Здравейте всички тук суровци и суровки! Едва сега ви се представям и се извинявам за закъснението. От малък боледувам и по неволя трябваше да търся начини да бъда по-здрав. Минах /и минавам/ през какви ли не експерименти и натрупах опит, понякога горчив, но мой, собствен и затова мисля полезен. От пет години преодолявам левкемия и разбрах, че подценяваме влиянието на електромагнитния смог, който в същност обърква жизнените процеси на хората, животните и растенията. Години наред съм бил вегетарианец, после инстинктивно почнах да хапвам и месо, а сиренето винаги съм харесвал. Правил съм си гладувания, дълги и къси, убеден съм, че разумното и правилно гладуване е изключително полезно и буквално подмладява. Убедих се твърдо и в голямата опасност за здравето от официалната медицина и горещо препоръчвам на всички мои близки и приятели да избягват ако може лекарска намеса и лекарства. Моя приятелка с МС в момента провежда поредното пълно продължително гладуване и това се оказа единственото средство, което помага. Под влияние на вашия форум реших постепенно да стана и аз суровоядец и съм ви благодарен от сърце.