Благодаря, Shine.
Покрай теб се сетих за едно джипи и аз. Не за моето ( то е подбрано по други критерии
) , а за една симпатична иначе лекарка, при която ходих преди седмица по друг повод. Тя иначе се има за "алтернативно" мислеща ..
Но това не й пречи да набива ваксини и да предписва самосвали с хапчета
Позаприказвахме се и , както е забелязал и д-р Менделсон, повечето лекари май наистина си вярват, че правят най-доброто за близките си . Та лекарката каза - " Ако не бяха лекарствата , майка ми отдавна щеше да е умряла." Майка й се случи в същия момент да е и тя там, та взе да кима в знак на съгласие и одобрение и пак похвали дъщеря си , че е велика. Питам - "И колко лекарства пие майка ти сега? " Тя отговаря, ама
с гордост - "ЦЯЛА ТОРБА!" И показва торбата, която майка й наистина носи със себе си ! Вътре някакви кутийки с капачета с номерца за да не пропусне някое от хапчетата. А аз докато се свестя, не се сещам какво остроумно да й отговоря , зациклих, глътнах си граматиката
После поспорихме пак малко за ползата и вредата от хаповете и ваксините, опитах се да й кажа , че в нашия форум има истински хора, които почти са преодолели тежки болести само с натурални методи, например диабет, Множествена склероза и т.н., но тя ме изцака с пословицата " една птичка пролет не прави" , без да се сети , че за да има успех с някоя "алтернативна" методика ,трябва все някой да я е пробвал
,нещо като тотото - за да спечелиш, трябва поне да участваш
После се сетих , че във вестник "Доктор" прочетох интересно и за Валя Балканска - супер благодарна и вечно признателна била на докторите , които я спасили от всякакви болки и й "ИЗЛЕКУВАЛИ" жлъчката и щитовидната жлеза , с които имала проблеми дълги години. Можете ли да се сетите как (аджеба) са ги излекували?
Ама вие пък , както обикновено ги лекуват - изрязали ги ..