. Определено кърмата се харесваше повече в този период. Дали едно все още чисто човече с непритъпени вкус и обоняние ще се наслаждава на нещо вредно и токсично!?
Задавам си въпроса - доколко е обследвано твърдението за нахлуващите токсини в кърмата при очистителни процедури от страна на майката. Логичното ми разсъждение на база опит е че тялото ми изхвърля ненужното през други канали. Нима искат да ни убедят, че женското тяло е толкова несъвършено, че да отрови новия живот? Дълбоко се съмнявам в това. Наистина съжалявам че не съм се сетила да пусна една проба за изследване в този период, друго си е черно на бяло доказателство, но при еветуална следваща възможност ще го направя.