Не казвам, че няма ти такива , които ни е грижа за околоната среда и здравето на хората , защото аз също съм търговец... и знаете ли какво ? Хората обичат да бъдат лъгани, не не обичат , те просто обожават да бъдат лъган , искат да има се казва точно това, което искат да чуят. И добрите търговци улавят точно тази нишка и БАМ -> право в целта. С течение на времето търговеца се усъвършенства и от погледа и първите 2-3 реплики вече знае какво иска да чуе купувача. Леле добре ,че продавам само хубави неща и така не се налага да лъжа хората
))
Бях на някакво" изложение " до Ботаническата градина , в една шатра , където представях няколко фирми от БГ , Словения , Албания , Македония и т.н разни био продукти. Не са полезни , а био ..имаше мърша , мухлясали и всякакви сирена и млека. Говорих с едно момиче от Гимел и тя ме почерпи с някакви био чери доматчета, които почти нямаха вкус . Попитах я какво им е био-то и тя любезно ми обясни,че семената са холандски и имали много строг контрол , което породи у мен поне 10 въпроса от рода на Защо не се ползват качествени български семена, които дават плод, който дава семена ,които дават плод, който дава семена и т.н .. как точно става контрола и много други .Не ме разбирайте погрешно , не желая да злепоставям по никакъв начин която и да е фирма опитваща се да произвежда качествена продукция. Но има много фактори , които касаят нас потребителите и те трябва да се съобразяват с нас ако искат, разбира се , да им купуваме продукцията.