Никога не трябва,да се съмняваме в това че ние сме ЧОВЕЦИ,ние неможем ,а и нетрябва да се сръвняваме с това биологично рзнообразие,което ни заобикаля ......Та в този ред на мисли,аджеба защо толкова си мислим,че сме надскочили поколенията преди нас......и постоянно си втълпяваме,КАК ДА ЖИВЕЕМ ПО-дълго.Човешкият живот не може,а и не бива да се стимулира с някакво си измерване,защото всеки "може би",сам си определя пътя,което всеки го усеща.....но трудно го прилага.Крайно време е да осъзнаем,ЧЕ ОТ КЪДЕТО- ИДВАМЕ ТАМ И ОТИВАМЕ........Ако в това,повярвате.....може би ,ще се рзабере,че това което е между началото и края,е същественното ! А,същественното е много разнолико........и имаме голям жокер-то ни е простено,защото ...и т.н. Всичко си има начало и край,щом в началото е НЯКОЙ- а ми кажете,според Изтока .....той от къде се е преродил ! Хайде да спрем,да сме всякакви.....представете си,че сте деца.....Детето не знае какво е да си,веган....суровояд,канибал и т.н......Защо постоянно трябва да си измисляме стимули,който да ни доближават до нашата ЧИСТА СЪЩНОСТ.....Аз вече съм спрял да си го обяснявам......Защото когато се замисля,просто се отчайвам.......Не от живота-а от човеците !