:kisss:Ха, здрасти и от мене, бабата на форма...Аз Дневник нямам и няма да имам - мързи мееее...Ала ето накратко една стара история...Около 40-те г. се поразболях- исхемична болест на сърцето, язва на 12-пръстника, мигрена, парадонтоза.Тръгнахме по доктори...Ужассссссс- да опитаме с това, с онова...ЕЕЕЕЕЕЕЕ, ядоссах се и реших сама да опитвам...Рових, рови и изрових доста литература- започнах с Лидия Ковачева, разделно хранене, д-р Емилова...Ами останах мноооого доволна от пробите- оздравях, подмладях, и полетяххх!!!Промени се съзнанието , нагласата , морала, отношението ми към живота и живеещите!!!
Та...няма да се обръщам към тебе с този никнейм - не ми допада мишия живот...но твоя си работа...та да си дойдем на темата...англичаните имали поговорка- Кажи ми какво ядеш, за да ти кажа какъв човек си...Ами истина е - Човек става, т.е. формира характера си на база на хранененто си...Истина е и това ,което говори големия мъдрец П.Дънов ...животинския характер се привнася върху човешкия...наблюдавай живота и хората около тебе- кой с какво се храни и какъв морал у себе си възпитава...ще видиш...
Промените не стават изведнаж, еволюцията е процес на милиони години...ти просто еволюраш,НО... ти тук си водещото ,действащото лице- от теб зависи накъде ще се заведеш...
Слушай древните...
"Какво е вятъра за вейките зелени,
щом духне те се свеждат изведнъж,
а колко дъбове е виждал повалени
могъщият се бори само със могъщ"
ПАНЧАТАТРА
/древноиндийски епос/