Отдавна се каня да ви се представя ,за да не ви чета инкогнито и ето този ден дойде
.
Казвам се Мария.Не знам ,дали ще ме приемете при вас,защото даже не съм и веганка-лактовегетарианка съм ,но това не ми пречи да се чувствам уютно тук.Доста полезни нещица въведох в режима си ,благодарение на вас.
Накратко -спрях месото преди година,стана естествено и главно по морални подбуди-много обичам животните.Окончателно се отвратих от месото,когато преди Коледа видях на една витрина.....бебе-прасенце-розово,чистичко,но без вътрешности.От тогава заобикалям тези щандове.Мляко и млечни продукти ядем един път в седмицата.Може да се каже ,че сме полусуровоядци-обядът ни е един плод с шепа ядки.Вечеряме огромна салата с постно ядене.Хубавото при мен е ,че мъжът ми е съгласен с мен -каквото му приготвя,това яде.Чак се учудваме на себе си ,че от супер хищници (7 години сме купували и изяждали всеки ден по кило и половина месо) ,се првърнахме на тревопасни
.Но така е супер-има огромна ,положителна промяна и телом и духом.Лично аз съм като преродена.
Иначе сайтчето е супер.Поздравления!!!Много положителна енергия има и ми е хубаво да съм при вас!
Ами това е за сега от мен.Сега отивам в друга секция на форума ,да питам за пониците
.